Деня, нова влада змазана путінським баблом так сильно що навіть тиск "свободівської" периферії мало що може змінити в єдиній проукраїнській партії, і тому що декларує її верхівка. Якщо колись випливе що їх шантажують я не здивуюся. У нас у всіх немає реальної інфи, але у мене особисто складається таке враження що захід намагається нам допомогти але не знає з ким мати справу, всі є "помазаники путіна" а обісратися захід не може, бо це взірець і обличчя..Ну почему только русский и только мужик. Почитай вон проклены и стенания некоторых украинцев в адрес оппы.Русский мужи привик чекати доброго царя , який прийде і все дасть . Ідея що він капля в океані який змиває материк ще не поселилися в його голові .
"Айай!!! Я сижу на диване и очень сильно нервничаю по поводу того, что ОППа ничего не делает и не спасает меня от врагов!!! Оппа, сделай что-нибудь, чтобы мне сидеть на диване стало спокойнее!!! Ато я тебя прокляну, плюну громко и всяческую дулю покажу".
Trion
Давайте выпьем все вместе йаду, чтобы упростить задачу Путину. Один хрен ничего не получится, сил нет, а сгущающиеся тучи не дают спать по ночам. Ато вот это еще панику копипастить - столько времени терять...
А тим часом є якісь рухи. Кернеса викликали в прокуратуру як підозрюваного