Re: СОЛОМЕНКА

Re: СОЛОМЕНКА Серед тижня мені вистачає B2W+B2H, а на вихідних не бачу сенсу виїжджати на щось менше 100 км. Ну звісно якщо це не закатка або щось на кшталт ЗФП
 Серед тижня мені вистачає B2W+B2H, а на вихідних не бачу сенсу виїжджати на щось менше 100 км. Ну звісно якщо це не закатка або щось на кшталт ЗФП  

Все понял, кроме ЗФП. Гугл выдает гонки на каное или боевое самбо. Догадываюсь до долгие покатушки.Можна звісно й що дня по 100 накатувати, але ж мусить хтось в цей час працюватиСеред тижня мені вистачає B2W+B2H, а на вихідних не бачу сенсу виїжджати на щось менше 100 км. Ну звісно якщо це не закатка або щось на кшталт ЗФП

ЗФП...Все понял, кроме ЗФП...

Вот Паша, как?? У меня с таким набором по району 30-32. Ты спуски не спускаешь, а телепортируешься сразу на новый ап?)ЗФП...Все понял, кроме ЗФП...
Так далеко і багато їхати не обов'язково, мені вистачає 15 км по району щоб набрати 400 метрів
 а ти впевнена що хочеш це знати? 21:10-21:15, перехрестя Кіровоградської та Монтажніков,
 а ти впевнена що хочеш це знати? 21:10-21:15, перехрестя Кіровоградської та Монтажніков,   

Просто покажи трек))) 21:15 для меня слишком поздно, я начинаю в 19:00-19:30))а ти впевнена що хочеш це знати? 21:10-21:15, перехрестя Кіровоградської та Монтажніков,

Профінтерна чекає на тебе...Паша легких шляхів додому не шукає...

я вже там був. думав страшніше. це було якось ранком, всілякі го*на по дорозі стікали внизПрофінтерна чекає на тебе...

, це усе Саня винен, рекламував її тут...
 , це усе Саня винен, рекламував її тут... 
Re: СОЛОМЕНКА...Просто покажи трек)))...
 Просто показую трек
 Просто показую трекА гроші є?...Можно завтра на твой маршрут лицезреть ?
 А
 А   

...Просто покажи трек)))...Просто показую трек
А гроші є?...Можно завтра на твой маршрут лицезреть ?А

Re: СОЛОМЕНКАМої по гривні за кмЗначит буду свои горки катать (
 А твої в яку ціну? Мож твої дешевше? Мож твої поїдемо катати?
 А твої в яку ціну? Мож твої дешевше? Мож твої поїдемо катати?  

Звони,если чё.нужен ключ на 15 под конуса на пару часов
спасибо, уже не нужноЗвони,если чё.

Повернутись до “Велоранок\ веловечір\ велодень \ велоніч”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей