- вибачаюся, забув вчасно натиснути кнопу "Реєстрація".Тобі - можна, як домовлялися

- вибачаюся, забув вчасно натиснути кнопу "Реєстрація".Тобі - можна, як домовлялися
Ми з Лєною не потягнули твій темп, але дистанцію пройшли чітко по треку. Такі собі черепашки-марафонці....Фінішувало у складі групи 6...
на таких дистанціях все просто: бутери втопку, вуглеводи нашевсьо.думаю, лекция по правильному питанию на таких маршрутах для меня более актуальна чем проезжание песков
молодціМи з Лєною не потягнули твій темп, але дистанцію пройшли чітко по треку. Такі собі черепашки-марафонці.
Вже вдома. Маршрут - чудовий!
та шо ви панімаєтє(та після дощу туди краще не лізти)
Аня взагалі не пізнала: велосипедистів вчора дуже багато зустрічалитам стал перекусывать, ну и нагнали меня там. Решил дальше сам в своём темпе ехать . Аня, видимо, так и поняла, посмотрев на меня с фотоаппаратом , жующего совершенно неспортивн-опитательный бутерброд
Да, и я помню отдыхающего с фотоаппратом)) но честно говоря в том момент не уловил, что это наш отставший соучастник....посмотрев на меня с фотоаппаратом , жующего совершенно неспортивн-опитательный бутерброд )
А я для себя в этой покатушке понял, что мне отлично идут яблоки)) как дополнение к углеводам. Может из-за нехватки витаминов или микроэлементов каких-то. Методом исключения пока отсеял бананы и разного рода шоколадные батончики (сникерсы, натсы и т.п.) - как-то не пошло...З часом організм вже сам скаже, коли, чого і скільки треба.
Блііііннн, розкрила всю інтригута шо ви панімаєтє(та після дощу туди краще не лізти)
...
SpoilerShowОсь куди краще не лізти![]()
"Налетай, торопись!!!". Женя дякую.http://www.ex.ua/203843358783 полноразмеры.
"Покупай живопИсь!" . Женя, фото як завжди прекрасні"Налетай, торопись!!!".
Повернутись до “Покатушки ( покатеньки)”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей