Викрадено велосипед TREK 6300, 18,5'', ОРАНЖЕВИЙ

для оголошень про вкрадені велосипеди
Правила форуму
Перед созданием новой темы в разделе "Украденные велосипеды" обязательно ознакомьтесь с правилами раздела
wallace
*
Стать:чол
Викрадено велосипед TREK 6300, 18,5'', ОРАНЖЕВИЙ

Повідомлення wallace » 27.12.13 01:34

Велосипед TREK 6300, оранжевий
рама 18.5"
колір- оранжевий. Вилка RockShox - чорна
Номер рами: WTU317G**21D
IMG_4088 - Копія.JPG
IMG_4088 - Копія.JPG (78.49Кіб)Переглянуто 1629 разів
Велосипед вкрадено вночі з 25 на 26 грудня 2013 р. з під'їзду житлового будинку в Дарницькому районі з підсобного приміщення на 3-му поверсі, яке замикалося на ключ. Акуратно демонтоване перекриття між дверима (самостійно встановленими) і стелею, двері відкрито зсередини. Велік там стояв без виїздів вже більше місяця, тож підозрюю, що це справа рук місцевих, можливо навіть з мого під'їзду.
Особливі прикмети велосипеда: помаранчевий колір, нові покришки Michelin, три сколи фарби до металу на лівому боці нижньої трубки рами (над малим написом Trek), на обох шатунах посередині стерта фарба.

Буду дуже вдячний за будь-яку інформацію! До речі, помаранчевих "треків" насправді дуже мало.

Мої контакти:
Денис, О95-752-8977
dionisiy14 "собачка" gmail.com

Якщо хтось знає, на яких ринках в Києві можуть збувати крадені байки - підкажіть будь-ласка. Я чомусь думаю, що в моєму випадку постарались не професіонали, а гопота з мого ж двору, чи з сусідніх.
Востаннє редагувалось 27.12.13 02:52 користувачем wallace, всього редагувалось 1 раз.

Maksym

Re: Викрадено велосипед TREK 6300, 18,5'', ОРАНЖЕВИЙ

Повідомлення Maksym » 27.12.13 02:35

Це справа рук фахівців з крадіжок велосипедів, які зберігаються у під’їздах. Не ви перший, не ви останній, а лише один з багатьох, в кого вкрали велосипед з найбільш популярного серед велокрадіїв місця (понад половина вкрадених велосипедів саме з під’їздів). Та що там велосипеди - он нещодавно таким чином в когось викрали усю консервацію на зиму - ось де горе, людям тепер нема чого їсти до весни.

У вашому випадку працювали професіонали, гопоті ваш вел ні до чого. Навести могли кур’єри, гості, хтось хто мимо проходив та примітив велосипед, злодії й самі здійснюють обхід підшефних будинків на предмет залишених без нагляду речей, в т.ч. велосипедів, тому якщо десь була щілина через яку можна було побачити велосипед - то такий варіант теж можливий.
Продаватися велосипед може на будь-якому ринку України. Але не забувайте ще про ломбарди - з великою імовірністю він може знаходитися саме в ломбарді.

І не забуваємо про істину - без лоха життя погане - не ведіться на телефонні пропозиції повернути вам велосипед за винагороду. Логіка тут дуже проста - якщо людина залишила велосипед на вулиці, то вона так сам легко й гроші віддасть як і велосипед віддала, тому обов’язково будуть телефонувати і пропонувати перерахувати гроші за інформацію про вел. Звісно ніякого вела ніхто в очі не бачив, шахраям потрібні лише ваші гроші.

Ще можете передивитися записи відеокамер зовнішнього спостереження - пройдіться на кільа кварталів навколо свого будинку й уважно подивіться на предмет відеокамер, виявивши такі попросіть у власників подивитися записи, можливо ваш грабіжник з велом потрапив до об’єктиву. Власне, для початку наче все. Заяву ж до органів, сподіваюся, написали?

wallace
*

Re: Викрадено велосипед TREK 6300, 18,5'', ОРАНЖЕВИЙ

Повідомлення wallace » 27.12.13 02:50

Ну велосипед насправді був прихований подалі від чужих очей, і щілин, крізь які його можна було б побачити, наче немає.
Заяву, звісно ж, написав.
Якщо професіонали - то і продаватимуть, мабуть, з розумним підходом. Не на першому зустрічному ринку. І напевно, не найближчим часом.
Дякую за інформацію, буду вірити в диво.

Повернутись до “Вкрадені велосипеди”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей