ты хотела сказать "отжимать" ? )))))Пы.Сы. Пошла искать новые педали
і все таки ми, жінки, дуже терпеливіПы.Сы. Пошла искать новые педали - буду переходить на светлую сторону!
Ваша "Падшая Женщина")))
ППКС. Сколько раз катались, ни разу не слышал, чтобы она жаловалась. Выносливая.ПС Yellow Belt+1 - ти молодець. перший тиждень катання на велосипеді і пройти таку покатушку
Yellow Belt+1 - тиждень на велосипеді.ППКС. Сколько раз катались, ни разу не слышал, чтобы она жаловалась. Выносливая.
ДЗИНЬДоброго вечора, шановні!
Зустріли вашу групу в Білогородці - Шевченковому. Орг повинен памятати - нас було двоє. Ми вже поверталися в Київ, за плечима було в той час понад 70 км пробігу.
Коли ми приїхали, вже не стріляли, лише ціль залишилася біля кущів.Ви без проблем проїхали пагорби де стріляли (район Горбовичів)? Палили наче скажені, коли побачили нас - то секунд на 30 зупинилися, а потім знову.Було відчуттчя що кулі десь поруч пролітають
.
Як на мене, то повинні були чекати доки ми зовсім не пропадемо на горизонті.
А-а, эвона как. Ну я всё равно не отказываюсь от своих слов.Дима, речь в данном случае не обо мне, а о +1 , это моя подруга-новичок в мире веложизни, она прошла все горбы, спуски, пески и всё это преодолела с позитивным настроем.
Повернутись до “Покатушки ( покатеньки)”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 10 гостей