А точно во сколько?...Ориентировочно в 19.15...

А точно во сколько?...Ориентировочно в 19.15...
"Вопрос решен по телефону".А точно во сколько?...Ориентировочно в 19.15...
Открыл сегодня загадку этой фотографии.
Где-где-где "хочу ищщо"?
- По фэншуям съездили
- На Майдане гимн послушали
- Под дождем помокли раз
- На велотрек попали
- Под дождем помокли два
- На Велороллерскую попали
- От дождя попрятались
- До дома доехали
- Лужи померяли
- Profit!
Сегодня перед покатушкой я увидел как она была сделана.Так всем открой, нам тоже интересно.
шо там у вас произошло, что к Айболиту заскочили?Так, покатушка була божественна - процес прекрасний і мажорна нота в кінці - 4 шви))
Травматолог сьогодні мене впізнав. До речі, питав, де був чоловік, що мене не вберіг))
Прийдется мне идти к травматологу в голубых велосипедках. :-)Так, покатушка була божественна - процес прекрасний і мажорна нота в кінці - 4 шви))
Травматолог сьогодні мене впізнав. До речі, питав, де був чоловік, що мене не вберіг))
Та блін, хотіла переді мною людина вискочити на брівку, а то виявився "поребрик" ((шо там у вас произошло, что к Айболиту заскочили?Так, покатушка була божественна - процес прекрасний і мажорна нота в кінці - 4 шви))
Andy_I, навіть не знаю чи поведеться він на твої блакитні штанці (хоча вони, звісно ж, прекрасні). Бо пропонував на ньому одружитися, щоб надавати мені, не відходячи від каси, необхідну медичну допомогу, раз я зачастила)Прийдется мне идти к травматологу в голубых велосипедках. :-)Так, покатушка була божественна - процес прекрасний і мажорна нота в кінці - 4 шви))
Повернутись до “Лукьяновка-Дорогожичи-Сырец и окрестности”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість