Євромайдан.АТО.Вiйна. Хроніка становлення Нації ...

Moderator
ОКО Всевидяче
ОКО Всевидяче
Re: Евромайдан. хроника становления нации...

Повідомлення Moderator » 10.3.14 21:50

ЄвроМайдан – EuroMaydan опубликовали статус от Віктора Балоги.

2006 року 97% жителів Придністров’я на референдумі висловилися за приєднання до РФ. І їх прийняли? Ні. Тому, навіть, якщо в Криму результат буде 99,9%, в чому сумніваються всі, півострів все одно не стане суб’єктом федерації сусідньої держави.

Переважна більшість жителів Абхазії і Південної Осетії давно офіційно мають паспорти громадян РФ. Це стало аргументом для того, щоб включити їх до складу Росії? Ні.

То з якої радості «братня країна» буде приймати у свій склад Крим, де проживає втричі більше людей, ніж у цих трьох невизнаних республіках? Причому без води, без енергопостачання, з масою інфраструктурних проблем і з татарами, яких як в 1944-му не депортуєш.

І Керченський міст - це такий самий міф, як і 12-кілометровий тунель, який уже давно мав з’єднати Абхазію з територією Росії.

Тому, після референдуму, коли ейфорія пройде, кримчани, які повірили обіцянкам і сюжетам російського телебачення, відчують себе обдуреними вкладниками ощадкаси СРСР. Через те, що:

1. До складу РФ Крим не приймуть, як не прийняли Придністров’я, Абхазію і Південну Осетію.

2. Де-факто півострів буде належати Росії, а де-юре – Україні. Але, ні від перших, ні від других грошей вони отримувати не будуть. Єдине – Україна не перекриватиме воду і газ своїм співвітчизникам.

3. Фактично повна зупинка інвестицій в автономію (порти, крупні підприємства, сільське господарство).

4. На Крим очікує крах курортного бізнесу. Це очевидно для всіх. І жодні інвестиції жодних російських благодійників не дійдуть до рядових жителів, які виживають лише за рахунок здачі своєї нерухомості.

А російський брат влітку все одно обиратиме між Анталією і Сочі.

Ті, хто дуже хочуть до Росії, мають розуміти, що місцеві бандити і кремлівські керманичі нав’язують їм статус сірої зони. А це означає, що півостровом фактично керуватимуть бандити, які проголосили себе владою. І збагачуватися вони будуть за рахунок контрабанди, виготовлення наркотиків, торгівлі зброєю і людьми. І все це на території з виходом до моря, на якій діє лише один закон. Закон сили.

А Путін лише хоче отримати зону нестабільності, яка юридично буде частиною України, і заважатиме нам стати повноправними членами ЄС і НАТО. Йому потрібен лише полігон для нагнітання нестабільності в регіоні. І не виключено, що «смотрящим» від Путіна в цьому регіоні стане ростовський заручник Віктор Янукович. Тим більше, для комфортного проживання на ЮБК, у нього є не одна дача, де він і може опинитися уже найближчими тижнями.

Усього цього можна уникнути. Але лише за однієї умови – якщо такого майбутнього не хочуть самі кримчани. Особливо ті, які піддалися на російську пропаганду. Найкращий спосіб показати свою незгоду з таким сценарієм – мирно, але масово вийти на акцію протесту. Бо жодні гаранти нашої безпеки не зможуть захистити нас, поки не побачить, що ми готові захищати самі себе.
Любіть Україну у сні й наяву,
вишневу свою Україну,
красу її, вічно живу і нову,
і мову її солов'їну.

Maksym
Стать:чол

Повідомлення Maksym » 10.3.14 21:56

Усього цього можна уникнути. Але лише за однієї умови – якщо такого майбутнього не хочуть самі кримчани. Особливо ті, які піддалися на російську пропаганду.
Проблема в тому що саме ці кримчани уього цого прагнуть і готові перегризти горлянку будь-кому, хто скаже хоча б одне слово проти. Для них головне щоб не приїхали бандерівці і не привезли грошей за аренду їхніх халуп. Це для кримчан зараз головне.

Велопортал
адміністратор конференції
Контактна інформація:

Повідомлення Велопортал » 10.3.14 22:20

Участников Автомайдана встретили на Чонгаре выстрелами
Spoiler
Show
ДНЕПРОПЕТРОВСК (QHA) - Сегодня, 10 марта, в 10:00 стартовал автопробег днепропетровского Автомайдана. Маршрут движения: Днепропетровск - Запорожье - Херсон - Крым (Армянск, Чонгар ) - Мариуполь – Донецк- Луганск -Харьков -Днепропетровск.

По данным пресс-службы Штаба Национальной защиты Днепропетровской области, участники Автомайдана уже находятся на Чонгаре. Там они уже имели инцидент со стрельбой.

- Ситуация была следующая: на КПП на Чонгаре один из сотрудников «Беркут» остановил колонну и предложил участникам акции заменить украинский национальный флаг на москальский триколор и тогда они могут ехать дальше, либо они их не пропустят. Это предложение они, конечно же, отклонили. После чего беркутовцы начали ставить затворы. Тогда участники вышли к ним и сказали, что в таком случае они могут в них стрелять. Тогда один из людей с оружием выстрелил в область сердца одного из участников Автомайдана из травматического оружия, - рассказала пресс-секретарь Штаба Национальной защиты Днепропетровской области Виктория Нарижна.

Как рассказал участник Автомайдана Валерий, человек, в которого стреляли, не пострадал и на данный момент чувствует себя нормально.

Как сообщили в пресс-службе, на данный момент участники акции находятся на Чонгаре, там около 20 машин, они решают, как им поступить дальше.

Напомним, организаторами мероприятия выступает Автомайдан «Днепр» и организация воинов-афганцев «Никто кроме нас». Цель автопробега - поддержка украинских военнослужащих на территории Крыма и всей страны и выражение гражданской позиции против раскола страны.
Зображення

Trion

Повідомлення Trion » 10.3.14 22:22

Юлия Малькина

Максимальний репост!

Щойно подзвонила з Криму мама. На власні очі побачила, як зараз по севастопольській трассі рухається колона російської важкої військової техніки в бік Сак. Танки й БТРи. Вже проїхало зо три десятки і продовжують підходити. Місцеві мешканці вітають їх ледве не квітами.

Якщо можна, передавайте журналістам і військовим.
phpBB [video]

М. Гонгадзе : Люди мені тут повідомили , що вороже пропагандистське агенство цілком легально процвітає в Україні. Вам не здається що РНБО має потурбуватися про національні інтереси Украіни і загрози національній безпеці?
Агентство ИТАР-ТАСС, арендует помещение в национальном ИА Укринформ. Их представители, не выходя из здания, берут информации с ленты Укринформа, и переписывают их на свой лад.
ИТАР-ТАСС информационное агентство, представительство в Украине.
Другие объекты по этому адресу
Телефон: +38(044)2449124 +38(044)2449123

Moderator
ОКО Всевидяче
ОКО Всевидяче

Повідомлення Moderator » 10.3.14 22:26

Максим Саваневський
Керуючий партнер PlusOne DA, засновник Watcher.com.ua
Все що ви маєте знати про ситуацію в Криму простими і доступними словами
10 березня 2014, 18:54

Если я к вам приду на кухню ночью и не буду стрелять, только блокировать вас и вашу жену, это вторжение или нет? А вдруг вы ее побить хотели. Жена при этом, когдя я на нее направлю дуло автомата, скажет, что она проведет референдум, а когда я выстрелю в воздух – она даже скажет, що вы ей надоели. Я одену каску, буду есть у вас на столе, но стрелять уже не буду. Но автомат возьму.

При этом я еще буду в маске и всем на публике буду днем подтверждать, что это не я. Меня нет. Это самооборона вашей квартиры от вас.

При этом я из квартиры вас не выпущу, отключу вам ваше телевидение, а свое оставлю. А по своему телевидению буду вашей жене рассказывать, что вы сволочь.

При этом когда милиция придет (из ООН всяких, или там журналисты), я их не пущу на порог. Потому что мне с вашей женой – скрывать нечего. Нам ваши журналисты не нужны. Нам достаточно меня в маске, вашей жены и автомата и мы счастливы.

Да, референдум вашей жены проведенный мной и подсчитанный моим автоматом – будет законным. Результаты я вам из под двери просуну в вашу комнату, в которой я буду вас блокировать.

ідея Олексія Мася

P.s. Вы путаете грешное с праведным. Нет связи между тем, что хотят крымчане и тем, что их ждет... Пока это все сродни рулетке...русской, к сожалению ...
вишневу свою Україну,
і мову її солов'їну.

Maksym

Повідомлення Maksym » 10.3.14 22:27

Якщо можна, передавайте журналістам
Невже російське ТВ філонить і не знімає звільнення Криму від бандеро-фашистських загарбників? А саме як радо населення Криму вітає російські війська? Недопрацьовує Кисельов, ой недопрацьовує. Таку картинку втрачає всенародної підтртимки мешканців Криму російських військ.

Maksym

Повідомлення Maksym » 10.3.14 22:31

Нет связи между тем, что хотят крымчане и тем, что их ждет...
А КАК их можно переубедить? Без применения оружия и насильственного переубеждения под дулом автомата, только украинского военнослужащего? Есть варианты? В сложившейся ситуации? Я их не вижу. Если население ЗА Россию и против Украины - ну армия тут бессильна, мне так кажется.

Moderator
ОКО Всевидяче
ОКО Всевидяче

Повідомлення Moderator » 10.3.14 22:36

Если население ЗА Россию и против Украины - ну армия тут бессильна, мне так кажется.
То есть если я за отделение Закарпатья от Украины, то завтра оно отделится?
Нет
А почему ?
Потому что всем пофиг чего я хочу

Если референдум нелегетимный, то Крым будет не у рф, а зоной боевых действий..

Ну мне так кажется...

Поживем - увидим...
вишневу свою Україну,
і мову її солов'їну.

Trion

Повідомлення Trion » 10.3.14 23:01

а зоной боевых действий..
Не так страшны боевые действия в Крыму, как на материке. Пусть крымцы и тот небольшой % крымчан не виноваты в том, что у них такие недальновидные соседи по полуострову, которые назло кондуктору готовы целовать российские сапоги и размахивать трёхцветными флажками лишь бы насолить Киеву за Майдан, поддавшись внушению кремлёвской пропаганды.
И я себе с трудом представляю оборону Киева со всеми вытекающими последствиями, чтобы ради неё раздувать Крымский конфликт до уровня всеукраинского.
То есть если я за отделение Закарпатья от Украины, то завтра оно отделится?
Закарпатье не имеет такого козыря, как статус автономного региона и своего парламента, чтобы разыгрывать эту монету. Материковая часть Украины безоговорочно унитарна. На бумаге.
Потому как на сегодняшний день сложилась и так катастрофическая ситуация, когда милиции нет, прокуратуры нет, сбу нет чтобы даже сепаратистов за яйца взять на материке хотя бы. Зато есть какой-нибудь Ляшко, который без особых усилий с бритоголовыми молодчиками в спортивных штанах может начать выполнять работу правоохранительных органов и ещё и очков себе на этом нехило поднять и славу снискать. И ладно бы сепаратист каким-нибудь харизматичным рецидивистом был с кучей охраны, которого менты боятся, так с виду шестерка оказывается, до которой ни ментам, ни сбу дела нет даже когда флаги рвут и топчут.
Всё это происходит буквально сейчас, а теперь представь на минуточку, что противник решит шагнуть на материк с принуждением к миру (декларируя при этом гарантии территориальной целостности согласно будапештскому меморандуму, а свою миссию миротворческой) и что начнётся тогда в общей движухе, панике и мародерстве, которые никто и ничто не будет сдерживать.
Потому пусть Крым лучше остается там где Крым. Пока на материке не заработает правоохранительная система чтобы страховать тылы и не наступать на грабли Директории и Центральной Рады.

Moderator
ОКО Всевидяче
ОКО Всевидяче

Повідомлення Moderator » 11.3.14 00:03

Не так страшны боевые действия в Крыму, как на материке.
:o :eek: :dash2:
Простите, но мне кажется украинским солдатам безразлично где они могут погибнуть. 8-)
А пол Киевом покрытие лучше - можно будет бои смотреть сразу по нескольким камерам....жаль ракетные удары и бомбардировки будет сложно рассмотреть.. :crazy:
Вы банально истерите сами и сеете панику вокруг себя
Пора уже научится читать между строк.

И как можно выносить приговор какой либо части населения, вычисляя какой % за что выступает??
Если так судить, то Киев не меньше заслуживает разделения - на Майдане было не более 10% от числа всех жителей...
....ну когда пришло время носить цветы - количество выросло в 3 раза...
вишневу свою Україну,
і мову її солов'їну.

Trion

Повідомлення Trion » 11.3.14 00:08

Украинским солдатам может и всё-равно, а тем, кто таковыми не являются? В любом конфликте есть жертвы среди мирного населения.
Сколько нужно свечек и гвоздик поставить в том же Крыму, доказывая его автономию? Какова цена вопроса?

Stepik
* * * * *

Повідомлення Stepik » 11.3.14 00:31

Занесло мене в Крим ...
Вчора ввечері сідав на заповнений десь на чверть потяг. Нас по роботі їхало тож чоловіків. І ми були єдиними пасажирами у вагоні. В інших вагонах було більше, були навіть з дітьми.

Десь в районі Чонгара потяг зупинився на декілька хвилин. Незнаю чого. Потім поїхали далі. На сусідній колії стояла порожня електричка.
В Джанкоі зустрічали гостей посилені снаряди міліції дружиниками АР Крим. Потім чув, що хтось з пасажирів бачив в когось автомати.
Симферополь зустрів хмарним небом та некримським холодом. На пероні були невеликі зграйки біля трьох цивільних людей з нарукавниками "дружинник АР КРЫМ ". Перше велике їх скупчення їх трапилось біля підземного переходу. Там нас вперше зупинили дружинники і прапор міліції попросив показати документи і вміст сумок. Цивільної і спокійно показали, вибачились вони за незручностіі. Сказали що шукають зброю та вибухівку.
чомусь пішли в підземний перехід і на виході з нього нарвались на толпу дружинників чоловік в 10-12. Попросили показати документи і сумки. На те що тіко що нас шмонали сказали що вони друга лінія і що було до того то їм по барабану. Ми сказали що не знаємо хто вони такі і документи з сумками покажемо міліції. Що тут почалось )))) крики "завите старшего, милицию сюда" у самих очі вже горять, як вони зловили "бендерівців". Тут прилетів старший з російською вимовою. Паспорти ім все-таки показали. Побачивши киівську прописку почали "вчити" шо вони не пустять і недопустять майдан в Крим, як ми дозволили це в Києві і багато іншого в цьому дусі. На повторну вимогу показати вміст сумок сказали тільки міліціі. Тут і в головного башку зірвало - почав смикати за сумки, бризкати слюною, і на кожного з нас почали морально тиснути. Наtt кожного насіло по три - чотири говоряще-смотрящих. Деякі діалоги:
- цель визита?
- авторский надзор за строительством.
- как это понимать?
- как хочешь.

- я тебя сейчас скручу и посаду, мне за это ничего небудет!
- попробуй. ты тоже не железный.

- показывай сумку!
- только милиционеру. и может только под протокол.

це все було десь хвилинку, мо трохи довше. Від мордобою врятував лейтенант, що підійшов. Тілько росіянин "старший" щось качав права, але більшість заспокоілась. Міліціонер спокійно подивився сумки і відпустив.

Так прорвались з перонів, після чого нам одразу запропонували нечислені зустрічаючі своі послуги по перевезенню в довільну місцину Криму. Пішли на автостанцію, бо тре звітувати за витрачені кошти у відряджженні. На віконці кас було приклеєно оголошення "звязку з нестабільним політичним становищем рекомендують іздити по Криму з документами в яких вказана прописка". Авьобус на Ялту був повний, хоч і ходять вони кожних 20 хвилин. В автобусі майже всі пасажири ділились враженнями від теплоі зустрічі на вокзалі. По дорозі до Ялти не бачили жодного зеленого чоловічка, десь в районі Перевального вздовж дороги стояв пікет переважно жіночий на підтримку Украіни.
В Ялті на автостанціі бачили хлопця у вишиванці. Все мирно-тихо. Єдине, перевіряючий квитки в автобусі Ялта-Севастополь сказав, що не всі без паспортів зможуть проіхати на кінцеву зупинку. Хтось в автобусі говорив по телефону файною украінською з західним діалектом) До кінцевоі нам непотрібно було і доіхали без приключок. Хіба що багато велосипедистів на дорозі Алушта-Севастополь тренувалось на шосейниках.
В готелі виявились проблеми з телебаченням (Т2) та інтернетом. Сказали що ізза вітру, хоча коли раніше вітер був такий самий, таких проблем не було.
Загальне враження, що Крим живе своім звичним житям, як Киів під час Майдану. І так само потерпає час від часу, від навколишніх подій.
Все частіше слова "юзай пошук" набувають сенсу "йди в *опу"....
Страшні московські воші, а ще страшніші українські гниди (с)Симон Петлюра

Moderator
ОКО Всевидяче
ОКО Всевидяче

Повідомлення Moderator » 11.3.14 04:05

В любом конфликте есть жертвы среди мирного населения.
Сколько нужно свечек и гвоздик поставить в том же Крыму, доказывая его автономию? Какова цена вопроса?
Вот и расскажите это реальным людям...в Крыму .... Про обязательные жертвы.. И про цену предательства..умирать то никто не хочет ...

Коновалова Ольга
Донесите до депутатов. пожалуйста!! мы что здесь подопытные кролики? Или мы уже недограждане Украины???? В конце концов сколько можно??? Почему Вы позволяете издеваться над Украинцами!! Почему путин пришел "спасать" русскоязычных, а нас никто не спешит спасать!! Мы в своей стране? или уже как? Давайте мы еще здесь "лихтарики" Мать вашу зажгем!!! Или все в кресло сели и вам уже все по хрен??? Я вас первая возненавижу!! Нас здесь до миллиона!! Кто вам давал право нас предавать!! Месяц назад Вы говорили Беркуту, что они давали присягу народу Украине, а Вы кому давали присягу??? Вы зрадники!! И я лично подам на Вас в Гаагский трибунал!! У меня забирают Родину!! мне запрещают любить мою страну!! А Родина меня предает!!!!
вишневу свою Україну,
і мову її солов'їну.

ЮристПриколист
* * *

Повідомлення ЮристПриколист » 11.3.14 08:50

Все один в один як на майдані, ОППа каже народу співайте пісеньки і не ведіться на провокації ("ми все контролюємо"):
А по факту маємо: Крим фактично просрали, що далі? Вже один високопосадовець США про це заявив що: про Крим можете забути...ЄС і США не впрягуться
Ніхто відповідальність за це і досі брати не хоче....ОППа - будьте ви прокляті політичні імпотенти!!!
"Поборов Ти першу силу, Побори ж і другу, Ще лютішу!.." (с) Т.Г. Шевченко

Диментий
* *

Повідомлення Диментий » 11.3.14 08:51

"Как поставить Путина на колени" http://www.bild.de/politik/ausland/wlad ... .bild.html
Закрытие счетов и границ,запрет на операции с недвижимостью,бойкот сырья и торговая война.

Vadim Bus

Повідомлення Vadim Bus » 11.3.14 09:38

Майдана теж можна було уникнути , але тоді не було б нічого. Давайте дамо відбутися всім логічним процесам. Криму потрібен голод, холод і "просвітлення". Це їх вибір. Головне відрізати їх від світу. Татарам забезпечувати гуманітарку, в Африці це працює. Всю іншу русофобську роботу виконають самі російські війська. "Мирний наступ".
Як вже було написано вище, росія не збирається годувати крим - приклад абхазія та придністровья.

ось тут думка про запланований відхід овоча про якого вже майже забули.
Spoiler
Show
все вроде по полочкам разложилось. То что происходит в Крыму - это один из вариантов отхода Януковича, разработанный и организованный его АП и СБУ в сотрудничестве с ФСБ РФ. Де факто - операция сохранения имущества и создания частного марионеточного государства сбежавшими из страны членами семьи и Ко. с передачей части территории РФ в качестве откупных. Рискну предположить и то, что части регулярной армии РФ действуют в Крыму, не как армия, а как сотрудники Российских Частных Военных Компаний, с которыми СМ АРК имеет контрактные взаимоотношения - т.е. де-юре не являются Вооруженными Силами РФ. Посему Путин включает дурака т.к. имеет договоренность со свергнутым Януковичем относительно Севастополя, юридический статус которого является спорным, в отличие от АРК. Поэтому проводится два референдума. РФ забирает Севас, но с признанием АРК будет тянуть до формирования силовых структур АРК, как-бы идя навстречу Западу. Вопросы финансирования всей совместной операции в данном случае не стоят - из Киева на Севас вывезено более 10 самолетов из Жулян с ценностями и налом, не говоря о машинах т.к. при перелете внутри страны не требуется таможенное оформление и досмотр. Аксенов - зиц.председатель с частичной легитимностью и хвостом компромата, а ура-патриоты и казаки (это из великодержавных идиотов в РФ - им и платить не надо). Янукович, скорее всего после референдума и создания силовых структур под присмотром РФ, вернется в Крым, как президент непризнанной миром Крымской Украинской Республики. РФ признает марионеточное правительство Крыма, как независимое государство (весь мир семейству пох ибо Интерпол работает) и подпишет договор о сотрудничестве, включая договор о коллективной безопасности и военной помощи. Для вывода Частных Военных Компаний - достаточно заехать на территорию любой из на военных баз РФ и одеть шевроны... Волки сыты, овцы целы, и Запад быстро перестает возникать. Удачно проведенная спецоперация. Вся шумиха на востоке Украины, если федерализация не идет, как операция информационного прикрытия работает идеально. Где-то так...

Цікава думка від "вора в законє", і погляд на світоустрій. Прошу з гумором поставитися )
Spoiler
Show
Зображення

Дозор ТВ тут посилання на всі вебкі з В.Ч України в Криму
http://dozor.tv/index/crimea/0-15

Maxislav
* * *

Повідомлення Maxislav » 11.3.14 11:05

Война уже идет. И хватит закрывать глаза и искать отговорки.
Наконец хоть один тревогу поднимает. Вставайте...
Правительство ничего не делается для спасения крыма.. Я думаю крым уже отдали без боя. Никаких войск на границе нет. Все это замыливание глаз, что войска начали шевелиться. Никто не перекрывает крым для военных.. из россии.

http://www.youtube.com/watch?v=KMaQvSrD ... ILyf0DncAw

Vadim Bus

Повідомлення Vadim Bus » 11.3.14 11:20

Вставайте і шо? Брати прапори і біти, і йти на Крим? Це приблизно як, - треба штурмувати верховну раду, але ті хто закликають завжди живі, а ті хто штурмують гинуть.
Не треба паніки в воєнний час. Поспілкуйтеся з військовими і зрозумійте що ми можемо і чого ми не можемо.
А цей маланський пі..дун, ще один ДІма Булатов, все що йому треба це реклама для партії "5.10"
Я на колчаковских фронтах ранен. (с)

Varyat

Повідомлення Varyat » 11.3.14 11:30

Предлагаю отдать крымскую землю путину. Много. Чтоб ему хватило. Ну метра так два над головой.

Собственно, вопрос в том, что путин играет белыми, а мы, так же как и европа с америкой, ожидаем его очередной ход. Инициативу надо перехватывать и работать с его тылами. Ему надо создать проблемы изнутри. Чем больше - тем лучше. По всем направлениям. Ибо, когда у тебя хата горит, ты не будешь в это время заигрывать с соседской женой.
Востаннє редагувалось 11.3.14 11:42 користувачем Varyat, всього редагувалось 2 разів.
Сім заповідей старого анархіста (і вічно юного вар'ята в одній особі):

Людина народжується втомленою і живе для того, щоб відпочити.
Тільки творча праця достойна поваги.
Живи як хочеш, але іншим не заважай.
Свобода однієї людини закінчується там, де починається свобода іншої людини.
Життя треба прожити так, щоб не хотілося його прожити ще раз.
Яке б рішення ти не прийняв, воно все одно виявиться помилковим - згодом з'ясується, що було ще краще рішення.
Головною причиною смерті є життя.

Крикс

Повідомлення Крикс » 11.3.14 11:31

Коновалова Ольга
Spoiler
Show
Донесите до депутатов. пожалуйста!! мы что здесь подопытные кролики? Или мы уже недограждане Украины???? В конце концов сколько можно??? Почему Вы позволяете издеваться над Украинцами!! Почему путин пришел "спасать" русскоязычных, а нас никто не спешит спасать!! Мы в своей стране? или уже как? Давайте мы еще здесь "лихтарики" Мать вашу зажгем!!! Или все в кресло сели и вам уже все по хрен??? Я вас первая возненавижу!! Нас здесь до миллиона!! Кто вам давал право нас предавать!! Месяц назад Вы говорили Беркуту, что они давали присягу народу Украине, а Вы кому давали присягу??? Вы зрадники!! И я лично подам на Вас в Гаагский трибунал!! У меня забирают Родину!! мне запрещают любить мою страну!! А Родина меня предает!!!!
Типичная для крымчан позиция "Прийдите и все порешайте за нас. А не порешаете - значит вы нас кинули!!!! Если порешаете, мы потом мы вас нахрен пошлем, что б вы не вмешивались в дела автономного Крыма". Или они считают что уже сделали все, что могли?
Si vis pacem, para bellum.

Trion

Повідомлення Trion » 11.3.14 11:43

Roman Chornomaz
Щойно слухав в.о. Міністра оборони Тенюха, що виступав з трибуни ВР перед депутатами. Казав, що в результаті навчань і перевірки боєздатності з 41 тис. сухопутних військ у нас повністю боєготові тільки 6 тис. Загальна чисельність піднятих в ружжо військ РФ біля наших кордонів і в Криму становить близько 220 тисяч, що у кілька разів перевищує чисельність наших військ !!!
Також він казав, що армії не вистачає зброї і фінансування. Закликав багатих українців допомогти у фінансуванні. Крім того заявив про доцільність створення народних дружин і виявив готовність надавати викладачів і проводити навчання для них.
Ще одна цікава теза, що в разі "зачистки" Криму. Дякуючи тому, що солдати РФ без шевронів і нашивок представляються як "самооборона" то військові дії ініційовані нами будуть подаватися в політиці як війна України з власним населенням.
Так хто там і що б...ть балакає про військову операцію у Криму? Походу я б більше зараз хвилювався щоб вони там і спинилися і щоб не полізли з усіх інших напрямків.

romm
* * *

Повідомлення romm » 11.3.14 11:46

Русский мужи привик чекати доброго царя , який прийде і все дасть . Ідея що він капля в океані який змиває материк ще не поселилися в його голові .

Велопортал
Контактна інформація:

Повідомлення Велопортал » 11.3.14 11:49

Обращение известных (и не очень) украинцев к россиянам
phpBB [video]
Зображення

Varyat

Повідомлення Varyat » 11.3.14 11:57

Roman Chornomaz
Щойно слухав в.о. Міністра оборони Тенюха...
То для нас велика проблема. І ура-патріотизм тут не допоможе. Приходиться бавитись в дипломатію. І не тільки з точки зору, допоможе в воєнному сенсі нам америка з європою, чи не допоможе. Навіть, якщо вони ризикнуть протиставити свою воєнну міць російській, ви уявляєте, що буде, як мінімум дві зверхдержави на нашій території влаштують військовий полігон :molba:? Попри весь мій внутрішній радикалізм, краще поки що воєнну машину таки дуже сильно не розхитувати, поки хоч якийсь шанс на мирне врегулювання існує. Хоча, відверто, я не думаю, що воно так просто закінчиться - путін буде лізти стільки, наскільки йому це дозволять...
Сім заповідей старого анархіста (і вічно юного вар'ята в одній особі):

Людина народжується втомленою і живе для того, щоб відпочити.
Тільки творча праця достойна поваги.
Живи як хочеш, але іншим не заважай.
Свобода однієї людини закінчується там, де починається свобода іншої людини.
Життя треба прожити так, щоб не хотілося його прожити ще раз.
Яке б рішення ти не прийняв, воно все одно виявиться помилковим - згодом з'ясується, що було ще краще рішення.
Головною причиною смерті є життя.

Крикс

Повідомлення Крикс » 11.3.14 11:59

Русский мужи привик чекати доброго царя , який прийде і все дасть . Ідея що він капля в океані який змиває материк ще не поселилися в його голові .
Ну почему только русский и только мужик. Почитай вон проклены и стенания некоторых украинцев.

"Айай!!! Я сижу на диване и очень сильно нервничаю по поводу того, что ОППа ничего не делает и не спасает меня от врагов!!! Оппа, сделай что-нибудь, чтобы мне сидеть на диване стало спокойнее!!! Ато я тебя прокляну, плюну громко и всяческую дулю покажу".

Trion
Давайте выпьем все вместе йаду, чтобы упростить задачу Путину. Один хрен ничего не получится, сил нет, а сгущающиеся тучи не дают спать по ночам. Ато вот это еще панику копипастить - столько времени терять... :crazy:
Si vis pacem, para bellum.

Повернутись до “Будуємо нову країну”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість