Жовтий, я так розумію ти саме з асоціації?
Хто із учасників асоціації використовує велосипеда окрім прогулянкових поїздок на сітібайках? Хто з них взагалі катає на ровері? Хто з них накатує за день 100-150 км? Хто з них має поняття про те як їздить по місту?
Отож!
Влада підтримує ініціативу асоціації, але не велосипедистів. А ассоціація не має ніякого відношення до велосипедистів. Вона існує для інших речей.
І до речі, подивися дати статей на які посилаєшся - 12 та 14 рік. За цей час намалювали велодоріжки, з урахуванням усіх недоліків про які велосипедисти писали - вони всі ці недоліки повторили і повторюють при намалюванні нових доріжок.
Ну допустимо я їзджу. Мені тепер про це на кожному перехресті кричати?
Що стосується роботи Асоціації в цілому, та конкретної ініціативи по комплексній схемі веломаршрутів м. Києва, то майже все минуле літо проводилися відкриті зустрічі з велосипедистами, урбаністами, планувальниками і тільки після цього все було зібрано і передано в Департамент містобудування та архітектури, щоб там ще додатково все перевірили, проаналізували і допомогли сформувати міську концепцію. Чи враховувались там недоліки - можна зробити висновок тільки після ознайомлення, чого автор "вбросу" звісно ж не робив, хоча й мав вільний час.
За парковку машин на ней, штрафовать как за "пьянку", т.е по максимуму. Потому-что только бухой не заметит такую дорожку.
Пешеков естественно тоже.
От, про це і про комплексність ідеалу - просто в яблучко,
velo-cat!
По темі пішоходів-велосипедистів: я виходжу з ідеї взаємоповаги і саморегуляції. Це теж такий недосяжний "комплексний" ідеал, для досягнення якого і придумали всякі правила. Зважаючи на культурний рівень переважної більшості що перших, що других, тема буде довгограюча

Так що корінь навіть не в тротуарах, велодоріжках, підземних переходах та дорогах загального користування, а в підготовці вчителів молодших класів та подальшим інститутам, що виховують людей. Допустимо та ж преса чи телерадіо: за все моє життя ще жоден журналіст не глянув на проблему "глибоко", всі бачать тільки верхівку айсберга і транслюють її в широкі маси... Звідси й нерозуміння і відсутність консенсусу - одні скандали, інтриги, розслідування)))