Они в Раду в начале дня и туннелем смогут зайти.Не смогут депы начать работать значит блок, смогут, значит пикет.
Та не грузи. Я вільно спілкуюся, як українською, так і російською мовою, з абсолютно тим самим словниковим запасом, можу на них обидвох думати, можу бачити сни на тій і на тій, можу читати російський текст будь-якої тематики, а вголос синхронно відтворювати українською і навпаки. Хоча мова, на якій спілкуються батьки - українська. Нема там ніякої проблеми, є просто лінь і великодержавний пофігізм "меня и так все понимают". Зазвичай із ввічливості я завжди переходжу на мову співбесідника. Але зараз на російській принципово не спілкуюся - наразі то є мова окупантів. Хочете зі мною балакати на одній мові, щоб не перекладати в умі - вчіть українську та розширюйте словниковий запас. Нічого поганого в тому немає, якраз навпаки, мозок тренується, старість пізніше наступить.Всі хто передає дітям російску мову, робить їх потенційними заручниками Москви. Діти забудть майдан, забудуть ворожнечу, а мова як код доступу до їх свідомості, до культурного простору буде як зламаний пароль.
Ми самі мабуть вже не викорінимо заразу, а дітям можна все полегшити.
Це адські не зручно, в зрілому віці переходити на іншу мову, тоді коли все розуміння і думки залишаються російською. Всі почуття, все все багатство внутрішнього світу, відворюється виключно російською. З цим треба щось робити, а що сам не знаю.
Своя мова, причому, це дуже круто що вона має багато ступенів захисту аутентичності , походження лексики - вона як захисний гандон, чітко розділяє середовище, на своє і чуже. В майбутньому, це стане дуже міцним барєром інформаційного захисту.(якщо виживемо)
Не обманюйте себе, ми поки що всі москалі, носії їхньої мови.
Не вистачить. Треба просто краще цілитись і не зливатись раніше третього фрага. Приходь на курси, навчу стріляти.140 млн зазомбованих росіян цілком вистачить, щоб фізично захопити Україну. Які щиро вірять, що їхніх побратимів-українців тероризують фашисти. Докази - сьогодні на усіх центральних телеканалах Росії в прямій трансляції.
Через неделю,при задержании или еще как ,пристрелят Топаза.Максим, за панику обычно свои бьют первыми. Задолго до предполагаемого ввода российских войск.
/
Вкратце из стрима.
ПС поставил ультиматум: или Авакова отправляет в отставку ВР за убийство Саши Белого, или это сделает ПС.
Других требований не услышал.
В испорченный телефон играть не будем. Если тебе ответ нужен не сейчас и не от меня, предлагаю дождаться завтра, чтобы услышать его от Авакова и Яроша как главных фигурантов в этом деле и первоисточников. Я, как и любой другой, вижу лишь верхушку айсберга. Подозреваю, что основания не видит подчас и тот, кто пишет статьи и даже кто ведет расследования.Через неделю,при задержании или еще как ,пристрелят Топаза.ПС поставил ультиматум: или Авакова отправляет в отставку ВР за убийство Саши Белого, или это сделает ПС.
Других требований не услышал.
Из Харькова приедут,пару тысяч (вполне искренних) жителей,и будут требовать отставки ми нистра МВД. И?.. Что им сказать?
"Вы плохие граждане,нам на ваши требования пофиг"?
+100Угрожать министру отрезанными ушами на публике с автоматом наперевес и расстреливать в упор этого угрожающего с помощью спецназа — одна сторона медали. И среди них нет меньшего зла, как бы этого не хотелось.
А в мене, між іншим, також родичі в Криму живуть і вони зовсім не хочуть в рашку...Окупанти наказали усім, хто не хоче "ксіви" від Путіна, покинути Крим. Інакше - депортація.
Жителі Криму, які не мають кримської реєстрації станом на 18 березня, вважаються "іноземними громадянами" і повинні до 19 квітня покинути півострів.
Повернутись до “Будуємо нову країну”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 25 гостей