Выбор кроссового велосипеда.

Як правильно вибрати гірський велосипед, де купити дитячий велосипед,
Show
где недорого купить велосипед on-line, как выбрать велосипед подростку, женские велосипеды - чем они отличаются. Где лучше купить велосипед, цены на велосипеды, как купить велосипед б.у. Почему велосипед лучше покупать в специализированном магазине. Какая гарантия на современные велосипеды. Чем отличается шоссейный велосипед от кроссового - ответы на эти и многие другие вопросы вы найдёте в этом форуме

Mizamir
*
Стать:чол
Выбор кроссового велосипеда.

Повідомлення Mizamir » 27.7.14 10:34

Добрый день! Вод уже год, благодаря советам Вашего форума, являюсь счастливым обладателем найнера от Трека. В последнее время стал ездить на работу на велике, из-за вечных пробок быстрее чем на машине, и что самое главное, с утра всегда в хорошее настроение) Вот глядя на меня, мой сотрудник решил взять пример.
Велосипед нужен кроссовый, . Планируется спокойная езда по городу , асфальт/грунт-80/20.
Вес-110кг
Рост -181см
Бюджет до 5000 грн
Спасибо.

MaD_CameL

Re: Выбор кроссового велосипеда.

Повідомлення MaD_CameL » 27.7.14 11:49

1. размер скорее всего 21" хотя возможен и 19"
2. я бы с таким весом все-таки брал вел на гидравлических тормозах, но это чуть дороже вот такой
3. если же выделить лишнюю тысячу напряжно, то можно взять на вибрейках, такой
Не так багато в цьому житті речей, здатних посилювати одночасно відчуття радості й відчуття болю. Можливо тому чоловіки й вигадали алкоголь.

HaVik
*

Повідомлення HaVik » 4.8.14 22:34

Прошу вашої поради. Сьогодні продав свого велосипеда Giant Rincon 2013, на якому я їздив з березня цього року. Все мене в ньому влаштовувало, але оскільки я їздив суто по місту, то мені захотілось якогось більш накатистішого та швидшого велосипеда. В нашому місті в магазині ще є велосипед 2013 модельного року Kellys Axis http://kellys.com.ua/catalog/bikes.html?yr=2013&n2=AXIS, мій вибір впав на цього велосипеда.
Я планую час від часу (хоча до цього не доводилось виїжджати велосипедом за межі міста) кататись по трасі між містами, інколи в парку та в лісі протоптаними стежками ну і звичайно по місту, як зараз на роботу і з роботи. А наступного року хотів би відправитись у велотур з палаткою та іншими речами. Моя вага 87 кг, зріст 187 см.
Скажіть будь ласка чи не прогадаю я купивши вищезгаданого велосипеда. Чи можливо на ньому вирушати з багажем у велотури?
Всім дякую за поради.
Мені зараз не хочеться залишатися без велосипеда, тому хотів би купити нового залізного коня якнайшвидше.

MaD_CameL

Повідомлення MaD_CameL » 4.8.14 22:59

Прошу вашої поради. Сьогодні продав свого велосипеда Giant Rincon 2013, на якому я їздив з березня цього року. Все мене в ньому влаштовувало, але оскільки я їздив суто по місту, то мені захотілось якогось більш накатистішого та швидшого велосипеда. В нашому місті в магазині ще є велосипед 2013 модельного року Kellys Axis http://kellys.com.ua/catalog/bikes.html?yr=2013&n2=AXIS, мій вибір впав на цього велосипеда.
так як це минулорічна модель, то ціна має бути дуже приємна. а сам велосипед дуже непоганий
Я планую час від часу (хоча до цього не доводилось виїжджати велосипедом за межі міста) кататись по трасі між містами, інколи в парку та в лісі протоптаними стежками ну і звичайно по місту, як зараз на роботу і з роботи. А наступного року хотів би відправитись у велотур з палаткою та іншими речами. Моя вага 87 кг, зріст 187 см.
Скажіть будь ласка чи не прогадаю я купивши вищезгаданого велосипеда. Чи можливо на ньому вирушати з багажем у велотури?
так. ваш розмір скоріш за все 21". якщо аксіс є саме в цьому розмірі і ціна хороша, то дуже вдалий вибір
Не так багато в цьому житті речей, здатних посилювати одночасно відчуття радості й відчуття болю. Можливо тому чоловіки й вигадали алкоголь.

ВелоДім
SiteAdmin

Повідомлення ВелоДім » 4.8.14 23:02

.
.
Не може бути жодної проблеми ... :friends:
Якщо є на Ваш зрiст ( я так розумiю це Львiв або Тернопiль ) :roll:
Зображення

HaVik
*

Повідомлення HaVik » 5.8.14 08:10

так. ваш розмір скоріш за все 21". якщо аксіс є саме в цьому розмірі і ціна хороша, то дуже вдалий вибір
Дякую за відповіді. Так це магазин в Тернополі. Розмір рами 21 є якраз в наявності, вчора, перед продажею свого велосипеда забігав в магазин подивитись. Ціна на велосипед на даний момент 5160 грн. Проте я думаю, що можна ще трошки поторгуватись. Скажіть будь ласка, а така ціна адектватна на цей велиспед в даній ситуації? Дякую.

MaD_CameL

Повідомлення MaD_CameL » 5.8.14 08:54

за адекватність думайте самі. я вам просто дам лінк на цьогорічний аналог аксіса http://www.kellys.com.ua/catalog/bikes. ... 2=CLIFF+60. тобто, чи варта знижка в 500 грн за те, що велосипед минулорічний думайте самі.
при тому, що у келліса найбільш цікаві умови по кросових велосипедах імхо.

HaVik
*

Повідомлення HaVik » 5.8.14 13:11

за адекватність думайте самі. я вам просто дам лінк на цьогорічний аналог аксіса http://www.kellys.com.ua/catalog/bikes. ... 2=CLIFF+60. тобто, чи варта знижка в 500 грн за те, що велосипед минулорічний думайте самі.
при тому, що у келліса найбільш цікаві умови по кросових велосипедах імхо.
Був тільки що в магазині, домовились про остаточну ціну - 4900 грн. Ввечері планую забирати свого нового велосипеда. От тільки в нас задощило, напевно не зможу сьогодні зробити першу поїздку на Кейлісі. :o

HaVik
*

Повідомлення HaVik » 8.8.14 10:22

Перші кілометри проїхані на Axis дуже сподобались порівняно з моїм попереднім велосипедом. Їде набагато легше і швидше, маневреність трохи гірша в порівнянні з 26 колесами. Мене здивувало рушати з місця на швидкісних передачах (тобто з переду велика зірка, а ззаді передостання з менших, перепрошую за таке пояснення) набагато легше ніж було на Giant. Можливо через те що на цьому велосипеді шатуни більші? Щоправда на кросовику трохи жорсткіше їхати, але то мабуть через те що колеса тонші ніж на 26.
Шкодую, що ще весною не купив саме Кейліса, бо це саме те що мені треба для їзди по місту на роботу по парку та протоптаних стежках в лісі. Я вагався і все таки зробив тоді не правильний вибір купивши Giant Rincon 2013, ні я не кажу що той велосипед був поганий просто він їхав зовсім по іншому.
Бажаю нікому не помилятись у виборі першого велосипеда.

MaD_CameL

Повідомлення MaD_CameL » 8.8.14 12:06

завжди. коли купуєш щось перше, то велика імовірність помилитись.
вітаю з вдалим вибором! хоч і з другого разу. Хоча, може ви ще потім захочете повернутись до гірського, якщо захочете катати в горах чи грунтами

HaVik
*

Повідомлення HaVik » 8.8.14 12:46

завжди. коли купуєш щось перше, то велика імовірність помилитись.
вітаю з вдалим вибором! хоч і з другого разу. Хоча, може ви ще потім захочете повернутись до гірського, якщо захочете катати в горах чи грунтами
Дякую за вітання!
Я думаю з часом повернусь до гірського велосипеда, бо в далеких мріях є думки про катання в горах. Але на даний момент це те що мені потрібно.

Повернутись до “Вибрати велосипед - як купити велосипед: дитячий, гірський, жіночий, міський”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість