Так зріст не 2 метра+, а всього 185))Хоча з вашим зростом, я б брав велосипед на 29 колесах[/url]
У вiдчуттях
А в чому різниця між 26" колесами та 29" (окрім розміру...)
Так, достатньо
І скажіть будь-ласка Б"янчі і Спелі достатньо міцні щоб витримати 95кг ваги?
Велосипед в первую очередь должен н р а в и т ь с я
Можливо, якщо є інші достойні варіанти (до 6000), будь-ласка, не мовчіть...пропонуйте...))
Я обераю більше по типу ціна = комплектація або ціна = якість...Велосипед в первую очередь должен н р а в и т ь с я
Можливо, якщо є інші достойні варіанти (до 6000), будь-ласка, не мовчіть...пропонуйте...))![]()
Выбирать велосипед по картинкам не очень правильно![]()
той, який вам більше подобається, і на якому зручніше сидіти. серйозно.Люди, а якщо обирати мыж 2 варіантів:
Kellys 2014 VIPER 50
TREK 2013 3900 DISK
Який з них краще?
даймондбек очень интересн, но вроде бы в наличии только 16 и 18", а для 185 см это будет маловаточуть лучше вилка у трека, чуть лучше задний переключатель у келлиса...а даймондбэк предлолженный выше
лучше тем, что дешевле на 500 грн)))
Вы занимаетесь ерундой
Допоможіть .
Diamondback Response Sport 16” SM,
даймондбек очень интересн, но вроде бы в наличии только 16 и 18", а для 185 см это будет маловато
Все, що є в списку, я знайшов і воно в наявності....Вы занимаетесь ерундой
Допоможіть .
![]()
Никто не будет помогать вам решать головоломку ответ на которую можете знать только вы
Тратить время на перебор десятка моделей ( половины которых нет, а вторая половина вам не подойдёт ) - более бестолкового занятия не найти ....
Повернутись до “Архів старих тем”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 29 гостей