По ссылке - ненормативная лексика !Лицом бы Киселева да медку хлебнуть.
слабонервным не слушать
ссылка удалена. в следующий раз будет бан.
Захарченко набирает командира Беркута, посланного на штурм КГГА.
- Ну как вы там? Удалось ворваться?
- Удалось вырваться...
- Шо?
- Бежать!!!
В Україні почався священний місяць Рамайдан
Блохин жалуется, что из-за Євромайдана не может попасть на ёлку, а то что Киев из-за Блохина год футбола не видел - его не волнует.
Стоять два куми на майдані. Суне Беркут. Один другому каже:
- Куме! Давай як почнуть бити, скажемо, що ти з Партії регіонів а я комуніст
- Навіщо?
- А якщо повбивають, то хоч на дві падлюки стане меньше!
Кримський “Беркут” випадково розігнав АнтиМайдан
нова назва Маріінського парку - Маріїнський Зоопарк
- Иди ешь кашу!
- Ты же вроде суп варила?
- Мало ли что я варила
Влада мотивує свої дії розблокуванням транпортних артерій центру Києва від барикад, бо вони унеможливлюють підїзди автозакам та водометам.
Алло, это юридическая консультация? Здравствуйте! Вчера меня избили сотрудники милиции. Как мне избежать наказания?
"Щоб уникнути незручностей, користуйтеся нашим новим графіком замінування метро на грудень", - повідомляє сайт КМДА.
Янукович обратился к Генпрокуратуре с просьбой освободить полит.заключенных. Но прокуроры не смогли поступиться принципами: они выпускают только за деньги и только убийц, грабителей и насильников

Дівчата-волонтери з кухні Будинку Профспілок передають вам вітання!
Три дні водила Львовом групу старшокласників з Бердянська. Щойно ми вийшли до центру, як повз нас промаршувала колона, що скандувала "брат за брата..." Діти завмерли. Потім вони зізналися, що в перший момент зявився страх, бо ж декого навіть батьки боялися відпускати до Львова, мовляв тут майдан. Але страх швидко зник, а натомість, з їх слів, відчули піднесення... Колона пройшла, і почалися запитання... Так наша екскурсія потроху перетворилася на триденний урок громадянського суспільства та історії України. Починали з того, хто такі русини і що таке Русь, що це за УПА таке і чорно-червоний прапор, а закінчували тим, чого ж узагалі хоче той майдан... як могла, намагалася бути стриманою та неангажованою... Але нині ввечір мої діти полізли на сцену заспівати і сказати, що "Бердянськ підтримує Євромайдан".
це я все до того, що рано чи пізно всі розійдуться по домах. і найголовніше, щоб хоч трохи отого майданівського запалу та піднесення залишилося в душі на щоденну рутинну роботу.
Російському опозиціонеру Борису Нємцову, який на минулому тижні в Москві взяв участь в мітингу на підтримку Євромайдану, заборонили в'їзд в Україну.
Про це йому повідомили прямо у київському аеропорті.