Провокационно про пешеходов

Змінюється світ, змінюємося ми, змінюються наші велосипеи і тільки ДЕМОКРАТІЇ на Велокиєві не було та не буде.
Jora_Kornev
* *
Стать:чол
Re: Провокационно про пешеходов

Повідомлення Jora_Kornev » 28.7.15 13:21

АВК бесполезна (члениками там меряются между собой - там проект залупный какой-то продвинули, там сминар огранизовали, кофийя попили, стенгазету выпустили, отчиталиись про стотыщ членов авэкистов, геи одним словом).
тема огонь. очень важная. своевременная. проблема насущная так сказать. :good:
Извините за оскорбления был не прав. Расправы не надо. Бить не надо. Жить хочу. Давите на велодорожках упырей. Пугайте их эйир заундами. Проводите флешмобы с битами. Гоните их!
})

отредактировал злой модер
Востаннє редагувалось 28.7.15 15:56 користувачем Jora_Kornev, всього редагувалось 1 раз.

Vognick
* * * *

Повідомлення Vognick » 28.7.15 13:34

От вирішення цієї задачі й буде показником успішності. Бо припарковані машини поїдуть на штрафмайданчик,...
:ROFL: :ROFL: :ROFL:
На каком простите основании?
На підставі відсутності здорового ґлузду автовласника, який не відрізняє де місце для паркування, а де створюються перешкоди для руху велосипедистів. Вже були прецеденти в Львові, зараз в Києві це питання теж поставили на стіл, в т.ч. завдяки представникам велоспільноти.

GRiNVi4

Повідомлення GRiNVi4 » 28.7.15 13:56

ТС вообще клоун раздражительный
атата })
Spoiler
Show
Зображення

AVVAKUM
новичок
новичок

Повідомлення AVVAKUM » 28.7.15 14:10

От вирішення цієї задачі й буде показником успішності. Бо припарковані машини поїдуть на штрафмайданчик,...
:ROFL: :ROFL: :ROFL:
На каком простите основании?
На підставі відсутності здорового ґлузду автовласника, який не відрізняє де місце для паркування, а де створюються перешкоди для руху велосипедистів. Вже були прецеденти в Львові, зараз в Києві це питання теж поставили на стіл, в т.ч. завдяки представникам велоспільноти.
В Украине сейчас нельзя забрать машину эвакуатором и ни какие муниципальные решения этому не помогут.
В России законодательная база конкретнее и жестче и в Москве сейчас даже таким путем пошли
Чтобы наказать нарушителя, местным жителям достаточно прислать в Департамент природопользования фотографию с указанием места и времени, где отчетливо виден номер машины.
"Сумма штрафов на сегодняшний день для физических лиц составляет 5 тысяч рублей, для юридических — 500 тысяч.
— В резюме вы указали, что вам не нравятся геи...
— Нет, скорее это я им.
— Вы нам не подходите.
— Вот видите? Я так и написал.

Vognick
* * * *

Повідомлення Vognick » 28.7.15 14:23

phpBB [video]

Maksym

Повідомлення Maksym » 28.7.15 14:27

А потім за судовим рішенням виплачує власнику авто багатотисячну компенсацію за незаконне переміщення приватної власності. І не дай боже на корпусі буде хоч одна потертість...
А для камери й мер одного європейського міста на БТР-і по неправильно припаркованому Мерседесу проїхавсся... Один раз на камеру...

Oleksiy

Повідомлення Oleksiy » 28.7.15 20:44

Oleksiy , а всіх велосипедистів Троєщини, чи тільки деяких вдалося представити в своїй особі?
в особі здорового злузду. бо тільки хвора людина може намалювати велосипедну доріжку крізь базар, зупинки та підземні переходи.
Щодо врахування чи неврахування - абсолютно всі зауваження були враховані й потім розглядалися представниками різних департаментів та Житлоінвестбудом – УКБ, які власне і замовили, і будують.
враховані Карл? велодоріжка через підземний перехід?

Хто контролює - самі себе і контролюють.
тобто, якщо піхохідно-велосипедна доріжка весною спливе із снігом то відповідальних знову не знайдуть, бо замовник прийняв роботи?
якось так...

Oleksiy

Повідомлення Oleksiy » 28.7.15 20:56

За асфальт - фото є?
та скільки завгодно

Можу переслати і дізнатися.
перешліть будласка, і будьласка дізнайтеся, за якими нормами асфальтове покриття стелеться на пісок/відсів.
Вкладення
WP_20150530_029.jpg
WP_20150530_029.jpg (50.63Кіб)Переглянуто 2823 разів
WP_20150530_027.jpg
WP_20150530_027.jpg (50.02Кіб)Переглянуто 2823 разів
WP_20150530_026.jpg
WP_20150530_026.jpg (49.24Кіб)Переглянуто 2823 разів
WP_20150530_025.jpg
WP_20150530_025.jpg (51.98Кіб)Переглянуто 2823 разів
WP_20150530_024.jpg
WP_20150530_024.jpg (52.18Кіб)Переглянуто 2823 разів
якось так...

Overan
* *

Повідомлення Overan » 29.7.15 13:08

За асфальт - фото є?
та скільки завгодно
перешліть будласка, і будьласка дізнайтеся, за якими нормами асфальтове покриття стелеться на пісок/відсів.
Проехался в субботу по тому "асфальту". От жары он весь смялся как гармошка, ехать по нему очень не комфортно. спасибо за такую велодорожку, буду лучше по автодороге ездить.

Oleksiy

Повідомлення Oleksiy » 29.7.15 14:51

За асфальт - фото є?
та скільки завгодно
Проехался в субботу по тому "асфальту". От жары он весь смялся как гармошка, ехать по нему очень не комфортно. спасибо за такую велодорожку, буду лучше по автодороге ездить.
это спасибо мне? Так я её не строил))
якось так...

Overan
* *

Повідомлення Overan » 29.7.15 14:58

это спасибо мне? Так я её не строил))
Не вам конечно)) Это меру наверное :naezd:

Vognick
* * * *

Повідомлення Vognick » 31.7.15 09:42

По асфальту написав, рекомендую і вам продублювати: Житлоінвестбуд – УКБ, замовник будівництва. Всі зауваження та пропозиції в письмовій формі. Тепер ви знаєте хто будує, побачим, чи вистачить наполегливості вийти за межі форумних чатиків і відстоювати свої права в реальному житті. http://investbud.kiev.ua/kontakti

Oleksiy

Повідомлення Oleksiy » 31.7.15 10:24

По асфальту написав, рекомендую і вам продублювати: Житлоінвестбуд – УКБ, замовник будівництва. Всі зауваження та пропозиції в письмовій формі. Тепер ви знаєте хто будує, побачим, чи вистачить наполегливості вийти за межі форумних чатиків і відстоювати свої права в реальному житті. http://investbud.kiev.ua/kontakti
Слухай, Vognick, тиж наче доросла людина... повинен розуміти деякі речі... Ти(я, велосипедисти) для підрядної організації НІХТО. Можеш усю бумагу списати, усі поштові скриньки забити листами, до суду позватися. Їм на таких глибоко начхати. Тільки замовник (сам або за допомогою третіх осіб) має право контролю якості і термінів.
Хоча, краще пиши туди ніж сюди))
якось так...

Vognick
* * * *

Повідомлення Vognick » 31.7.15 15:58

Олексій, кури матчастину про те, що замовник - комунальне підприємство (КП), а не приватна організація. Є речі, яких я дійсно не розумію - наприклад поганий тон на рівному місці. Так що стриманіше, мсьє, і все вийде. :uchitel:

а, точно, це ж треба щоб АВК цим займалася, я ж навіть не знаю як правильно скаргу написати чи банальну заяву... блііін... (с)

Oleksiy

Повідомлення Oleksiy » 31.7.15 16:42

поганий тон
якщо ти побачив поганий тон - прошу мене пробачити.
замовник - комунальне підприємство (КП)
- і тільки воно має право задавати питання щодо якості виконання робіт.
я не казав що саме АВК повинно контролювати, але якщо уже взялися висловлювати думку велоспільноти, то будьте ласкаві - зробіть хоть щось корисне))
якось так...

Повернутись до “Пісочниця”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 239 гостей