Євромайдан.АТО.Вiйна. Хроніка становлення Нації ...

Trion
Стать:чол
Re: Евромайдан. хроника становления нации...

Повідомлення Trion » 18.3.14 20:06

Борис Гуменюк
Цей пост - про зброю.
Вогнепальну, гладкоствольну і нарізну. Незареєстровану.

Цей пост для тих, хто не був 18-20 лютого в центрі Києва,
хто ніколи не збирався туди йти,
хто сьогодні щиро оплакує Небесну Сотню,
хто святкує нашу спільну перемогу.

Отож, спробую дуже коротко:
Spoiler
Show
Ранок 18. Ми біля ВР.
На Інститутській, на Шовковичній, на Грушевського, на Кріпосному спалахують з різною почерговістю запеклі бої:
ми їх бруківкою, коктейлями Молотова, палицями - вони нас газом, світлошумовими гранатами і вогнепальною зброєю.
Сили нерівні. Півдня протистоянь, але вони нас потроху відтісняють.
Починаємо залишати парк біля ВР, Інститутську, а потім по Грушевського: хто пірнає в метро на Арсенальній, а хтось відходить до Лаври. Тікаємо.
Частина з тих, що в метро, повертається на Майдан, інші їдуть на Лівий берег.
Ще у вагонах дехто з людей починає знімати з себе жовто-блакитні стрічки – сором і розпач – через чутки, що на виходах зі станцій людей з національною символікою б’ють тітушки і менти та пакують в автозаки.
Сідаємо в авто, новини на FM: 26 загиблих за сьогоднішній день.
Все, блядь, без зброї на Майдан не повернемось.
Година їзди додому, година вдома – скинути з себе просмерділий одяг, прийняти душ – година їзди назад.
Попри те, що зупинили метро, і попри велику кількість ментів, вдалося практично без перешкод проїхати аж на Бесарабку.
Ха! Йоб вашу мать! Ось я знов на Майдані! І я не сам! Разом зі мною четверо моїх побратимів! І у нас на п’ятьох «ТТ», два «Макарових» і два обрізи мисливських рушниць, і повні кишені патронів.
Ну шо, повоюємо, бляді?!
(Психологічно це, звичайно, працює, особливо, коли ти зі зброєю виходиш на барикаду в перші ряди. Хлопцям, які кидають шини і коктейлі, це додає духу. Але суто з військової точки зору - це понти; єдине усвідомлення того, що менти тепер не зможуть убивати безкарно.)
Знаєте, скільки Січових Стрільців було на Майдані 18-20 лютого?
Я думаю, десь так чоловік з п’ятдесят.
Знаєте, яке основне завдання ми собі визначили?
(так, самі визначили, бо переважна більшість з нас ніякого Яроша, ніякого Парубія ніколи в очі не бачили)
Стати в ланцюг від рогу Будинку профспілок до рогу консерваторії, зайняти позиції в другій лінії оборони, 3-5 ряд, зняти з себе камуфляжі, каски, броніки та іншу хуйню, шоб не привертати до себе увагу снайперів, і нашим хлопцям з самооборони не заважати робити свою роботу.
А от коли стане гаряче, коли наші побіжать, тоді відкривати вогонь, щоб зупинити беркутню, і дати можливість відійти і перегрупуватися нашим хлопцям.
Все ясно? Добре.
Далі все, як сон, який багатьом з нас усе життя буде снитися.
В середу через блокпости прорвалися хлопці з Тернополя. 9 чоловік. Зброя є? 2 пістолоти і обріз. А вдома? Вдома є. Їдьте назад по зброю. Хлопці зі Львова. Два мікроавтобуси. Та сама історія.
Дядько припер арбалет. Каже, я вже не стрілець, але він зі ста кроків проб’є бронік.
Додому вже ніхто не їде. Або переможемо, або нам пиздець. Ми усі засвітилися на Майдані зі зброєю.
І так до ранку 20.

Я не бачив цього моменту, бо знаходився в іншому місці, але розповідали хлопці, які там були.
На барикаду поблизу стели пропхався немолодий вже чоловік, розстібнув пальто, дістав мисливську рушницю і, звертаючись до наших, сказав: «хлопці, вони вчора мого сина убили», - і почав стріляти в бік беркуту.
Ніхто нічого не планував, ніхто такого не чекав, але оцей вчинок батька убитого напередодні хлопця був для усіх наче сигнал, і всі, у кого була зброя, відкрили вогонь по беркуту.
А що далі? А далі ви все бачили і все знаєте.
Менти почали падати, інші почали тікати, треті почали здаватися в полон;
хлопці з Самооборони перестрибнули через барикади, погнали їх по Хрещатику до Грушевського і по Інститутській,
побігли з палицями на снайперів,
хто мав зброю - частина теж побігли, інші прикривали, як могли, але як ти прикриєш свого хлопця, коли у тебе старенький «ТТ», і, щоб влучити, тобі треба підійти до мусора на 50 кроків, а робоча відстань снайпера 300 метрів.
Попри все, ми перемогли. У нас немає більше Яника, і, на жаль, є Небесна Сотня.
Чи могло бути інакше? Мабуть, могло. Невідомо, гірше чи краще.
А тепер нам кажуть: здайте зброю.
І хто каже? Аваков? Наливайченко? Не знаю, як Аваков, але у Наливайченка, який був головою СБУ, у Гриценка, який був Міністром оборони, та багатьох інших видатних діячів точно є зареєстрована зброя, але я чомусь нікого з них не бачив під час бою.
Може, ми й здали б зброю, якби настали мирні часи, а зараз часи такі, що впору ще більше озброюватись.
Так, ми маємо зброю, зброю, яка освячена в бою, зброю, яку ми взяли до рук, щоб боронити свою Вітчизну.
Тому наша відповідь наступна:
Хочете нашу зброю?
Прийдіть і візьміть.
Тільки затямте: після 50 кроків навіть зі старенького «ТТ» настає зона прицільного обстрілу.
P.S. І ще. Мало не забув сказати. Серед нас немає мародерів, серед нас немає бандитів, серед нас немає психічно хворих – звісно, якщо не вважати такими - з точки зору обивателя - тих, хто готовий віддати за свою країну власне життя, наше братство скріплене кров’ю наших побратимів і перевірене в бою – зачепите одного з нас – піднімемося всі. Всі як один. Зі зброєю. І опинитеся ви, знаєте де? Знаєте. В Ростові.
hromadske.tv
3 мин. · отредактировано ·

Зараз радикально налаштовані революціонери Євромайдану палять шини та перекривають дорогу на Грушевського протестуючи проти бездіяльності влади з приводу Кримського питання та вимоги деяких депутатів розібрати барикади. Вимагають щоб до них вийшов Турчинов чи Парубій.
Крымчане ждут хорошего курортного сезона: "Надеемся, что украинские туристы нас еще любят". ВИДЕО
http://censor.net.ua/video_news/276402/ ... byat_video

Moder # 7モ7 #
Страшний Модератор
Страшний Модератор

Повідомлення Moder # 7モ7 # » 18.3.14 20:34

Евгений Лешан
Вчера, в 20:18
И наша традиционная рубрика: "о дебилах".
Сегодня в нашей студии директор департамента информационной политики МИД Украины Евгений Перебийнис со своим заявлением о том, что русские в Украине - не коренной народ, а диаспора.
Spoiler
Show
Мы, конечно, понимаем, что господин Перебийнис хотел просто отбрехаться от апелляций российской стороны к праву коренных народов на самоопределение. Он хотел как лучше, а получилось как всегда: несколько миллионов граждан Украины вдруг узнали, что у них в этой стране меньше прав, чем у этнически кошерных украинцев или, кстати, крымских татар, которых украинские власти в упор не замечали все годы независимости, несмотря на коренной статус.
О том, как на подобные заявы отреагирует русское население Украины, имеющее "небольшие ареалы компактного проживания на периферии украинской этнической территории", Перебинис, как водится, не подумал. А между тем Дмитрий Киселев уже аплодирует стоя.
Австрия экстрадирует Фирташа в США
17 марта суд Вены принял решение об экстрадиции Фирташа в США.
Spoiler
Show
Это решение может быть обжаловано в высшей судебной инстанции.
Министерство иностранных дел Украины сообщает, что суд города Вена принял решение об экстрадиции украинского бизнесмена Дмитрия Фирташа в США.
Об этом сообщил журналистам директор департамента информационной политики МИД Евгений Перебийнис.
"17 марта суд города Вены принял решение об экстрадиции Фирташа в США. Это решение может быть обжаловано в высшей судебной инстанции", - сказал он.
http://zn.ua/UKRAINE/avstriya-ekstradir ... 1387_.html
Зображення

Trion

Повідомлення Trion » 18.3.14 20:44

вслід за динамівськими ультрас привіт путіну передали фанати "металіста"
phpBB [video]

Дмитрий Тымчук
2 мин. ·
После начала штурма домов военнослужащих по ул. Кубанская 11 и 11А в Симферополе, т.н. "самооборона" отступила, и в настоящее время просто блокирует эти дома.

Одновременно по всему Крыму снимается блокирование частей и подразделений ВС Украины (за редким исключением).
Эти события произошли после убийства оккупантами украинского военнослужащего и тяжелого ранения еще двоих, и последовавшего разрешения Минобороны Украины украинским военным в Крыму применять оружие.

Vadim Bus

Повідомлення Vadim Bus » 18.3.14 20:56

Крымчане ждут хорошего курортного сезона: "Надеемся, что украинские туристы нас еще любят". ВИДЕО
http://censor.net.ua/video_news/276402/ ... byat_video
Сукі... просто сукі, на воду їх і сухарі..
Я поставив тещі ультиматум уйо...вати в Крим нах, міняти паспорт на російський і скуштувати руського щастя якого вона курва прагнула все своє суче життя..

Trion

Повідомлення Trion » 18.3.14 21:00

Відео як депутати Свободи вибивали заяву на звільнення з керівника Першого національного телеканалу України Олександра Пантелеймонова http://www.ustream.tv/recorded/45037910
Сферические дебилы...

Varyat

Повідомлення Varyat » 18.3.14 21:02

Евгений Лешан
Вчера, в 20:18
И наша традиционная рубрика: "о дебилах".
Сегодня в нашей студии директор департамента информационной политики МИД Украины Евгений Перебийнис со своим заявлением о том, что русские в Украине - не коренной народ, а диаспора.
Вони і є діаспора. Але при тому - народ України. Ніякої проблеми з того не бачу. Хіба українська діаспора в Канаді почуває себе гірше, ніж ті, хто туди приїхав ще за Колумба? Не треба тролити тих, хто з нами по одну сторону барикад, якщо вони допустили дипломатичну помилку. Це наші побратими, навіть якщо вони в чомусь неправі. Трольте краще ворогів, ворог - він завжди ворог, навіть якщо він політкоректний і завжди говорить правду. Максимум, на що ворог може розраховувати - на медичну допомогу при пораненні. Все, на тому симпатія до нього закінчується! Бо нєфіг тут шастати з автоматами і строїти з себе "освободителей".
Востаннє редагувалось 18.3.14 21:06 користувачем Varyat, всього редагувалось 1 раз.
Сім заповідей старого анархіста (і вічно юного вар'ята в одній особі):

Людина народжується втомленою і живе для того, щоб відпочити.
Тільки творча праця достойна поваги.
Живи як хочеш, але іншим не заважай.
Свобода однієї людини закінчується там, де починається свобода іншої людини.
Життя треба прожити так, щоб не хотілося його прожити ще раз.
Яке б рішення ти не прийняв, воно все одно виявиться помилковим - згодом з'ясується, що було ще краще рішення.
Головною причиною смерті є життя.

Stepik
* * * * *

Повідомлення Stepik » 18.3.14 21:05

Відео як депутати Свободи вибивали заяву на звільнення з керівника Першого національного телеканалу України Олександра Пантелеймонова http://www.ustream.tv/recorded/45037910
Сферические дебилы...
Ага. Прибічники росії. Не гарно ображати геів, але вони підараси.
Все частіше слова "юзай пошук" набувають сенсу "йди в *опу"....
Страшні московські воші, а ще страшніші українські гниди (с)Симон Петлюра

Vadim Bus

Повідомлення Vadim Bus » 18.3.14 21:10

Сферические дебилы...

Вася, тобі треба гори трупів в Києві? Це ворог на нашій землі і знищувати його треба як ворога. Пострілом в потилицю.
Якби в Луганську і Донецьку зробили відстріл сепаратистів , там не гинули б мирні громадяни.. Думай шо пишеш. Ці свободівці наша надія, на тлі тотальної Юлькіної зради.

Moderator
ОКО Всевидяче
ОКО Всевидяче

Повідомлення Moderator » 18.3.14 21:14

Це ворог на нашій землі і знищувати його треба як ворога.
.
Вадим,
если ты не понимаешь разницу между Поступком и Понтами на Камеру ( для показа по телику) - то ты ничем не отличаешься от офисного планктона и замбированных крымчан
Смирись ( и завязывай тут защищать эту *свободу* )
*Свобода* от КПУ отличается лишь ценой и отсутствием богатой истории
Не могу написать больше - так что читай между строк...

Данило Яневський
Звіт ініціативної групи. 18 березня. Питання превентивної евакуації українських громадян та членів їх сімей з території окуповною АРК.
“Працює Гаряча лінія:
Киевстар – 068 686 70 33
Life – 093 285 81 31
MTS – 099 102 66 96
Завтра відкриваємо координаційний центр в Консерваторії. Наші активісти встигли доставити рації, фонарі та одяг на військові кораблі у бухті Донузлав”.
Слава Україні

Дмитрий Тымчук

К теме убийства украинского военнослужащего в Симферополе.

Крымские СМИ (а это теперь рупоры российской пропаганды) явно неспроста сейчас усиленно разгоняют информацию, что во время штурма украинской воинской части в Симферополе также якобы убит и представитель "самообороны".

Мы уверены, что эта кровавая провокация (а по сути - акт войны) со стороны россиян устроена для устрашения украинских военных. И сейчас российской стороной будет разыгрываться карта выстрелов "с третьей стороны". Как помним, подобный сценарий советники Януковича из ФСБ России пытались провернуть во время Майдана.

группа "Информационное Сопротивление"
Любіть Україну у сні й наяву,
вишневу свою Україну,
красу її, вічно живу і нову,
і мову її солов'їну.

Varenikov
* *

Повідомлення Varenikov » 18.3.14 21:16

1. Памятник Ленину
2. Языковой закон
3. Бравада вооруженной "самообороны" под ВР (сразу после призыва сдать оружие)
4. Выбивание заявления на увольнение под объективом телекамер
5. Что дальше???

Зачем кормить "Кисель-ТВ" ???
Чем крепче нервы, тем ближе цель.

Vadim Bus

Повідомлення Vadim Bus » 18.3.14 21:20

ТА все я розумію, і те що на камеру розумію, але цей ролик піднімає дух, бо навколо так багато зради..

Майданні бійки теж почали провокатори, а перемогли справжні герої.
З колишніми посадовцями треба розмовляти тільки так.
Про те що вони підсирають "мирний" імідж я дійсно не подумав. Вже почитав на чий млин вони налили (((( дійсно фігня якась
Востаннє редагувалось 18.3.14 21:31 користувачем Vadim Bus, всього редагувалось 1 раз.

Varyat

Повідомлення Varyat » 18.3.14 21:28

разницу между Поступком и Понтами на Камеру
+1
Шукати на війні правди недоцільно, правий той, хто переміг. Але нам потрібна перемога у війні, а не в шоу. З другого боку, критикувати діяльність побратимів по зброї я не стану, навіть якщо їхні методи боротьби не збігаються з моїми методами, чи узгодженими на державному рівні. Зараз критерій один - патріот чи не патріот (по простому зрадник). Все інше не варте навіть насіневого лушпиння. Хоча з позиції воєнної науки координація сумісної діяльності завжди краще, ніж самовільні вилазки, які часто викликали зворотній терор без можливості його ліквідації. Навіть партизани (що наші, що ворожі) завжди координувалися з одного центру.
Востаннє редагувалось 18.3.14 21:38 користувачем Varyat, всього редагувалось 1 раз.

Яке б рішення ти не прийняв, воно все одно виявиться помилковим - згодом з'ясується, що було ще краще рішення.

Трям
Мауглi
Мауглi

Повідомлення Трям » 18.3.14 21:36

ТА все я розумію, і те що на камеру розумію, але цей ролик піднімає дух, бо навколо так багато зради..

А ты промониторь инет
Поднять дух он может только малой части
Все остальные отреагировали вполне правильно
как и на понты Ляшко в Луганске
Правильно - это когда сделать красиво и без рекламы
А когда на камеру... :bad:
Это всё равно что я с чьей-то женой снял в постели *секс на фоне телевизора в момент трансляции речи путлера*
Это будет унижение путлера или моя реклама ? 8-)

Vitaly Manko
Каждый день мне ставят разные вопросы, на которые отвечаю одинаково: "НЕ ЗНАЮ, НЕ ПОНИМАЮ".
Spoiler
Show
Нет, я понимаю, зачем гражданские силы обеспечивали и продолжают снабжать военных в Крыму, оказавшихся в окружении агрессора. Но НЕ ПОНИМАЮ, почему этого не делает государство и новая власть.

Я понимаю, зачем блоггеры, репортеры, активисты больше всего беспокоятся о судьбе захваченных в заложники автомайдановцев и журналистов, находя пути их вызволения. Но почему эти функции государства выполняет только гражданское общество, для меня загадка.

Я прекрасно понимаю желание потроллить кремлевского негодяя и его приспешников. Но хоть убейте, не понимаю, откуда у новой власти находится время, чтобы постить в фейсбуке остроты и почему нет времени, чтобы заниматься мобилизацией населения, нейтрализацией диверсантов, снабжением армии. Потому что это делает хотя бы гражданин Данило Яневский?

Я осознаю все временные проблемы Украины и вижу путь лечения больного ее тела. Я смотрю с оптимизмом на процесс кристаллизации общества и участвую по мере своих сил в гражданских проектах и инициативах. Чудесные превращения происходят ежедневно прямо на моих глазах и у меня под ногами. На фоне полного северокорейского мрака в России. Я не понимаю, откуда у большинства россиян твердое убеждение, что порядок нужно наводить именно у нас, а не у них! Откуда у них вера в то, что к дружбе нужно склонять силой? Из поговорки "бьет - значит любит?"

Я понимаю, с какими проблемами столкнулась Украина и Крым. Даже представляю, что будет происходить в бытовой, политической, экономической и духовной сферах всего государства в общем и в горячих точках в частности. Начиная с невыплаты пенсий и вкладов в отрезанном от цивилизации Крыму, заканчивая московско-церковными реверансами. Крым превращен в Северную Корею, люди одурачены. И очень многие чувствуют себя брошенными на произвол. Неужели расселение беженцев - это максимум, который может себе позволить государство? Когда в последний раз с самолета бросали листовки на оккупированные территории? Когда спросили у семей военнослужащих - что для вас сделать? Сколько солдат было представлено к боевым наградам? Ау, государство! Ордена и медали закончились? Или нет под Киевом правительственных дач для этих семей? Высшей наградой крымских героев есть лайк в фейсбуке и торжественные обещания не забыть подвиг? Я не понимаю этого.

Я понимаю искреннее желание депутатов-совместителей (от новой власти) посидеть одной попой на двух креслах и попользоваться депутатскими благами на фоне министерских статусов. Но не понимаю, почему вся страна должна ждать целый месяц, пока они примут решение о сложении полномочий. Почему у Украины украден целый месяц, когда каждая минута на вес золота, и жизненно важные решения нужно принимать в круглосуточном режиме? Почему кнопкодавят все, включая новую власть, почему не введена в эксплуатация сенсорная кнопка? Мерзавцы, отвечайте, зачем вы театрализованно теряли сознание в парламенте в борьбе за персональное голосование? Чтобы, дорвавшись до корыта, стать такими же блядями, как "папередники"?

Я понимаю, что не нужно ждать от государства помощи и стараюсь ее сам оказывать тем, кто нуждается больше меня. Я понимаю, кто должен строить государство, какие принципы и механику закладывать в его архитектуру. Далеко не все понимаю, но примерно как-то так вижу очертания будущей страны. Понимаю, что сегодня сложный период и не время критиковать власть на радость врагу, все будет меняться. Понимаю даже, как будет меняться. Но не понимаю, сколько дней до вылета осталось новой власти. Потому что понимаю - ее самодурство и безответственность лезут наружу, а значит - скоро новый Майдан.
Зображення

Vadim Bus

Повідомлення Vadim Bus » 18.3.14 21:39

Спорити не буду, я тільки з велосипеда зліз, ще пульс тьопається, не подумавши написав , сорі не розібрався...

Правда шо Фіни в НАТО попросилися? на укроправді пишуть. Якщо так то це сурйозний сигнал.
Пашка в своїй кімнаті чує Кісельов ТВ (теща зранку до вечора слухає, патріотка хрінова) , сьогодні сам себе налякав до істерики, плакав , питає , що на Грушевського знову беркут буде вбивати людей? У нього війна це асоціація з барикадами і наступом Беркута. ((
Востаннє редагувалось 18.3.14 21:44 користувачем Vadim Bus, всього редагувалось 1 раз.

Varyat

Повідомлення Varyat » 18.3.14 21:42

А вот секс путина с телевизором на фоне чужой жены имело бы больший успех в поднятии боевого духа ).

Trion

Повідомлення Trion » 18.3.14 21:44

Вася, тобі треба гори трупів в Києві? Це ворог на нашій землі і знищувати його треба як ворога. Пострілом в потилицю.
Вы со своей ибучей "свободой", прикрываясь революционной необходимостью, угробите страну. Мы - не они, чтобы беспределом отвечать на беспредел. И я не ради этого поторчал на майдане чтобы на место одних беспредельщиков пришли другие .
Если тут воцарится полный хаос ввиду того, что каждый станет трактовать справедливость и меры возмездия как ему угодно одному, исходя из наличия имеющихся средств, оружия и власти, вся система управления рухнет и РФ останется лишь дойти до Киева по красной дорожке почти без сопротивления.
Нахер законы и систему прав, за которые люди боролись и погибли, если можно взять за шкирки и добиться желаемого более быстро, действительно.
Сейчас как нельзя кстати очень подходящая ситуация с внешней угрозой, чтобы раскачивать и нагнетать ещё не успевшую выдохнуть систему изнутри.
Хочешь африканскую республику - продолжай в том же духе.
Носитесь с автоматами по улицам, давайте по мордам всем, кто не вписывается в новую линию революции, уничтожайте враждебный элемент, показательно, на камеру, крича слава украине.
Чтобы у тех, то ещё не в теме, сомнений не оставалось в российской пропаганде, которая для обеспечения имиджа неконтролируемых хохлов-беспредельщиков напрягается и врет, а вы делаете то же самое, но уже от чистого сердца, за правду и бесплатно.

Varyat

Повідомлення Varyat » 18.3.14 21:56

Василь, то в тебе емоції, як і в Вадима. Ключові пункти наступні:
1. патріотизм в усіх проявах і методах боротьби;
2. координація цих проявів, щоб один одному не псували карму і не давали можливості ворогу скористатись цими нестиковками навіть в пропаганді;
3. заборона на міжусобиці в нашому таборі, поки іде війна, максимальна толерантність до побратимів по зброї.

Trion

Повідомлення Trion » 18.3.14 22:01

Свобода не поддается координации.
Они сами себя координируют и у других мнения не спрашивают.
На Майдане из-за этого не одна проблема возникла, в том числе и у меня лично.
Больше ни с кем другим таких сложностей не было. Вообще. Со всеми договаривались, а эти особняком.
Я и до сих пор не понимаю зачем нам такой троянский конь, который на словах за майдан, а на деле работает на руку контре.

Vognick
* * * *

Повідомлення Vognick » 18.3.14 22:06

ВОУ_ВОУ_ВОУ!!! Полегше, панове.

По-перше, холодіть голови! і у кого є - викопуйте машингвер Зараз принаймні частина державного апарату запрацювала, всі внутрішні та закордонні ресурси працюють на те, щоб в країні був лад. Найгірше, що може бути - ми самі себе закопаємо. Все інше побороти цілком під силу. Тому ще раз - більше холодного і раціонального вибору. Всіх неадекватів ігнорте, або якщо це близькі Вам люди - заспокоюйте, пояснюйте, що такі часи і треба пройти через це рано чи пізно.

По-друге, всередині країни справді є вороги, при чому на високих державних постах. Але найбільший ворог - це всі ті, хто годувалися і продовжують годуватися на розпилі бабла (десь близько 2 млн осіб). В одному міністерстві, яке зараз дико саботує, працівникам "старі боси" перед втечею залишили вказівку дуже однозначну: "Потерпіть місяць, нічого не робіть, ми скоро будем". І от вони нічого і не роблять, чекають, що і далі будуть пиляти. А звільнити держ. службовця - це сім кіл пекла! Тому прошу зважати на це при оцінці політичної обстановки. Ті ж самі свободівці зараз "успішно визволяють" наш АПК, "помагають" в стабілізації на місцях.

По-третє, нам об"єктивно треба час. В кінці популярно написано і в цілому я підтверджую, що аналогія доречна: якщо перестанемо чубитися проти Турчинова-Яценюка, то все в нормі. Система перезапускається зараз, принаймні перший етап пройшов успішно і зараз вже видно буде перші результати. Для тих хто любить аналогії - ось стаття: http://hvylya.org/analytics/politics/po ... a-2-0.html

По-четверте, давайте вчитися в історії: Північний Кіпр, Карабах, Придністров"я, Абхазія та Осетія... Я не був тільки в Північному Кіпрі, а так всі кажуть, що якби тільки можна було повернути час назад, то ніколи б не допустили трагедії. НЕНАВСИТЬ зашкалює. А це саме те, що зараз нашому суспільству дуже завадить. СОВОК відмирає вже чисто фізично, натомість "цвіт нації" швидко ляже в перших рядах "захисників", або розлетиться по світу. Майте на увазі, що Крим нікуди не полетить і що там ще далеко не все ясно. Так що раБотать всім! бб

Trion

Повідомлення Trion » 18.3.14 22:08

Igor Trubenok

телефон Андрея Ильенко. во "Свобода" 066-635-50-37 . не хочу ничего говорить о языковых штуках и ленинах-убайцах. Да и о лживости некоторых каналов во время свержения януковича. Просто стоит позвонить ему и попросить не делать той херни, которую они делают последнее время... Всех продажных улюстрировать до умопомрочения, а не бить и не унижать, а то чем тогда мы все будем отличатся от ****** путина и ****** из беркута
Павло Ясінський Моя думка: хлопці (на цьому відео) свято вірять у те, що вони за праве діло. Але використовують ті ж методи, які використовують в Криму люди, які свято вірять, що Росія - їх дім.
Я не засуджую свободівців за їхні "вірування", як і не засуджую кримських рашистів за їхні.
Слава Богу, ми живемо в країні, Конституція якої гарантує її громадянам свободу совісті і слова.
Але, ця ж Конституція засуджує насилля та бандитизм.
Тому вважаю, що цим хлопцям місце в одній камері з Допою і Гепою

Vadim Bus

Повідомлення Vadim Bus » 18.3.14 22:09

Вы со своей ибучей "свободой", прикрываясь революционной необходимостью, угробите страну. Мы - не они, чтобы беспределом отвечать на беспредел. И я не ради этого поторчал на майдане чтобы на место одних беспредельщиков пришли другие .
Если тут воцарится полный хаос ввиду того, что каждый станет трактовать справедливость и меры возмездия как ему угодно одному, исходя из наличия имеющихся средств, оружия и власти, вся система управления рухнет и РФ останется лишь дойти до Киева по красной дорожке почти без сопротивления.
Нахер законы и систему прав, за которые люди боролись и погибли, если можно взять за шкирки и добиться желаемого более быстро, действительно.
Сейчас как нельзя кстати очень подходящая ситуация с внешней угрозой, чтобы раскачивать и нагнетать ещё не успевшую выдохнуть систему изнутри.
Хочешь африканскую республику - продолжай в том же духе.
Ух ти, В такому мажорі .. от як би ти ще це озвучив своєму опоненту рот- в рот, я б здивувався. Вася, всі були на майдані, хтось більше хтось менше і немає чого до цього апелювати. Це рас. В тому що робить свобода є багато відвертої фігні схожої на проплачені провокації , але немає мотивів , НАВІЩО їм бути зрадниками ? при такій підтримці.
Якщо свобода щосьь робить не так , її низи піднімуть бунт, це очевидно, тому що партія упакована знизу нормальними людьми.
Про "нахер закони".. Якщо мова йде про Коммі і партію регіонів - то там дійсно нахер закони, - планомірний відстріл. Бо законна люстрація призводить до того що, Юля вжее упакувала систему "старими новими кадрами" і світу білого там не видно. Особливо подивися призначення по ГП, і мусорам.
Про африканську республіку - вибач але не нам з тобою вирішувати , бути нам африканською республікою чи ні, а от при тотальній озброєності народу і повстанському організованому русі, вірогідність того що ситуація залежатиме від нас, - вище.. Не гарячкуй. Можливо цей весь кабдець поступово пересунеться в рашу, і ми будемо жерти попкорн і підтримувати їх на ФБ.
про проблеми створені свободою , теж не поспішай. Вони організація, жорстко контрольована , з фінансуванням, звітністю - їм нах не треба біля себе шлеперів нахлібників. Ось тобі замальовка.
В КМДА спільна справа збирала пожертви для майдану, ввечорі робили підрахунки 30-45 тис грн.
Потім зявилася недовіра , свобода стала паралельно котролювати 2 гловних бокса, протягом тижня збирали 100-130 тисяч на день. (я нее люблю пхати носа в ці справи, але я знайшов відповідь на питанняя яке мене цікавило)
Я не знаю як там не повбивали ту Спільну Справу , але через вікно хто 100% вилітав.. Ось таке.

ну і офф топ. На веліку взагалі ходу нема, і бажання теж.

Trion

Повідомлення Trion » 18.3.14 22:12

Дмитрий Тымчук

Братья и сестры, по итогам 18 марта.

Из плохого:

1. Это война. Вторжение войск Путина в Украину подошло к страшному и, увы, закономерному апофеозу: в Крыму россияне и их шавки-полицаи из т.н. «самообороны» убивают украинцев. Сегодня в Симферополе один украинский военный убит, двое были ранены.

Как бы Кремль не прикрывал далее свои безумные авантюры, сегодня стало ясно окончательно: это война, и никаких других определений происходящему быть не может. На нас напала Россия, и наших солдат, до последнего остающихся верными Присяге, убивает Россия.

Я раньше писал, что это – не война россиян против Украины, а война лишь Путина против Украины. Я вынужден с горечью признать: я ошибался. Войну против Украины начали ведомые Путиным россияне, их руки уже в нашей крови – это непреложный факт.

По словам Путина, 95% россиян поддерживают его стремление «защищать соотечественников» любой ценой. То есть, 95% выступают по сути за то, чтобы Украину утопить в крови, иначе я этих социологических данных не понимаю.

Перед нами – враг. Кто бы мне что не доказывал – но это враг. Можете меня убеждать, что у Путина красивые глазки, а в России – замечательные берёзки, но я вижу нового Гитлера и новый Рейх. Все дискуссии по этому поводу считаю неуместными.

Мы должны защищаться, и своей грудью закрыть бесхребетную Европу, пока она подсчитывает убытки от возможной ссоры с РФ. Похоже, в этом и состоит наша трагическая миссия.

Минобороны Украины официально разрешило военным в Крыму применять оружие. Это очень тяжелое решение, поскольку результаты непредсказуемы. Но речь идет об армии – людях, которым страна дала в руки оружие, и которые должны быть способными защитить и себя, и народ. А значит, это решение правильное. Вопрос только в том, чем мы сможем и будем помогать нашим ребятам, стоящим на своих форпостах среди океана ненависти.

2. Украинский военный был убит тотчас после того, как кровавый маньяк Путин рассказал о своей мечте покорить мир, начав с Украины. "Мы явно столкнемся в внешним противодействием, но мы должны для себя решить, готовы ли мы отстаивать свои интересы или будем вечно их сдавать, отступать неизвестно куда", - подчеркнул Путин.

Это – вызов не только Украине. Это – объявление войны всему цивилизованному миру. Волей судьбы мы – первые, кого заматывает под свои катки путинская военная машина. Чем раньше остальные поймут, что остановить этих параноиков с Востока – это общий святой долг, тем лучше для планеты. И для Украины.

3. Вице-премьер РФ Рогозин придумал еще один повод для войны с Украиной. Эти подонки набили своим спецназом и агентурой ФСБ Приднестровье, откуда те совершают свои вылазки в Украину. Наши пограничники и спецслужбы поставили им заслон. Теперь Рогозин истерит: мол, Украина «устроила блокаду Приднестровью».

20 марта – совещание правительства РФ по этому вопросу. Итог ясен заранее: Украину еще и по этому вопросу объявят преступницей. Нет предела российской подлости и гнусности.

Из хорошего:

На фоне вышесказанного как-то нет никакого оптимизма. Но попробую.

1. Евросоюз не признает аннексию Крыма и Севастополя Россией, - об этом говорится в совместном заявлении президентов Совета ЕС Хермана Ван Ромпея и Европейской комиссии Жозе Мануэля Баррозу.

Хоть здесь Европа проявила позицию. Хоть здесь не сунули нож в спину. Сам термин «аннексия» из уст европейцев в адрес России – как для них, серьезный подвиг. Спасибо им хоть за это.

2. Если Москва поддержит "национализацию" украинского имущества в Крыму, Киев будет добиваться возмещения убытков за счет ее имущества – как в Украине, так и в Европе. Об этом заявил министр юстиции Украины Павел Петренко.

При этом добрый, но хитрый человек с украинской фамилией Петренко невзначай обронил, что москальский «Газпром» имеет очень много объектов на территории Европы. Без комментариев.

3. Дефицит бюджета Крыма с учетом соцвыплат колоссален. Об этом рассказал бывший и.о. министра финансов Украины Игорь Уманский. «Разрыв между деньгами, которые идут в Крым и из Крыма, составляет порядка 12-13 млрд гривен (около 1,4 млрд долларов)», - отметил он.

То, что крымские сепаратисты оказались отъявленными паразитами, объедающими Украину, и Путин теперь пытается взгромоздить их на шею российских налогоплательщиков - утешение слабое. Это мы, собственно, и раньше знали. Но любить от этого Крым, как часть нашей Украины, не переставали.

В целом же после сегодняшних событий у меня только одно пожелание на день грядущий. Но поскольку это искреннее, но не очень благочестивое пожелание касается жизни и здоровья некоторых подонков из числа «братского народа», из уважения к христианской морали я его не озвучу. Скажу просто: пусть все будет хорошо.
2Maestro
Насчет Нацгвардии. Через Нацгварию легализируют Самооборону. Это базовая подготовка, навыки обращения с оружием и т.д. Всё официально и в расширенной программе. Есть нюансы - это под патронатом МВД, а не МинОбороны, но вроде терпимо. То есть, если ты не собираешься прощаться с оружием, то это возможность легализировать свой статус и найти себе законное применение. В иных случаях калаш придется припрятать и сделать вид, что у тебя его нет, либо сдать в милицию. С Правым сектором ситуация сложнее, они не хотят никуда идти, сейчас вопрос о предоставлении им юридического статуса то ли решается, то ли завис в воздухе. В случае начала боевых действий этот момент отойдет на второй план, себя они позиционируют как проукраинская организация и показали, что несмотря на радикализм, умеют работать слаженно, так что в партизанщине сгодятся.
Насчет думать. Главный враг на границе и в Крыму. Остальное на уровне кто кому нравится. Враг врёт и это на веру принимать не стоит.
Насчет покрышек. В любом обществе есть маргиналы, которые используют проверенных схемы без адаптации к реальности. Покрышки были нужны чтобы создать дымовую завесу от снайперов и стрелков беркута. Сейсчас же это просто громкая возможность заявить о себе, не имеющая практической эффективности. Покрышки сгорят и всё.
Востаннє редагувалось 18.3.14 22:21 користувачем Trion, всього редагувалось 2 разів.

Maestro

Повідомлення Maestro » 18.3.14 22:22

из новостей перевозчика новая почта(сегодня слышал на складе 51)

Зеленые человеки потребовали вскрыть фуру на везде в крым, мол, вдруг там военное / военное?
водитель: вы типа на приколе, я водитель, везу посылки из городов в крым, пломбу вскрыть не могу.
зеленые человеки:вскрывай бля,щелкая затворами.
водитель: ок, только надо подождать сб моей компании, у меня инструкция.
зеленые человеки: очередь по прицепу фуры из автомата.

простите за каламбур
Востаннє редагувалось 18.3.14 22:29 користувачем Maestro, всього редагувалось 1 раз.

Vadim Bus

Повідомлення Vadim Bus » 18.3.14 22:26

серьезно, я бы в_ бал, но завтра за руль, меня права кормят.
да и усугубит это. это не выход, и вообще, сейчас не время пить, что я и делаю

аааа, понял, Вадим меня затроллил по ходу, ну ладно
Та нє, нифига. ЕСть всего три способа снять стресс
алкоголь, секс и разделка на пульсе 160 (+) - все остальное обман ))
Секс в данной ситуаціі самообман, разделка тем более))

Самое главное что бі алкоголь не русский, ибо по утру можно не слабо расстроиться.
ДА простит меня великий Трям за рекламу алкоголизма, в сей непростой час.
Востаннє редагувалось 18.3.14 22:29 користувачем Vadim Bus, всього редагувалось 1 раз.

Varyat

Повідомлення Varyat » 18.3.14 22:26

всі були на майдані, хтось більше хтось менше і немає чого до цього апелювати.
Оце тепер точно не треба, в кого які були заслуги, а хто на дивані чіпси жер... Нам зараз потрібні не поодинокі герої, які нічого не бояться і готові ради ідеї йти на смерть, а багато-багато тих , які бояться, але свою справу хоч по краплі роблять. Інакше нічого не вийде, таку махіну одним героїзмом не здолаєш...
Секс в данной ситуаціі самообман, разделка тем более
Стільба в тирі ще добре помагає. Щоб попасти десять з десяти навіть на тридцяти метрах - потрібна недюжинна концентрація і зосередженість. Стрес проходить автоматично.
Востаннє редагувалось 18.3.14 22:32 користувачем Varyat, всього редагувалось 1 раз.

Повернутись до “Будуємо нову країну”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей