Это точно про меня!По моим итогам было сделано 50 км. Но самое главное это компания, а с хорошей компанией можно любую горку преодолеть и не только горку )))
... почти все время ездили с горки)...
Я такє казала?...Павел обещал прогулочный темп...
Проблема как раз в том, что мышцы болели после пятничных 28 км, а вот в понедельник после катания еще и колено болелоЯ такє казала?...Павел обещал прогулочный темп...Я такє не казала!
як соромно...
![]()
Антон в тебе що точніше боліло? Ноги в сенсі мязи? Чи коліна? Їхати можна, бо темп буде значно повільніше, ніж минулого разу. Бо в кого він буде швидше, той автоматично стає власником зламаного переклюкаЖарт
в якому є доля правди
Та й не обовязково їхати весь маршрут, тебе, на відміну від дівчаток, ми можемо зі спокійною душею відпустити самого до дому
практично з любої частини маршруту.
Ох уж постарайся, будь так добр, как бобр!Постараюсь быть с Вами
Потом скорей всего будет прогулка по голосеево, по желанию присутствующих.
П. С. Сегодня вечером есть желающие выехать ненадолго?
UPD: вечером еду на голосеево тренировать контруклоны с Дабриком. Есть желающие поучиться технике езды немного?
Может и финиш возле "Бабы" ) это конечно не самое главное.я б замислився над першими 2/3 треку, а не над фінішем
Місце фінішу не важливе, можна ще раніше, в Чапаєвці звернути ліворуч і фінішувати Голосіїво-Лиска, якщо перше місце фінішу не влаштовує
Повернутись до “Велоранок\ веловечір\ велодень \ велоніч”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей