Так как я уже сама намучалась муками выбора, сегодня поеду с вамиКому звонить так и не сказали. Буду мучить пошку очевидно
в лесу катался ? где там еще словить колючки.А я о 19.45 виїхав і відразу попрямував на Труханів, сподіваючись перехопити вас там. Покатався там до 20.45, зловив 2 проколи (ще те задоволення бортуватися під час дощу) і поїхав додому...
P.S. Якось все руки не доходили випрати дощовик, а тут погода допомогла
Ммммдя ..., печальноА я о 19.45 виїхав і відразу попрямував на Труханів, сподіваючись перехопити вас там. Покатався там до 20.45, зловив 2 проколи ...
Это видимо тебя встертил недалеко от пешеходного, с перевернутым велом, помощь предлагал, но ты отказался.А я о 19.45 виїхав і відразу попрямував на Труханів, сподіваючись перехопити вас там. Покатався там до 20.45, зловив 2 проколи (ще те задоволення бортуватися під час дощу) і поїхав додому...
P.S. Якось все руки не доходили випрати дощовик, а тут погода допомогла
Аня, а не спрашивала - А если найду?Не, они не согласились. Убежали,как только я спросила как дело с кошельком...
То есть если я понимаю правильно, когда ты начала требовать с них денег они слились?!Не, они не согласились. Убежали,как только я спросила как дело с кошельком...
надо было к нам догребатьсяі поїхав додому...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей