Мій батько тоді брав участь в Карибській кризі, перебуваючи на борту радянської атомної підлодки з ядерними боєголовками у званні мічмана строкової служби. Воєнних білетів у них не забирали, як у зелених чоловічків в Криму (а куди ти втечеш з підводної лодкиSpoilerShow
Mustafa Nayyem
А слабо депутатам Свободы также ворваться в кабинет Сергея Аксенова или Владимира Константинова и заставить их написать заявление об отставке?
Та кому вони потрібні, пішаки? Я б пропонував зразу путіна на рею, точніше, на куранти, оптимальною буде годинникова стрілка в дев'ять ранку "по московському времени".А слабо депутатам Свободы также ворваться в кабинет Сергея Аксенова или Владимира Константинова и заставить их написать заявление об отставке?
https://www.facebook.com/kostyantyn.ost ... 9542809147Kostyantyn Ostrovskyy
Везунчик_Итак, как обещал. Только что вернулись. За сегодня и вчера загрузили 2 авто, Кашкай и Шкоду.
Собрано и куплено:
Каремат 80 шт
Спальники 38 шт
Дождевики 30
Палатка 1
Берцы 1
Футболки 3
Собрано 3510 грн. денег на них докупали вышеперечисленное
Все отвезли по адресу. Помогали мы Перша окрема танкова бригада 8 армейского корпуса смт. Гончаровское
Ребята, убедительная просьба, солдаты очень срочно нуждаются в помощи и поддержке. Все находятся в поле.
По уставу не положено (карематы, спальники и т.п.) и его ничего нет!!!! На данную часть надо около 1000 комплектов!!!!
Топливо, еда, деньги, связь, медикаметы - все это есть, необходимости в этом нет. Месное население дополнительно кормит военных
На данный момент, есть острая необходимость в:
Спальники, дождевики (зеленого цвета), берцы 42-43 размера, карематы, защитные очки, свитера, теплые носки, налокотники, наколенники.
Повторю все это надо солдатам на сейчас, они в поле
Буду признателен за перепост, помощь в массовом распространении информации, физической и предметной помощи. В фейсбуке создана группа АРМИЯ SOS (https://www.facebook.com/groups/armia.sos/).
Контактом воинской части могу поделиться в личке.
Вас всегда ждут в воинской части, принимают вещи по Новой Почте
Всем, кому не безразлична наша армия, солдаты и ситуация в которой находятся ВЧ, присоединяйтесь!
Завтра откою карту Привата и данные выложу. Планируем закупаться, отвозить и отчитываться по мере поступления средств. Свои карематы, спальники жыны и сына тоже отдадим.
Mustafa Nayyem
Мы со "Свободой" по-разному понимаем свободу. Завтра в 13:00 я приду под здание Генеральной прокуратуры по адресу ул. Резницкая 13/15 требовать возбуждения уголовного дела. После этого все желающие смогут пойти на пикет, который состоится в 14:00 под офисом ВО "Свобода" по адресу ул. Большая Житомирская, 17. Перепосты идут в копилку Майдана
Дмитро Гнап: Дивлячись як свободівці Ігор Мірошниченко, Андрій Іллєнко, Богдан Бенюк та компанія героїчно відгамселили одного лузера-телеменджера, я от про що подумав. Щось я не пригадую цих "мужніх свободівських воїнів" на барикадах Грушевського чи Майдану. Не бачив я їх і в Криму, де за українську мову тобі можуть натовкти пику просто серед вулиці чи наставити автомата в обличчя. Ці вгодовані тилові командири - типові персонажі з книжок чи фільмів про війну. Поки справжні чоловіки віддають життя на полях бойовищ, ці хтиві і жадібні істоти приходять аби забрати твоє майно, твій дім, твою дружину. Це навіть не пси війни, а справжні шакали.
http://tvi.ua/new/2014/03/18/krymski_pr ... ___aksonovКримські призовники служитимуть у Чечні та Дагестані, – Аксьонов
Сепаратист не приховує, що українців посилатимуть на Північний Кавказ
Арсен Аваков
Нардепи, в негідній манері примусити сьогодні ввечері написати заяву про відставку керівника першого українського телеканалу.
Те, що я побачив на відео по діям народних депутатів в офісі УТ-1 - неподобство. УТ-1 в його нинішньому вигляді - потворно, але і такий метод вирішення проблеми - потворно.
Вважаю дії народних депутатів неадекватними.
Оцінку і кваліфікацію можливих неправомірних дій нардепів, беручи до уваги їх особливий статус при залученні до відповідальності, може дати винятково Генпрокуратура.
Разом з тим, готовий як міністр внутрішніх справ, за дорученням Генпрокуратури, організувати проведення всіх необхідних слідчих дій.
************************************************Данило Яневський
Дорогі, окупаційна влада вдалася до ізувірської стратегії. В східних областях формують групи з числа україномовних “тітушек”. Вони ходять групами, чіпляються до місцевих типу “як проти до бібліотеки?”. Місцеві відповідають російською – після чого їх починають бити. Менти, принаймні в Запоріжжі, “в темі”. Ходять по місцях скупечення людей і кажуть: “йдіть додому, зараз до міста заїзжають галицькі/бандерівські фашисти з битами та ціпками, всіх будуть бити, йдіть додому”..
Слишком откровенно и наигранно. Кто-то шутит так?УВАГА! Сьогодні в різних районах Запоріжжя люди знайшли велику кількість листівок із закликами не чинити опір окупантам! Схоже, що широкомасштабна операція по проведенню психологічного впливу та підготовці плацдарму для вторгнення в східну та центральну частину України вже втілюється у життя.
Владимир Адольфыч
Задумался, а в чем ценность партии Свобода для современной, послереволюционной украинской политики?
По моему никакой ценности не имеет, москали уже в целом всем понятны, даже тем, кто не понимал и не признавал до последнего.
Да и москаль уже не москаль, остался тот москаль в прошлом - теперь вместо москаля рашист.
Ничего особенного во время революции Тягныбок не достиг. ну разве что показал, что он способный демагог.
Чего б их и не слить к ебеням?
Тем более есть Правый сектор, они и посовременней и не такие жлобы.
Да де... Туточки я, читаю, мучаюсь раздражительной слабостью. Очень раздражительно мучаться своей слабостью, понимая, что сделать что то значимое не в твоих. Будем делать что можем, хотя бы 565 звонить почаще, вода камень точит.Военкомату я пока не нужен, сдавать в МВД мне нечего, а жаль.Под столом три месяца три эксклюзивные бутылки - коньяк, виски и ром.
не лезет
наверное надо к доктору...
де там наш Горностай ?
Nastya Stanko
Ми повернулись із Криму сьогодні, а в"їхали в нього в неділю вранці. Першими, кого зустріли на нашій-не своїй землі були якісь чоловіки метрів два зросту в шкіряних куртках. Було це в Джанкої. Вони зайшли в потяг перевіряти сумки. Але були ввічливі, як на їхній вигляд. За ними на вокзалі по перемитру стояли зелені чоловічки. У Сімферополі перевіряли вже козаки, взагалі козаки там всі здебільшого на підпитку і погано пахнуть. У Сімферополі люди виріли, що завдяки референедуму уникнуть війни, а українські військові після нього перейдуть на сторону Росії, а ті, котрі не перейдуть - мирно поїдуть на материкову Україну. В Сімферополі таксист говорив навіть українською. А потім видав: вони вивезуть наш чорнозем в Германию, який чорнозем, подумала я, кримський чи шо? Але було і гірше. Люди розповідали цілком серйозно, що Дмитро Ярош з Доку Умаровим вкрали у Львові у військовій частині боєголовки і мали зривати в кримських горах. Якби не зелені чоловічки, Україна б почала проти кримчан війну. Рівень ненависті і агресіїї в повітрі зашкалював (головне не говорити, що ти з Кієва, головне не про Кієв, повторювали ми собі). Російські солдати на фоні місцевих жителів хоч і з автоматами, але виглядали найбільш френдлі, один навіть хотів мені щось з одягу позичити, бо мерзла. Бандерівця зустріли майже зразу, ішов на зустріч і сказав СКОБ!. виявився членом 15-ї сотні, був не в одному бою з беркутом. До Сімферополя потрапив з Керчі, там купував мотоцикл, тролив російських військових, а в Джанкої патролював з місцевою самообороною, і теж їх висміював, ті не розуміли, ми з нього вмирали. Якби лише вони всі знали, з ким ми. Збиралися всі в кримсько-татарському ресторані. З журналістів брехали майже всі - хтось прикидувався просто студентами з Харкова, АльДжазіра - сербським телебаченням, говорили лише про війну, кримські татари сумували і говорили мало. Етнічна росіянка з Севастополя, розказала, що в школі, де вчаться її діти - лише 5-ро (і її теж) за Україну, їх інші діти називають фашистами. Її чоловік на половину росіянин сказав, що став патріотом після того, як побачив на своїй вулиці бтри іншої країни. Я довго думала, як їх розрадити, але нічого не придумала, вони ж думали, куди їм переїжджати. Журналіст canal+визволений з тюрми з перебинтованою рукою все бідкався за місцевого перекладача, який залишався в Криму. Сам перекладч збирався в Київ. В ресторані були навіть курди. Курди розповідали анекдот про собаку, якій тут хоч гавкати можна. Ми весь час ходили в той ресторна не через їжу навіть, а бо можна було говорити, що думаєш. В Меджлісі були вже десь в 7-ій, Рефат Чубаров був дуже втомлений, але постійно відповідав на дзвінки, пару годин тому вони дізнались про закатованого їхнього. Я запитала, чи вони готові до війни, він сказав, що якщо хтось вважає, що кримські татари зможуть врятувати світ - то це є щонайменше несправделиво по відношенню до кримських татар. В цей момент я подумала, наскільки архаїчною є думка про братські слов"янські православні народи у 21-му столітті, а ще, що нашими братами в цей момент є мусульмани за віросповіданням - кримські татари, при чому братами старшими. І їх страшенно захотілось спасти - усіх. П"яні гуляння на площі Леніна ще перед 8-ю, братішка, памахай флагам, я уже нє магу, рука баліт, давай памашу за тєбя, Осман Пашаєв надував коричневі кульки, потім йшов вітати своїх співгромадян з перемогою референдуму над здоровим глуздом. Співгромадяни були настільки в неадекваті, що ці вітання радо приймали. В понеділок в Севастопольському потязі сусід дзвонив другові: ну чьо как там проголосовали в Запрудном? только 40-к процентов? а почему не 100? Не все Запрудне наїбнулось, подумали ми. Під"їжджаючи до станції провідник сказав: готовьте паспорта, граница - Джанкой.
Якщо Україна згодиться поставити главою держави кремлядь - то звісно що не підуть. В іншому випадку - а як інакше? Адже Путіну будь що потрібно відновити СРСР.капец, на голову не налазить , невже підуть такі?
О, дід мені про ці "бібліотеки" багато розказував. Приходили НКВДисти, перевдягнені в форму УПА, розмовляли українською, мордували людей, вбивали, палили хати... Щоб викликати в населення відразу до українських повстанців. Потім в підручниках історії ці звірства приписували бандерівцям. Тепер цю лякалку бандерівцями через шістдесят років знову витягнули на поверхню. Та й методи ті самі НКВДистські знову використовують. Тільки вже на Східній Україні. Хреновенько, бо ті регіони не мають вакцинації проти цих покидьків, мало того, вони ще й казкою про бандерівців налякані. А ви кажете, що Свобода надто жорстоко з цими "товарищами" і їхніми прихвоснями поводиться... Після дідових, бабиних та розповідей інших родичів про діяння цих "визволителів", якщо нові "визволителі" будуть так само себе вести (а все йде в тому ж сценарії), я їм лікувати зубки буду особисто і зовсім безплатно. І довго-довго...Данило Яневський
Дорогі, окупаційна влада вдалася до ізувірської стратегії. В східних областях формують групи з числа україномовних “тітушек”. Вони ходять групами, чіпляються до місцевих типу “як проти до бібліотеки?”
а мне кто заплатил ?Мустафа ще той підарочок, на ФБ ніяк не уйметься . Мабуть йому гарно заплатили щоб роздути цю хрінь зі свободою.(( сумно це все
та ладно , не треба за всіх розписуватись, краще тримайся незалежної позиції рефері , бо потім неВдобно буде.а мне кто заплатил ?
SpoilerShowпочему нет в сети фильмов с твоим участием ? с участием Васи и пр .. .
неужели ты веришь, что взрослые мужики пришли на эмоциях и так же на эмоциях сняли кино ?![]()
депутаты ?
p.s. проехали
всё равно на этотм форуме кроме тебя за Тягнибока никто никогда не проголосует
Повернутись до “Будуємо нову країну”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей