Kellys 2013 vs. 2014

Як правильно вибрати гірський велосипед, де купити дитячий велосипед,
Show
где недорого купить велосипед on-line, как выбрать велосипед подростку, женские велосипеды - чем они отличаются. Где лучше купить велосипед, цены на велосипеды, как купить велосипед б.у. Почему велосипед лучше покупать в специализированном магазине. Какая гарантия на современные велосипеды. Чем отличается шоссейный велосипед от кроссового - ответы на эти и многие другие вопросы вы найдёте в этом форуме

sawyer_ua
*
Стать:чол
Kellys 2013 vs. 2014

Повідомлення sawyer_ua » 27.11.13 01:49

Здравствуйте!
Прошу прощения за создание новой темы, может где то и есть тема с подобным обсуждением, краем ока глянул, не нашел.

Начну с того, что я новичок в велотеме, неделю как начал читать и поглощать информацию. Изначально заложил бюджет в 4к грн., но само собой он увеличился. Сейчас рассчитываю на самый крайний бюджет 5к. Как я понял за эти деньги мтб одинаковые, выбирай какой нравится, но все равно не хочется прогадать

Узнал от друга о велосипедах Kellys. Теперь хочу определится с моделью и за что платить.
Почему 2013 vs. 2014? Интересен VIPER 60. Но модель 2014 сильно упирается в бюджет, а если брать 2013, то еще можно рассчитывать сразу на покупку шлема, новых покрышек (слики, ибо иногда надо будет катать быстро на большие расстояния около 100 км и так далее). Но так как я новичок, мне сложно понять какая существенная разница между 2013 и 2014 годом. Тот же вопрос о сравнений например VIPER 50 2014 года, против VIPER 60 2013
Но если есть такая разница, при которой стоит брать VIPER 60 2014, то я готов к такому выбору, до весны насобираю на аксессуары

PS Вообще изначально хотел specialized HARDROCK, но как то мне они казались дрогими, пока вчера в магазине модели 2013 года со скидкой не увидел, стоят до 4к, там 3,8к, но подробно о модели не могу сказать, знаю что HARDROCK 2013 года и колеса 26

Moderator
ОКО Всевидяче
ОКО Всевидяче

Re: Kellys 2013 vs. 2014

Повідомлення Moderator » 27.11.13 08:51

мне сложно понять какая существенная разница между 2013 и 2014 годом. Тот же вопрос о сравнений например VIPER 50 2014 года, против VIPER 60 2013
Основная разница - дизайн \ расцветка :p
Так что смело можете брать 2013
Viper 50 - это механические, а не гидравлические тормоза ( Viper60 )
Вторые значительно лучше
у 2014 года ещё покрышки не такие *злые* ( но вряд ли это весомый аргумент )
Любіть Україну у сні й наяву,
вишневу свою Україну,
красу її, вічно живу і нову,
і мову її солов'їну.

go0dboy
* * * *

Повідомлення go0dboy » 27.11.13 11:10

PS Вообще изначально хотел specialized HARDROCK, но как то мне они казались дрогими, пока вчера в магазине модели 2013 года со скидкой не увидел, стоят до 4к, там 3,8к, но подробно о модели не могу сказать, знаю что HARDROCK 2013 года и колеса 26
уровень оснащения этого хардрока - лоуэнд, тоесть с вышевыбранным велом ни в какое сравнение
Зображення

sawyer_ua
*

Повідомлення sawyer_ua » 27.11.13 16:02

Спасибо ха ответы, еще забыл добавить, рост 174, вес 67-70 кг, какая примерно ростовка мне подойдет?
уровень оснащения этого хардрока - лоуэнд, тоесть с вышевыбранным велом ни в какое сравнение
ох спасибо, а то гложили сомнения

Moderator
ОКО Всевидяче
ОКО Всевидяче

Повідомлення Moderator » 28.11.13 04:06

С рост 174, какая примерно ростовка мне подойдет?
Зависит от пропорций
Скорей всего 17,5
Но если ноги длинные или посадку любите *вытянутую* - то возможно и 19,5
Проще всего в магазине посидеть ( или по двору прокатиться, если сухо )
вишневу свою Україну,
і мову її солов'їну.

Mr.Freeman
*

Повідомлення Mr.Freeman » 5.12.13 17:13

Смотрю, помимо покрышек разница в тормозах: Hayes Dyno Sport - 13 / Avid DB1 - 14 и з.переключателе: Shimano Alivio M430 - 13/ Shimano Deore M591 - 14
Что из них лучше?
Разница в цене 100 грн.
Viper-60 13
Viper-60 14

Moderator
ОКО Всевидяче
ОКО Всевидяче

Повідомлення Moderator » 5.12.13 18:09

второй вариант лучше в обоих компонентах
вишневу свою Україну,
і мову її солов'їну.

sawyer_ua
*

Повідомлення sawyer_ua » 9.1.14 17:39

И снова здрасте)
Все в ожидании новых келлисов, и был долгое время нацелен на VIPER 60. Но терзают меня сомнения все больше и больше, а сегодня так вовсе, продавец сказал, что все же под мой потребности брать лучше Кросс. Для себя вижу только один вариант CLIFF 70. По поводу потребностей, просто скопируй мой текст с другого источника.
Стиль езды. Ну тут сложно, в основном покатушки по городу и его окрестностям, в среднем 40-50 км за день (конечно не каждый день получится катать, работы заботы хлопоты). Но с этой задачей когда то справлялась моя Тиса) А вот очень редко планирую поездить от души на км 100 примерно или к другу в Раздельное сгонять. Тут я вычитал что обвес не то чтобы совсем не будет влиять на это, но не первую роль введет. Понятное дело, что для уверенной скорости на трассе надо будет ставить покрышки (слики) и как это стало для меня неожиданным, важна геометрия рамы о_О Тут ясно одно, надо покатать и понять, что рама катит, а как это сделать, в магазине этого не понять, тут надо десятки км накрутить.

Почему Увы 26'? Ну с моим ростом, потом у меня небольшой опыт этим сезоном был с Author Classic, участвовал на вело сотке и потом еще немного по городу, на сотке вел конечно очень даже радовал динамикой, но вот по городу больше неудобства доставлял, в частности из за размера, с вела было не всегда удобно спрыгивать, может быть это из за рамы, кто знает скажите, у кого бы опыт.

sawyer_ua
*

Повідомлення sawyer_ua » 9.1.14 17:41

По быстрее бы уже купить и не мучатся :dash2:

Kellys Fan
* * * *

Повідомлення Kellys Fan » 9.1.14 17:52

Вполне возможно что продавец (привет ему :)) прав. Горные велосипеды все же любят и вылазки в лес, и на неровности, а у Вас заранее заложен асфальт и постоянное катание на длинные растояния.
Вот, кстати, хороший обзор - Все, что вы хотели знать о кроссовом велосипеде, но стесняли
Зображення

sawyer_ua
*

Повідомлення sawyer_ua » 9.1.14 19:35

Я еще больше запутался :crazy:

Kellys Fan
* * * *

Повідомлення Kellys Fan » 9.1.14 19:38

Я еще больше запутался :crazy:
:robot: может перебором - вначале один, потом второй :p
/шутка конечно/
Мтб - универсал
Кросс - более специализированное направление.
Что именно брать - решать только Вам
Зображення

sawyer_ua
*

Повідомлення sawyer_ua » 17.1.14 20:15

Все не везут и не везут, а соблазна все больше.
Хотелось бы услышать мнение о http://www.gtbike.ru/catalog.php?rid=2& ... &year=2013 против вайпера 60

Anri
* * * *

Повідомлення Anri » 20.1.14 12:08

Хотелось бы услышать мнение о http://www.gtbike.ru/catalog.php?rid=2& ... &year=2013 против вайпера 60
Велосипеды разных ценовых категорий, у GT лучше вилка, шатуны, тормоза. Манетки и задний переключатель у велосипедов одинаковые, но есть один нюанс, с такой комплектацией GT будет стоить тыщи на 1.5 - 2 дороже, нежели Вайпер.

Поэтому по уровню Avalanche 2.0 лучше сравнивать с Spider 50 14 года. Хотя не факт, что велосипед 13 года (то есть GT) есть в наличии, а если и есть, то будет ли вашего размера.
Посієш думку - пожнеш вчинок. Посієш вчинок - пожнеш звичку. Посієш звичку - пожнеш характер. Посієш характер - пожнеш долю...

sawyer_ua
*

Повідомлення sawyer_ua » 20.1.14 17:27

Велосипеды разных ценовых категорий, у GT лучше вилка, шатуны, тормоза. Манетки и задний переключатель у велосипедов одинаковые, но есть один нюанс, с такой комплектацией GT будет стоить тыщи на 1.5 - 2 дороже, нежели Вайпер.

Поэтому по уровню Avalanche 2.0 лучше сравнивать с Spider 50 14 года. Хотя не факт, что велосипед 13 года (то есть GT) есть в наличии, а если и есть, то будет ли вашего размера.
Avalanche 2.0 есть, сейчас сезонная скидка на него и стоит он порядка 5к грн, то есть так же как и вайпер 60, так бы и не рассматривал вариант. Единственное чего боюсь, так это рамы GT, она жесткая и отзывы разные, некоторым норм, некоторые говорят что действительно не комильфо. =/ Приду в магазин, сяду... ну что я пойму?! Тут надо со стольник км накрутить чтобы понять по моему скромному мнению

ivelua1
* *

Повідомлення ivelua1 » 21.2.14 09:52

Доброго дня, шановні! Я теж хотів би вступити до Вашої дискусії. Але, мабуть, більше хотів дізнатися думки професійної і не дуже, а не дискутувати))) Питання моє бальне) Постало питання придбання першого вела. Як завжди розраховував на одну кількість грошей, а виходить все не так,як хотілося б. Ліміт мій +- 5000 грн. Рост 176, вага 77.5 кг. Живу в сільській, мальовничій, місцевості, є і річка, і ставки, і ліс ну і тріхи асфальту, а точніше те, що від нього залишилось. Прошу Вашої поради при виборі вела. Зараз зупинився на Kellys Viper 60 2014 року, але також дивлюся на Kellys 2013 SPIDER. Спайдер тріхи кращий, як на мене, зовні, але у ньому не блокується вилка. Не знаю чи варто на це звертати увагу. І вел 2013 року, можливо вже відсутній у продажі. Точно не знаю. Дайте пораду щодо цих агрегатів, а,можливо, хтось порадить щось ще в такому ціновому діапазоні. Якщо купувати вел 2013 року, можна попасти на смачні знижки, але для цього прийдеться брати кредит та і часу вже обмаль до закінчення акції. Якщо ж брати 2014 рік, то можна особливо не поспішати, тим більше, що погода ще зовсім гарна для майбутнього новенького і блискучого "малиша"). Trek, якось відпав бо має не такий гарний вид, та і ціна на нього або 4500, або 5500. Я намагався сам розібратися який по оснащеню кращий, але кругом тільки назви комплектуючих і ніколи до цтого з ними не зтикався, не можу зрозуміти що краще, а що ні. Я чудово розумію, що на такі гроші, вела вічного і супер крутого не вийде, але все ж хотілося б якоїсь поради. В магазинах нічого конкретного не кажуть. Відразу питають на яку суму, докидають до неї ще кусок і кажуть :"ЦЕ він". Внятного порівняння між кращим і гіршим нема. Навіть у магазині українських велосипедів продавець бив себе п'яткою у груди і розпинався, що у нього велосипеди нічим не гірші за фірмові, що там я плачу тільки за назву, обвіси однакові, а ціна в двічі приємніша. Завчасно дякую за будь - які поради та пропозиції!!!

Anri
* * * *

Повідомлення Anri » 21.2.14 12:52

Живу в сільській, мальовничій, місцевості
Підкажіть будь- ласка де ви збираєтесь купувати велосипед, в якому місті, чи будете замовляти через інтернет-магазин?
І вел 2013 року, можливо вже відсутній у продажі.
Велосипеди 13 року, за акційною ціною ще є в наявності.
Рост 176, вага 77.5 кг.
У вас граничний зріст - це значить, що краще міряти велосипед, на якому зручніше сидіти(посадка), вам може підійти як 19.5 так і 17.5 розмір. Все залежить від анатомічніх особливостей вашого тіла.
блокується вилка. Не знаю чи варто на це звертати увагу
Я чудово розумію, що на такі гроші, вела вічного і супер крутого не вийде
Як для новачка, то функція блокування вилки взагалі не критична, в мене і перший і другий велосипеди були з вилкою без блокування.

Вічного в нашому жітті нічого нема, а для чого вам супер крутий велосипед? це те саме ща на фераррі їздити на роботу #crazy_pilot , а серед тих роверів, що ви вибираете, то буде достатньо з головою для вашого стилю катання.
намагався сам розібратися який по оснащеню кращий, але кругом тільки назви комплектуючих і ніколи до цтого з ними не зтикався
Тепер перейдемо до самих роверів, на малюнку що під спойлером я підкреслив переваги кожного велосипеда і далі нижче розпишу більшь конкретніше.
Spoiler
Show
Без-имени-1.jpg
Без-имени-1.jpg (99.75Кіб)Переглянуто 3970 разів
Переваги вайпер 60: вилка з блокуванням, задній перемикач алівіо, гідравлічні гальма.
Переваги спайдера: кращі шатуни, ніж у вайперів, гідравлічні гальма, кращі покришки.
Переваги вайпер 40: задній перемикач алівіо, та його ціна, також у цого велосипеда покришка більш накатиста. (чим зліший протектор тим гірший накат на асфальті/твердому грунті) У цього велосипеда обідні гальма, про переваги та недоліки типів гальм гарно написано в цій статті
Навіть у магазині українських велосипедів продавець бив себе п'яткою у груди і розпинався, що у нього велосипеди нічим не гірші за фірмові
Є таке поняття як велосипед, на якому можна їздити. а є макет велосипеда(з усіма витікаючими наслідками). Також є поняття продавець який консультує, та залишає право вибору велосипеда за покупцем, а також є продавець який впарює велосипеди.
Посієш думку - пожнеш вчинок. Посієш вчинок - пожнеш звичку. Посієш звичку - пожнеш характер. Посієш характер - пожнеш долю...

ivelua1
* *

Повідомлення ivelua1 » 21.2.14 13:35

Дякую за швидку відповідь! Купувати буду у Полтаві. Сам мешкаю за 70 км від неї. Через нет не хочу, так як в магазині його зберуть та налагодять, сам я це не знаю чи зможу, не хочу ризикувати. По характеристикам все ж мені більше подобається вайпер 60. на мою думку краще віддати перевагу гальмам та переключателям, ніж покришкам. І ще, я так зрозумів, Ви зробили вибірку по велосипедах 2013 року? Як, все - таки, краще, придбати 2013 року чи 2014 року. По показниках що краще не виходячи за рамки суми у 5000 грн +-? Можливо є гарні моделі інших виробників? І також на яких деталях велосипеда краще акцентувати увагу? Тут, навіть, зовнішній вид не такий важливий, як якість тих чи інших деталей. І ще, я так зрозумів, що моделі 2013 року є в наявності і з їх придбанням не буде проблем. Головне встигнути до 1 березня, закінчення акції. Дякую! Не хочу переплачувати тільки за те, що модель цього року. Намагаюся зробити максимальний вибір ціна/якість. Якщо в дорожчих моделях не суттєве покращення, чи варто переплачувати. Всі гроші всеодно залишаться в магазині) тільки може бути або велосипед, або велосипед і все, що хотілося б до нього купити. Я знаю, що конкретно мені ніхто не допоможе, вибір всеодно за мною. Але думку інших, хто на цьому розуміється, завжди радий почути і все беру до уваги.

Anri
* * * *

Повідомлення Anri » 21.2.14 14:52

Купувати буду у Полтаві. І ще, я так зрозумів, що моделі 2013 року є в наявності і з їх придбанням не буде проблем.
Тут список магазинів де можна придбати велосипеди Kellys. В магазині може і не бути певної моделі, але можете попросити і на протязі 2-3 днів велосипед можуть підвезти.
І ще, я так зрозумів, Ви зробили вибірку по велосипедах 2013 року? Як, все - таки, краще, придбати 2013 року чи 2014 року.
Велосипеди 14 року без знижки, на відміну від велосипедів 13 року.
Можливо є гарні моделі інших виробників?
Можливо і є, щоби уточнити чи є в наяності підходящі моделі під ваш зріст, то краще пройтись по магазинах. Логічніше купувати вибираючи серед декількох варіантів.
І також на яких деталях велосипеда краще акцентувати увагу?
Якість самого велосипеда вцілому. Як правило, на велосипедних макетах економлять на всьому - звідти і така ціна.
На якісних велосипедах я би в першу чергу дивився на задній перемикач, шатуни, вилки на бюджетних велосипедах більш менш однакові. Про гальма я вам статтю скинув - раджу прочитати.
Дуже важливо, щоби вам було зручно і велосипед подобався. Бо вам з ним разом долати усі нерівності та кілометри :friends:
або велосипед і все, що хотілося б до нього купити.
До велосипеда в любому випадку треба купити деякі аксесуари. Бо наприклад поїдете без насоса та запасної камери десь на 20 кілометрів від дому, не дай Боже проколитесь - то гарна прогулянка з улюбленим ровером вам забезпечена :roll:

Також раджу почитати і цю статтю про велоаксесуари.

ivelua1
* *

Повідомлення ivelua1 » 21.2.14 18:31

дякую

ivelua1
* *

Повідомлення ivelua1 » 28.2.14 16:18

Завдяки Вашим порада, за що дуже вдячний, вчора придбав Kellys Viper 60 2013 року. Ледве встиг до закінчення акції. Продавець в магазині сказав, що через стрімкий ріст вічно зелених амереканських рублів цін, як зараз не буде. Все стрімко зростає. Сьогодні їхав на роботу і побачив, що пальне вже А - 95 - 12.34 грн. Їду і думаю, що таки правельно зробив, що придбав коника, якого не потрібно годувати)))) хоч у самого є і машина, і скутер якого ніяк не вдається продати(
Покупкою дуже задоволений. Вчора повернувся з велом вже по темному. одразу виникла проблема поставити колеса))) Знаю, що це тупо, але ніколи не мавши справи з такими справами не захотів нічого тикать і експеремнувати, запросив досвідченого друга, той за 6 секунд все поставив. Зробив не великий обкат, бо було темно і холодно і відразу зрозумів, що я б хотів ширший руль. Задній диск тріхи тре коли підняти і крутнути колесо. Тре не постійно, а так шик - шик - шик)))) Підскажіть, він притреться, чи потрібно якось налагодити. В магазині вел зібрали з коробки, я надіюсь, що до цього віднеслися серйозно і не повинні б халтурити, а там х.з.
Завтра, якщо не буде якогось сракопаду спробую прокататись десь до річки. Поставив прогу на андроїд, думаю буде записувати маршрут і кілометраж. Таким чином спрою зекономити на велокомпі.

sawyer_ua
*

Повідомлення sawyer_ua » 28.2.14 16:31

Блин( чувствую что мой предзаказ будет с новой не доступной для меня ценой( что же делать((((((((((

ivelua1
* *

Повідомлення ivelua1 » 28.2.14 16:34

Блин( чувствую что мой предзаказ будет с новой не доступной для меня ценой( что же делать((((((((((
Мені в магазині вчора казали, що їде до них замовлений раніше вел за 1200 євро. Продавець за голову хапається, каже, що із теперішнім курсом за таку ціну треба буде вел собі залишати :eek:

artemovskmotor
* *

Повідомлення artemovskmotor » 2.3.14 21:24

Завдяки Вашим порада, за що дуже вдячний, вчора придбав Kellys Viper 60 2013 року. Ледве встиг до закінчення акції.
За сколько взяли вел???

ivelua1
* *

Повідомлення ivelua1 » 3.3.14 08:13

Завдяки Вашим порада, за що дуже вдячний, вчора придбав Kellys Viper 60 2013 року. Ледве встиг до закінчення акції.
За сколько взяли вел???
Взяв за 4400 грн + на 600 грн вийшло насос і тд.і тп.

Повернутись до “Вибрати велосипед - як купити велосипед: дитячий, гірський, жіночий, міський”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей