Ловля на жевца.

Тут можна поспілкуватися на вільні велотеми ХТ VS двопідвіс, SRAM VS Shimano, велоновини, велокартинки і т.і.
Krovavaj
*
Ловля на жевца.

Повідомлення Krovavaj » 5.11.13 15:53

Народ,кто за то чтоб начать отлавливать воров?Ведь сколько можно терпеть.Воруют велики из под носа.У кого воровали поймут меря.Может человек десять словим так думать будут воровать или нет.Мы можем снимать видео операций и выкладывать в нете.Короче у кого какие идеи будут пишите.

Одноока Джо
* *
Стать:жін

Re: Ловля на жевца.

Повідомлення Одноока Джо » 5.11.13 16:10

коварные "жевцы")
Ми не блокуємо рух - ми і є рух.
https://www.facebook.com/criticalmass.UA

Halfway
* * *
Стать:чол

Повідомлення Halfway » 5.11.13 17:34

"Тесак" ссыцца кровавыми слезами. Может еще кого будем отлавливать по своей тупости?

Jora_Kornev
* *

Повідомлення Jora_Kornev » 5.11.13 17:39

Всех. Ловим. Щимим. Бьем. После десятого пойдет как по маслу...
...жЕвца бы еще толкового достать...

VooDoo

Повідомлення VooDoo » 5.11.13 18:33

В жЕвца должно быть достаточно заложено тротилового эквивалента, ну так чтобы ошметки мяса разбросало по сторонам в радиусе умиротворенных взглядов праведников-велосипеедистов, и смахнув капельки крови с очков можно было бы подумать что день удался, ведь на одного вора стало меньше.

Wityk

Повідомлення Wityk » 5.11.13 19:34

Кровожадные фантазии.
Я хотел использовать один мозг. Два мозга, пожалуй, ещё лучше.
Фантомас.

Vadim Bus

Повідомлення Vadim Bus » 5.11.13 21:04

НАрод сидить і чекає тему про "жевца" щоб вскочити і розірвати, а в приватні ж мабуть жоден не написав і не підправив .. Бож вапше не видно, що в юзера всього 2 повідомлення+ нуль досвіду+ купа сподівань на підтримку велосімї.. Ви класні :good:

Posh
новичок
новичок

Повідомлення Posh » 5.11.13 21:21

Дык была ж тема :)
Еще летом предлагала видео кастрации веловоров на ютуб вывешивать и путем распространения страшных легенд отваживать охочих :)
"Досвід не дає тобі нічого, він, скоріше,чогось тебе позбавляє, скажімо, ілюзій.
Люди багато говорять про свої почуття, проте в більшості випадків навіть не знають, якого кольору очі в того, з ким вони сплять” (с)

Vadim Bus

Повідомлення Vadim Bus » 5.11.13 22:26

Дык была ж тема :))
якщо виходити з того що, кожен новий юзер повинен перед своїм першим повідомленням ознайомитись з усією маячнею написаною тут за 10 років , то тоді да.. А якщо врахувати що у людини вкрали байк, і на емоціях з'явилося бажання якось протидіяти цьому в реалі, то можна принаймні не язвити.

yarik491
* * * * *

Повідомлення yarik491 » 5.11.13 22:36

Дык была ж тема :)
Еще летом предлагала видео кастрации веловоров на ютуб вывешивать и путем распространения страшных легенд отваживать охочих :)
Предлагаю ловить на "жевца", обливать мочой, набивать татухи в виде надписи " Я украл велосипед" и отпускать.
Думаю единомышленники найдутся ;)

Wityk

Повідомлення Wityk » 5.11.13 22:52

Есть предложение эту тему соединить с темой "Собаки".
8)
Фантомас.

AVVAKUM
новичок
новичок

Повідомлення AVVAKUM » 5.11.13 23:34

Есть предложение эту тему соединить с темой "Собаки".
8)
Это как?
Спускать собак на веловора? 8)
— В резюме вы указали, что вам не нравятся геи...
— Нет, скорее это я им.
— Вы нам не подходите.
— Вот видите? Я так и написал.

Posh
новичок
новичок

Повідомлення Posh » 6.11.13 00:44

то можна принаймні не язвити.
Кто, я, язвить?Вы меня явно с кем то путаете.
Я про то что я еще летом предлагала брать и заниматься.... а все к бла-бла свелось :)
Хотя на министерке летом поймали зловмысныка, но ребята с позняков были не только внимательными, а еще и милосердными, посему 40 человек из Трои вовремя не услышали про инцидент и не сделали кровавую расправу. Хотя я девушка добрая, и выступаю за гуманные методы....но привязать веревкой за вел, и тащить за ноги, как в той казни, пока вся кожа об асфальт не сотрется.... :roll: :roll: :roll: хотя не, я наверно не добрая :roll:
Я просто против ловли на живца. бо если есть соблазн в виде не пристегнутого безприсмотрого вела то сам лох это даже честных людей провоцирует на плохие поступки, а кто мы такие, что бы людей судить?
"Досвід не дає тобі нічого, він, скоріше,чогось тебе позбавляє, скажімо, ілюзій.
Люди багато говорять про свої почуття, проте в більшості випадків навіть не знають, якого кольору очі в того, з ким вони сплять” (с)

Vadim Bus

Повідомлення Vadim Bus » 6.11.13 01:00

то можна принаймні не язвити.
Кто, я, язвить?Вы меня явно с кем то путаете.
Я про то что я еще летом предлагала брать и заниматься.... а все к бла-бла свелось :)
Хотя на министерке летом поймали зловмысныка, но ребята с позняков были не только внимательными, а еще и милосердными, посему 40 человек из Трои вовремя не услышали про инцидент и не сделали кровавую расправу. Хотя я девушка добрая, и выступаю за гуманные методы....но привязать веревкой за вел, и тащить за ноги, как в той казни, пока вся кожа об асфальт не сотрется.... :roll: :roll: :roll: хотя не, я наверно не добрая :roll:
Я просто против ловли на живца. бо если есть соблазн в виде не пристегнутого безприсмотрого вела то сам лох это даже честных людей провоцирует на плохие поступки, а кто мы такие, что бы людей судить?
Поша, та я ж не про тебе.. ДО речі я теж тоді на міністерці був, прогавив спілкування з крадіями.
Ну такі речі не обговорюють в інеті, та і саме це питання не просте. Ви можете бути дуже здивованими від того хто спокуситься на Ваш байк, іноді це бомжуватого типу дядьки , в житті яких вже стільки всякого горя , що Ваші екзекуції для них це ніщо.
У нас в районі площі Шевченка за останній час відкрилося три ломбарди.. Одним з охочих до прийому видів товару - велосипеди.. це джерело зла, готовий сформований ринок збуту краденого.

Крикс

Повідомлення Крикс » 6.11.13 14:18

Обсудить погромы ломбардов тоже хотите? :duma:
Spoiler
Show
Я всегда думал, что раздавать люлей, как и тырить лучше без огласки планов, имен и мест. Хочешь кого-то казнить - выследи, у...би его вечером трубой в подворотне и спокойно ложись спать.
Я ж рассказывал, как байкеры в свое время недоумевали, шо мы бузим, шоб посадить кадра, который пьяным велосипедиста сбил?
Они тогда абсолютно искренне не могли понять, что нам проще собрать толпу 300-500 человек и разговоры разговаривать под МВД, чем один раз приложить виновника кирпичом по голове и закрыть вопрос (без опросов, обсуждений и выражения общественного мнения). Но мотоциклисты - реальные мужики... Они совсем другие.
Si vis pacem, para bellum.

Wityk

Повідомлення Wityk » 6.11.13 14:36

Я просто против ловли на живца.
Можно на мертвеца.
Все же мертвецов боятся?
:)

Крикс, не пали кантору. Сам же понимаешь, но пишешь :)
Фантомас.

gylka

Повідомлення gylka » 6.11.13 14:56

Поведусь на вброс...
Они тогда абсолютно искренне не могли понять, что нам проще собрать толпу 300-500 человек и разговоры разговаривать под МВД, чем один раз приложить виновника кирпичом по голове и закрыть вопрос (без опросов, обсуждений и выражения общественного мнения). Но мотоциклисты - реальные мужики... Они совсем другие.
Хто сказав що хтось там "реальні мужики"? Хтось з них комусь проламав трубою голову? Хто і кому?
Побити когось або і взагалі вбити - не так і важко, особливо що можна це зробити за спиною коли він не бачить і підготувавшись. Навіть фізично сильним не треба бути. Для багатьох це не проблема, була б причина... Тільки ж кримінальний кодекс ще є. Знайдуть - сядеш і т.д.
Але да, можеш і далі думати що хтось там реальний мужик (на яких підставах? дивуватись що хтось комусь бошку не проламав - багато розуму не треба), а хтось - тряпка, мямля і як там ще прийнято називати тих хто не кидається бездумно в хуліганку.

Vadim Bus

Повідомлення Vadim Bus » 6.11.13 15:00

Погроми ломбардів дуже легко здійснюються силами громадських зборів району (мамки, бабки і просто зіваки) , у нас на полощі шевченка так аптеку підпалили яка наркотою торгувала. І так вона потихеньку закрилася.

BlackFire
* * * *

Повідомлення BlackFire » 6.11.13 15:28

у нас на полощі шевченка так аптеку підпалили яка наркотою торгувала. І так вона потихеньку закрилася.
О, это которую то? Живу тут, да не слыхал вроде ничего такого.

Vadim Bus

Повідомлення Vadim Bus » 6.11.13 17:41

у нас на полощі шевченка так аптеку підпалили яка наркотою торгувала. І так вона потихеньку закрилася.
О, это которую то? Живу тут, да не слыхал вроде ничего такого.
аптечний кіоск був біля зупинкі 18 (геронтологія), знаю тому що сусідка бігіла по району з оргкомітететом збирала підписи про закриття тої лавки. Синуля її чимало бабла туди відніс. Це якраз було або під час виборів або перед, здається 10 рік.

shapirus

Повідомлення shapirus » 6.11.13 19:49

аптечний кіоск був біля зупинкі 18 (геронтологія), знаю тому що сусідка бігіла по району з оргкомітететом збирала підписи про закриття тої лавки. Синуля її чимало бабла туди відніс. Це якраз було або під час виборів або перед, здається 10 рік.
конченая соседка какая-то. надо было сынулю сжечь, а она испортила людям налаженное дело, которое никому не мешало.
можно подумать, он не найдет, куда еще бабла отнести.

Vadim Bus

Повідомлення Vadim Bus » 6.11.13 20:28

конченая соседка какая-то. надо было сынулю сжечь, а она испортила людям налаженное дело, которое никому не мешало.
:dash2: :dash2: :dash2:
Харош офф топити.
Допоможіть людині організуватися і зловити велокрадія.

MaD_CameL

Повідомлення MaD_CameL » 6.11.13 22:06

"людына" вбросила и сейчас нямкает с вашего срача здесь.
Не так багато в цьому житті речей, здатних посилювати одночасно відчуття радості й відчуття болю. Можливо тому чоловіки й вигадали алкоголь.

Posh
новичок
новичок

Повідомлення Posh » 7.11.13 00:45

Ша, ты прелесть :)

Крикс

Повідомлення Крикс » 7.11.13 10:39

Хто сказав що хтось там "реальні мужики"? Хтось з них комусь проламав трубою голову? Хто і кому?
Панымаищь... они об этом на форумах гораздо меньше пишут и гораздо больше делают. Толку писать, как ты хочешь кому-то морду набить, если в этой среде проще, быстрее и эффективнее пойти/поехать и набить. :lol: Они все больше про харезаливоны, баб, sиsьки и планы на выезды с харезаливонами, бабами и sиsьками пишут. Короче, нам молодым и, ведущим здоровый образ жизни, не понять. :uchitel:

Кто сказал... Я говорю ибо у меня масса знакомых байкеров. 8-)
Пример конкретности, но в другом:
У нас тут неделю пишут, как какой-то сироте привезти насос и проводить из Бобанов в столицу... В моем случае байкер в 6 утра по одному звонку поехал под Белку с прицепом эвакуировать моц моего отца. Говорю же - они другие и нам их не понять.
Si vis pacem, para bellum.

Повернутись до “Вело Теми”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей