http://prikol.i.ua/view/935627/В 101 год британец Бастер Мартин пробежал марафон,..
Человек, разменявший вторую сотню лет, по-прежнему не отказывается от нездоровых привычек.
Бастер заявил, что пробежать 42 км ему помогли пинта пива и любимые сигареты.
Сразу после окончания забега Мартин припал к кружке пива и закурил.
А у скольких еще людей так же получмлось вот курить и бухать до 101 года?http://prikol.i.ua/view/935627/В 101 год британец Бастер Мартин пробежал марафон,..
Человек, разменявший вторую сотню лет, по-прежнему не отказывается от нездоровых привычек.
Бастер заявил, что пробежать 42 км ему помогли пинта пива и любимые сигареты.
Сразу после окончания забега Мартин припал к кружке пива и закурил.
а тут понимаешь ли про 30 лет, как про предел, пытаются говорить
хорошо сказалє категорія людей у яких в дитистві був спортивний досвід, і це мега цінне прищеплення , може дати свої плоди в самий потрібний час, коли себе треба витягувати фактично з того світу.
Миф.люди які все життя займаються спортом, живуть якісно інше життя, і по змісту і по довжині.
Хорошая статья. Что сказать, человек - машина абсурда, се ля ви.
Напомню, что 80% "здоровья" и продолжительности жизни - это здоровые гены, и спорт тут не при чем.... люди які все життя займаються спортом, живуть якісно інше життя, і по змісту і по довжині. Але ми в цій темі не проних ..
не уважно читали.
- вид спорта?
-Количество часов потраченных в неделю, чтобы "физкультура" отличалась от "спорта"?
- Какая мотивация должна быть у человека после 30, чтобы он занимался не "физкультурой", а "спортом"?
Гени є визначальними в видах спорту де реалізується абсолютна сила, алактатна швидкісна робота (до 10 секунд), гнучкість, і особливі ха-ки нервової системи.Напомню, что 80% "здоровья" и продолжительности жизни - это здоровые гены, и спорт тут не при чем.
Так же как и наполнение "по змисту", при чем тут спорт?
ЗЫ: Вадим, а можешь указать что под "спортом" понимаешь конкретно ты?
- вид спорта?
-Количество часов потраченных в неделю, чтобы "физкультура" отличалась от "спорта"?
- Какая мотивация должна быть у человека после 30, чтобы он занимался не "физкультурой", а "спортом"?
Вадик теперь уже тебя конкретно "понесло", я лично был КМС по гиревому спорту и видел, как гененически одарённые парни могли спокойно делать норматив мастера спорта практически тратя на тренировку 15% времени от моих временных затрат. А тот же рывок гири это намного более 3-5 мин. (как минимум 15 мин. один подход).На успіх в видах спорту де дистанція долається довше ніж 3-5 хв, генотип майже не має ніякого впливу..
до какого уровня?1. Розвиток а не підтримання.
Да ну. Жизнь ради спорта и тренировок?Зміст життя людини яка займається спортом.
Це тренування, бажано в приємних еклогічних умовах, бажано з адекватними по рівню підготовки і розвитку спарниг партнерами, це поїздки на змагання, це відповідний клімат у відносинах з оточуючими, в тому числі і сім'ї.
до цього часу печінка буде мати такий ресурс, що можна легко перейти на літробол не відчувши зовнішніх змін. Не подобається літробол, є плавання або фітнес в залі. Травми різні бувають.. Дуже часто процес виходу із невиліковних травм, назавжди приковує людину до спорту.
Да ну. Жизнь ради спорта и тренировок?
Я думал, что тренировки ради жизни...
Ну и вот скажи, случилась неприятность, например травма. Ты дальше не можешь заниматься спортом. Смыла жизни дальше нет?
Так вот же:Де ти бачив в назві про сенс життя?
Зміст життя людини яка займається спортом.
Це тренування, бажано в приємних еклогічних умовах, бажано з адекватними по рівню підготовки і розвитку спарниг партнерами, це поїздки на змагання, це відповідний клімат у відносинах з оточуючими, в тому числі і сім'ї.
Высокие ветки не такие прочные как нижние.Наши интересы в теме не пересекаются чтобы их обсуждать. Статья не моя, запостил для изучения настроений чтобы всё не перечитывать.
Зашёл поздороваться.
А теперь снова прощаюсь.
Тренування не можна назвати сенсом або метою, це шлях. Вони визначають розпорядок, дієту, самопочуття, дарують незрівнянні емоції.. Я наприклад не можу описати те що відчуваєш коли летиш по рівняку за 50 , це треба прожити і до цього хочеться повертатися знову і знову.. Цього не відчуваєш в автомобілі на швидкості 200..Так вот же:Де ти бачив в назві про сенс життя?Зміст життя людини яка займається спортом.
Це тренування, бажано в приємних екологічних умовах, бажано з адекватними по рівню підготовки і розвитку спарниг партнерами, це поїздки на змагання, це відповідний клімат у відносинах з оточуючими, в тому числі і сім'ї.
О Алілуйа ! нарешті хоч хтось зрозумів про що я ... Займатися тим в що ти закоханий треба так, щоб у жодної людини не лишалося сумнівів що ти ї...тий..так и до дурки недалеко ))
Ну Рыба совсем про другое сказала, как раз наооборот ))О Алілуйа ! нарешті хоч хтось зрозумів про що я ... Займатися тим в що ти закоханий треба так, щоб у жодної людини не лишалося сумнівів що ти ї...тий..так и до дурки недалеко ))
+ моя имха.Он не бывает хорошим, фанатизм это всегда плохо. ЙМХО.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей