Боря треба було під міст на 10.00 завітати , зірки роздавали майстер класиДякую за формат. вперше спробував педалювання на одній нозі на гору....доктор Гебесльс винахідноком бі пишався. Зря не поїхав із мами далі на родіну маму...романтичного вечора вса доно не вийшло...такоЄ..і відчуття незавершеності залишилося..
саме так, шоссе беремо та поїхали сьогодніГоді скігліті, тріба браті у рукі шосір і їхаті! ))
Привіт тобі соняшний, Миколо.Skoro trohy vidpyshu po temi... Narazi os trohy v zahyst "bourgeois": http://thinkingaboutcycling.wordpress.c ... igging-in/
Taki OFP na shosse)
привіт Льоха, а на гончці допоммогти не зможеш в неділю?Схопив десь ангінку =( , думаю через тиждень все повернуся
думаю як буду себе почувати , зараз валяюсь с температуркою 39.7привіт Льоха, а на гончці допоммогти не зможеш в неділю?Схопив десь ангінку =( , думаю через тиждень все повернуся
Ну звичайно, якщо відпустить. Я зазвичай хворію на ногах, просто зменшую навантаження ,, Вибач я дума що в приват тобі написав..думаю як буду себе почувати , зараз валяюсь с температуркою 39.7привіт Льоха, а на гончці допоммогти не зможеш в неділю?Схопив десь ангінку =( , думаю через тиждень все повернуся
Повернутись до “Велоранок\ веловечір\ велодень \ велоніч”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей