Сегодня без зачета ездили?

ах ты наш сладкий, прям как сахар для диабетикана Київ йде гроза , я пасс =(

ДОщ всю дорогу поливав мене як ядерний блок, - для охолодження
  ДОщ всю дорогу поливав мене як ядерний блок, - для охолодження   , і був супер доречним. Велосипед на диво відпрацював без нарікань. Після маріїнського парку знову зігрівся , і вже  було комфортно до самого кінця. На шовковичній зверху,  в струях води яка стікала по обличчю знову вловив невеличку концентрацію солі. Прикольно, в одну воду двічі не війдеш, а вспотіти в один і той самий дощ можна льохко. Після Куруглоуніверситетської вже почав втрачати температуру і не міг дочекатися прямого куска щоб на краях розігнатися і грітися до самої хати.. По набережній дуже приємно було іхати в бризках води яку піднімали  з калюж машинни, і своє переднє колесо. НА спусках спалив передні колодки
 , і був супер доречним. Велосипед на диво відпрацював без нарікань. Після маріїнського парку знову зігрівся , і вже  було комфортно до самого кінця. На шовковичній зверху,  в струях води яка стікала по обличчю знову вловив невеличку концентрацію солі. Прикольно, в одну воду двічі не війдеш, а вспотіти в один і той самий дощ можна льохко. Після Куруглоуніверситетської вже почав втрачати температуру і не міг дочекатися прямого куска щоб на краях розігнатися і грітися до самої хати.. По набережній дуже приємно було іхати в бризках води яку піднімали  з калюж машинни, і своє переднє колесо. НА спусках спалив передні колодки   , виявилося що в дощ вони витираються ефективніше )) Але воно того варте. Вчора було дуже класно, дарма компашка посипалася.
 , виявилося що в дощ вони витираються ефективніше )) Але воно того варте. Вчора було дуже класно, дарма компашка посипалася.Повернутись до “Велоранок\ веловечір\ велодень \ велоніч”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 11 гостей