Ловля на жевца.

Тут можна поспілкуватися на вільні велотеми ХТ VS двопідвіс, SRAM VS Shimano, велоновини, велокартинки і т.і.
Vadim Bus
Re: Ловля на жевца.

Повідомлення Vadim Bus » 7.11.13 10:51

У нас тут неделю пишут, как какой-то сироте привезти насос и проводить из Бобанов в столицу... В моем случае байкер в 6 утра по одному звонку поехал под Белку с прицепом эвакуировать моц моего отца. Говорю же - они другие и нам их не понять.
Велосипедисти тендітні, витончені і частенько надто інтелігентні.
все що роблять намагаються вписувати в рамки закону. Тому не дивно.
Байкери дуже сильно відрізняються, лексикою)), грубістю в жестах, поведінкою і в цілому це частина їх іміджу, бути схожими на пацанофф

gylka
Стать:чол

Повідомлення gylka » 7.11.13 10:55

Панымаищь... они об этом на форумах гораздо меньше пишут и гораздо больше делают.
ну і звідки відомо про те хто що "робить"?
чи це по типу як Пош пропонує переповідати легенди про те що ми ловимо і каструємо, палюбасу! Причому всіх і без розбору.
Ось саме вчора зловили з Пош одного крадія і побили. Звичайно це все не я, мені було страшно і я кричав "мама!", але Пош його відмотузила по повній програмі. Тепер велосипедисти в твоїх очах багато "роблять"? І дані про це з тих же джерел? :)

Крикс

Повідомлення Крикс » 7.11.13 11:12

Неа. Все равно задроты и демагоги. :ROFL:
Просто поймайте, отпи...ячте виновника (до смерти или полусмерти - вам решать) и все. Без всяких деклараций своих намерений и результатов.
А инфа, что с велоспедистами шутки плохи, сама рано или поздно распространится, если так будет происходить с некоторым постоянством. Но конечно не сразу и не быстро.

Выше Бус довольно точно написал причину отличий и непонимания. 8)
Si vis pacem, para bellum.

gylka

Повідомлення gylka » 7.11.13 11:22

Тю, так би і сказав, що просто фільмів про крутих перців передивився...
Просто поймайте, отпи...ячте виновника (до смерти или полусмерти - вам решать) и все.
ну так факел в руки, морально ми з тобою!
А инфа, что с велоспедистами шутки плохи, сама рано или поздно распространится, если так будет происходить с некоторым постоянством.
Мде, ну от до мене не доходила інфа про те що виявляється байкери - круті шопісєц. Чомусь завжди думав що це той же офісний планктон як і ми всі, просто який замість того щоб в ліс поїхати в лайкрі покупатись - вдягає шкірянки і на мот.
Востаннє редагувалось 7.11.13 11:33 користувачем gylka, всього редагувалось 2 разів.

Vadim Bus

Повідомлення Vadim Bus » 7.11.13 11:27

Велосипедисти підерасти еуропейці.. а байкери реально круті перці :good: .. Але в цій схемі я скоріше пі..ор..

Крикс

Повідомлення Крикс » 7.11.13 12:10

Мде, ну от до мене не доходила інфа про те що виявляється байкери - круті шопісєц. Чомусь завжди думав що це той же офісний планктон як і ми всі, просто який замість того щоб в ліс поїхати в лайкрі покупатись - вдягає шкірянки і на мот.
Ну просто у тебя круг общения не включал крутых перцев. Так бывает. Значит у тебя еще полно открытий в жизни. :yes Это даже хорошо, что все еще впереди.
ну так факел в руки, морально ми з тобою!
Неужели ты мог подумать, что буде возникнет у меня такая душевная потребность, я стану собирать тут подписи, голосовалки устраивать и вообще ориентироваться на чье-то мнение? Акстись!!! 8) Я родом из прошлого века, когда мордобой был мордобоем, а не флешмобом и социальной интернет-активностью.

gylka

Повідомлення gylka » 7.11.13 12:20

ха, так у тебе теж багато нового попереду.
от ти думаєш чому автор теми не пише тут більше? бо він не мямля як ми з тобою, він не витрачає час на форум, а без зупинок мочить велокрадіїв, вже нікуди трупи складати... велосипедисти - вони такі - страшні, жорстокі люди.
Акстись!!! 8) Я родом из прошлого века, когда мордобой был мордобоем, а не флешмобом и социальной интернет-активностью.
"сколько я зарезал, сколько перерезал, сколько душ я загубил" - таке навіть вихователь дитячого садочку сказати може...
мордобоєм займались люди яким нічого було втрачати. Шанс загреміти і ускладнити собі життя цим - не нульовий, от кожен і співставляє чи варта ціль "справедливого покарання" такого ризику...
Востаннє редагувалось 7.11.13 12:28 користувачем gylka, всього редагувалось 1 раз.

Posh
новичок
новичок

Повідомлення Posh » 7.11.13 12:21

Причому всіх і без розбору.
Ось саме вчора зловили з Пош одного крадія і побили. Звичайно це все не я, мені було страшно і я кричав "мама!", але Пош його відмотузила по повній програмі.
Выдыхай.
"Досвід не дає тобі нічого, він, скоріше,чогось тебе позбавляє, скажімо, ілюзій.
Люди багато говорять про свої почуття, проте в більшості випадків навіть не знають, якого кольору очі в того, з ким вони сплять” (с)

Vadim Bus

Повідомлення Vadim Bus » 7.11.13 12:26

Я родом из прошлого века, когда мордобой был мордобоем, а не флешмобом и социальной интернет-активностью.
Та от блін в тому і справа, що коли є кому і за що набити морду, немає відеокамери, а коли є відеокамера ходиш як дурний шукаєш кому і за що, і не знаходиш)))).. А займатися постановкою, це принизливо для глядача :gerl:

Ту десь уже вище писали, що справа ця може в любий момент розвернутися такою несподіванкою :eek: Що можна залишитися без "жевца", без велосипеда і квартири на Борщагівці :gerl:

gylka

Повідомлення gylka » 7.11.13 12:29

Выдыхай.
я думав було зрозуміло, що це несерйозно.. :)
ладно, щось я тут засидівся... :)

Vadim Bus

Повідомлення Vadim Bus » 7.11.13 12:38

Поша , до речі, а того крадія на міністреці , просто ж тупо відпустили .. А знаєш чому ? та тому що всі цуко моралісти і не звикли знущатися над кішечками та їжачками крадіями велосипедів , ніхто на себе не візьме роль ката.. Скажу відверто я про цю історію дізнався вже коли рушили від міністерки, і впевнений якби хто виявив бажання побуцати крадія велотуфлями (з оббитими носками щоб взуття не шкода) то інші його стали б зупиняти.. Тому, сенсу ловити якщо не знаєте що далі робити?

Posh
новичок
новичок

Повідомлення Posh » 7.11.13 12:47

ну, на министерке были мальчики, которые побуцали бы. То без питань.
И это, есть очень много способов, как можно унизить и напугать человека. побуцать это самое простое и неинтересное. А привязать к дереву и побрить (как само безобидное, и на хулиганку, если что только тянет).... Рукоприкладство я не люблю, оно не назидательное.
"Досвід не дає тобі нічого, він, скоріше,чогось тебе позбавляє, скажімо, ілюзій.
Люди багато говорять про свої почуття, проте в більшості випадків навіть не знають, якого кольору очі в того, з ким вони сплять” (с)

Vadim Bus

Повідомлення Vadim Bus » 7.11.13 12:51

А привязать к дереву и побрить (как само безобидное, и на хулиганку, если что только тянет).... Рукоприкладство я не люблю, оно не назидательное.
Та я теж проти насильства, але думаю чувачкові могло б сподобатися така рольва гра)), і в ютубі почали б плескати , що захоплення велосипедом розвиває в людині нові сексуальні відхилення )) Побрити наголо прив'язаного до дерева, і підседіл 31,6 мм діаметр, в анус, за карбоновий велосипед , і 27,2 мм за дешевий ашанчік))
На виховальну процедуру це не схоже.
Востаннє редагувалось 7.11.13 12:54 користувачем Vadim Bus, всього редагувалось 1 раз.

Крикс

Повідомлення Крикс » 7.11.13 12:54

Рукоприкладство я не люблю, оно не назидательное.
Зато олдскульное и весьма понятное тому самому большинству, которому слова "мотивация" и "назидание" ничего не говорят.
ну, на министерке были мальчики, которые побуцали бы. То без питань.
Так а чо не побуцали-то, если не секрет?
Востаннє редагувалось 7.11.13 12:54 користувачем Крикс, всього редагувалось 1 раз.

Posh
новичок
новичок

Повідомлення Posh » 7.11.13 12:54

Дада, нада руку рубить :)

Vadim Bus

Повідомлення Vadim Bus » 7.11.13 12:56

[
Деня , там така ржачна атмосфера була, що перехід до виховальних процедур був не доречним.

Крикс

Повідомлення Крикс » 7.11.13 12:59

О!!! Насчет, шоб не бить, но было огыдно и обидно.

Когда-то читал, как штатовские байкеры проучили какого-то урода-гуманиста, который их кожаные куртки красной краской облил. Его нашли в мусорном баке через несколько дней. Голого, но живого. В полиции он жевал сопли и рассказывал, что несколько дней его привязанного к мотоциклу возили непонятно где, не давая двигаться и даже справлять нужду. А потом раздели и выкинули в мусорный бак. Точно реакцию полиции не помню, но кажися все закончилось искренними соболезнованиями и пожеланиями больше не связываться с байкерами.

Posh
новичок
новичок

Повідомлення Posh » 7.11.13 13:04

а инцидент произошел тихо и с краю. мне про него на трое уже расказали. Мальчики, которые задержали и отпустили очень культурные и интеллигентные, не то что мы, троещинские суровые ребята.

2 Крикс: а представь сколько не приятных моментов человек переживет только при одной угрозе кастрации :)

Vadim Bus

Повідомлення Vadim Bus » 7.11.13 13:07

но кажися все закончилось искренними соболезнованиями и пожеланиями больше не связываться с байкерами.
От і доручим цю брудну справу байкерам))
ось як вони діють, виник конфлік після якого байкери стали блокувати Ровер, після чого він проїхав по ним і намагався втекти, потім дивіться....
phpBB [video]

зараз з'явилися електроелосипеди. які по потужності як мотор-байкі.. Моя думка це може зруйнувати мирну філософію велосипедсита, і привнести багато всякого агресивного мотлоху..
Мотоцикліст це апріорі психічно хвора людина.
Востаннє редагувалось 7.11.13 13:14 користувачем Vadim Bus, всього редагувалось 1 раз.

Крикс

Повідомлення Крикс » 7.11.13 13:13

а представь сколько не приятных моментов человек переживет только при одной угрозе кастрации :)
Смотря кому и от кого эта угроза исходит. Если дэбэлому гопнику от велосипедистов (особенно таких гепардиков, у которых есть мышыцы только на ногах), то она его даже рассмешить может.

Posh
новичок
новичок

Повідомлення Posh » 7.11.13 13:15

От і доручим цю брудну справу байкерам))
Споймали короче за руку вора, и давай звонить в мотохелп жаловаться :mosking:

Крикс, ну, есть и крепкие парни в наших селеньях... ты довольно угрожающе, например, выглядишь :)

Vadim Bus

Повідомлення Vadim Bus » 7.11.13 13:18

Крикс, ну, есть и крепкие парни в наших селеньях... ты довольно угрожающе, например, выглядишь :)
пац талом... Поша єта пяць ..... :ROFL:

Крикс

Повідомлення Крикс » 7.11.13 13:22

Ога. У меня даже пузеня имеется. :ROFL:
Йость и покрепче. Но классический такой велосипедистик - кузнечик, которого ветром сдувает.
Я понимаю, если товарисч типа Велослоника улыбаясь рассказывает, что он сейчас сделает с этим гномиком в адидасах... Это действительно жутко.

Ну вот я же и говорю, что далеко не каждый велосипедист создаст впечатление реальности воплощения этой самой угрозы. Такша честно полученные люли, напоминающие о себе несколько дней/недель, по-моему эффективнее ржачных угроз.

пыса: Чисто для несведущих прохожих. Это мы уже некоторое время просто откровенно стебемся. 8)
Востаннє редагувалось 7.11.13 13:27 користувачем Крикс, всього редагувалось 1 раз.

Posh
новичок
новичок

Повідомлення Posh » 7.11.13 13:26

Ога. У меня даже пузеня имеется. Такша честно полученные люли, напоминающие о себе несколько дней/недель, по-моему эффективнее ржачных угроз.
То есть ты с пузеней можешь люлей надавать, а привязать человека к дереву, стянуть с него штаны, и поигрывая ножиком начать процедуру кастрации не? :roll: :mosking:
Вроде как когда стает угроза лишения важной части мужского эго, то это не смешно, или я ошибаюсь? :) :roll:

Крикс

Повідомлення Крикс » 7.11.13 13:28

То есть ты с пузеней можешь люлей надавать, а привязать человека к дереву, стянуть с него штаны, и поигрывая ножиком начать процедуру кастрации не?
От постарался представить... Не. :gerl: Это перебор. Это как-то по-женски низко. 8)
От представь, еси п гипотетически какой-нить очень нехорошей тетке угрожали изнасилованием или отрезанием грудей. Это уже дикость какая-то. Такое сейчас только наши цветные меньшие братья в африках практикуют обширно. :no: Вариант с люлями и выбрасыванием абонента в мусорный бак как-то красивше, проще и эстетичнее.
А тут еще штаны сымать с этого.... буэээээ :bad: Пош, я слишком брезглив наверное.

По итогам получается, что необходимо создать летючий отряд мощных беспринципных теток-велосипедисток, которые будут кастрациями наводить ужос и кишмар на веловоришек. :crazy:
Востаннє редагувалось 7.11.13 13:48 користувачем Крикс, всього редагувалось 5 разів.

Повернутись до “Вело Теми”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей