Оболонці, єднаймося!Хто хоче разом їхати на електричку, пропоную зустрітися о 8.50 біля янгола на Мінській.
http://wikimapia.org/#lang=en&lat=50.51 ... 1&z=18&m=b
Далі будемо рухатися по Оболонському проспекту, можна приєднуватися до компанії по ходу руху
Тоже хочу попробывать электричку, буду.Оболонці, єднаймося!Хто хоче разом їхати на електричку, пропоную зустрітися о 8.50 біля янгола на Мінській.
http://wikimapia.org/#lang=en&lat=50.51 ... 1&z=18&m=b
Далі будемо рухатися по Оболонському проспекту, можна приєднуватися до компанії по ходу руху
Погода зранку знову не радує.
Це сьогодні. Завтра буде краще. Матимемо надію, що дощ вибірково намочив лише піски, які легше проскочимо, а правильні грунти за ніч вітер добре просушить. Хоча, крила краще поставити.![]()
Також прихопіть запас одягу, бо на другу половину дня у відкритих полях не так затишно, як в лісі.
Мазюку від сонця, думаю, можна не брати, а ось репелент від кліщів не завадить.
Продуктами і водою запасаємось з дому: на маршруті буде лише один магазин в Пухівці через 25 км і бювет на 52-му км.
Враховуючи похолодання, водні процедури не гарантую, але для бажаючих час завжди зможемо виділити. У кого є нормальний фрісбі - можна буде зігрітись на пляжі.
В реєстрації досить багато нових людей, тому ще раз нагадую про шоломи і дотримання правил руху в групі.
На старті нам потрібен буде доброволець-замикаючий і 3-4 ведучих для підгруп на перші 5 км по місту. Частота рацій - 434.400.
Без шлема присоединится можно?
...Брать с собой: справний велосипед, шолом (!), ...
... ще раз нагадую про шоломи...
+1Буду)Оболонці, єднаймося!Хто хоче разом їхати на електричку, пропоную зустрітися о 8.50 біля янгола на Мінській.
там еще кучу всего брать нужно, вот все в фарой приедут)) нет так нетБез шлема присоединится можно?
...Брать с собой: справний велосипед, шолом (!), ...... ще раз нагадую про шоломи...
на таких покатушках, без шлема никак... жаль фотки не сохранились, когда на спуске, чувак попадает на камешек и летит, и потом 4 человека следом через него, из них 2 в шлемах, отделались легким испугом и царапинами, у остальных шишки, рассечения и прочие прелести "красивой мордашки", поэтому шлем и соблюдение правильной дистанции, вот залог комфортной езды, плюсом не будешь напрягать остальных участников, которые в случае чего вынуждены будут оказать тебе медицинскую помосЧ и ждать пока все прийдут в себя...там еще кучу всего брать нужно, вот все в фарой приедут)) нет так нетБез шлема присоединится можно?
...Брать с собой: справний велосипед, шолом (!), ...... ще раз нагадую про шоломи...
+1+1Буду)Оболонці, єднаймося!Хто хоче разом їхати на електричку, пропоную зустрітися о 8.50 біля янгола на Мінській.
все буде залежати від оперативності придбання квитків з Тернополя.А якою електричкою їхатимемо - останньою (прибуває на Дарницю о 9:20) чи передостанньою (прибуває а Дарницю о 9:54)?
Повернутись до “Покатушки ( покатеньки)”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 13 гостей