та ні , це тонкий натяк на те що можна вже його почати жаліти.. Бити Гнуса це бесчіловєчно)) Я б не зміг.Неуместный призыв к насилию )) Ведь особо и не за что.
так. якщо той робив привселюдні заяви, що зробить те і те, а потім здувся. і при чому тут організатор? не тре плутати мягкоє з тьоплим. мова йде не про організатора офп, а про особистість з ніком вадим-бусЦе тіпа обгрунтування того що любий язикатий анонім може до..атися до абсолютно любого організатора чого небудь, на тему того що той не встиг вчасно сплатити аліменти, або поділився інфою про зріст функціональних показників, чи ще якимсь своїм інсайдом який важко первірити??????????????????....
судити про людину по такім епізодам як срач по ПУщі , це не по дорослому, і це не спортивно.
при цьому він зараз в італії, де, як відомо, знаходяться найпрестижніші доломітські перевали, а чєго достіг ти %юзернейм?І хто такий сам 8 райдер щоб називати учасників ОФП чайниками??? Я взагалі не знаю хто такий 8 райдер , і чому він актуалізується із своєю думкою там де він нах не потрібен. Який з нього арбітр?
Тобто любий текст я повинен починати з пояснення того, чому я здувся, любому анонімному юзеру який захоче це згадати в абсолютно любій мною розпочатій темі ? )) прикольно.так. якщо той робив привселюдні заяви, що зробить те і те, а потім здувся. і при чому тут організатор? не тре плутати мягкоє з тьоплим. мова йде не про організатора офп, а про особистість з ніком вадим-бусЦе тіпа обгрунтування того що любий язикатий анонім може до..атися до абсолютно любого організатора чого небудь, на тему того що той не встиг вчасно сплатити аліменти, або поділився інфою про зріст функціональних показників, чи ще якимсь своїм інсайдом який важко первірити??????????????????....
судити про людину по такім епізодам як срач по ПУщі , це не по дорослому, і це не спортивно.
якщо людина ПОСТІЙНО стає зачинщиком таких срачів, то це привід судити про людину.
при цьому він зараз в італії, де, як відомо, знаходяться найпрестижніші доломітські перевали, а чєго достіг ти %юзернейм?І хто такий сам 8 райдер щоб називати учасників ОФП чайниками??? Я взагалі не знаю хто такий 8 райдер , і чому він актуалізується із своєю думкою там де він нах не потрібен. Який з нього арбітр?
Тобто любий текст я повинен починати з пояснення того, чому я здувся, любому анонімному юзеру який захоче це згадати в абсолютно любій мною розпочатій темі ? )) прикольно.
Та нє Вася, тут сурьйозна розмова.. Я хочу тепер Кемела за язика потягати..(їхніми методами)Тобто любий текст я повинен починати з пояснення того, чому я здувся, любому анонімному юзеру який захоче це згадати в абсолютно любій мною розпочатій темі ? )) прикольно.
я тебя на опрышки звал, чтобы ты там мог доказать всем, кто тебя обхезывал после пущи? звал. ты отказался? отказался.о чем речь? а тоша, с отчета которого начался тот пущанский срач, там на тумбочке стоял.а чего ти достіг Кемел? Перепі..деть на своєму форумі ти мене зможеш, а от на веліку не знаю , можем спробувати. Це ж Велофорум, а не клуб англійських джентельменів.
я тебя на опрышки звал. и там ты мог со мной спробувать на велике. особенно с учетом того, что ты же обещал надрать зад всем на кк гонках в этом году.а чего ти достіг Кемел? Перепі..деть на своєму форумі ти мене зможеш, а от на веліку не знаю , можем спробувати. Це ж Велофорум, а не клуб англійських джентельменів.
користуйся можливостями редагування.перевожу для особо догадливыхя тебя на опрышки звал. и там ты мог со мной спробувать на велике. особенно с учетом того, что ты же обещал надрать зад всем на кк гонках в этом году.а чего ти достіг Кемел? Перепі..деть на своєму форумі ти мене зможеш, а от на веліку не знаю , можем спробувати. Це ж Велофорум, а не клуб англійських джентельменів.
а ездить по киеву на двухподвесе - вы уж меня извините, но я могу для себя других глупостей придумать.
так что, если захочешь все-таки сдержать свое слово, про кантре, то милости прошу в следующем году. кстати, я очень хотел бы, чтобы ты туда поехал на найнере с ригидной вилкой, ведь весь сыр-бор начался именно с того, что ты сказал, что ригидная вилка именно то, что для найнера надо.
Во-во, ми прийшли до фрази, яка в уцій всій бесіді дуже добре характеризує твоє ставлення до співрозмовників.Це ж Велофорум, а не клуб англійських джентельменів.
Пардон, мене справді не в ту стєпь занесло. Вибач. Сам зараз жалкую.навіщо 8райдер став з шафи скелети витягувати????
ну про це говорить те, що завсєгдатаї подіумів до тебе не їздять.І хто такий сам 8 райдер щоб називати учасників ОФП чайниками???
ну тогда, боюсь, вряд ли у тебя будет шанс со мной покатать. унылый асфальт(тм) мне абсолютно не интересен.Кемел, Тобі від Тряма прийшла команда затролити мене до довічного бану? ))) Я ще раз повторюю мені пох опришкі і не тому що їх проводите ви, мені це не цікаво.. Віриш?
В реалі ні.. Жодного, за все життя .. Не знаю добре це чи погано. Мене напрягають близькі стосункі.У тебе є якісь реальні друзі?
За що?ну тогда, боюсь, вряд ли у тебя будет шанс со мной покатать. унылый асфальт(тм) мне абсолютно не интересен.Кемел, Тобі від Тряма прийшла команда затролити мене до довічного бану? ))) Я ще раз повторюю мені пох опришкі і не тому що їх проводите ви, мені це не цікаво.. Віриш?
а насчет команды от тряма - тебя в этой теме уже раз 20-30 было за что забанить. но забанили почему-то ганусяка. уж не знаю за что тебе такая честь - может потому, что скрашиваешь унылые осенние вечера своими опусами, или еще за что.
Коли я побачу що тема працює, я сам від неї відвалюся.Але я чомусь впевнений, що як тільки доростуть до певного рівня - відваляться.
Как-то печально всё это слышать...В реалі ні.. Жодного, за все життя...У тебе є якісь реальні друзі?
Кемел, Тобі від Тряма прийшла команда затролити мене до довічного бану? )))
Ну я тоже не могу понять за что меня *макнули* в очередной раз за проведение Опрышков - все дружно рассказали какое я чмо за то, что не хочу делать регистрацию на БП ( в том числе те, кто накануне звонили и выклянчивали доп скидку).
Скажу відверто, я не розумію за що мене макають..
Ты - гонишьКемел ти як завжди тягнеш свою лінію, і відповідаєш на ті питання які я не ставив.
. ТОму що я людина, - вільна, а ти служивий, і у тебе за визначенням не може бути своїх думок, дій і планів , а лише інструкція..
тебя в этой теме уже раз 20-30 было за что забанить. но забанили почему-то ганусяка. уж не знаю за что тебе такая честь -
.
при цьому він зараз в італії, де, як відомо, знаходяться найпрестижніші доломітські перевали, а чєго достіг ти %юзернейм?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 235 гостей