GT Zaskar вибір моделі

Як правильно вибрати гірський велосипед, де купити дитячий велосипед,
Show
где недорого купить велосипед on-line, как выбрать велосипед подростку, женские велосипеды - чем они отличаются. Где лучше купить велосипед, цены на велосипеды, как купить велосипед б.у. Почему велосипед лучше покупать в специализированном магазине. Какая гарантия на современные велосипеды. Чем отличается шоссейный велосипед от кроссового - ответы на эти и многие другие вопросы вы найдёте в этом форуме

Nast2
*
Стать:чол
GT Zaskar вибір моделі

Повідомлення Nast2 » 9.10.14 11:55

Маю намір придбати велосипед,але маю багато сумнівів,тому думаю профі мені допоможуть вибрати!Мій ріст 186 см , дожина ніг 86 см,вага 100кг.Велосипед 26" вже є я його віддам дружині,а собі хочу придбати найнер 29".Зараз є скидки,ціна досить впала , але в місті немає хороших магазинів і тому немає можливості посидіти відчути велосипед.Чи можна купляти з доставкою перевізника,чи реально купувати в магазині?А зараз я зробив такий прикид:GT Zaskar 9R Comp(2014) - 10 818 грн,
або GT Zaskar Niner Elite(2013) - 11 650 грн.Думаю що потрібна мені ростовка (L).Незнаю яка мені підійде рама і невідомо чи почекати іще поки впаде ціна,але тоді моде небути потрібної мені ростовки.Чи взагалі непоспішати і привезти з Польщі коли впаде ціна (повернення ПДВ),чи навпаки заказати.Маю намір купити річ і тому непоспішаю!Чекаю порад що робити!!

DRSG
* *

Re: GT Zaskar вибір моделі

Повідомлення DRSG » 9.10.14 17:38

Ростовку лучше XL брать при ваших параметрах.
Сейчас кризис, доллар взлетает, поэтому лучше брать сейчас, а то после выборов может быть шок с ценами =)))
Bergamont Revox 5.4 (model 2014, XXL) blue/white/lime + Skoda Spaceback (model 2014) corrida red

mel_nic
* * * *

Повідомлення mel_nic » 10.10.14 09:38

але в місті немає хороших магазинів і тому немає можливості посидіти відчути велосипед.
В якому місті мешкаєте?
"Все здається неможливим до того моменту, доки це не відбувається" Нельсон Мандела

tonny
* *

Повідомлення tonny » 10.10.14 21:21

Аби Вам на ньому було зручно треба міряти. Нариклад в розмірі М Zaskar 29 мае довжину верхньої труби 605мм, мені при 173 виявився незручним, хоч і з комфортом їжджу при витягнутій посадці. Тому XL я думаю це забагато для вас.
З доларом під новий рік буде жесть, тому купувати краще зараз.

Nast2
*

Повідомлення Nast2 » 18.10.14 11:31

Ростовку лучше XL брать при ваших параметрах.
Сейчас кризис, доллар взлетает, поэтому лучше брать сейчас, а то после выборов может быть шок с ценами =)))
Я згоден!В загальному в баксах ціна трішки падає!У мене також є намір більш детально придивитись до Bergamont Revox 5.4 - і ціна 11 400 гр непогана на мою думку!Що порадите?

Nast2
*

Повідомлення Nast2 » 18.10.14 11:40

але в місті немає хороших магазинів і тому немає можливості посидіти відчути велосипед.
В якому місті мешкаєте?
Львівська область - місто Дрогобич

Велопортал
адміністратор конференції
адміністратор конференції
Контактна інформація:

Повідомлення Велопортал » 19.10.14 03:37

У мене також є намір більш детально придивитись до Bergamont Revox 5.4 - Що порадите?
Порадимо робити вибiр в магазинi, а не по iнету
:p
Зображення

Повернутись до “Вибрати велосипед - як купити велосипед: дитячий, гірський, жіночий, міський”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей