Євромайдан.АТО.Вiйна. Хроніка становлення Нації ...

Vadim Bus
Re: Евромайдан. новости и ситуация

Повідомлення Vadim Bus » 22.12.13 20:01

А це вже було?
В Донецку дитину назвали Атимайданом.. Дали за це грошей.
http://7days-ua.com/news/u-donetsku-dyt ... -dopomohy/

ну а тут досягнення майдану.. В КМДА впіймали злодіїв на крадіжках, і будуть їх ... судити.)
Spoiler
Show
В приміщенні київської міської державної адміністрації, деякі приміщення якої використовуються протестуючими для обігріву та відпочинку, а також для приготування їжі, сьогодні було затримано двох злодіїв.
Як повідомив представник протестуючих, два молодих жителя Донбаса промишляли крадіжками приватного майна та грошей у людей, які спали в КМДА. Злочинці не гребували ні технікою, яку мали при собі дівчата, що працюють на кухні Майдану, ні гаманцями майданівців похилого віку, які не можуть ночувати у палатках і тому шукають прихисткуна ніч в стінах КМДА.
Самооборона знайшла у затриманих частину вкраденого і «причепурила» їх, написавши на лобі в кожного «ВОР» та зробивши добре помітну повязку із написом «ЗЛОДІЇ!». Люди біля КМДА готові були здійснити самосуд над цими двома недостойними уродженцями Макіївки, але Самооборона Майдану не дала бити злодюг, примусивши їх публічно вибачитися за свої діяння. Подальшу долю злочинців повинен вирішити Майдан, на який і повели їх охоронці, зважаючи на те, що сьогодні, 22.12.2013 відбувалося Народне Віче Майдану.

Skipper
* * *
Стать:чол

Повідомлення Skipper » 22.12.13 20:25

з приводу ДахДоотерс - це мега смачна мьюзіка , я її викладав на ВК але так шоб когось накрило , не бачив..
Аццкі баби! Але без таких гуртів було б стерильно і прилизано.

До речі, стосовно місця збору для велосипедістів. Пудходив туди двічі, коло 3-ї и коло 4-ї години дня, але, на жаль, нікого не було.

Для тих, хто ще не знає. Місце збору відмічено на "йолці", на пів-на сьому від Консерваторії.

Зображення

kiv

Повідомлення kiv » 22.12.13 20:36

гугл кстати забавно откреативил это место сбора

Зображення

Maksym

Повідомлення Maksym » 22.12.13 20:40

О! Завтра затестим место сбора велосипедистов возле йолки.

beavertu
* * * * *

Повідомлення beavertu » 22.12.13 21:21

Символічно немає втулки в колесі, як і лідера майдана який би усіх як окремі спиці зібрав навколо себе :unknown:

Trion

Повідомлення Trion » 22.12.13 21:30

К стенду прикрутить центрирующего проще, чем в жизни.
Можете прикрутить её самому рядышком, если считаете, что она там очень нужна.
Тогда мы плавно эволюционируем от разговоров к делам.
Но я бы не парился, есть важнее дела, чем в сапёрной лопатке недостатки считать. Для новогодних украшений на Йолке места навалом ещё, думаю, намёк более, чем прозрачный.

Trion

Повідомлення Trion » 22.12.13 22:33

На громадськетв Олег Соскин прямо сейчас.

konst

Повідомлення konst » 22.12.13 23:38

В качестве информации к размышлению.
Однако речь в этой статье, отнюдь, не об оптимистическом варианте. Этот текст — попытка описать черты украинского авторитаризма, утверждение которого может стать результатом нынешнего кризиса. Он возможен, если Евромайдан будет разогнан, но в этом случае срок жизни авторитарного режима, вероятнее всего, окажется ограниченным. Во всяком случае, на территории страны в ее нынешних границах. Авторитаризм более, чем возможен, если все "рассосется". На что надеются многие, и что становится менее вероятным с каждым днем.
"Конец золотого спокойствия", Зеркало Недели

Vadim Bus

Повідомлення Vadim Bus » 23.12.13 12:25

По той бік світла
- тут був антимайдан.
Зображення
під спойлером більше фото.
Spoiler
Show
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
І ідея прибрати там все. У нас є профі з аутдор клінінгу (на Грішку нам"якую) можливо візметеся за організацію? попросимо в штабі інвентар для прибірання з поверненням .. Я зразу + 1 .. Можу в середу еслі шо на цілий день
Востаннє редагувалось 23.12.13 12:43 користувачем Vadim Bus, всього редагувалось 2 разів.

Trion

Повідомлення Trion » 23.12.13 12:41

Київські транспортники погрожують завтра не вийти на роботу через тривалу затримку зарплат
http://tsn.ua/kyiv/kiyivski-transportni ... 26778.html

Vadim Bus

Повідомлення Vadim Bus » 23.12.13 12:46

Київські транспортники погрожують завтра не вийти на роботу через тривалу затримку зарплат
http://tsn.ua/kyiv/kiyivski-transportni ... 26778.html
нарешті, оголошення страйку з майдану на них не розповсюджується, треба тільки гривнею стимулювати.

Ми приєхали поддєржали президента, обйєдіняліся .. а тут такоє..
Мі за Вітю, за то шо он С Володей договориліся.. Карочє люді нас кінулі..

дивитися відєо
http://crime.in.ua/news/20131222/gopnikov-kinuli

"Зрозуміло, що масовий виїзд до центральної частини міста на транспорті призведе до значних ускладнень у дорожньому русі і може паралізувати подальше пересування всього транспорту. Тому, нагадуємо ініціаторам подібних закликів, що на підставі ст. 10 Закону України "Про міліцію", з метою виявлення, запобігання і припинення кримінальних та адміністративних правопорушень, міліція відповідно до своїх завдань зобов’язана вживати профілактичних заходів, виявляти причини й умови, що сприяють вчиненню правопорушень, вживати в межах своєї компетенції заходів щодо їх усунення", - зазначили у ДАІ.

Крім того у повідомленні попередили, що "за порушення вимог п. 32. 1. ПДР передбачена відповідальність згідно статті 125 КУпАП, йдеться про те, що забороняється рух колон у складі більше як 5 механічних транспортних засобів без узгодження з Державтоінспекцією".

"Нагадуємо, що блокування транспортних комунікацій, доріг, шляхів сполучення, відповідно до ст. 279 КК України, тягне за собою кримінальну відповідальність та карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років", - зазначили у ДАІ.
Востаннє редагувалось 23.12.13 13:10 користувачем Vadim Bus, всього редагувалось 1 раз.

Moderator
ОКО Всевидяче
ОКО Всевидяче

Повідомлення Moderator » 23.12.13 13:09

Ми приєхали поддєржали президента, обйєдіняліся .. а тут такоє..
Мі за Вітю, за то шо он С Володей договориліся.. Карочє люді нас кінулі..

дивитися відєо
Унижая кого-либо или пытаясь подчеркнуть чью-то убогость ( акцентируя постоянно на ней внимание) ты уподобляешься им ( ну или как минимум не очень далеко от них ушёл)
и м х о

Надо сосредоточиться на всём том созидательном, что дал \ даёт нам Майдан 8-)
и м х о

Ссылки на многочисленные прогнозы *экспертов* смысла вообще не имеют . Большая часть из них и не понимает что происходит и не в состоянии чего-либо предсказать. Попытки поумничать и заработать на событии дешёвый авторитет ( привлечь сиюминутное внимание) в большинстве своём выглядят убого.
и м х о
Любіть Україну у сні й наяву,
вишневу свою Україну,
красу її, вічно живу і нову,
і мову її солов'їну.

Vadim Bus

Повідомлення Vadim Bus » 23.12.13 13:13

Ссылки на многочисленные прогнозы *экспертов* смысла вообще не имеют . Большая часть из них и не понимает что происходит и не в состоянии чего-либо предсказать. Попытки поумничать и заработать на событии дешёвый авторитет ( привлечь сиюминутное внимание) в большинстве своём выглядят убого.
и м х о

НІхто не розуміє що буде..
Я розраховую на вибух і хаос в якому виграє той в кого буде чисельна перевага і краща організація.. Не треба інтерпретувати мої думки про гопніків. Це лише частина інфи яка так чи інакше повязана з майданом, хоча і брудна її частина. Я не самостверджуюсь принижуючи бидло, а лише дослівно передаю ІНФУ.. Якщо робити цього не можна.. НЕ БУДУ..

Крикс

Повідомлення Крикс » 23.12.13 13:25

r15.jpg
r15.jpg (50.03Кіб)Переглянуто 3103 разів
Si vis pacem, para bellum.

Boombox
* * *

Повідомлення Boombox » 23.12.13 13:30

По той бік світла
люди, дрова :Yahoo!:
загрузить машину, через 2 км выгрузить
завхоз в курсе, но пока раздуплится, можно малую партию сдернуть. Или немалую.
если шо, могу помочь погрузить
Миром правит не тайная ложа, а явная лажа

Moder # 7モ7 #
Страшний Модератор
Страшний Модератор

Повідомлення Moder # 7モ7 # » 23.12.13 13:33

to Крикс
А куда делся из списка WOG ?
Зображення
https://www.facebook.com/BoycotteInUkraine

Крикс

Повідомлення Крикс » 23.12.13 13:37

Хз, если честно. Запостил, памятку, которая была.
В соцсетях не состою поэтому наверное не в курсе. :duma:

Лично я пока только лайфом и укртелекомом пользуюсь. Ну и в прошлом году Аэрониксом летал.

Думается, что можно обновлять и пополнять.

Wityk

Повідомлення Wityk » 23.12.13 14:09

Я розраховую на вибух і хаос в якому виграє той в кого буде чисельна перевага і краща організація..
грош цена той организации, которая, как ты здесь написал, внутри хаоса (базируется на хаосе).
Я ещё могу пнять: хаос в организации, но наоборот - нет.
Также можно ещё понять про численное превосходство.
Я хотел использовать один мозг. Два мозга, пожалуй, ещё лучше.
Фантомас.

Vadim Bus

Повідомлення Vadim Bus » 23.12.13 16:03

Я розраховую на вибух і хаос в якому виграє той в кого буде чисельна перевага і краща організація..
грош цена той организации, которая, как ты здесь написал, внутри хаоса (базируется на хаосе).
Я ещё могу пнять: хаос в организации, но наоборот - нет.
Также можно ещё понять про численное превосходство.
Вітик я не за безлад і беспредєл .. Я за те щоб правила гри змінилися .. Тому що в "наперстки" ми не виграємо ніколи. Я за блокування шляхів комунікації, стимуляцію загално нацонального страйку, щоб спалахи непокори по країні були такими масовими, - щоб влада почала розмовляти з мітингувальними. Нас мільйони, а у них тільки Янкович мусора і Беркут.. Вони всеруться обслуговувати одночасно 200-300 страйків трансопртувальників і блокування міжнародних і національних магістралей .. Все тільки починається.
Опа пропонує їхати на схід і робити там Євромайдан .. Я в принципі не проти на новий рік на пару днів в Луганськ але після їхнього антимайдану якось тошно (враховуючи все все все, і хлопців крадіїв котрих затримали в КМДА)

Крикс

Повідомлення Крикс » 23.12.13 16:09

Вот надыбал по теме: http://www.e-reading.mobi/book.php?book=1023687
Если мы решимся признать, что все наши беды лежат в плоскости нашего развития, а жадная власть и плохие законы только следствие этого развития, то тогда можно рассматривать возможные пути решения существующих проблем. На мой взгляд, пути решения лежат внутри самого общества при соответствующей помощи извне. Многим может показаться, что предложенные ниже пожелания — это какая-то ерунда, лежащая в воспитательной плоскости, а необходимы координальные перемены. Так вот хочу заверить, что это и есть координальные перемены, координальней которых не бывает, потому что эти перемены должны произойти в нашем сознании. Но, одновременно с этим, как вы заметите, это и самые трудно выполнимые задачи. Трудные, потому что придется самим приложить усилия, а не возмущаться и ждать, когда кто-нибудь, наконец, придет и решит все наши проблемы. Трудные, потому что нужно перестать бояться и дать возможность чести и достоинству манифестировать себя. Трудные, потому что нужно проявить мужество, чтобы перестать быть такими как все. Но у нас нет выбора.
...
А сегодня я благодарю тех моих соотечественников, кто остался верен себе и честен перед людьми, кто не потерял совесть в погоне за долларами, кто, несмотря ни на что, сохранил достоинство и освещает духовный мрак нашей страны своим светом. Благодарю вас и низкий вам поклон за мужество жить в этой стране.
С Верой, Надеждой и Любовью я обращаюсь к Вам с просьбой любить и простить всех и каждого в этой стране, ибо они, как дети, не ведают, что творят. И пусть тот, кто идет впереди, задаст себе вопрос:
«Чем я могу помочь моему народу? Что могу сделать и делаю для него?».

Vadim Bus

Повідомлення Vadim Bus » 23.12.13 16:28

I don't need no walls around me.
And I don't need no drugs to calm me.
I have seen the writing on the wall.
Don't think I need any thing at all
Переговоры с Pink Floyd о выступлении на ‪#‎Euromaydan‬ уже начались. (С) Мустафа Найем
Spoiler
Show
phpBB [video]

Vadim Bus

Повідомлення Vadim Bus » 23.12.13 16:44

Кажуть що скот не можна називати бидлом, бо це самоприниження ))) ?..
А як після цього відео?
http://hromadske.tv/episode/177

А зачем работать, если можна приехать погулять и еще получить деньги ?(с)
окремо відео тут
Spoiler
Show
phpBB [video]

Trion

Повідомлення Trion » 23.12.13 17:02

Сегодня Андрей Парубий собрал колону из нескольких сотен волонтеров и вычистил Мариинский парк от мусора антимайдановцев.
Переполошил ментов и беркут, после уборки собрали мусор в мешки и удалились. Всё тихо и мирно.
Один из немногих, кто не треплется, а что-то делает.
Помню его ещё по 11 числу, когда стоял недалеко от меня возле дома профсоюзов наравне со всеми против цепей силовиков.
Хотелось бы видеть больше таких людей.

Posh
новичок
новичок

Повідомлення Posh » 23.12.13 17:14

Короткий ролик про Беркут.

phpBB [video]

Новогодние игрушки :) Пробный вариант, блин комом, но нужна цветная проволока, катафотов очень много :))

Зображення
"Досвід не дає тобі нічого, він, скоріше,чогось тебе позбавляє, скажімо, ілюзій.
Люди багато говорять про свої почуття, проте в більшості випадків навіть не знають, якого кольору очі в того, з ким вони сплять” (с)

Maksym

Повідомлення Maksym » 23.12.13 17:20

Кстати, перед КМДА поставили йолку. Висит объявление - требуются игрушки.

Место сборе велосипедистов нашел, велосипедистов не нашел, кроме одного лигерада, да и тот проехал мимо.

Повернутись до “Будуємо нову країну”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 14 гостей