Євромайдан.АТО.Вiйна. Хроніка становлення Нації ...

Kabhaal
* * * *
Стать:чол
Re: Евромайдан. хроника становления нации...

Повідомлення Kabhaal » 4.3.14 14:17

Вот это сильно:
С голыми руками под пулями, не пригибаясь...
phpBB [video]
Kyiv Bicycle Club
Слава нам, 3.14здець ворогам! ©

Vadim Bus

Повідомлення Vadim Bus » 4.3.14 14:43

Давай ты будешь более чётко формулировать свою мысль
Чітко формулюю свою думку.
Замовник брехливого опитування палиться на цій цитаті, тому що антисемітські настрої в Росії - дуже і дуже сильні.
,- В какую еще страну Вы поддержали бы введение Российских войск? .................... и в самом хвосте Израиль.

Moder # 7モ7 #
Страшний Модератор
Страшний Модератор

Повідомлення Moder # 7モ7 # » 4.3.14 14:54

Вчера вечером на украинском корвете «Тернополь» произошел весьма показательный случай.

Ультиматум экипажу корабля с требованием немедленно сдаваться российским войскам ставил лично командующий ЧФ РФ вице-адмирал Александр Витко. На что командир корвета ВМС Украины «Тернополь» капитан 3 ранга Максима Емельяненко ему ответил «Русские не сдаются!».

На это удивленный москальский адмирал переспросил, является ли Емельяненко русским. Украинский командир подтвердил, что хотя у него и украинская фамилия, по национальности он является русским. Впрочем, как и часть экипажа украинского корабля. Однако поскольку он принимал присягу на верность народу Украины, то изменять ей, как и его подчиненные, не намерен.

Несколько человек нам подтвердили: после слов Емельяненко командующий ЧФ РФ бросил своим подчиненным из свиты: «Учитесь, как надо служить за честь и совесть!».

группа «Информационное Сопротивление»
Зображення

Adromath
* * * *

Повідомлення Adromath » 4.3.14 14:59

Зображення

Kellys Fan
* * * *

Повідомлення Kellys Fan » 4.3.14 15:05

Юрій Луценко
Подписки · 2 ч. назад

Ша! Не розслаблятися.
Ніяких сподівань на чутки про Януковича - люди без серця від інфаркту не вмирають.
Ніякої віри заявам Путіна про закінчення "військових навчань" - імперська сверблячка просто перейшла в іншу фазу. В середу очікується масове нашестя в наші східні міста "дітей Чінгіз-хана" з сусідньої держави. План - повторення кримського сценарію: захоплення ОДА або мерій і звернення за захистом до Кремля.
Знаю, є багато запитань до силовиків. Роблю, що можу.
Але все залежить від кожного з нас.
Тож закликаю жителів Луганська, Донецька, Харкова, Миколаєва, Херсона, Запоріжжя, Дніпропетровська, Сімферополя, Одеси вийти 5 березня на антивоєнні мітинги.
Ми маємо заслужити, навіть відвоювати свою незалежність.
Слава Україні!
Зображення

Yadder
* *

Повідомлення Yadder » 4.3.14 15:07

Наш Папуга))))
phpBB [video]

Vadim Bus

Повідомлення Vadim Bus » 4.3.14 15:13

Доктор Фрейд в курсє дєла.
Вопрос: - может начаться война в случае если Россия (введет войска) Вас это не беспокоит?
ПУТИН: Нет, нас это не беспокоит, потому что мы не собираемся и не будем воевать с украинским народом.
Вопрос: - но украинские войска есть, армия есть, или вы не верите что...?
ПУТИН: послушайте меня! Послушайте внимательно! Вот я хочу, чтобы вы однозначно меня понимали. Если мы примем такое решение, то только для защиты украинских граждан, и пускай попробует кто-то из числа военнослужащих стрелять в своих людей! Которых... За которыми мы будем стоять сзади! Не впереди а сзади! Пускай они попробуют стрелять в женщин и детей! И я посмотрю на тех, кто отдаст такой приказ на Украине!

Новий наZZі гімн Роиссії дивитися всім..
phpBB [video]
Востаннє редагувалось 4.3.14 15:26 користувачем Vadim Bus, всього редагувалось 1 раз.

Trion

Повідомлення Trion » 4.3.14 15:28

Bogdana Babych
Нам готують ДОГОВОРНЯК в парламенті, щоб швидко, без громадського обговорення, без залучення експертів, не спитавши народу, протягнути таку редакцію Конституції, якаб влаштовувала ЮВТ та Кремль. Що робимо?
ВР приймає постанову про Про утворення Тимчасової спеціальної комісії Верховної Ради України з питань підготовки законопроекту про внесення змін до Конституції України
Ця постанова прийнята. Писаренко, Пилипенко – це люди Портнова, а Шуфрич це Медведчук. В одночас Портнов та Медведчук можуть піти на угоду з ЮВТ в конституційному процесі.
А ось умова росіян про відновлення діалогу по Україні - http://www.pravda.com.ua/news/2014/03/4/7017416/ - зокрема ось це: «Принциповими для російської сторони є дві умови: виконання угоди від 21 лютого, яка включає в себе проведення конституційної реформи», Заява вночі була.
В складі цієї Комісії забезпечено присутність людей Портнова та Медведчука. Сам Портнов в Москві!

arni
* * * * *

Повідомлення arni » 4.3.14 15:52

phpBB [video]

Более полное видео с Бальбека.
Путесолдатне и носителям колорадских ленточек ловить тут нечего.
Все буде добре!

Moder # 7モ7 #
Страшний Модератор
Страшний Модератор

Повідомлення Moder # 7モ7 # » 4.3.14 16:03

Зображення

Miroslav Mamchak
Як повідомляють з загальноосвітніх шкіл міста Севастополя, управлянням освіти видано розпорядження організувати зустрічі учнів з кубанськими козаками, які прибули блокувати українських військовослужбовців. Напевно, будуть розказувати про успіхи окупації самих учнів.
Spoiler
Show
Доволі цікаву інформацію про цих козаків повідомив один з офіцерів телефоном з 7 Навчального центру ЧФ РФ (поряд з українським навчальним центром), у їхньому загоні організовано своєрідну базу тих самих кубанських козаків. Тобто російські військовослужбовці там передівають у козаків і направляють пікетувати українські військові частини. В українському навчальному центрі цю інформацію підтвердили і розказують, що у себе такого козака навіть піймали і відпустили, коли він показав посвідчення військовослужбовця ЗС РФ
Как только что сообщил редакции BSNews консул Генерального консульства Украины в Стамбуле Григорий Бойко, флагман ВМС Украины фрегат «Гетьман Сагайдачний» прошел Дарданеллы курсом в Черное море под флагом ВМС Украины.
Прохождение корабля снимал Почетный консул Украины в Чанаккале Mehmet Isik.Корабль пройдет в Стамбуле через пролив Босфор сегодня вечером. Украинская громада Стамбула готовится приветствовать моряков

phpBB [video]

Откуда ружьишки?
Чем вооружены «неизвестные военные» в Крыму — экспертиза The New Times
Spoiler
Show
Появившиеся десять дней назад на крымских улицах молчаливые бойцы, прозванные журналистами за свою галантность «вежливыми людьми», не имеют никаких знаков отличия и до сих пор официально не идентифицированы. Президент РФ Владимир Путин на пресс-конференции 4 марта заявил: «Это были местные силы самообороны. Участие в их подготовке мы не принимали». Однако имеющиеся в распоряжении этих «сил» оружие и боевая техника зачастую имеют весьма четкую национальную принадлежность. По просьбе New Times фотографии из Крыма проанализировали военные эксперты, попросившие не называть их фамилий http://www.newtimes.ru/articles/detail/79932
Зображення

Vadim Bus

Повідомлення Vadim Bus » 4.3.14 16:13

З нами навіть ТІтушко, кого нам боятися?
Зображення

Sanya Killer
*

Повідомлення Sanya Killer » 4.3.14 16:32

Путин опроверг причастность РФ к захвату стратегических объектов в Крыму
Spoiler
Show
событиям на Украине, заявил, что люди в камуфляжной форме, взявшие под контроль ряд объектов в Крыму, являются представителями «местных сил самообороны».

Путин заявил, что в Киеве участников отрядов самообороны, сформированных сторонниками новой власти, готовили инструкторы в Литве и в Польше, обратив внимание на хорошую техническую обеспеченность и организацию таких отрядов. «Почему вы думаете, что в Крыму должно быть хуже?», — сказал москальский президент, подчеркнув при этом, что Россия не принимала никакого участия в подготовке отрядов самообороны в Крыму.

Ранее Путин также заявлял, что не видит необходимости ввода российских войск в Крым или другие регионы Украины в текущей ситуации. При этом он, однако, отметил, что «в крайнем случае» такие действия не исключены.

Владимир Путин впервые выступает с публичными комментариями по поводу Украины с момента отстранения президента Виктора Януковича и перехода власти в стране под контроль оппозиции.
PS: я вообще мало каким новостям верю, а это так к вашему ознакомлению, еще раз подтверждает инфовойну)) ну и гонево со стороны Путина, кстати, есть ли шанс что это не рашкины войска, а реально каких то левых сил?

BlackFire
* * * *

Повідомлення BlackFire » 4.3.14 16:34

phpBB [video]

Официальный Ляпис
http://vimeo.com/88131966
Востаннє редагувалось 4.3.14 16:55 користувачем BlackFire, всього редагувалось 1 раз.

BlackFire
* * * *

Повідомлення BlackFire » 4.3.14 16:39

PS: я вообще мало каким новостям верю, а это так к вашему ознакомлению, еще раз подтверждает инфовойну)) ну и гонево со стороны Путина, кстати, есть ли шанс что это не рашкины войска, а реально каких то левых сил?
Есть. Это третий легион паралоидов кассиопеи.
:dash2:
Критическое мышление это хорошо, но не до такой же степени.
Не задумывались - вы существуете наяву или это всего лишь чье-то воображение? ;)

Moder # 7モ7 #
Страшний Модератор
Страшний Модератор

Повідомлення Moder # 7モ7 # » 4.3.14 16:49

Ivanna Kobernik
Дізналась сьогодні про несподівану для мене проблему ‪#‎Євромайдан‬. Всі ми бачили гори одягу на Майдані.
Spoiler
Show
Тим не менш, днями мій хороший знайомий (нардеп, але не уповноважував називати його імені) розговорився з бійцями однієї з сотень. І звернув увагу, що хлопці досі в прострелених бушлатах, порваних (дірки до голого тіла!) штанах, стертих в хлам черевиках (якщо вас ніколи не тягнули по асфальту, ви не зрозумієте про що я). Проблеми цих хлопців він вирішив (цілого одягу потребували 22 людини, щоправда, коли вони повернулися в розташування своєї сотні у всьому новому, їх спочатку сприйняли за тітушок))). Я до чого - хлопці в Самообороні занадто скромні, щоб просити допомоги, особливо на цілі штани. Ви можете тільки самі знайти їх, і дуже делікатно запропонувати підтримку. Ще не факт, що вони її приймуть, але спробуйте. Якщо ви як і я вважаєте, що Майдан розпускати рано. P.S. не по темі допомоги, а просто штрих до портрету Сотні. Серед бійців жовтороті студенти, підполковник податкової служби (звільнився 19 грудня і пішов на Майдан), колишній прикордонник, водолаз.... 6-ро з 22, кому була потрібна допомога - зі Східної України, але не хочуть повертатися додому: занадто багато нерозуміння в їхньому оточенні. Серйозно подумують про переїзд на Західну Україну і вже мають пропозиції щодо працевлаштування.
Обращение к "главному" крымскому сепаратисту Аксенову от моего боевого побратима и просто настоящего офицера Володи Соловьяна.
Уважаемый Сергей Валерьевич!! А, наверное, проще Серега!!!
Spoiler
Show
Я обращаюсь к тебе, как своему другу, с которым 4 года мы провели, обучаясь в славном СВВПСУ. И где ты был у меня командиром отделения - и не только у меня, кровати рядом стояли, и делились мы с тобой и новостями, и посылками из дома, от твоих, и моих родителей, не деля друг друга на русских или украинцев.

Я знаю, что ты родился в порядочной, интеллигентной семье, и как были горды тобой твои родители. Ты был справедливым командиром, не терпел различных глупостей и несправедливостей по отношению к твоим товарищам и к себе… Ты помнишь, были у нас во взводе и Васиф Зейналов (Азейрбаджан) и Ашот Арутюнян (Армения), которые не смотря на все перипетии в отношениях ИХ стран остались верны настоящей братской дружбе.

Я не знаю, как сложились их дальнейшие отношения, но я помню как сказал Ашот: «не дай бог нам встретится в прицеле автомата …» Я не берусь оценивать или обсуждать как, сложилась твоя жизнь после окончания военного училища, много было разной информации, но не мне судить……

Я обращаюсь сейчас к тебе по другому поводу. Не знаю КАК и чем ты уговорил ПРЕДАТЕЛЯ Дениса Березовского - бог ему судья, но не провоцируй НАШИХ солдат на нарушение воинской присяги… Которую и ты давал в том числе в 1989 году…

Я, обращаюсь к тебе, при всех уже принятых тобой решениях, как к товарищу. Не допусти со своей стороны ЕЩЕ глупейшего решения. Никогда еще война ни одной стране в мире не принесла ничего хорошего, - только смерть, инвалидов, нищету, разруху и упадок экономики двух воюющих сторон! Пишу тебе об этом, так как знаю, о чем говорю - я сам был в трижды в горячих точках….

Прошу тебя еще раз: НЕ провоцируй военнослужащих ВС Украины, не шантажируйте семьи военнослужащих. Не надо. Это может дорого обойтись обоим сторонам.

С уважением - Владимир Соловьян
phpBB [video]

https://www.facebook.com/strikeposter
кстати, есть ли шанс что это не рашкины войска, а реально каких то левых сил?
Я конечно понимаю, что в Запорожье тоже многие верят и в *бенедеровцев* и в то, что в Киеве всё ужасно :roll:
Но здесь, мне кажется, даже мой холодильник в состоянии понять, что на российских вертолётах \ самолётах и с российским оружием никак не может появиться ни Моссад ни Хассбала ( особенно в тюбетейке ДВД Рязань) :mosking:
Spoiler
Show
Зображення
Зображення

Sanya Killer
*

Повідомлення Sanya Killer » 4.3.14 16:50

Есть. Это третий легион паралоидов кассиопеи.
не это вы уже несколько через чур критично), я просто проболел с температурой за 39, и как-то было не новостей, считай потерял нить событий, новости стал читать только вчера-сегодноя, а тв.. я его вообще не смотрю, от других новости получал урывками.
В любом случае Украина всегда была "зажата меж двух огней" - России и Европы/США

Trion

Повідомлення Trion » 4.3.14 16:50

ЗображенняЗображення
*
ЗображенняЗображення

Moderator
ОКО Всевидяче
ОКО Всевидяче

Повідомлення Moderator » 4.3.14 17:11

Военные России покидают Керченскую паромную переправу
phpBB [video]

из комментов : Странные ребята. Вроде и кричали что не Русские вояки, а тут вдруг, ну чисто так, совпадение, решили уехать после приказа о выводе Российских войск и ребята из "самообороны Крыма"...
Учения закончили и уезжают. Демонстрация силы была достаточно внушительна. У них есть сотня исправных грузовиков, десяток летающих самолётов и вертолётов. Есть 15 000 одетых, обутых солдат. Солдаты улыбаются, значит не голодные. Велосипедов не воровали, значит не прапорщики. Зато ребята из российской глубинки наконец побывали в Крыму. Дед на танке по Европе рассекал, внуки послабее будут

Одно хорошо, ВВП таки сплотил украинцев! Никогда у нас с западенцами таких проблем не было, как с "братьями". Были соседские говнотерки, чего уж там, но чтобы так поднасрать соседям дома...
А с дурнями типа Сашка Билого западенцы сами разбирутся. Вооруженные придурки никому не нужны.
Любіть Україну у сні й наяву,
вишневу свою Україну,
красу її, вічно живу і нову,
і мову її солов'їну.

Varyat

Повідомлення Varyat » 4.3.14 17:23

У них там не тільки Путін хворий на голову :dash2:.
http://www.ukrinform.ua/ukr/news/shushk ... na_1914598

Справді козел, хоч би підручник з історії відкрив, перед тим, як робити заяви.
Сім заповідей старого анархіста (і вічно юного вар'ята в одній особі):

Людина народжується втомленою і живе для того, щоб відпочити.
Тільки творча праця достойна поваги.
Живи як хочеш, але іншим не заважай.
Свобода однієї людини закінчується там, де починається свобода іншої людини.
Життя треба прожити так, щоб не хотілося його прожити ще раз.
Яке б рішення ти не прийняв, воно все одно виявиться помилковим - згодом з'ясується, що було ще краще рішення.
Головною причиною смерті є життя.

Трям
Мауглi
Мауглi

Повідомлення Трям » 4.3.14 17:26

Зображення

По оперативным данным группы «Информационное Сопротивление», в приграничной зоне на территории России близ границы с Украиной продолжаются действия по подготовке вторжения. В частности, вместе с прибытием войск происходит развертывание полевых военных госпиталей (одновременно в Крыму ЧФ РФ развертывает свой госпиталь по штатам военного времени).
Spoiler
Show
Насколько на эти процессы повлияет сегодняшнее решение военно-политического руководства РФ прекратить «военные учения» близ границ с Украиной – неизвестно. По версии МО РФ, «учения» прекратятся, и воинские части вернутся в места постоянной дислокации лишь начиная с 7 марта. В то же время, эти успокаивающие заявления могут быть прикрытием для осуществления вторжения. В любом случае, ситуация требует пристального внимания с украинской стороны.

На полуострове Крым также продолжается переброска войск. На утро 4 марта в сторону перешейка к Херсонской области выдвинуты российские войска: батальон 76-й десантно-штурмовой дивизии, батальон 22-й отдельной бригады спецназа, бронетехника (БТР-80) 810-й отдельной бригады морской пехоты ЧФ РФ, а также 122-мм самоходные артиллерийские установки (САУ).

В магазинах «военторга» в Севастополе наблюдается массовая скупка российскими военными украинской военной формы.

По нашим данным, морально-психологическое состояние российских оккупантов постоянно ухудшается. Начав вторжение, командный состав совершенно не решил вопросов их снабжения, в телефонных разговорах родные и близкие массово призывают не убивать украинцев.
МАРЧУК: РОСІЯ ПРОВОДИТЬ В УКРАЇНІ ЦИНІЧНУ, ЗНУЩАЛЬНУ ВІЙСЬКОВУ ОПЕРАЦІЮ
Spoiler
Show
Гість "Знаку оклику!" Євген Марчук, генерал армії України, екс-голова СБУ, екс-прем’єр-міністр, колишній міністр оборони та екс-секретар РНБОУ – про окупацію Криму і перспективи справжньої війни з Росією.

Артем Шевченко: Євгене Кириловичу, стрімко розвиваються події щодня. На ваш погляд, сьогоднішній день нас наблизив до війни чи відсунув?

Євген Марчук: Сьогоднішній день показав, що операція, яку проводить Російська Федерація проти України, набуває подальшого розвитку. До кордонів України підтягуються великі збройні формування – і в районі Чернігова, й у східному напрямку; я говорив уже, що вчора працювали літаки розвідувальної авіації (я просто попереджав, що так буде); після цього – підтягування великих збройних формувань. Окрім того, сьогодні в Криму розширюється діапазон силових заходів – слава Богу, поки що без стрілянини, але це нічого не міняє.

Артем Шевченко: Давайте покажемо карту. Наші колеги з агенції Defense-Express зробили інфографіку, яка показує, що відбувається в Криму, місця розташування заблокованих українських сил, а також місця розташування російських сил, червоним виділена інформація про ультиматум, який командувач ЧФ РФ Вітко поставив нашим ВМС, – здатися до ранку, інакше можливі штурми. Це така наочна графіка, яка показує, що наші підрозділи заблоковані в Криму. Перевальне, Феодосія, батальйон морської піхоти, 36-та бригада берегової охорони. Це, власне, такий театр поки що не воєнних, але дуже близьких до воєнних дій.

Євген Марчук: У цій ситуації я думаю, було б цікаво знати, які йдуть доповіді – а вони йдуть кожен день, і не по одній доповіді – Путіну як верховному головнокомандувачу про перебіг операції. Адже операцією керує командувач Південного військового округу, він перебуває у штабі Чорноморського флоту. Я можу передбачити, які доповіді йдуть: розширюється контроль, практично взято контроль над Кримом… Але в таких доповідях, коли передбачаються наступні дії, оскільки доповідається, а що будуть робити, зважаючи на політичну установку президента, – в таких доповідях обов’язково передбачаються (якщо передбачається силовий варіант зі стрільбою) можливі втрати.

Мені, відверто кажучи, не те що цікаво, а от побачити б, як виглядає президент Росії Путін, коли йому кажуть, які можливі втрати з російської сторони. Які можливі втрати з української сторони, там здебільшого не говориться. Тому я хотів би підкреслити, на мій погляд, дуже таку ключову річ у кримській ситуації, яка сьогодні розвивається: ми бачимо цинічну в знущальній формі операцію чи акцію – назвемо як завгодно, – яку проводить військова структура Росії, Російської Федерації на території іноземної держави, тобто України, з повним розумінням того, що вона порушує і Чорноморські угоди, і всі інші – ті, які регламентують українсько-російські стосунки загалом і щодо проблеми Чорноморського флоту зокрема.

Таким чином, для констатації того, що порушень там не просто багато, а там усе йде з точки зору порушень міжнародного права. Я не знаю, що буде… Сьогодні, здається, Російська Федерація ініціювала терміново провести засідання Ради Безпеки ООН.

Артем Шевченко: Це хороший сигнал?

Євген Марчук: Він формально виглядає хорошим, але я звернув би увагу ось на що.

Оскільки він ініційований російською стороною, – а це значить, що вона дуже добре підготовлена до доповіді і з демонстрацією Саші Бєлого, і чого там тільки не буде, я не знаю в якій мірі готова наша, українська, сторона для адекватної… То що буде там словами, міжнародним правом – це, я переконаний, цього буде достатньо. Але чи готова сьогодні наша, українська, сторона продемонструвати все те, що дійсно підтверджувало б, що Російська Федерація практично провела і продовжує військову інтервенцію на території України.

Тому, з одного боку, це добре, але побачимо, як це відбудеться.

Я думаю, що як би не відбулось, але те, що ми вже знаємо, які заяви було зроблено і членів Ради Безпеки ООН, і європейських структур, і Сполучених Штатів, думаю, що, в принципі, це непогано. Дай Боже, щоби наші дипломати були дуже добре підготовлені до цієї термінової наради Ради Безпеки ООН.

Артем Шевченко: New York Times написала сьогодні, що нібито канцлер Німеччини Меркель телефонувала президентові Обамі і говорила про те, що президент Путін втратив зв’язок із реальністю. Ми не знаємо, наскільки реальні ці повідомлення про втрату зв’язку з реальністю російського лідера. Але чи, на ваш погляд, вистачає зусиль міжнародних, світових лідерів для того, щоб зупинити Путіна зараз?

Євген Марчук: Знаєте, ми не можемо сподіватися, що міжнародних зусиль, які сьогодні наростають, вистачить для того, щоби зупинити російську інвазію. Чому? Тому що, якщо виходити з точки зору логіки людини, яка сповна розуму, здорового глузду, то не повинно було б відбутися сухопутної операції російських військ в Україні. Але я дуже добре пам’ятаю останнє речення резолютивної частини Ради Федерації Росії, яка дала дозвіл на введення військ не в Крим, а на територію України. І зважаючи на те, що зараз відбувається – а воно за межами здорового глузду, – то виключати не можна нічого. Хочеться сподіватися, що здоровий глузд спрацює, але я думаю, що українській владі й українському керівництву варто було б… Безумовно, ми не можемо йти на провокацію, якої дуже хоче російська сторона, – перші два постріли. Але, знаєте, є такі речі у підготовці збройних сил, які не обов’язково пов’язані з якимись пострілами. Я думаю, що ми на своїй території можемо проводити перегрупування… Ми що, не можемо проводити зараз навчання?

Росія ще коли оголосила про те, що вона проводить навчання біля нашої території. Пам’ятаєте, як і пан Шойгу, а перед тим ще пані Матвієнко, голова Ради Федерації, як вони там клятвено казали, що "никакого там введения войск" і що це навчання не пов’язано з Україною ні в якому разі, а через тиждень вона зовсім інше вже говорила… А вийшло що?

Артем Шевченко: І всі ці слова накладаються на Будапештські угоди, і всі згадують німецького канцлера, який сказав, що не вартують угоди з Росією навіть паперу, на якому вони підписані. Ви просто були причетні до Будапештського меморандуму…

Євген Марчук: Ну, це ще було сказано давно. Здається мені, Бісмарк про це сказав: "Угоди з Росією навіть не вартують паперу, на якому вони написані". Але то було давно.

Артем Шевченко: Просто ви були причетні до створення цього меморандуму.

Євген Марчук: Я можу сказати, що сам Будапештський меморандум – це документ, який за своєю силою і значимістю хоч і не є угодою, але він пов’язаний з ядерною компонентою світової безпеки. Але те, що Росія так, як-то кажуть, привітивно ігнорувала цей меморандум, тепер для нас, для України, для політиків, для керівництва означає, що ми маємо перейти в інші координати мислення. Я розумію, що потрібна витримка, безумовно. Не треба допустити, коли нападають на військову частину, б’ють наших військовослужбовців, кидають їм під ноги світловибухові гранати, а він має проявити витримку, яку політики йому делегують… Це правильно. Але ми можемо собі уявити психологічний стан тих командирів і тих військовослужбовців, які бачать дике… Ну, немає слів, ось ми демонструємо зараз якраз…

Артем Шевченко: Агресорську армію.

Євген Марчук: І ми не можемо – я маю на увазі Україну – стовідсотково гарантувати, що в кожного військовослужбовця, не командира, в нього завжди будуть такі нерви, які політики хочуть, щоб у нього були: йому кидають під ноги гранату, а він має думати про політичну витримку.

Артем Шевченко: Євгене Кириловичу, багато що залежить від командирів. Справді от і вчора, і сьогодні сталася ця історія з колишнім командувачем Військово-Морських сил Березовським, який нібито присягнув на вірність Криму, Генпрокуратура порушила справу за статтею 111 – "Державна зрада", командує ВМС інша особа, інший офіцер, і командний склад ВМС, рядовий і офіцерський, так само підтвердив присягу Україні. Що це було, призначення Березовського і те, що сталося? Чи, можливо, ми не знаємо всіх деталей, але як всьому суспільству і, головно, офіцерам та солдатам і матросам ставитися до цього зараз?

Євген Марчук: У мене є таке простеньке питання: а військова контррозвідка СБУ, хай яка вона б там не була (я маю на увазі сьогодні), її запитали? Оскільки є практика, може, неписана, але при призначенні на таку посаду робиться елементарний запит – він може бути й усний. У неї запитували про це? Не знаю. Думаю, що ні. Тому я тут хотів би підкреслити, розуміючи, що зараз дуже великий пресинг у часі і з рішенням кадрових питань дуже складно, та я ще десь 10 днів, кому міг, розсилав СМСки по інтернету: негайно, перед усіма процедурами призначення призначте міністра оборони, начальника Генштабу і начальника Віськово-Морських сил.

Начальник Генштабу Ільїн, який був призначений колишнім президентом для забезпечення надзвичайного стану, і в інтернеті зараз є всі його підписи під документами, він сидів у Севастополі, він був колишній заступник начальника бригади морської піхоти… Я не знаю, але думаю, не помилюся, що він брав участь у підготовці операції, яка зараз відбувається стосовно до Чорноморського флоту.

Я знаю, сьогодні які квоти!? Слухайте, шановні політики, які квотні принципи для призначення у силових структурах!? Та викиньте це все, забудьте! Сьогодні має бути професіонал, який себе підтвердив, підтвердив своєю позицією, професійною, публічною, в гострих ситуаціях. Їх треба призначати, а не в кого там яка квота. От зараз ці квоти до цього і призвели.

Артем Шевченко: Євгене Кириловичу, також Ігор Смешко, який часто бував у нас у студії, фахівець у сфері безпеки, колишній голова і розвідки, і Служби безпеки,і в РНБО, говорить, що мобілізаційний потенціал в України дуже великий, незважаючи на, скажімо, системні дії щодо розвалу збройних сил, і що таку країну Росія не зможе перемогти. Ви підтримуєте таку його думку?

Євген Марчук: Знаєте, якщо виходити з того, що може розпочатися війна – а я не хочу до цієї логіки поки що доходити, – то ці цифри можуть грати. Але ми маємо врахувати, що сьогодні в Криму співвідношення нашого потенціалу до російського приблизно 10 до 1 на користь Росії. Зважаючи на це, і треба сьогодні планувати наші дії. Так, і з урахуванням міжнародно-політичної ситуації, і з урахуванням наших контактів з безпековими структурами світовими і європейськими. Але розумієте, що таке потенціал? Це правильно, він цифри назвав правильні. Але для того, щоб його задіяти, це щонайменше два-три тижні, а то і більше – не просто призвати, а це ж складна технологія, процедура, яка пов’язана… Ну, я б навіть назвав, навіть якщо, наприклад, зараз задіяти територіальну оборону – а для цього в нас є всі підстави. Територіальна оборона – це не напад, тобто це не провокація. Наші західні партнери нам дуже кажуть (і правильно): ви ж не спровокуйте, ви ж не вистреліть. Добре, це ми знаємо, але територіальна оборона це є в планах. Так, це новий рівень підготовки всіх наших структур, які пов’язані в тому числі і з частковою мобілізацією, я вже не кажу про повну мобілізацію. Не знаю, це вирішує військове керівництво: треба це робити чи не треба. Та я хочу підкреслити, що є такі заходи, які не пов’язані з провокативним видом діяльності військових сил, які є елементарними, рутинними, і це кожен військовий скаже, і не тільки наш, а й іноземний. Проте це не провокуюча діяльність наших збройних сил, це нормальна підготовка, яка пов’язана тільки із захистом.

Артем Шевченко: Євгене Кириловичу, от є остання інформація з різних джерел, що нібито штаб ВМС України в Севастополі штурмують, але штурмують не зброєю, а, скажімо так, різні козачки і якісь там російські військові, провокатори із невогнепальною зброєю: щити і таке все.

Євген Марчук: Ну, вони цим прикривають, ніби імітуючи, що в вас там відбувалося таке, а чого, мовляв, у нас не може бути. Я хотів би звернути увагу телеглядачів на таку обставину. Десь приблизно рік тому були задіяні сили спеціальних операцій збройних сил Росії. Зайдіть подивіться, що це таке. Вони сьогодні законодавчо, відповідно до законодавства Росії і за указом президента – це не бойові, це спеціальні сили, які можуть діяти на території іноземної держави. Ближче за Україну там, не знаю, хто є. Більше того, що значить спеціальні: і не в формі, і у вигляді козаків, і кого тільки там хто придумає для маскування. Тому сьогодні для військової контррозвідки, для всіх видів оборони е має дуже велике значення для того, щоби своєчасно ідентифікувати і вживати відповідні заходи.

Артем Шевченко: Ці події, які відбуваються в регіонах Донецьк, Одеса, у східних регіонах, де нібито спочатку один день – маніфестація на підтримку країни, на підтримку єдності, а другого дня невідомі люди заходять, штурмують, тиснуть на законно призначене, або щойно призначене керівництво з якимись там референдумами, б’ють і таке інше – це хто? Агенти впливу і їх треба виявляти і заарештовувати?

Євген Марчук: Я не знаю хто, що, але можу сказати, що в контексті всього того, що відбувається, це створення бази політичної підтримки і трансформації місцевих органів влади, як нібито таких, що закликають Росію до їхнього захисту і так далі, які є компонентом цієї великої операції, яка проводиться сьогодні. І тому хто б там не був, це не має значення зараз. Це прочитується досить точно. Точно так починалось у Криму: спочатку була політична компонента, спочатку були не військові, а потім з’явилися озброєні люди без розпізнавальних знаків, що визначають хто вони і звідки. А це ще страшніше. Думаю, не треба говорити, бо кожен військовий знає, що, за статутом караульної служби, якщо напад на військову частину, тим паче озброєними людьми, а тим паче без розпізнавальних знаків, – є повне право (і не треба питати навіть високого начальства) для відбиття озброєного нападу на військову частину застосовувати всі види зброї. На це і розраховують.

Мене в цьому випадку до глибини душі обурює, що ті, хто проводить цю операцію з російського боку, добре знають, що, може, із тих, кого вони посилають на штурм таких частин, у когось можуть не витримати нерви, він може вистрелити. Вони розуміють, що буде жертва з їхньої сторони – перша, потім буде багато жертв з нашого боку. Але до якого цинізму, такого прагматичного цинізму можна доходити для того, щоб, свідомо розуміючи… Це ж військові люди, вони знають, що може бути застосована зброя. Тому я думаю, що зараз і всім нам, з одного боку обурюючись (я теж обурююсь), але, безумовно, треба взяти голову в руки і себе стримувати. Але сьогодні я з дуже великою тривогою уявляю собі, як почуваються наші військовослужбовці, які тримаються. Тому я хотів би, по-перше, від себе особисто і від усіх, кого я знаю, і думаю, хай би всі сьогодні засоби масової інформації знайшли формулу їх людської підтримки. От що зараз ці люди, які і сьогодні навіть сказали: будемо стояти до кінця (коли військовий так каже, значить він готовий загинути), – що вони бачать сьогодні по телебаченню з Києва, які передачі вони бачать? Хто їх підтримує?

Артем Шевченко: Сьогодні, до речі, відімкнули від ефіру один із кримських незалежних телеканалів, і це теж, напевно, один із компонент інформаційної війни, яка також ведеться.

Євген Марчук: Знаєте, компоненти окупації Криму – окрім військової частини, повністю підконтрольний мобільний зв’язок, вимкнений Укртелеком, про телевізійні канали ми вже знаємо, останній – це вимкнули незалежний телеканал "Чорноморка". Тобто, як кажуть, у книжці все написано, що таке спецоперація.

Артем Шевченко: Коротко сформулюйте меседж, який ви вважаєте, що кожен українець, як і ви, мусить послати зараз нашим військовим.

Євген Марчук: Я думаю, що кожен має подумати сам, але ви, солдати, офіцери і генерали, маєте знати, що, по-перше, ми пишаємося тими, хто проявив героїчну стійкість і навіть – ми знаємо – вийшов без зброї проти озброєного загону і відстояв свою військову частину.

Ми завжди з вами. Я знаю, що сьогодні були телефонні розмови керівництва України з деякими дуже важливими військовими підрозділами. Думаю, було б дуже добре, коли б сьогодні, якби ми мали адреси, хто може в Україні, написали листи в ці військові частини. Хоча там є зараз свої проблеми, але аби ми зараз могли кожен по-своєму підтримати наших військових, які несуть службу в Криму.

Тримайтеся і не тільки тримайтеся, але й знайте, що вся Україна з вами і ми вами пишаємося! http://tvi.ua/new/2014/03/04/marchuk_ro ... _operaciyu
Gennadii Moskal
Мені безперервно надходять повідомлення від мешканців Рівненщини про безчинства Саші Білого, котрий оголосив себе новим гауляйтером Західної України й компрометує все, за що стояв Євромайдан.
Spoiler
Show
Що ж це за “народний герой”? Ось що відомо про нього комітету Верховної Ради з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією.
Саша Білий (справжнє прізвище — Олександр Музичко), народився 19 вересня 1962 року в м.Кізел Пермської області, Російської Федерації, згожом переїхав на Рівненщину. В Україні його неодноразово притягували до кримінальної відповідальності. У 1995 році через суперечку О.Музичко побився з відвідувачем кафе. Суд визнав О.Музичка винним у скоєнні злочину, передбаченого частиною 1 статті 101 Кримінального кодексу України — заподіяння тяжких тілесних ушкоджень. У 1997 році київським правоохоронцям не вистачило доказів, щоб довести причетність О.Музичка до стрілянини в одному з київських розважальних центрів.

З грудня 1999 по червень 2003 О.Музичко утримувався у Рівненському СІЗО. Його разом із шістьома спільниками звинуватили у вимаганні грошей від бізнесмена. У січні 2003 року суд міста Рівне засудив О.Музичка до трьох із половиною років ув’язнення.
З квітня 2007 року О.Музичко керував охороною Рівненського ливарного заводу. У 2009р., під час сутички на заводі через боротьбу Валерія Канського та Валерія Марчука за крісло директора, О.Музичка звинуватили в причетності до силового захоплення підприємства.
У 2012 році О.Музичко балотувався в народні депутати України по 153-му виборчому окрузі, але програв. Під час передвиборної кампанії значився, як заступник директора ПП “Балкан-Сервіс”.
За останній час на адресу Комітету ВР України з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією надійшла наступна інформація щодо діянь Саші Білого на Рівненщині:
Начальник ДАІ УМВС полковник міліції Семенюк О.М. заплатив одноразово О.Музичку на “розвиток “Правого сектору” 10 тис. ДОЛ. США та зобов’язався щонеділі передавати по 2 тис.дол.США. Цієї інформації він навіть не приховує від підлеглих. Кілька днів тому представники Спілки автомобілістів Рівненщини вимагали в кабінеті Семенюка О.М. заяву на звільнення, однак останній передзвонив Музичку, і той по телефону пригрозив цим представникам ноги переламати, якщо вони ще раз там з’являться.
24.02.14р. група на чолі з Музичком О.І. зайшла до чергової частини податкової міліціїї ДПА в Рівненській обл. (м.Рівне вул.Відінська,12), забрала ключі від арештованого а/м Ніссан-Террано, завела й поїхала геть. “Активісти” обґрунтували свої дії “потребами революції”.
Того ж дня ця група завітала до начальника Дубнівського МРЕВ ДАІ, (м.Дубно вул.Грушевського, 184) Жупанюка С., примусила його написати заяву на звільнення та взяла 10 тис.дол.США. “на потреби революції та постраждалих” взамін за те, що не поїде до нього додому й не буде більше турбувати. Так само вчинили з керівником Рівненського МРЕВ ДАІ М.Добринським.
25.02.14р. О.Музичко разом із групою своїх прихильників зайшов на територію ТзОВ “ТАКО”(м.Рівне, вул.Курчатова,62-а) та змусив керівництво структури віддати йому два автомобілі “Міцубісі L-200”, а також мікроавтобус “Фольксваген”, аргументуючи це потребами революції.
26.02.14р. О.Музичко разом зі своїми спільниками завітали до колишнього керівника Рівненської райдержадміністрації Карпенчука В.В. та вимагали в нього 700 тис.дол.США в обмін на те, що О.Музичко не підніматиме питань про численні зловживання В.Карпенчука при розподілі землі в Рівненському районі. До міліції Карпенчук боїться звертатись, оскільки Музичко проголосив, що він і є правосуддям в області. В.Карпенчук вирішив рятуватися втечею з області.
Начальник УМВС України в Рівненській області полковник міліції Лазарєв Д. віддав у користування “Правому сектору” базу “Беркуту” (м.Рівне вул. Відінська) — офіс, автогараж, спортзал і т.д. — в обмін на лояльність. Ця лояльність призвела до того, що Музичко присутній на щоденних оперативних нарадах Лазарєва та проводить інструктажі. Громадськість обурюється фактами, що опергрупа міліції, затримуючи в місті порушників громадського порядку, доставляє їх до Народного дому (м.Рівне вул.С.Петлюри), де Музичко вирішує — везти їх у міліцію й реєструвати чи залишати тут “на перевиховання”. Взамін на цю ж лояльність Музичко змусив підписати активістів майдану та керівництво облради прохання залишити Лазарєва на посаді керівника Рівненської міліції. На сьогоднішній день в інформаційній системі ОВС “Армор” відносно Музичка ніякої інформації нема, видалили навіть судимість. Це дало змогу Музичку купувати вогнепальну зброю, в тому числі й нарізну, з якою він розгулює по місту.
При здачі приміщення Рівненської ОДА протестуючим заступник губернатора Юхименко А.І заплатив 10 тис.дол.США Музичку “за охорону”, тобто за те, щоб нічого не руйнували й не виносили. Це при тому, що Юхименко є тестем заступника начальника УСБУ, керівника напрямку “К” УСБУ в Рівненській обл. Назарука В.
25.02.14 Музичко зі спільниками завітав до власника ТЦ Чайка, (м.Рівне, вул.Гагаріна), чеченця за національністю, та вимагав 100 тисяч дол.США на розвиток держави. Скоро в м.Рівне має приїхати чеченська діаспора з Києва для вирішення цього питання.

Усе це — тільки маленька частина злочинної діяльності Музичка О.І, яка обговорюється громадськістю. А ще напевно є злочини, вимагання, які потерпілі не хочуть виносити на широкий загал, бо просто бояться фізичної розправи. Жоден із наведених фактів не зареєстровано в міліції.

Я звертаюся до лідера “Правого сектору” Дмитра Яроша з вимогою зробити офіційну заяву й відмежуватися від дій зазначеного “активіста”.
Звернувся також до міністра МВС України А.Авакова та Генпрокурора І.Махніцького з вимогою покласти край цьому зухвалому безчинству. Якщо в Музичка є відхилення в психічному розвитку, його необхідно ізолювати від суспільства.
Мені соромно дивитися репортажі російських телеканалів про Сашу Білого, з коментарями — “Вот к чему привела революція в Украине”.
Звертаюся до секретаря РНБО А.Парубія з питанням — скільки у вас “сотень самооборони”? Якщо міліція неспроможна впоратися з С.Білим, то може вислати туди підпорядковані вам “сотні”? Чому ви робите вигляд що в Рівненській області все гаразд?
Чому голова СБУ В.Наливайченко не інформує про ці неподобства вище політичне керівництво держави? Адже нереагування на подібні факти — це злочин перед українським народом і найгірша компрометація всього того, за що стояв Євромайдан
.
Зображення

Moder # 7モ7 #
Страшний Модератор
Страшний Модератор

Повідомлення Moder # 7モ7 # » 4.3.14 17:43

"Обращение командования Севастопольской бригады надводных кораблей, экипажей кораблей ВМС Украины “Славутич” и “Тернополь” к мировым информационным компаниям и средствам массовой информации
Spoiler
Show
Мы, военные моряки Украинского флота, внимательно выслушали позицию и мысли Президента Российской Федерации В.В. Путина, озвученные им во время пресс-конференции проведённой в Москве 4 марта 2014 года. Во время встречи, общаясь с журналистом компании “Рейтер”, Президент России тонко подметил, как умение выкручиваться и уходить от ответа присуще дипломатам. Но мы люди военные и, как известно, нам присуща особенность говорить и действовать прямо, после того как дипломаты исчерпывают взаимные доводы. Исходя из этого, мы считаем себя правомочными обвинить Президента Российской Федерации в неприкрытой лжи. Лжи, которая касается непосредственного участия Вооружённых Сил Российской Федерации в тех событиях, которые на протяжении последних нескольких суток и сегодня происходят на территории Автономной Республики Крым и городе Севастополе. В настоящий момент военные корабли Военно-Морских Сил Украины “Тернополь” и “Славутич”, находящиеся непосредственно в Севастопольской бухте, блокированы боевыми кораблями и судами Черноморского флота ВМФ России на каждом из которых находятся подразделения морской пехоты, количеством до одного взвода вооруженные автоматическим оружием и в соответствующей экипировке. Памятуя замечание господина Путина В.В. о том, что подобную форму одежды и снаряжение можно приобрести в любом магазине, пользуясь случаем хотелось бы поинтересоваться в каком именно, а так же где в нарушение законодательства Украины можно купить автоматическое оружие, боевые пистолеты и гранатомёты. Заодно напомнить, что ни одно из подразделений Вооружённых Сил Украины, дислоцируемых в Крыму оставшись верными чувству долга и Воинской Присяге на ВЕРНОСТЬ УКРАИНСКОМУ НАРОДУ не сдало ни пяди территории воинских частей и вверенное им боевое оружие, тем более в таком количестве. В ответ на все инсинуации, грязный поток лживой информации из уст нечистоплотных политиканов и подкупленных ими журналистов мы: офицеры, мичманы, старшины и матросы Военно-Морских Сил Вооружённых Сил Украины открыто заявляем, что будем честно и до конца выполнять свой воинский долг, защищая свою страну и народ Украины, как делаем это все годы независимости, не за должности и зарплаты, а потому что это наша земля и для нас дорога жизнь каждого человека, живущего на этой земле, к какой бы национальности он не принадлежал. Личный состав бригады надводных кораблей 4 марта 2014 года город Севастополь"
Зображення

Походу, вдалося ідентифікувати частину на "Тигр-М" які перебувають у складі окупаційних сил
Spoiler
Show
- 25 полк СпН (м.Ставрополь). Сформований у 2011 році, однією з причин формування було забезпечення безпеки Олімпіади у Сочі.
Зображення
Походу, вдалося ідентифікувати частину на "Тигр-М" які перебувають у складі окупаційних сил - 25 полк СпН (м.Ставрополь). Сформований у 2011 році, однією з причин формування було забезпечення безпеки Олімпіади у Сочі.
У Феодосії окупаційни сили почали окупуватись біля частини морпіхів

Крым. Все наоборот
http://life.pravda.com.ua/society/2014/03/4/155436/
Зображення

Vadim Bus

Повідомлення Vadim Bus » 4.3.14 17:57

phpBB [video]

Trion

Повідомлення Trion » 4.3.14 17:59

ЗображенняЗображення

ЗЫ Совсем маленький эпизод даже в масштабах одного дня. На одном из узкоспециализированных российских форумов, который принципиально избегает тему политики, слово за слово поднялась тема за Майдан и Крым. Админ (русский, эмигрировавший в Болгарию) сказал, что за темой следит, но не удаляет, мол, ситуация неординарная и вызывает противоречивые эмоции. Закончилось всё тем, что в топике нашел общий язык с украинцем из Харькова. После обмена репликами с россиянами и казахами я понял, что на том форуме мне среди тех людей больше делать нечего. Фашизм, нацизм, бендеровцы, учения, переворот, 0.02%, дискриминация, цветы российской армии от благодарных крымчан, нет там никакой войны, Америка хочет уничтожить Россию, у нас масленица и мы не паримся и т.д.
Харьковчанин посмотрел на это всё и попросил его забанить тоже, дескать, увидел настоящее лицо и электорат ВВП среди тех, кого считал братьями-славянами.

ЗЫЫ Варламов из Крыма
http://zyalt.livejournal.com/1017094.html?nojs=1
Действительно, ничего особого не происходит, а два экстренных заседания Совбеза ООН по теме Крыма — это так, фигня.

Vadim Bus

Повідомлення Vadim Bus » 4.3.14 18:58

А -аааа...
Житабандёравці в Маскві почали злив Путіна... Дайош майдан на "Червону" площу, українска мова друга державна!
phpBB [video]

romm
* * *

Повідомлення romm » 4.3.14 19:12

Мабуть хвороба заразна .

Повернутись до “Будуємо нову країну”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей