щоправда, у версії 26".- Maxxis Overdrive Kevlar Belt 700x40c reflect.
Подивився марафон дуреме - дійсно непогана покришка, але ж усюди на сайтах ціна вище за 20$. Також згоден з вами з приводу зубців на Schwalbe HURRICANE, чи потрібні вони там... Але ж багато людей задоволені нею. За коментар до ROAD CRUISER KevlarGuard дякую, буду мати на увазі.Ну у мене марафон дуреме (http://schwalbe.com.ua/pokryshka_schwal ... ureme.html) той що фолдинговий. Я його купляв рік тому взимку зі знижками десь по 16 ойро штука. То як-раз 20 уй +/-. Якщо не шукати фолдінгову версію, то буде мабуть ще дешевше. Зимні розпродажі ще не закінчилися. На дорожнику стоїть Schwalbe ROAD CRUISER KevlarGuard 28"x1.6" до речі. Нічого поганого сказати не можу, купляв на землячці, гідна резина, ціна також приємна. Хурікани не розумію. Ті зубки по боках ні до чого, зайва вага лише.
Дякую за відгук щодо овердрайва!Катала нащоправда, у версії 26".- Maxxis Overdrive Kevlar Belt 700x40c reflect.
Накат гірше, ніж у швальби марафон, але чіпкі (катала ранньою весною, з залишками снігу і сміттям на узбіччі).
Вы знаете, изначально они мне понравились больше всего. Но один товарищ сказал, что будут шуметь на асфальте. Мол, поищи еще варианты. Скажите, сильно ли они шумят? Как у них накат? Нормально ли они себя ведут на обочине, где постоянно скапливается дорожный мусор, песок? Проколы были?для асфальтовых выездов ставлю Continental TOUR RIDE
ничего плохого сказать не могу, после МТБ-ных покрых самое оно для асфальта
по укатаному грунту тоже идет не плохо
красивая желтая боковина добавляет эстетики)
цена не заоблачная
Відносно наката і антіпрокола повністю з вами згоден! Просто мені здається, що як раз шум і є наслідком поганого накату. Тобто шум з'являється від злих протекторів, які в свою чергу гальмують рух байка. Ну якось так..))А що страшного у шумі?
SpoilerShowЯк на мене, куди важливіші накат і антипрокольний шар
якщо покришка вибирається дляВідносно наката і антіпрокола повністю з вами згоден! Просто мені здається, що як раз шум і є наслідком поганого накату. Тобто шум з'являється від злих протекторів, які в свою чергу гальмують рух байка. Ну якось так..))
то, як на мене, повний слік брати не варто. А мінімальний протектор (на зразок Maxxis Overdrive, Contintntal Town RIDE) дасть необхідне зчеплення у випадку піску/брудного узбіччя/грунтів. До того ж, я так розумію, ганятися на шосе ніхто не збирається.Покатухи предполагают 80% асфальта (учитывая ямы и мусор вдоль края дороги) и 20% грунта.
И ставим ихMaxxis Overdrive, Contintntal Town RIDE
Да, согласен.Как правило, есть разные версии одной и той же покрышки, подороже/подешевле. Смотреть по доступности в наших магазинах, если нужно "здесь и сейчас". Если тянуть оттуда, то вопрос только в приемлимости цен. Если попадётся распродажа какая-то, то кевлар однозначно, он легче.
Яблоко не мой бюджет и поуже хочется резину - в пределах 38..47 мм.Приветствую. Можно внести немного суматохи в тему?
В названии "покрышки на найнер", а рассматриваются покрышки на гибрид шириной до 42 мм. - даже не знаю советовать ли найнерские - может в раму не влезут...![]()
Если грунтов всего планируется 20% и они будут по сухому - может лучше взять пуленепробиваемые слики, а на грунтах просто внимательнее ездить...?
Сам для асфальта и прочего неэкстремального ставлю Schwalbe Big Apple 29x2.35 - классно едет.
p.s. ну, или сменную. пару покрых под грунт - там перекинуть десять минут делов - чай не автомобиль.
не шумят вообще, ведут себя нормально), в поворотах на сыпучке аккуратно, боковой поддержки нетВы знаете, изначально они мне понравились больше всего. Но один товарищ сказал, что будут шуметь на асфальте. Мол, поищи еще варианты. Скажите, сильно ли они шумят? Как у них накат? Нормально ли они себя ведут на обочине, где постоянно скапливается дорожный мусор, песок? Проколы были?
И кстати, на иностранных сайтах много положительных отзывов об этой резине.
На весе не сильно зацикливаюсь, а остальное всё устраивает. Смотрятся здорово! Да и байк у вас симпатичный;)не шумят вообще, ведут себя нормально), в поворотах на сыпучке аккуратно, боковой поддержки нетВы знаете, изначально они мне понравились больше всего. Но один товарищ сказал, что будут шуметь на асфальте. Мол, поищи еще варианты. Скажите, сильно ли они шумят? Как у них накат? Нормально ли они себя ведут на обочине, где постоянно скапливается дорожный мусор, песок? Проколы были?
И кстати, на иностранных сайтах много положительных отзывов об этой резине.
накат хороший (качать 4-6 атм)
по проколам - у меня гель залит, хз
вес ок 800 грм, тяжеловатые конечно, но в данном сегменте нормуль
вага коліс і покришок відчутна при розгоні, тож, якщо є можливість зекономити 50-100 г, варто це використати.На весе не сильно зацикливаюсь,
Это да. Из личного опыта - стальнокордовый Кроссмарк 29х2.1 по асфальту тупо не едетвага коліс і покришок відчутна при розгоні
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей