vile.gnus как обличитель Vadim Bus

Змінюється світ, змінюємося ми, змінюються наші велосипеи і тільки ДЕМОКРАТІЇ на Велокиєві не було та не буде.
VeloLiza
* * *
Стать:жін
Контактна інформація:
Re: vile.gnus как обличитель Vadim Bus

Повідомлення VeloLiza » 3.11.13 17:15

Когда уже гнусу кто-то глаз набьет?
фотограф киев

Julius
* * * * *
Стать:чол

Повідомлення Julius » 3.11.13 17:18

Неуместный призыв к насилию )) Ведь особо и не за что.
Keep The Balance

Vadim Bus

Повідомлення Vadim Bus » 3.11.13 17:41

Неуместный призыв к насилию )) Ведь особо и не за что.
та ні , це тонкий натяк на те що можна вже його почати жаліти.. Бити Гнуса це бесчіловєчно)) Я б не зміг.

Ось там ків зверху питав про арбітрів 8 райдера та ТІгора .. накропав

навіщо 8райдер став з шафи скелети витягувати???? Це тіпа обгрунтування того що любий язикатий анонім може до..атися до абсолютно любого організатора чого небудь, на тему того що той не встиг вчасно сплатити аліменти, або поділився інфою про зріст функціональних показників, чи ще якимсь своїм інсайдом який важко первірити??????????????????....

Я не розумію.. Кому яке діло чи встиг я зібрати вел в заплановані терміни (до речі шутер закрив цю тему саме тому що я на його думку дуже довго збираю велосипед, і йому хотілося б щоб це було швидше.. НУ буває таке, не встиг всіх порадувати вчасно своїм велосипедом , і тему закрили) , і судити про людину по такім епізодам як срач по ПУщі , це не по дорослому, і це не спортивно. Для того щоб дорікати цим, треба завжди знову і знову піднімати "гнусну" історію того конфлікту, в якій ображені мтб-хомячкі в особі декількох гнусів намагалися розбурхати конфлікт мтб-шосе, від самого моменту фінішу, .. І хто такий сам 8 райдер щоб називати учасників ОФП чайниками??? Я взагалі не знаю хто такий 8 райдер , і чому він актуалізується із своєю думкою там де він нах не потрібен. Який з нього арбітр?

Про ТІгора все набагато складніше. Він в темі як ніхто, він бугор і авторитет для багатьох, але при тому всьому слабкіший за ті образи які йому нанесені, і цілком зрозуміло що йому важко стриматися коли виникає нагода колективно повиховувати - "вискочку Буса". Сподіватися на об'єктивність можна чи ні?? Відповідь очевидна. Я не кажу що він поганий, навпаки.. але ці речі не лікуються, просто їх не треба розбурхувати знову і знову.

Skrip.
* * * * *

Повідомлення Skrip. » 3.11.13 17:49

О!
Серьезные вещи на кону!
Дать в глаз убогому и расставить всех по норам.
Успехов пссаны.
"Velo Help Kiev"
Ищите нас в fb,остановим беспредел на дорогах.
Не страшно,если ты-один.
Страшно,если ты-ноль!

MaD_CameL

Повідомлення MaD_CameL » 3.11.13 17:52

Це тіпа обгрунтування того що любий язикатий анонім може до..атися до абсолютно любого організатора чого небудь, на тему того що той не встиг вчасно сплатити аліменти, або поділився інфою про зріст функціональних показників, чи ще якимсь своїм інсайдом який важко первірити??????????????????....
так. якщо той робив привселюдні заяви, що зробить те і те, а потім здувся. і при чому тут організатор? не тре плутати мягкоє з тьоплим. мова йде не про організатора офп, а про особистість з ніком вадим-бус

судити про людину по такім епізодам як срач по ПУщі , це не по дорослому, і це не спортивно.

якщо людина ПОСТІЙНО стає зачинщиком таких срачів, то це привід судити про людину.

І хто такий сам 8 райдер щоб називати учасників ОФП чайниками??? Я взагалі не знаю хто такий 8 райдер , і чому він актуалізується із своєю думкою там де він нах не потрібен. Який з нього арбітр?
при цьому він зараз в італії, де, як відомо, знаходяться найпрестижніші доломітські перевали, а чєго достіг ти %юзернейм?
Не так багато в цьому житті речей, здатних посилювати одночасно відчуття радості й відчуття болю. Можливо тому чоловіки й вигадали алкоголь.

Skrip.
* * * * *

Повідомлення Skrip. » 3.11.13 18:10

При чем здесь Италия?
Еще Куба,Израиль и множество других стран,принимают инвалидов на лечение.
Востаннє редагувалось 3.11.13 18:12 користувачем Skrip., всього редагувалось 1 раз.
"Velo Help Kiev"
Ищите нас в fb,остановим беспредел на дорогах.
Не страшно,если ты-один.
Страшно,если ты-ноль!

Vadim Bus

Повідомлення Vadim Bus » 3.11.13 18:12

Це тіпа обгрунтування того що любий язикатий анонім може до..атися до абсолютно любого організатора чого небудь, на тему того що той не встиг вчасно сплатити аліменти, або поділився інфою про зріст функціональних показників, чи ще якимсь своїм інсайдом який важко первірити??????????????????....
так. якщо той робив привселюдні заяви, що зробить те і те, а потім здувся. і при чому тут організатор? не тре плутати мягкоє з тьоплим. мова йде не про організатора офп, а про особистість з ніком вадим-бус

судити про людину по такім епізодам як срач по ПУщі , це не по дорослому, і це не спортивно.

якщо людина ПОСТІЙНО стає зачинщиком таких срачів, то це привід судити про людину.

І хто такий сам 8 райдер щоб називати учасників ОФП чайниками??? Я взагалі не знаю хто такий 8 райдер , і чому він актуалізується із своєю думкою там де він нах не потрібен. Який з нього арбітр?
при цьому він зараз в італії, де, як відомо, знаходяться найпрестижніші доломітські перевали, а чєго достіг ти %юзернейм?
Тобто любий текст я повинен починати з пояснення того, чому я здувся, любому анонімному юзеру який захоче це згадати в абсолютно любій мною розпочатій темі ? )) прикольно.
Кемел які срачі я розпочинав?? Те що я не зручний і не гнучкий так є таке, і мова моя божий народ бісить, таке теж є).. І в інтернеті переваги завжди на боці ВІП тролів і маленьких гнусиків жополизів, які розривають людину на його власних помилках в спілкуванні (як професійний чорний рієлтор розриває лоха і викидає його на вулицю) .. Але я не провокатор. Ти перебільшуєш і видаєш бажане за дійствітільнойє.

А те що Вова сидить в Італії , це взагалі ні про що не говорить. питання чего достіх я може мати зворотнії характер, а чего ти достіг Кемел? Перепі..деть на своєму форумі ти мене зможеш, а от на веліку не знаю , можем спробувати. Це ж Велофорум, а не клуб англійських джентельменів.

Ків можна закривати , бо тут і Кемел в автобус проситься. ))

Gotty
Аксакал
Аксакал

Повідомлення Gotty » 3.11.13 18:38

Тобто любий текст я повинен починати з пояснення того, чому я здувся, любому анонімному юзеру який захоче це згадати в абсолютно любій мною розпочатій темі ? )) прикольно.
phpBB [video]
В жизни нет ничего более увлекательного, чем двигаться к своей мечте.

Vadim Bus

Повідомлення Vadim Bus » 3.11.13 18:46

Та нє Вася, тут сурьйозна розмова.. Я хочу тепер Кемела за язика потягати..(їхніми методами)
Кемел йди сюди і відповідай!

MaD_CameL

Повідомлення MaD_CameL » 3.11.13 19:12

а чего ти достіг Кемел? Перепі..деть на своєму форумі ти мене зможеш, а от на веліку не знаю , можем спробувати. Це ж Велофорум, а не клуб англійських джентельменів.
я тебя на опрышки звал, чтобы ты там мог доказать всем, кто тебя обхезывал после пущи? звал. ты отказался? отказался.о чем речь? а тоша, с отчета которого начался тот пущанский срач, там на тумбочке стоял.
Зображення
и, если бы ты с той тумбочки подвинул молдовского варяга, то тебе бы твои те обещания "порвать всех МТБшников" вспомнили уже в контексте "пацан сказал - пацан сделал"
Зображення
а так к твоим заявам и отношение такое, специфическое.
Не так багато в цьому житті речей, здатних посилювати одночасно відчуття радості й відчуття болю. Можливо тому чоловіки й вигадали алкоголь.

kiv

Повідомлення kiv » 3.11.13 20:04

Мне эта тема почему-то напомнила одну короткометражку, но пока искал её в плейлистах наткнулся на ещё одно видео:

phpBB [video]

так всё сложно..

Vadim Bus

Повідомлення Vadim Bus » 3.11.13 20:24

Кемел ти як завжди тягнеш свою лінію, і відповідаєш на ті питання які я не ставив.
Мені пофіг опришкі, це не моя стихія, я себе там не бачу, я навіть не знаю хто там був на тумбочці бо мені не цікаво, а цікаво було почитати звіт Сімахі який там убив карбо колесо, я ще подумав що висока ціна участі вийшла.. А масштаби трагедії ти перебільшуєш, крім гнуса, і тоші який тоді так істерикував за медальку, це навряд чи комусь цікаво, принаймні мені про це в очі ніхто не нагадував.

А от тобі до..атися більше немає до чого , а так жеж хочеться
Твоя упередженість, до мене просто сочиться крізь слова)).. Все що ти пишеш працює не проти мене, а проти тебе. ТОму що я людина, - вільна, а ти служивий, і у тебе за визначенням не може бути своїх думок, дій і планів , а лише інструкція..
.. Я про ПУщу вже пожалкував мільйон разів. я в той день міг просто поїхати покатать під міст, просто мене так перло від нового велосипеда що спокусився проїхатися пущу. Я реально шкодую, медальку навіть напамять не зберіг..ТАкий мля сором))

короткий зміст перших сторінок... "Іхтілогія" конхлікту
Жила собі тема ОФП, нормально працювала, поки в неї не заліз Гнус і не пояснив нам що ми дол... би і все нада дєлать не так.. Ми погодилися з тим що ми долб..би, але так і не почули як треба робити правільно.
Далі в тему встряє Юрій Фінт і пише якийсь жах із досвіду дружби з Гнусом..
Тему розділяють Гнуса банять.. Відділена частина збирає в себе всіх тролів велокиїва, котрі дуже ретельно перевіряють на толерантність другого головного героя.. Потім все скочується до банального тролінга де кожен анонім може висловитись про Вадіма БУса, а Кемел взагалі задовільнився наперед, на всю зиму...
Якось так))
Востаннє редагувалось 3.11.13 20:48 користувачем Vadim Bus, всього редагувалось 1 раз.

MaD_CameL

Повідомлення MaD_CameL » 3.11.13 20:46

перевожу для особо догадливых
а чего ти достіг Кемел? Перепі..деть на своєму форумі ти мене зможеш, а от на веліку не знаю , можем спробувати. Це ж Велофорум, а не клуб англійських джентельменів.
я тебя на опрышки звал. и там ты мог со мной спробувать на велике. особенно с учетом того, что ты же обещал надрать зад всем на кк гонках в этом году.
а ездить по киеву на двухподвесе - вы уж меня извините, но я могу для себя других глупостей придумать.
так что, если захочешь все-таки сдержать свое слово, про кантре, то милости прошу в следующем году. кстати, я очень хотел бы, чтобы ты туда поехал на найнере с ригидной вилкой, ведь весь сыр-бор начался именно с того, что ты сказал, что ригидная вилка именно то, что для найнера надо.

Vadim Bus

Повідомлення Vadim Bus » 3.11.13 20:50

перевожу для особо догадливых
я тебя на опрышки звал. и там ты мог со мной спробувать на велике. особенно с учетом того, что ты же обещал надрать зад всем на кк гонках в этом году.
а ездить по киеву на двухподвесе - вы уж меня извините, но я могу для себя других глупостей придумать.
так что, если захочешь все-таки сдержать свое слово, про кантре, то милости прошу в следующем году. кстати, я очень хотел бы, чтобы ты туда поехал на найнере с ригидной вилкой, ведь весь сыр-бор начался именно с того, что ты сказал, что ригидная вилка именно то, что для найнера надо.
користуйся можливостями редагування.
Кемел, Тобі від Тряма прийшла команда затролити мене до довічного бану? ))) Я ще раз повторюю мені пох опришкі і не тому що їх проводите ви, мені це не цікаво.. Віриш?
Ой зовсім забув про вилку.. БІльше не буду... Реально це небезпечна штука висловитися в технічному розділі МТБ , осбливо якщо ти катаєш на тонких колесах, порвуть нах))..
Кемел я поважаю твій талант працювати з інформацією, але ти реально ВІП троль.
Скажу відверто, я не розумію за що мене макають.. Це тіпа щоб підняти авторитет адміно-модераторського складу??
Справа в тому що до..батися можна до любої людини яка написала любих пару слів, ЧОМУ Я???????????????????????????7
Востаннє редагувалось 3.11.13 21:03 користувачем Vadim Bus, всього редагувалось 1 раз.

8RydeR

Повідомлення 8RydeR » 3.11.13 21:01

Це ж Велофорум, а не клуб англійських джентельменів.
Во-во, ми прийшли до фрази, яка в уцій всій бесіді дуже добре характеризує твоє ставлення до співрозмовників.

Розумієш, я можу сраться з тими самими кемелом, ківом, тріоном і так далєє до посінєнія. Ми можемо не погоджуватися один з одним. І при цьому ставитися одне до одного з повагою.
Не зриватися на крик, кепс, переходи на особистості і так далі.

В інших словах, в наших очах велофорум має бути трішки схожий на клуб англійських джентльменів. Клуб друзів, принаймі. З відповідним ставленням одне до одного.
У тебе є якісь реальні друзі? Ти ж їх не посилаєш, коли вони з тобою в чомусь не погоджуються (наприклад, серед них 100% є хтось, хто не поділяє твого захвату здоровим життям)?
Якщо ні, то було б непогано і тут з повагою ставитися до опонентів.

І ще дуже бісить мене особисто манера називати троллем будь-кого, хто не поділяє твої погляди на щось. Не треба в цьому бачити підтекст!

З.І. Кемел, ти справді неправий щодо моєї Італії, це жодним чином не робить мене кращим за когось іншого.
навіщо 8райдер став з шафи скелети витягувати????
Пардон, мене справді не в ту стєпь занесло. Вибач. Сам зараз жалкую.

Проблема твого мирного тут існування все-таки не в цьому , а в тому, що я вище написав.
І хто такий сам 8 райдер щоб називати учасників ОФП чайниками???
ну про це говорить те, що завсєгдатаї подіумів до тебе не їздять.
Але при цьому я вірю, що люди, які регулярно відвідують ОФП - дуже ростуть. Але я чомусь впевнений, що як тільки доростуть до певного рівня - відваляться.
http://www.endomondo.com/profile/9638657
любой велосипедист вам скажет, что шея - это вынос мозга

MaD_CameL

Повідомлення MaD_CameL » 3.11.13 21:03

Кемел, Тобі від Тряма прийшла команда затролити мене до довічного бану? ))) Я ще раз повторюю мені пох опришкі і не тому що їх проводите ви, мені це не цікаво.. Віриш?
ну тогда, боюсь, вряд ли у тебя будет шанс со мной покатать. унылый асфальт(тм) мне абсолютно не интересен.
а насчет команды от тряма - тебя в этой теме уже раз 20-30 было за что забанить. но забанили почему-то ганусяка. уж не знаю за что тебе такая честь - может потому, что скрашиваешь унылые осенние вечера своими опусами, или еще за что.

Vadim Bus

Повідомлення Vadim Bus » 3.11.13 21:07

У тебе є якісь реальні друзі?
В реалі ні.. Жодного, за все життя .. Не знаю добре це чи погано. Мене напрягають близькі стосункі.
ну тогда, боюсь, вряд ли у тебя будет шанс со мной покатать. унылый асфальт(тм) мне абсолютно не интересен.
а насчет команды от тряма - тебя в этой теме уже раз 20-30 было за что забанить. но забанили почему-то ганусяка. уж не знаю за что тебе такая честь - может потому, что скрашиваешь унылые осенние вечера своими опусами, или еще за что.
За що?
Але я чомусь впевнений, що як тільки доростуть до певного рівня - відваляться.
Коли я побачу що тема працює, я сам від неї відвалюся.
Востаннє редагувалось 3.11.13 21:21 користувачем Vadim Bus, всього редагувалось 1 раз.

8RydeR

Повідомлення 8RydeR » 3.11.13 21:08

о_О 
http://www.endomondo.com/profile/9638657
любой велосипедист вам скажет, что шея - это вынос мозга

TIGOR

Повідомлення TIGOR » 3.11.13 21:41

У тебе є якісь реальні друзі?
В реалі ні.. Жодного, за все життя...
Как-то печально всё это слышать... :cry:
Нельзя дважды войти в одну и ту же воду,
но можно многократно лететь по одной и той же дороге...

kiv

Повідомлення kiv » 3.11.13 21:50

Начали про ОФП, закончили про то, *кто с кем спит*

Все мы разные и невозможно найти общий язык со всеми. У каждого свои тараканы в голове, можно разнести эту тему ещё на 10 страниц, но ни один из вас не признает себя в чем-то не правым и не согласится с оппонентом(и), и сам ничего не докажет, как не крути. Вряд ли что-то сможет изменит ваше отношение к друг-другу, и ваше мнение про остальных юзернеймов останется прежним, так что при случае вы всё равно ткнете *товарища* в говно и напомните старые обиды..
А эту тему я закрываю, разводить какую-либо вражду на форуме запрещено.

phpBB [video]

Moderator
ОКО Всевидяче
ОКО Всевидяче

Повідомлення Moderator » 4.11.13 16:36

Кемел, Тобі від Тряма прийшла команда затролити мене до довічного бану? )))
:duma:
ты гонишь ?
.
Скажу відверто, я не розумію за що мене макають..
Ну я тоже не могу понять за что меня *макнули* в очередной раз за проведение Опрышков - все дружно рассказали какое я чмо за то, что не хочу делать регистрацию на БП ( в том числе те, кто накануне звонили и выклянчивали доп скидку)

и если ты заметил - то меня тут Трион тоже пнул ( я правда как и ты - так и не понял за что ) :unknown:

так что я не понимаю чего ты ожидал - мог сразу написать и попросить закрыть тему
Кемел ти як завжди тягнеш свою лінію, і відповідаєш на ті питання які я не ставив.
. ТОму що я людина, - вільна, а ти служивий, і у тебе за визначенням не може бути своїх думок, дій і планів , а лише інструкція..
Ты - гонишь 8-)
У Кемела есть кнопка, но ему за её использование денег никто не платит
Более того - я в жизни ни одному модеру не рассказывал что делать ( не считая барахолки, за которой я слежу)

Более того - Кемела я тоже банил неоднократно, ибо как ни странно - он ллюдей любит ещё меньше меня, а для модера это недопустимо ( почему я стараюсь по возможности держаться как можно дальше от форума)

Насчёт того, что Гнусь засрал твою тему - согласен
Для тех кто лысый \ бритый и спортсмен ( это не комплимент) объясняю :
в правом верхнем углу есть кнопочка *пожаловаться на сообщение*
нажимаешь и пишешь что тебе не нравится
и всё
если бы ты не вступил с троллем в полемику, а просто нажал - проблемы бы не было
а ещё внизу страницы есть пункт *отписаться от темы*
отписался от отделённой - и больше не получаешь уведомлений
а ещё есть вариант ( не пробовал, не уверен что работает) друзья \ не друзья

теоретически введя юзверя в недруги ты больше не будешь видеть его постов

p.s. консультация бесплатная
тебя в этой теме уже раз 20-30 было за что забанить. но забанили почему-то ганусяка. уж не знаю за что тебе такая честь -
.
:duma:
Если бы Гануся наччал свою тему , где рассказывал бы о прогрессивных методах тренировки и попутно как пример неправильного подхода приводил ОФП Буса - я бы понял

а так - это реальной воды провокация

это всё равно что в тему про твой поход придут те, кто считает что ты фиговый организатор и будут тебе об этом рассказывать ( надеюсь ты в курсе что такое мнение существует и не в единичном экземпляре) 8-) :D

:eek: :duma: :eek:
http://8ryder.livejournal.com/107068.html#cutid1
Любіть Україну у сні й наяву,
вишневу свою Україну,
красу її, вічно живу і нову,
і мову її солов'їну.

Повернутись до “Пісочниця”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 235 гостей