На днях прикол був. Малечі в школі (як і всьому їхньому класу) дали завдання намалювати плакат до "дня побєди". Поки я прибирав в сусідній кімнаті, вона його малювала... Базові ескізи для роботи натягала з інтернету. Коротше, заходжу я, озброєний віником і совком до неї в кімнату, а там на столі на весь лист ватману КОЛОРАДСЬКА СТРІЧКА намальованаНадо будет опробовать новую тактику.
Всем тем, кто паркуется на газонах/велодорожках/абы как вместо известной наклеечки вешать георгиевскую ленточку на антенну.
Помню, был анекдот такой. На входе в автобус персонаж с чемоданом вежливо просит даму с пакетом, из которого торчит рыбий хвост, на ступеньке выше подняться чтобы самому влезть: "рыбка моя, не затруднит ли вас пройти немного в салон".вдруг слышит из окна автомобиля Коннни приввередддливыеййе, и понимает что он русский и выпрямляется, и расправляет плечи,
громко ругаются матом пьют водку
Висоцький тут справді ні при чому. То один з рідкісних випадків, коли російській нації вдалося витворити щось геніальне, хоча все-одно, трохи заспиртоване за традицією. Всю іншу російську культуру їм створили євреї, в той час, поки росія виходила з чергового запою... Так само, як і російську науку. Через що євреїв в рашці сильно не люблять. А могли хоча б подякувати. Невдячні.У каждого свой импринтинг.
...
А Высоцкий не при чем. У него нет там этого.
Ні Вася все не так. Мова це фактор об'єднання соціальних груп , це спосіб проникнення в свідомість, уяви які шанси у ГЕБЕ якщо на донбасі люди не знали б рос мови..Як можна ними маніпулювати?Разница лишь в конечной цели использования [/video]
Подивився це відео і зрозумів, що тільки освенцім з бухенвальдом врятує їх від остаточної деградації. Ну от нахрена на культуру і взагалі на все навколо завжди і постійно накладувати свою п#здануту рашистську ідеологію і свій затр@ханий до дірок дєнь поб'єди? Самі голі-босі і з хворою головою, зате побєдітелі, о! І що вони побідили, дибіли? І побіждають дальше... Культуру і цивілізованість європейських народівЭто дальше домыслов завсегдаев велокиева.
Это то, что происходит на самом деле. На пятой минуте даже больше.SpoilerShow
Хлопці - ви таки перегинаєте обоє ... І про культуру - культура справжня не має ознак націоналізму чи шовінізму - вона хіба що класова , але міжнародна .Вадим, то ти вже трохи перегинаєш (з латиницею), хоча суть абсолютно вірна: мова, точніше "язык" - то головний спосіб маніпулювання масами в нашій країні. І за можливості від цього треба максимально позбавитись. "Не нравится - в рашку". Інакше нас будуть задрочувати, поки срана рашка буде існувати. А другу державну російську - такий потужний козир їм в руки в будь-якому випадку не можна давати. Навіть, якщо то буде розцінено в Європі як геноцид російської нації. Пішли в сраку. Вони нам в 33-му році ще більший геноцид робили...
Але в донбасі , та й взагалі на Сході ти то так просто не зробиш, вони з цим язиковим глюком живуть вже дуже давно, то треба мінімум одне покоління, щоб совково-рашинські старпери вимерли, а молодь можна перевиховувати, вони ж як вівці, засвоюють все на рівні імпринтингу. Інакших варіантів я не бачу - так само, як з мене неможливо вибити русофобію, абсолютно ніяк, то просто нереально, я з нею і помру, так і зі східняків - зворотню тезу, яка також записана на підсвідомості. Такі речі потребують багато часу і разовими розпорядженнями на державному рівні ніяк не вирішуються. Потрібна культурологічна революція - якісна українська література, музика, естрада, телебачення. Та й взагалі, культивування українологічної значимості. Правда, не в такій збоченій манері, як то робиться в рашці.
Я про те й писав у попередньому пості.культура справжня не має ознак націоналізму чи шовінізму
Але невже хтось думає, що цю статтю на барикадах серед сепаратистів хтось буде читати? А якщо й буде - невже повірить? А якщо й повірить - то де тоді брати двісті гривен майже нахаляву, просто за кричалку "рассия, рассия!"?Но вы боитесь. Нет, не того, что на вас нападут и побьют. Вы боитесь убедиться, что ваши представления – ошибочны. Боитесь, что нарисованная в вашем сознании чёрно-белая картина мира – "тут красные, там белые, тут наши, там немцы – вперёд, в атаку!" - рассыплется. Боитесь, что рухнет основа основ вашей веры – убеждённость, что кругом одни враги. Крушение веры – вот чего вы боитесь. Но стоит ли эта вера вражды и крови?
Вопрос под каким углом смотреть. Те сепаратисты на баррикадах просто хотят построить свой беспредельный мир, вернуть свои 90-е, а быдлу запульнули популярную раскрученную идею о великом русском мире, в которую уже вбухали триллионы. На параше совок никогда ведь не заканчивался начиная с 17го. Дымовая завеса, чо.Але невже хтось думає, що цю статтю на барикадах серед сепаратистів хтось буде читати? А якщо й буде - невже повірить? А якщо й повірить - то де тоді брати двісті гривен майже нахаляву, просто за кричалку "рассия, рассия!"?
С Малышевой смотрел нарезку?Подивився це відео і зрозумів, що тільки освенцім з бухенвальдом врятує їх від остаточної деградації.
Героям Слава!Шановні колеги, бойові побратими!
Звертаюся до вас як командир окремого бойового авіаційного підрозділу, полковник, льотчик-афганець, який понад 35 років проходить службу в Збройних Силах Радянського Союзу, України.
Події останніх днів змінили моє ставлення до країни-сусідки, у якій проживає багато моїх друзів. 2 травня була збита пара вертольотів МІ-24, загинув екіпаж. Загиблі –мої колеги, офіцери, з якими ми виконували бойові завдання під егідою Місії ООН. Там було по-справжньому “гаряче”, вони вижили в Африці, але загинули від рук російських найманців. Повторюсь, саме чужоземців, які прийшли в мою країну і вбили моїх друзів!
Як людина військова, я розумію, що здійснити постріл із ПЗРК спроможний лише професіонал. І цей факт вкотре підтверджує, що з українцями воюють не сепаратисти Донеччини, а навчені та підготовленні армійці. Вони знищують нашу символіку, натомість піднімають на державних будівлях прапори іншої країни – Російської Федерації. Висновок зрозумілий: почалася відверта, жорстока і безпринципна агресія сусідньої слов’янської держави. Той факт, що бойовики використовують “живим щитом” місцеве населення, ховаються за жінок, дітей, і звідти стріляють, показує усю мораль цього протистояння. Вже доведенні факти, що цими вбивцями керують люди із ГРУ ГШ РФ. Я свідомо не називаю їх офіцерами, адже той, хто ховає розпізнавальні нашивки, свої погони, та підняв автомат на братній народ – не може бути офіцером. Дивлячись на їх обличчя з екрана телевізора, я припускаю, що колись ми проходили службу в одній – Радянській – армії. І як людина з досвідом стверджую: таких покидьків ганьбили в усі часи в офіцерському колективі.
Складно зрозуміти і позицію простих росіян. Їхнє вище керівництво розпочало війну проти братнього народу, який вигнав свого президента – найбільшого в історії крадія. Ми засуджували ісламістів, які здійснювали теракти в найбільших російських містах, разом переживали трагічні події із заручниками Норд-Осту, підтримували антитерористичні операції спецназівців на Північному Кавказі. А тепер братній народ мовчки сприймає політику Кремля по відношенню до України.
Колись нас вчили, що війна за рідну землю – священна. Так є і цього разу. Ми на своїй землі, під своїми прапорами і захищаємо суверенітет і кордони держави, яку визнав увесь світ. Як льотчик, який вже неодноразово використовував авіаційне озброєння і знає ціну життю, заявляю: вороги, які вбили моїх друзів і колег, знайдуть тут смерть. Я особисто, усі бойові льотчики України зроблять все можливе, аби окупанти відчули горе на нашій землі. Ми пишаємося українськими офіцерами, прапорщиками, сержантами і солдатами, які протистоять злочинцям. Пам’ятайте: військові льотчики з вами! У нас достатньо професіоналізму, навичок і моральної витримки, аби знищити ворога!
Слава Україні!
Точка зору. Я цю статтю в перепостах зустрічав вже багато разів. Робота вимагає критичної оцінки, але такі дослідження справді велись. І цифра фанатичного героїзму в два проценти близька до реальності. Так що вояків "диванної сотні" набагато більше, ніж ви собі думаєте. З обидвох сторін конфлікту. І те, що хлопака начіпив собі автомат на шию і лихо передьорнув затвор, ще не значить, що перед вами справжній воїн. Прикольно, що такі самі результати з тими ж 2% максимальної бойової ефективності фіолетовим кольором видавав відомий "оленемір" в танчиках ВОТ (танкісти з сусідньої теми зрозуміють про що яв тесном бою только около 2% способны реально воевать, а 98% - убивать не могут
1) По фото с "беременной". В сети видел инфу, что доктора говорят что к ним раненых-убитых беременных не привозили. Женщина в возрасте и просто положена в нужную позу на стол.Сильно подозрительные фото. НПОВ?!
Там просто маса запитань. Я в інституті таку науку, як судмедекспертиза проходив. Два семестри. Надивився багато. І погорільців також. Ненатурально воно все. Так люди не горять. І не так виглядають отруєні чадним газом. На фотографіях я лише один труп побачив, де він був ще живий, коли горів. Те, що там все було не так, як подає преса - факт. А от як саме, хто його знає... Може розкопають.2) По трупам много вопросов. Часто тело почти цело, а лица нет. Такое впечатление, что они все лицо горючим намазали.
Повернутись до “Будуємо нову країну”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей