Для початку було б непогано почати с тросиків та боуденів, а вже потім грішити на перемикач.Проїзду 2400км він почав ДУЖЕ поганно перемикачи передачі
Тросіки замінів напевне місяць часу назад! Вибачте, забув про це написати!непогано почати с тросиків та боуденів
Які тоді вбарти шатуни?Также передняя звезда на 42 маловата в данном случае для быстрой езды.
SHIMANO MF-TZ21CP, 7 зв. - маленькая 14Acera хорошо работает на 7ск.
Также передняя звезда на 42 маловата в данном случае для быстрой езды.
Є стабільна схема, котра чудово працює: якшо вас вщент заплутали добрими порадами на форумі, ставити на заміну той же артикул, що наразі встановлений на ровера.нічого не зрозуміло
Це я все добре розумію, але купувати нову втулку і знову купувати нову касету, бо недавно придбав і поставив таку саму але нову і плюс до цього всього ще перемикач дуже накладно і клопітно. Мене більше чікавить: шатуни 48/38/28Т будуть добре працювати з касетою SHIMANO MF-TZ21CP, 7 зв і заднім перемикачем Shimano - RD-M360 Acera, 7/8-зв ???SHIMANO MF-TZ21CP это трещетка, а на них менше 14 зубцов звезд не видел. Соответственно 42 спереди - маловато для быстрой езды, надо 48.
Но я лучше б поменял втулку и поставил кассету с мин звездой 11, а на шатунах оставил бы 42.
Да, не забыть настроить перекидки при этом (возможно даже подвигать переднюю) заменить тросы/рубашки.шатуни 48/38/28Т будуть добре працювати з касетою SHIMANO MF-TZ21CP, 7 зв і заднім перемикачем Shimano - RD-M360 Acera, 7/8-зв ?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей