Вечером катаюсь но, не регулярно и позднее 18:30, до ЛЭП ("горенской") с компанией курящих, едящих чай и плюшки на роднике. Получается около полста со средней 14-16 и возвращением домой поздноНа правах опитування.
Чи будуть бажаючі кататися вранці (годинці о 7) або увечері (після 18:30) нагодування комарівкупання до Пущі або Горенки?
До 9 червня відправлю малечу на канікули, і зможу до або після роботи відпочити (працюю на Красицького).
Буду рада компанії.
Вечером можно. Я+1.На правах опитування.
Чи будуть бажаючі кататися вранці (годинці о 7) або увечері (після 18:30) нагодування комарівкупання до Пущі або Горенки?
До 9 червня відправлю малечу на канікули, і зможу до або після роботи відпочити (працюю на Красицького).
Буду рада компанії.
Вечером можно. Я+1.На правах опитування.
Буду рада компанії.
жена не осилит пробирание по колено в грязи)))с жарой в последние дни, должно быть сухо
а чего весной не ок? грязь и болото имеет свою прелесть)))) велик при этом правда жалко
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей