Давай быть честными. "за САБОТАЖ в воєнний час. А треба вбивати" скорее подходит для Мирошниченко.Свободівці його побили за САБОТАЖ в воєнний час. А треба вбивати.
Согласен. Именно саботаж. Вуаля-кобель до сиг пор работае. И моя мама бъётся в истериках с воплями ЙА РУССКАЯ. (по фамилии Дзюба, ага).
Давай быть честными. "за САБОТАЖ в воєнний час. А треба вбивати" скорее подходит для Мирошниченко.
В системе польза-вред даже сосчитав подобную "отставку" за пользу, вреда получилось намного больше.Удивляет количество людей, которые этого не понимают.
Пиз...ёж и провокация!У кого какие известия по флоту ? вроде пишут что уже 3 корабля отдали http://ua.racurs.ua/news/24551-u-krymu- ... osiyi-foto
Ну ок. Хто зараз з політиків/партій, на твою думку веде вірну, оптимальну для поточного моменту, зрівноважену і далекоглядну лінію? На російську навіть зі звичних мені правил хорошого тону і поваги до співбесідника переходити не буду, хоч я не Тягнибок, але й тут не кримВ системе польза-вред даже сосчитав подобную "отставку" за пользу, вреда получилось намного больше.
Чудова ідея! Підтримую. Тре тілько запитати у нього самого, чи він згоден.для Украины было бы выдвижение кандидатом на пост Президента Украины Мустафы Джамилева.
Впевнений, що за ним не заіржавіє. Він куди більш відповідальна людина, ніж більшість теперешніх політиків разом узятих.Чудова ідея! Підтримую. Тре тілько запитати у нього самого, чи він згоден.
Наразі я маю дещо інші критерії оцінки персоналій політиків.Ну ок. Хто зараз з політиків/партій, на твою думку веде вірну, оптимальну для поточного моменту, зрівноважену і далекоглядну лінію? На російську навіть зі звичних мені правил хорошого тону і поваги до співбесідника переходити не буду, хоч я не Тягнибок, але й тут не кримВ системе польза-вред даже сосчитав подобную "отставку" за пользу, вреда получилось намного больше..
Я дуже сподіваюсь, що поділ на москалів та ні, залишиться в категорії сатири та сарказму.І головне - не москаль
Росіянин то національність, а москаль - то стан душіЯ дуже сподіваюсь, що поділ на москалів та ні, залишиться в категорії сатири та сарказму.І головне - не москаль
Повернутись до “Будуємо нову країну”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей