Лучше трехлитровой!Короля гір пропоную номінувати призом - банкою зеленого горошку. ))
Це не гітаріст. Це сам Макс Таврический - блюзменХорошо катнули, за 1-33 справились.
ЗЫ: а что за песню гитарист пел?)
Он играл ее лучше, чем Джон Ли Хукер.пісню яку ми замовили
Jhon Lee Hooker - Boom Boom
...сказав власник карбонайнера.Звиняйте. в шосері камери зовсім погані. А тягати по горам МТБ зовсім важко .
ТА мене шось рубануло, на шосері поскакти по горам залюбки, а на МТБ дуже важко, багато різної роботи не встигаю відпочивати...сказав власник карбонайнера.Звиняйте. в шосері камери зовсім погані. А тягати по горам МТБ зовсім важко .
Народу 7 человек..., в быстром темпе пролетели горки , практически без отдыха "на подождать"Звиняйте. в шосері камери зовсім погані. А тягати по горам МТБ зовсім важко .
Як Ви , народу багато?
Моя интуиция меня не подвела)) Я бы себя сегодня в усмерть загнал, а еще работы до 3 ночи ((Народу 7 человек..., в быстром темпе пролетели горки , практически без отдыха "на подождать"Звиняйте. в шосері камери зовсім погані. А тягати по горам МТБ зовсім важко .
Як Ви , народу багато?
Ну так прекрасно, сложите в таблицу в екселе, в след раз кому то из вас будет лень приехать, очки будут набирать другие.Очки никто не считал, но известна тройка лидеров, которая заезжала все горки с отрывом от других участников (Борисенко Андрей, я и Дима), горки выигрывались поочереди. Так что можно сегодняшний день не учитывать.
Над репортами потом поработаемБуло б класно візуалізацію зробити, фоточкі в рейтинг додати
Повернутись до “Велоранок\ веловечір\ велодень \ велоніч”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей