Євромайдан.АТО.Вiйна. Хроніка становлення Нації ...

Stepik
* * * * *
Стать:чол
Re: Евромайдан. хроника становления нации...

Повідомлення Stepik » 22.4.14 23:06

ДОслідження Тані Чорновіл. Моя щелепа впала, але не дуже низько... :duma:

Тетяна Чорновол
Терористи Донбасу (поіменно)
22 квітня 2014, 21:41
Я дещо причетна до Донбасу. Чимало часу витратила для дослідження донецької мафії, мій чоловік не лише родом з Горлівки, він там довгий час працював.
Spoiler
Show
Так от, на нашу думку, Донбас схожий на мокрі дрова, як поливати їх бензином вони горять, як ні, полум'я гасне швидко. Народ там привчений сидіти по квартирах, ще з кривавих кримінальних 90-тих. Можемо згадати, як швидко стихла хвиля людського протесту в 2004 році, чи яким тихим був Донбас в перші тижні втечі Януковича.

Чим є бензин? "Зелені чоловічки", цинічна поведінка Ахметова, саботаж силових структур це наслідки горіння. А підпалювачі це – п'ята колона, жменька кримінальників – динозаврів,що пережили буремні 90-ті, та відновили свої кілерські навички в "ескадронах смерті" проти Майдану. Вони ж були "смотрящими", які організовували бізнес Сім'ї. Тому так звані "сімейні" кадри, друзі Саші Януковича входять в це коло. А тепер пройдуся по конкретних прізвищах.

Перше – Юрій Іванющенко. До того всього, що я про нього писала, додам, що він організатор "ескадронів смерті" проти Майдану.

Як доказ цьому є фігура Армена Саркісяна. В 2010 році Армен став "смотрящим" від Юрія Єнакіївського за Горлівкою (місто по сусідству з Єнакієве), а в 2013 році його перевели на підвищення "смотрящим" за акціями протесту.

В 2013-тому під час акції "Повстань Україна" в Донецьку ми з чоловік відійшли трохи вбік, і тут мій Микола звернув мою увагу на чоловіка, що спостерігав з тераси кафе: "Дивись це Армен".

Армен теж з цікавістю подивився на нас, бо я була одягнута у футболку з простріляним Януковичем.

Журналіста "Вестей" В'ячеслава Веремія вбивали бійці Армена. Горлівський бандюк Крисін, якого МВС обвинувачує у вбивстві, давно відомий в Горлівці, як боєць Саркісяна.

До речі, нещодавно, напередодні штурму сепаратистами мерії та МВС Горлівки, в місті бачили того самого Армена. За інформацією автора саме він організовував тутешній штурм органів влади.

А от ще цікава інформація: кілька тижнів тому мені стало відомо, що центральною фігурою в організації сепаратистів в Донецькій області є людина з кримінальним минулим Анатолій Зуєв (Зуй).

Зуй в буремні 90-ті був правою рукою Іванющенка в кримінальних справах, про це я писала в своїх блогах "Донецька вендета", також в Єнакієве Зуя величали кумом Януковича. До речі, свої блоги я будувала на документах отриманих з міліції. І в оприлюднених мною паперах можна прочитати деталі вбивства бізнесмена Івченка в Єнакієве, де фігурувало прізвище Зуєва.

Згідно моєї інформації нещодавно Зуй приймав керівників сепаратистських груп з різних міст Донбасу в маєтку Юрія Іванющенка під Єнакієве, там він видавав їм кошти та визначав їх дії. Йому допомагав Батур (Олександр Батурин) а, ще один кримінальник з команди Іванющенка.

Їх бос Іванющенко координує "заходи" то Монако, то з Москви. В Монако у нього власний маєток, а поряд проживає старий подільник Іванющенка, екс-міністром АПК Микола Присяжнюк та екс-міністр екології Ставицький.

Бандити Іванющенка, міліцейська довідка 2006 року, саме ці люди працюють і нині

Те, що саме люди Юрія Іванющенка пішли шляхом терору автора не дивує. Від "ескадронів смерті" до тероризму шлях короткий. Шокує те, що їх є кому прикривати з місцевих легальних осіб.

Щоб не бути голослівною, бо питання дуже серйозне, детально викладу всю інформацію, що маю.

Почну з такого факту: нещодавно, при штурмі сепаратистами Горлівки, зокрема під час захоплення міського МВС засвітився пан на ім'я Ігор Безлер. Він був командиром загону сепаратистів.

Ця людина відома, як багаторічний керівник охорони такого собі молодого політика Артура Герасімова.

Нині Артур Герасімов очолює Донецькій виборчий штаб... Петра Порошенка. Також Артур Герасімов відомий, як людина Сергія Шахова, який керує виборами Порошенка в Луганській області.

Про цих людей багато негативної інформації в інтернеті. Про Шахова, написано, як вихідця з криміналу, контрабандиста валюти, та "пральника" коштів. Автор не буде цитувати статті, бо інтернет останнім часом перетворився в звалище дезінформації. Однак, щодо цих осіб я ипю власне джерело інформації, яке говорить, що Шахов та Герасімов "сімейні" кадри. Мова йде про сім'ю Януковича.

Яка їх роль нині? Це троянські коні Донбасу?

А тепер про джерело.

Шахов працював під одним дахом з Артемом Пшонкою

Вперше я почула прізвище Шахова від чоловіка в 2011 році. Він порадив мені зацікавитися цим типом, бо чув, що Шахов "пральник" "сімейних" коштів. На той момент, Шахов мав відповідну репутацію, а ще мій чоловік побачив його фото в донецьких ЗМІ, де під час приїзду Януковича до Єнакієве, депутатів ПР та впливових людей області вигнали за стрічки, а Шахов з Герасимовим стояли поряд з Президентом та його сином.

Нині про Шахова я знаю багато, бо в його кабінеті в Києві за адресою Гончара, 35, я особисто знайшла купу цікавих документів.

Однак, до того, як перейти до аналізу цих документів, спочатку я розкажу про офіс за адресою Гончара, 35, який називався "Центр Да Вінчі"

Вперше, цією адресою я зацікавилася, коли збирала матеріали про "Нове Міжгір'я" в Конча-Заспі.

"Нове Міжгір'я" – шикарний маєток (там лише центральний будинок будувався майже на 10 тисяч кв. метрів, а також окремо зводився палац прийомів, басейн, галерея-зимовий сад, офісна будівля, гаражі та баня).

Будував його Юрій Іванющенко. Щоправда, на думку автора Іванющенко будував не для себе, а для Януковичів. Сина Президента Олександра з дружиною не раз бачили на оглядинах будівництва.

До речі, коли після перемоги Майдану автор побувала в цьому маєтку та перегортала будівельну документацію, серед паперів мені трапився дуже цікавий проект постанови Кабінету Міністрів, цитую назву: "Про утворення Державної фінансової установи: "Державний фонд сприяння будівництву Головної резиденції Президента України". Це здається підтвердило мою думку, таке "Нове Міжгір'я" Іванющенко будував для Януковича.

До чого, тут офіс на Гончара, 35? Пояснюю: коли я збирала інформацію по маєтку, я дізналася, що його будує фірма "ЄДІТЕПЕ". Ця фірма вказувала своєю фактичною адресою: "Гончара 35, 9 поверх".

Цю адресу "ЄДІТЕПЕ" я, зокрема, знайшла в Єдиному реєстрі судових рішень.

Після того, я почала накручувати кола навколо цього офісного центру. Були часи Майдану, на мені висіло з десяток кримінальних справ, отож інформацію довелося збирати обережно і по крихтах.

Я виявила, що це сучасний і модний бізнес центр. Однак мені ніяк не вдавалося потрапити в середину. Великі скляні двері та вікна на фасаді виявилися наглухо задраєні. Один з охоронців мені по-секрету розповів, що це через Майдан, мовляв тут один з офісів Януковича. Від інших візитерів в цей офіс вдалося дізнатися, що тут сидить Артем Пшонка, що тут робляться найбрудніші корупційні схеми, збираються хабарі.

Після перемоги Майдану я ввійшла в цей офіс. Про справи,які тут прокручувалися свідчили дрібні деталі, наприклад за одним зі столів,я знайшла папірець, на якому олівцем було виведено – "200 тисяч$".

Однак це було потім, спочатку я піднялася на 9 поверх в пошуках розгадки таємниці для кого насправді будувалося "Нове Міжгір'я" в Конча-Заспі. Однак слідів "ЄДІТЕПЕ" там не знайшлося, натомість там виявився клубний ресторан з омарами в акваріумі та кілька кабінетів.

В кабінеті я звернула увагу на велику книгу в палітурці з товстої шкіри. На ній красувався напис: Товариство мисливців та рибалок "Кедр", це та фірма, якій було віддано в оренду 30 тисяч гектарів під Сухолуччям, де полював Янукович. Відкрила -в середині замість сторінок – коньяк.

Отож цей офіс справді мав відношення до Януковича.

В шухлядах стола мене чекала ще цікавіша знахідка. Там лежав список власників клубних карток. В одному списку поряд були Артем Пшонка, Богдан Губський, Сергій Курченко та...Сергій Шахов. Це той самий нинішній керівники команди Порошенка в Донбасі.

Кількома поверхами нижче я знайшла кабінети, як Артема Пшонки, так і Сергія Шахова.

Після цієї екскурсії в мене не залишилося жодних сумнівів, що Сергій Шахов близький до Пшонки та синів Януковича. І 100% був залучений до дуже брудних справ, які прокручувалися в тому офісі. Зокрема, в одній шухляді автору трапилися плани на тендери НАК "Чорноморнафтогазу". (з помітками – "працюємо", або "будемо працювати в наступному році") Нагадаю, саме через цю організацію були закуплені відомі вишки Бойка.

Однак повернемося до Шахова.

Автор дасть кілька фактів, які підтверджують глибоку інтеграцію Шахова в команду Пшонки-Януковичів.

В кабінеті Пшонки (при вході в який висів портрет Сталіна) автор знайшла флешку секретаря з телефонами осіб з якими найчастіше контактував "Босс". Так секретар називала Артема Пшонку. В списку секретаря був і мобільний телефон Шахова.

В кабінеті Шахова автор знайшла ще цікавішу флешку – телефонної книги з особистого мобільного Шахова. Те, що це саме телефонна книга Сергія Шахова свідчить наприклад номер з підписом: "Брат Рома Шахов".

В ній купа номерів пов'язаних з прізвищем Пшонки і Януковича. Зокрема телефони "Алексадра Януковича (067 6254395), В. Януковича (099 0000777), "Янукович Сергей Помощник", "Янукович Денис помощник", "Янукович водитель", просто "Янукович" (на фото його номер).

В цій телефонній книжці також були телефони "Віки Джарти" та її чоловіка Омельченка. Вікторія Джарти будучи заступником керівника Господарського суду міста Києва допомагала сину Януковича легалізовувати рейдерство бізнесу, а на вертольоті її чоловіка Пшонка, Арбузов та один з синів Януковича покидали Київ, в день, коли розстрілювали Майдан.

Цей вертоліт автор знайшла через кілька днів після перемоги Майдану на приватному аеродромі в Гідропарку, власник летовища розповів, що Пшонка спочатку тут нахабно поселив цей вертоліт, а потім вирішив забрати весь вертолітодром. Трохи не встиг.

В столі в кабінеті Сергія Шахова також лежало запрошення на ювілей Віктора Януковича в ресторан "Монако". А також розписка про те, що Шахов пожертвував 1 млн. грн. на забаву Віктора Януковича авторалі "Україна Трофі".

Отже у автора не лишилося ніяких сумнівів, що Сергій Шахов – "сімейний" кадр. І певно, що працюючи в брудних схемах Пшонки-Януковича, він не фіалки вирощував.

Тому, коли автор побачила Шахова та його поплічника Артура Герасімова, як керівників штабу Порошенка на Донбасі була жорстко шокована.

Кажуть, Шахов допомагав "Удару" вже після перемоги Майдану!!! Кажуть вивозив на Батьківщину луганський "Беркут" та лікував поранених "ударівців". Проте хіба ми пройшли через Майдан, щоб "сімейні" зберегли свою владу за якісь подачки?

Але це ще не все. Тепер про найстрашніше.

Шахов і підкуп виборців

В кабінеті Сергія Шахова на Гончара, 35 автор знайшла папку з виборів 2012. Там були розписані витрати на виборчу кампанію Сергія Шахова (він балотувався в нардепи в 2012-тому) та членів його команди, зокрема нинішнього керівника штабу Порошенка в Донецьку Артура Герасімова.

Пропоную читачам деякі цитати, які дають розуміння, що таке виборча кампанія по-шахівськи: "Следователю за сотрудничество" -2 тисячі доларів", "через Поликарпа по УД С.В. суд по мере пресечения" – 5 тисяч у.е.", "через Поликарпа по 2-м УД, решен вопрос по суду, приостановление дела на 1 месяц – 30.000 у.е.".

Як бачимо мова йде про корупцію- підкуп слідства і суду.

Також в цих документах є інші "веселі" витрати на виборчу кампанію: "подделка жеребьевки округ 107 – 120 тисяч грн.", "отмазывание от ментов -16 тисяч", "ОВК (Благодарность) -2млн. 168 грн." (за 9 округів), "ДВК (благодарность) -6 млн. грн. (за 9 округів), "бойцы в течение избирательной компании"-72 тысячи грн.), "спортсмены в день выборов- 395 тысяч", "оружие -32 тысячи".

В цих документах також очевидним стає фінансова залежність керівника штабу Порошенка в Донецьку Артура Герасімова від Сергія Шахова. Бо можна прочитати наступне: "Оплата билетов для Артура Герасимова и Валентины Корольковой) с разрешения С.В. (С.В. це Сергій Вололодимирович Шахов). В іншому документі Сергій Шахов дає в борг Артуру Герасімову 2 млн. 400тис. грн.

З тих же документів стає очевидним, що Сергій Шахов оплачував для Артура Герасімова підкуп виборців. Читачі можуть відкрити інтернет і прочитати, що на виборах 2012 Шахов та Герасимов використовували саме цю тактику.

Цитую запис за 17.07.12: "Выборы ВР (через Филь С. Для выдачей получателям в Горловке, Северодонецке) с разрешения С.В. -250 тисяч доларов".

Взагалі "команда Шахова" на тих виборах 2012 року була досить цікавим явищем. Його люди балотувалися по цілій низці округів Донецька і народ їх прозвав – "полтинники Шахова". Адже в їх виборчій компанії була одна спільна риса – на зустрічах з виборцями вони роздавали по 50 грн. кожному, хто прийшов на зустріч з виборцями.

Це була технологія погоджена з Сім'єю. Бо на тих же округах балотувалися старожили Партії Регіонів і завдання команди Шахова було наступне: Януковичі, які маніакально були стурбовані побудовою абсолютної влади, розробляли технологію, щоб "ніжно" помножити бренд Партії Регіонів на "нуль", щоб в Україні, як в сусідній Росії на виборах міг перемагати лише бренд "Янукович" і гроші "сім'ї".

До речі, всі 9 округів команда Шахова програла.

Однак "Сім'я" відшліфовувала технологію скупки голосів. До речі, Антону Яценко, який показав успішний приклад такої роботи на Черкащині,Янукович пообіцяв посаду керівника його штабу на виборах 2015 в центральному регіоні.

Як "сімейні" хлопчики обсіли уряд, так само Януковичі бажали, щоб "сімейні" кадри заполонити Верховну Раду і залишили старих динозаврів Партії Регіонів за бортом.

Тому, читачі, можуть уявити шок автора, коли такі особи, як Шахов і Герасімов спливли, як керівники виборчої кампанії Порошенка.

Дуже зле, що вони легалізувалися в гарячій точці, адже розхитування Донбасу загрожує існуванню всієї України. Особливо страшно, бо там "сімейні" кадри історично тісно переплелися з "тітушками"-терористами Юри Єнаківського.

Наприклад в телефонній книзі Шахова значиться телефон такого собі "Армена", і автор підозрює, що це саме той Армен Саркісян, права рука Юрія Іванющенка. Може звісно і ні, але один той факт, що начальних охорони Артура Герасимова Безлер вів сепаратистів на штурм органів влади в Горлівці вже багато про що свідчить.

До цього можна додати, що Шахов був так глибоко інтегрований в справи синів Януковича і Пшонки, що якби він направду зайняв сторону Майдану,то міг би серйозно допомогти – розсекретити мережу сепаратистів, підрубати їх фінансування.

А позаяк на Донбасі бензин продовжує активно литися на мокрі дрова, це свідчить, що у Шахова яйця в різних кошиках.

Зараз в Україні війна. Війна це фронт. І ті, хто розкладають яйця в різні кошики, тобто находяться по обидва боки фронту – однозначно вороги, посібники терористів.
Все частіше слова "юзай пошук" набувають сенсу "йди в *опу"....
Страшні московські воші, а ще страшніші українські гниди (с)Симон Петлюра

АРХИП
* * *

Повідомлення АРХИП » 23.4.14 00:37

phpBB [video]
Дорогу осилит идущий.

ВелоДім
SiteAdmin

Повідомлення ВелоДім » 23.4.14 00:41

Південного Сходу більше немає
Олександр Демченко, для УП _
Вівторок, 22 квітня 2014, 15:11
Зображення

Можливо, десятиліття з 2004 по 2014 рік в українській історії назвуть міжреволюційним – як період між Світовими війнами називають міжвоєнним. Останні соціологічні дані говорять про те, що Україна змінилася, і звичний поділ країни відійшов у минуле.
Spoiler
Show
За останнє десятиліття ми так звикли до розділу України на Захід-Центр та Південь-Схід, що й забули, що цей кордон на південь від Вінницької, Кіровоградської, Полтавської та Сумської областей існував не завжди.
До 2004 року націонал-демократи, які врешті-решт стали помаранчевими, поступово рухалися на Схід, забираючи собі по декілька областей на кожних нових виборах. У 1991 році Чорновіл виграв тільки в Галичині, а Кравчук, змагаючись у 1994 проти Кучми, уже дійшов до Дніпра. Президентські вибори-1998 були нетиповими, оскільки тоді на боротьбу Заходу та Сходу наклалося також протистояння між великим бізнесом, з одного боку, – та комуністами й соціалістами, з іншого.
Уперше ми побачили щось схоже на Південний Схід на карті виборів у парламент 2002 року. Тоді комуністи перемогли в більшості південних та східних областей, а блок "За Єдину Україну", куди входила й Партія регіонів, взяв Донецьку область.
І от, нарешті, у 2004 році сформувалася та розділена Україна, яку ми знаємо. Вона ділилася політтехнологами на три сорти, голосуванням – на два макрорегіони, а соціологи, якщо відкинути деякі експерименти, завжди ділили її на Захід, Центр, Південь та Схід.
Тоді ж, перед 2002-2004 роками змінилося суспільство: олігархи остаточно перемогли червоних директорів.
Справжні політичні партії, зі справжнім членством, – хоч пострадянські соціалісти та комуністи, хоч націонал-демократи, – остаточно розпалися, а їхні залишки перейшли в проекти, фінансовані великим бізнесом. Останній бій старі політичні організації дали в 2002 році, на "Україні без Кучми", і міжреволюційне десятиліття стало періодом зневіри в політичних та суспільних організаціях.
Та, на щастя, остання революція дала підрости контреліті, яка вже не покладає надій на старих політиків.
Протягом кількох років після 2002-го на електоральній карті зникав рожевий пояс – зона підтримки соціалістів у Вінницькій, Черкаській, Полтавській та Сумській областях, а комуністів із Півдня та Сходу витіснила Партія регіонів.
З 2004 року й до нині поділ на Захід-Центр та Південний Схід залишався незмінним. На виборах ішли лише позиційні війни за Кіровоградщину, Херсон та Закарпаття, а також мерські посади великих міст українського "Близького Сходу" – Харкова, Дніпропетровська, Одеси.
Просування націонал-демократів на Схід ішло стрибками, які на диво точно повторювали історичні кордони.
У 1991 голосування за Чорновола збіглося з кордоном Австрії-Цислейтанії, якщо знехтувати Буковиною, у 19 столітті. Президентські вибори 1994 року – це кордон Речі Посполитої у 18 столітті. Міжреволюційне стояння – це її ж кордон у 16-17 століттях.
Як не смішно, ми продовжуємо повертатися в минуле. І наступні електоральні кордони пройдуть недалеко від меж Великого Князівства Литовського – зсуви намітилися в Причорномор'ї та Південному Подніпров'ї. Заради чесності, щоправда, треба сказати, що в цьому випадку це вже буде випадковим збігом.
Останнє опитування Київського міжнародного інституту соціології на замовлення "Дзеркала Тижня" свідчить: Донбас повністю розійшовся в оцінках останніх ключових подій із рештою Південого Сходу.
Ця різниця була помітна і до цього опитування: на початку березня сайт statistika.in.ua опублікував карту підтримки майдану у соціальній мережі.

http://www.pravda.com.ua/articles/2014/04/22/7023182/

На карті показане відношення між кількістю підписників сторінок Євромайдану та Антимайдану вКонтакті за населеними пунктами. Видно, що Захід та Центр підтримує майдан цілковито, а на "Середньому Сході" – від Харкова до Одеси – підтримка помірна. Лише в трьох регіонах підтримка Антимайдану переважала – у Криму, Донецьку та Луганську.
Аудиторія вКонтакті – молода, та й Антимайдан – не настільки розкручений бренд, як Євромайдан. Тому можна було очікувати, що карта тільки частково відповідає дійсності – але професійне соцопитування підтвердило ці результати.
За опитуванням КМІСу тільки Донецьк та Луганськ не зрозуміли та не прийняли Євромайдан, з урахуванням того, що в Криму опитування не проводилося. У цих областях 71% та 60% відповідно гадають, що зимові події – це озброєний переворот, організований опозицією та Заходом. В усіх інших областях Півдня та Сходу переважають ті, хто вважає майдан "протестом громадян проти корупції та свавілля диктатури Януковича". Максимум таких – у Херсонській та Миколаївській областях: 62 та 60 відсотків.
В інших питаннях Херсон та Миколаїв також є найбільшими прихильниками Майдану, однак Миколаїв – поляризований, а в Херсоні менш схильні мислити радикально. За ними йдуть Одеса та Дніпропетровськ, а в Харкові та Запоріжжі перевага симпатиків Майдану мінімальна.
У Запоріжжі, судячи з карти та останніх подій, це викликано в першу чергу впливом антимайданівського півдня області, сам обласний центр у той же час доволі промайданівський.
А от місто Харків, який раніше був лідером усього українського на Південному Сході, почав відставати.
Пара Харків-Запоріжжя солідаризується з Донбасом у питаннях вступу до Митного союзу та невизнанні нового уряду. Однак між ними й тут є значна різниця: те, що на Донбасі підтримує 70-80%, у Запоріжжі та Харкові – лише 40-50 відсотків.
Тільки на Донбасі хотіли б, щоби Янукович силою розігнав Майдан, і в той же час не вважають його винним у смертях майданівців. Тільки на Донбасі гадають, що Росія справедливо захищає інтереси російськомовних в Україні, і в той же час не вважають її організатором захоплень будівель. Тільки на Донбасі знаходиться більш-менш пристойна доля людей, які визнають Януковича президентом та бажають приєднатися до Росії – 25-30%.
Можливо, не дарма диверсанти діють тільки на Донбасі, а будівлі захоплювали також у Харкові.
Путін згадував про таємне опитування перед референдумом у Криму. Найімовірніше, і диверсантів засилали тільки в ті регіони, де є хоч якась підтримка місцевого населення.
Донбас усе ще монолітний. 70-80% його мешканців солідарні в несприйнятті Майдану та партій нинішньої влади. У той же час на решті Південного Сходу вже створилися умови для більш-менш рівної конкуренції між кількома політичними силами.
Відмінності між Донбасом та рештою Південного Сходу зіставні з відмінностями інших Південно-східних областей та Центру.
Цікаво, що Дніпропетровськ стає найбільш прогресивним містом на Південному Сході – у Дніпропетровській області, за опитуванням КМІСу, високі показники прихильників підтримки кандидатів із контреліти, амністії капіталів, володіння зброєю. Нарешті, там порівняно високий відсоток тих, хто вважає Правий сектор міфом. Дніпропетровці також почувають себе більш захищеними – вони менше хвилюються із приводу актуальних суспільних проблем ніж мешканці сусідніх областей.
Донбас також змінився: там уперше з 90-х проходять масові акції – як майданівські, так і антимайданівські, – і німим він більше не буде.
Але в будь-якому разі Донбас сильно відрізняється від решти України, у тому числі й від решти Південного Сходу.
Тож міжреволюційне десятиліття – ера розділеної навпіл України – скінчилася. Мапу України час розфарбовувати наново: Дніпропетровськ не може бути в одному регіоні з Донецьком.
Південного Сходу більше немає.
Є Схід – це Донбас. Можливо, разом із Харковом.
І є Південь із сильно зміненими межами, із центрами в Дніпропетровську та Одесі. В обох регіонах – приблизно по 10 мільйонів населення.
Політика в них буде різною.
Олександр Демченко, спеціально для УП

Настя Лукашевич
Вже 2 (два) місяці Путєн кошмарить Україну, а у київській піцерії Мама Міа у мене на районі як будто так і треба крутять ТРИКОЛОР ТВ.
Spoiler
Show
І це я не шучу, воно так називається... а слоган у нього лєдєнящій душу - Телевидение должно быть ДОБРЫМ! Переповнена добротою пішла шукати адміністратора, бо мене ця картина вкурвила дєто на 5й хвилині. Вони мене ще перепитали, чи я маю щось проти російських каналів. Ну я ж вже була добра, тим більше, в дитини день народження, нащо їй ці мамині бенефіси? Чемно сказала вимкнути неподобство. Канал обіцяли перемкнути - наї*али, не перемкнули. Я обіцяла поганий піар - обіцянку виконую
p.s. Насте можно верить. Всем, кому далеко ехать на бульвар Лепсе, 6 предлагаю звонить по телефону +380 (44) 222-52-22
ПИЦЦЕРИЯ «МАМАМИЯ» НА ЛЕПСЕ
Кто что будет говорить в трубку - зависит только от Вашей фантазии 8-) ( p.s. просьба не опускаться до уровня моральных уродов )
Зображення

Moderator
ОКО Всевидяче
ОКО Всевидяче

Повідомлення Moderator » 23.4.14 01:40

На соседней улице новый бигборд :dash2:
Фото будет послезавтра 8-)
А пока опрос
http://www.velokiev.com/forum/viewtopic ... 8#p1782708
Любіть Україну у сні й наяву,
вишневу свою Україну,
красу її, вічно живу і нову,
і мову її солов'їну.

veloOFFline
* * * *

Повідомлення veloOFFline » 23.4.14 05:35

На соседней улице новый бигборд :dash2:
Фото будет послезавтра 8-)
Зачем ждать ?
Зображення
Зображення
Зображення

alex ufotrip
* *

Повідомлення alex ufotrip » 23.4.14 11:55

phpBB [video]
трохи позитиву

Trion

Повідомлення Trion » 23.4.14 12:02

Покатался по городу, подумал это ж как надо деньги любить, чтобы позволять завешивать столицу бигбордами этого "кандидата". Не говоря об этическом аспекте по отношению к тем, кто зиму в центре провели как умели.
Кандидата, который призывал физически уничтожать манифестантов, кандидата, который ложил с высокой колокольни на майдан, поддерживал и поддерживает беркут, а сотню убитых считает слишком малой цифрой.
Кандидата, который тоже не факт, что умеет писать грамотно.
Батя, я стараюсь.
ппц...

Vadim Bus

Повідомлення Vadim Bus » 23.4.14 12:58

Це Вася наша толерантність, її зворотній бік значно жахливіший ніж ти собі її уявляєш... Впевнений що чистки, погроми і люстрація в форматі full, навіть у тебе викликала б бажання захистити "нещасних".

Trion

Повідомлення Trion » 23.4.14 13:09

Зображення

Диментий
* *

Повідомлення Диментий » 23.4.14 21:16

"Спецзагін Поребрик " Сайт идентифицирует зеленых человечков.Такое впечатление, что нашим спецслужбам это не интересно, особенно в свете демонстративного похищения и убийства депутата Рыбака.

Varyat

Повідомлення Varyat » 23.4.14 22:20

Не лише Путін, а й російське суспільство хоче знищити Україну – Григорій Перепелиця.
– У так званому «твітер»-інтерв’ю «Еху Москви» Дженніфер Псакі говорила про те, що санкції не стосуватимуться поки що пана Путіна особисто. Нібито частково десь і санкції другого рівня подіяли. Але багато хто говорить про те, що допоки не буде санкцій, які стосуватимуться особисто пана Путіна, нічого не буде.

Григорій Перепелиця: Уже прозвучала інформація, що такі санкції проти пана Путіна особисто, проти його бізнесу будуть застосовані. Але ж питання не в Путіні. Питання в тому, що ця агресія є агресією російського суспільства, а не особисто Путіна. Тому що ми фактично в Росії маємо сьогодні профашистський режим. Профашистський режим завжди тримається на суспільній думці, на підтримці «фюрера», на вождізмі. І сьогодні цей вождізм у Росії сприймається на «Ура!». Так званий путінізм. Російське суспільство хоче знищити Україну як незалежну державу, а не особисто Путін. Путін тільки реалізує ці бажання, інтереси.
Якщо близько 80% (!) підтримують воєнну агресію Росії проти України (це дані найбільш авторитетного Левада-Центру), то ми маємо фактично профашистський режим у Росії. І тому санкції проти Путіна не змінять політики.
http://www.radiosvoboda.org/content/art ... 60007.html
Сім заповідей старого анархіста (і вічно юного вар'ята в одній особі):

Людина народжується втомленою і живе для того, щоб відпочити.
Тільки творча праця достойна поваги.
Живи як хочеш, але іншим не заважай.
Свобода однієї людини закінчується там, де починається свобода іншої людини.
Життя треба прожити так, щоб не хотілося його прожити ще раз.
Яке б рішення ти не прийняв, воно все одно виявиться помилковим - згодом з'ясується, що було ще краще рішення.
Головною причиною смерті є життя.

HD_Zed
* *

Повідомлення HD_Zed » 23.4.14 22:23

Намеренно или нет, но перепутана причина со следствием.
Это режим хочет удавить Украину, и для этого ведет целенаправленное 24/7 формирование общественного мнения многие годы, которое теперь, по их замыслу готово поддержать Путлера в нападении не только на Крым но и на всю Украину.

Varyat

Повідомлення Varyat » 23.4.14 22:38

Як би там не було, але зараз вони працюють в одній упряжці.
"Страна рабов, страна господ" - сьогодні і раби і їх поводирі заодно. Казка закінчилась... В Росії зараз відбулося те, що відбулося в Німеччині в 1937 році. Після чого нацизм і фашизм стали одним цілим. І якщо Європа цього не бачить, то їй треба відкривати очі і згадувати свою власну історію.

На жаль, тепер нам приходиться мати справу не тільки з режимом путіна. Я довго не вірив у те, що росіян у рашці, серед яких у мене самого багато знайомих, можна так одурачити. Виявилось - можна. І то не тільки мої спостереження... Якось так виходило, що я останній тиждень досить часто спілкувався з людьми (просто знайомі, знайомі знайомих, пацієнти), у яких родичі проживають в Росії. Багато з яких колись жили на Україні, і не тільки при совку, а вже й при незалежності. Так от, вони всі в шоці, майже всі посварились зі своїми родичами і порвали контакти через банальне нерозуміння і абсолютне небажання слухати якісь доводи. Масове явище. Аншлаг! При тому більшість з тих росіян - інтелігенти, які користуються інтернетом, а не просто затуркані люмпени, які тупо вірять телевізору :o. Ой вей, то якась ракова пухлина...

Яке б рішення ти не прийняв, воно все одно виявиться помилковим - згодом з'ясується, що було ще краще рішення.

Крикс

Повідомлення Крикс » 24.4.14 12:26

Я долго думал, как себя вести с рашистами за кордоном (никуда ж, блин, от них не деться).
Spoiler
Show
Мне давненько товарищ рассказывал, который в Берлин мотается регулярно по работе, что немцы там не цепляются к нашим (тогда еще без разбора на русских и украинцев, белорусов), не дерутся, не скандалят. Просто 9 мая на улице оставлять машину с нашими или парашными номерами нельзя - стопудово с ней что-то случится.
Русские жывотные любят на машинах путешествовать и это их слабое место. К тому же, по наблюдениям они жлобы не лучше наших и на парковках экономят, как правило.
Так вот я решил, что принципиально буду с собой возить наш флаг, вывешивать в окне номера и ходить в чем-нить в украинских национальных цветах. Если парашник или кто-то из его выводка будет что-то вякать, не ввязываться ни во что, а ночью резать колеса и оставлять на лобовом стекле листовку в стиле "This car russian Nazi!!!"
Si vis pacem, para bellum.

Vognick
* * * *

Повідомлення Vognick » 24.4.14 13:22

Spoiler
Show
От шкоднік :lol:
phpBB [video]

Varyat

Повідомлення Varyat » 24.4.14 15:05

Путлер уже всерйоз взявся за інтернет, це єдине, що йому заважає зробити з рашки остаточно Зомбіленд аки Матрицю, в якому здорових людей не буде взагалі. Прощай гугл, да здравствует середньовічний маразм і інквізиція. Сонце і всі планети тепер мають рухатись навколо кремля. Коперник - бандерівець, Джордано Бруно - фашист.
http://dt.ua/TECHNOLOGIES/putin-povidom ... 2176_.html
http://dt.ua/TECHNOLOGIES/rosiya-u-trav ... 2117_.html
http://dt.ua/TECHNOLOGIES/u-rosiyi-priy ... 2061_.html
У відповідь на заяву Путіна російський письменник і журналіст Віктор Шендерович поставив запитання: чи є у глави російської держави що-небудь вітчизняне, крім скіпи й ікони?
"Я не знаю, як він висвітлює собі шлях в пітьмах ночами. Що-небудь вітчизняне на ньому, при ньому є, ​​крім ментальності?" - вказав Шендерович в ефірі радіостанції Ехо Москви.

"Він (Путін - ред.) правий, що в сучасному світі монополії не буває. Але конкуренцію американцям можуть скласти, припустимо, японці... Але не ми. Наша скіпа не становить конкуренції їх iPhone або iPad. Все, що ми можемо, це облетіти своїм останнім винищувачем американський есмінець, а потім довго про це розповідати, як про велику перемогу російської зброї", - додав Шендерович.
http://m.liga.net/news/ua/politics/1835 ... u_ssha.htm

Так і є. Я завжди казав, що ці голодранці ні на що не годяться, навіть на м'ясо - спирту в їхньому організмі забагато... Хіба що гребцями на галери, зарано в нас рабство відмінили... Це ж треба - перемогти величезними жертвами німецьку воєнну машину, пройти пів-європи, забрати в переможених всі технології, всі станки, всі методики і за наступних сімдесят років нічого так і не навчитися робити, крім дітей і водки. Ну... буває, пітекантропи за відсутності мозгів, розмахуючи дерев'яною булавою, також потихеньку вимерли...

Хроніка сьогоднішнього штурму в Словянську (АТО):
http://ua.korrespondent.net/ukraine/pol ... nika-podii

Зображення

vovkastallion

Повідомлення vovkastallion » 24.4.14 17:19

Фумля, Варят навіщо таке викладати? Якоюсь кісилівською заказухою смердить... :bad:
Востаннє редагувалось 24.4.14 18:10 користувачем vovkastallion, всього редагувалось 1 раз.
#crazy_pilot

Varyat

Повідомлення Varyat » 24.4.14 17:32

Не парся. Зараз 90% інформації напівфейкова. Хто має розум, вже давно навчився читати поміж лінійок. Не все ж тільки Тимчука цитувати... А от листівка на картинці - справжня ).

Крикс

Повідомлення Крикс » 24.4.14 17:36

Фу!!! Ты сам-то эту хрень читал? Там украинские спецназовцы разве что славянских беременных не насиловали и грудным детям головы об стены не разбивали. :bad:
Si vis pacem, para bellum.

Varyat

Повідомлення Varyat » 24.4.14 17:44

О, Крікс догнав :friends:. Це вже не кісель-тв з повним фейком, схоже рашка підключила серйозніші ресурси для пропаганди, притому, в інтернеті і притому, здається, в UA зоні. І якщо поверхнево почитати, просто як таку собі більш-менш нейтральну хроніку без аналітики і відвертого лобіювання певних думок... Тепер зрозуміло, навіщо я це привів? Ви, звісно, не повірите і кинетесь перевіряти. А ті, в кого менше мозгів? :duma:

ps. і навіщо тоді ви обидва розтиражували в цитатах це посилання, якщо говорите фу!?
"Пам'ятай! Ворог не дрімає!" (С) І його не можна недооцінювати. В тому ж пості трохи вище я писав, що путяха прицільно взявся за інтернет. Другий абзац просто був продовженням тої самої теми. З наочним прикладом...

Stepik
* * * * *

Повідомлення Stepik » 24.4.14 18:19

Хлопці, корру та іншим ресурсам UMG не вірю, бо вони зкурченкились... Всім родичам мізки промив...
Але дійсно, вже лапки сепаратистів сюди дотягнулись...
Все частіше слова "юзай пошук" набувають сенсу "йди в *опу"....
Страшні московські воші, а ще страшніші українські гниди (с)Симон Петлюра

Black TREK
* * * * *

Повідомлення Black TREK » 24.4.14 18:35

Это уже реально забавно...(если не факингфейк)

http://glavcom.ua/news/201512.html

Если и так дальше наших будут блокировать,то нафиг такая армия кому то нужна

Varyat

Повідомлення Varyat » 24.4.14 18:44

Если и так дальше наших будут блокировать,то нафиг такая армия кому то нужна
От для чого люди придумали "демократизатори" і сльозогінний газ? Чи, якщо їх використовував беркут на Майдані, то нам тепер вже їх використовувати не можна?? Демократія і гуманізм часом бувають надмірними! Кажу, як лікар. Якби я плакав разом з кожним пацієнтом, бо його лякає процедура видалення зуба - я б йому точно не допоміг і від болю та проблеми поширення гнійного процесу в інші тканини не позбавив... Так що... Гуманність - гуманністю, а лікувати все це треба. Інакше пацієнт помре. А так виживе. І може навіть дірка в голові загоїться... Через яку мозги повитікали.

Повернутись до “Будуємо нову країну”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість