о да, без ВК аж ніяк не можна дізнатися що почався майдан...Доброго часу доби, шановні велофорумчани.
всі напевне чули в новинах про те що відбувається зараз на майдані.
Є бажаючі підтримати тих хто там стоїть морально, і фізично?
Пропоную в неділю всім велосипедистам Києва з"їхатись на майдан о 12 годині.
Можна просто приїхати, можна привезти з собою чаю в термосі.
Пишу в Культурне життя, бо це здається стосується культури трішки, хоча це наче і покатушка.
, і тут повинні дружньо співіснувати навіть носіїрадянскькихнасильницьких ідеологій лише тому що мають на те право, .
Не надо здесь задавать вопросовТ.е., хотите сказать, есть еще куда хуже? .
Шановний пане модераторе, а Вам не здається що Ви провокуєте дописувачів на ті відповіді за якими 100% послідує бан ?а можно поинтересоваться, как оно к культурной жизни относитсяПишу в Культурне життя, бо це здається стосується культури трішки, хоча це наче і покатушка.
Прошу прощения, а что у Вас есть украинского? Компьютер, с которого вы пишете? А, может, мобильный телефон? Телевизор? Джинсы? Куртка? Может, таки нижнее бельё? Велосипед, в конце-то концов? Небось, не "Украина", да?Я перепрошую, але що саме наштовхує вас на думку що ви вправі коментувати політичну ситуацію в країні, мовою котрої ви не володієте?
Але дуже прошу не видавати зараз же сентенцію українською з гуглтранслейту аби лише довести що я неправий.
Я б сказав що в душі кожного повинна зруйнуватися стінка байдужості. Не буде такого щоб хтось за Вас щось зробив, кожен повинен вийти .. 20 хв тому беркут намагався розігнати наметове містечко на Європейскій.. Якби там було хоча б 3 000 тис.. не поліз либ.. Тільки б морози не вдарили. Людей шкода.И эта пинкфлойдовская стенка ещё аукнется..
Поздравляю с хэппи эндом;)
а що приведе?Оперативно они. Я думал что еще недельку подождут а там им и холода бы помогли. Потепления небольшого наверно испугались да решили ускорить события. Когда интересно до любителей померзнуть дойдет что размахивание плакатами и массовые "протестные сборища" не приведут ровным счетом ни к чему?
Повернутись до “Архів старих тем”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей