Спорт для тих кому за 30 ?(опитування)

Змінюється світ, змінюємося ми, змінюються наші велосипеи і тільки ДЕМОКРАТІЇ на Велокиєві не було та не буде.

Спорт для тих кому за 30

Опитування закінчилось 5.11.13 17:44

Після 25 тіло потихеньку вмирає, заважати не можна
5
3%
Навіщо крайнощі? можна просто тихенько кататися (качатися)
52
36%
Так, спорт це норма і стимул життя, і ніякий побут не заважає.
55
38%
Валіть "на" з такими опитуваннями, Спорт-могила.
7
5%
КГ\АМ
24
17%

Всього голосів: 143

Vadim Bus
Re: Спорт для тих кому за 30 ?(опитування)

Повідомлення Vadim Bus » 8.10.13 10:47

Ну про жінки це не я зачепив. А дописувач зверху.
політики тут ніякої, більше всього боявся щоб не почали срач навколо останнього боксу, котрий до спорту (любого спорту) має найменше відношення.
Що хотів донести автор? такий собі черговий виклик-підсрачник. Всіх з місця колись знімає імпульс, той хто має очі той все побачить і прочитає.

Мене теж. колись. імпульс.. правда іноді, трішки жаба давить за 10 просраних в нікуди років.. Дивлюся на молодих у яких все спереду і завидно. :duma: :dash2:
Хочеться когось звинуватити а кого крім себе?

то кейциль
Ніякого загострення. Я зараз в прекрасному стані, в усіх сенсах. НАвіть сам собі завидую як я себе класно почуваю)) Хочеться поділитися з хомяками, але хомякі горді, і надто реглігійні
Востаннє редагувалось 8.10.13 10:50 користувачем Vadim Bus, всього редагувалось 1 раз.

Jora_Kornev
* *
Стать:чол

Повідомлення Jora_Kornev » 8.10.13 10:50

Я хомяк и вроде не гордый :gerl:
поделитесь со мной...

Vadim Bus

Повідомлення Vadim Bus » 8.10.13 10:59

Я хомяк и вроде не гордый :gerl:
поделитесь со мной...
тю. так все тут.. бери і надихайся. Подивись як шикарно склалася тема, ідеальний зріз суспілства шикарні коментарі. Результати голосування взагалі ))
Ця тема для того щоб хтось перестав вмирати "після 25 років" і сказав собі - йопа мама, да я ж можу, і почав мріяти..
Далі справа техніки . Колись в компанії молодих хлопців, один з них дуже милий хлопчина, але з величезним пивним животом попросив порад,
Я питаю ти готовий це почути в присутності друзів? каже да
Ну от для початку, кажу пошли їх нах, прямо тут, у тебе на них більше немає часу ...
Навколо тиша, - потім регіт .. На тому консультації і закінчилися, але він таки зрозумів що я мав на увазі, правда живіт з тих пір став ще більшим.. Осінь))

Toutacoup

Повідомлення Toutacoup » 8.10.13 11:31

Vadim Bus, вы, как я понял, исходите из того, что спорт сам по себе — универсальная ценность для всех, независимо от целей, которые были поставлены в момент принятия решения заняться им. Типа, вот, занимаешься спортом после тридцатника — молодец и вообще комсомолец. А то, что, допустим, объект в действительности тупит в качалке по вторникам и субботам лишь потому что, это в тренде — да и пофиг, все равно молодец. Нет, я не считаю такой «спорт» нормой и стимулом в жизни. Правильный спорт — это прежде всего правильные цели и да, способность и мотивация вообще поставить их себе по прошествии «возраста, когда все впереди».

Vadim Bus

Повідомлення Vadim Bus » 8.10.13 11:46

Мета - це взагалі окрема цінність яка як кохання приходить тільки з такими факторами які складаються в купку ХОЧУ - МОЖУ - БУДУ і формується вже на етапі більш вузької спеціалізації. там де ти вже можеш визначити свій ранк відносно інших гомосапієнсів в локальному і національному масштабі. в своїй віковій категорії.
Не можливо лежачи на дивані почати мріяти про те що. буду наприклад готувати катнтрійні підйоми, і в цьому колись буду найкращим. Генетика і процес розвитку з роками визначає про вам краще мріяти, це є логічним.
А про те що в спортлайфі можна знайти собі і мрію і засоби її досягнення це факт. Там дуже багато спортсменів які використувують його як базу. Треба знайомитися спілкуватися, вчитися всьому що доступно.

Тутакоуп. тягати мене язик не терба, і шукати в тому що написано алогічність теж не треба. Я не знайомий з мистецтвом журналістськьої вихлявості, висловлююсь на стільки зрозуміло на скільки можу.
Якщо Ви хочете обґрунтувати свою пасивну позицію, то досить просто проголосувати КГ\АМ, все одно це віртуальне спілкування , ніхто не зможе оцінити на скільки ви фізично "досконалі" при своїх думках і афігєннфй їх подачі, я б вам в реалі щось довів, але не впевнений що це доречно, бо таких як ви в реалі немає..

beavertu
* * * * *

Повідомлення beavertu » 8.10.13 13:41

phpBB [video]

Це мої враження про Вадима. Сер.ёзно, такий би гарний український письменник вийшов, не гірше за інших. Корочє про****є свій талант і ця
тема і цей форум і може ще десяток форумів якихось це можливість писати писати писати :empathy

Vadim Bus

Повідомлення Vadim Bus » 8.10.13 13:50

Це мої враження про Вадима. Сер.ёзно, такий би гарний український письменник вийшов, не гірше за інших. Корочє про****є свій талант і ця
тема і цей форум і може ще десяток форумів якихось це можливість писати писати писати :empathy
Дякую, якщо роль фізкультурника колись і розміняю то тільки на кшалт ісу христа))) Це приклад нетлінного слова конвертованого в національне панування на планеті.
Ваш яд мене реально підживлює :good: , ви навіть не уявляєте скільки сили я з нього вигрібаю :friends:

beavertu
* * * * *

Повідомлення beavertu » 8.10.13 14:11

Яд? :o , от чого чого а яду в мене ні краплини, тільки спостереження і симпатія до гарно і цікаво написаного. Дуже шкода, вибачайте більше не зачіпатиму :(

Адре Налин
* * * * *

Повідомлення Адре Налин » 8.10.13 15:20

Дивлюся на молодих у яких все спереду і завидно.
Не тільки в молодих все СПЕРЕДУ, а й в літніх теж. :D Ось ПОПЕРЕДУ - оце може бути.
Иногда твои представления об окружающем мире, каким он должен быть, мешают тебе наслаждаться тем, какой он есть.

Vadim Bus

Повідомлення Vadim Bus » 8.10.13 17:39

нудні ви.. Тема для тих кому "за"
Spoiler
Show
чепило

Gotty
Аксакал
Аксакал

Повідомлення Gotty » 8.10.13 18:44

нудні ви..
таки да... :hi тыкайте "просмотр на ютьюбе"

phpBB [video]
В жизни нет ничего более увлекательного, чем двигаться к своей мечте.

Wityk

Повідомлення Wityk » 8.10.13 20:45

старіння організму після 25 років набирає шалену швидкість,
В 30 - первая замена фильтра и дальше регулярно и будете здоровы со значком ГТО. :)
Я хотел использовать один мозг. Два мозга, пожалуй, ещё лучше.
Фантомас.

Vadim Bus

Повідомлення Vadim Bus » 9.10.13 00:32

Победитель Вуэльты-2013, 41-летний американский гонщик Крис Хорнер пока не заключил контракт на следующий сезон. Хорнер не выражал желания повесить велосипед на гвоздь и всё ещё надеется остаться в профессионалах. Вот что он написал в своём твиттере:

«В 15 лет я вставал в 4-30 утра и тренировался перед школой, мечтая выиграть Гран-тур. Я сделал это! Ездил на работу на велосипеде, чтобы иметь возможность часами тренироваться в темноте, после того, как рабочий день закончится. Я делал это!
Ездил по стране автостопом месяцами, без денег (ну почти без денег, + - 400 долларов), чтобы приехать на гонку. Я сделал это!
Спал в отелях, машинах, на скамейках в парке, чтобы попасть на гонку. Я делал это! Профессиональные команды не хотят давать тебе шанса, так что ты покупаешь свою собственную лицензию и гоняешься индивидуально. Я делал это!
Годами гоняешься, как профессионал в надежде выиграть достаточно, чтобы оплатить аренду. Я делал это!
Выиграть в США всё, что возможно, и, отказавшись от большой зарплаты, переехать в Европу, чтобы там получать минимальную. Я сделал это!
Жил в Европе в маленьких квартирках без машины, компьютера, телефона, телевидения, и компанию мне составлял только аудиоплеер. Я делал это!
Сделать шаг назад, надеясь, что снова шагнёшь вперёд! Я делал это!
Я стал выигрывать снова, а мне говорили, что я слишком стар, чтобы во второй раз возвращаться в Европу, но я продолжил бороться. Продал всё, что было, чтобы у меня появился второй шанс выступать в Гран-турах, уехал, имея в кармане всего 140 баксов. Я сделал это!
Каждый год начинал заново подниматься, когда меня не считали лидером и не верили в меня. Я делал это! Просыпался в 6 утра, чтобы завезти трёх детей в школу, а потом весь день тренироваться ради Гран-туров. Я делал это!
В меня поверили, сделали меня капитаном, я оправдал доверие. Продолжал двигаться вперёд, сохраняя веру, и теперь в составе (команды) с крупным спонсором. Я сделал это! Сезон проходит быстро, упорная работа ради Гран-туров продолжается. Я сделал это! Потрясающая помощь и вера моей семьи, друзей, болельщиков дала возможность вернуться.
Работа принесла плоды, форма вернулась, но теперь пропала вера. Так много стресса и работы ради ещё одного старта с мечтой, которая появилась много лет назад. Вся жизнь состоит из работы, а майка победителя приходит и уходит за одну ночь. Отдаешь себя на 100%, и это происходит во второй раз, чтобы пройти также быстро, но вера возвращается.
Майка пришла только в этом возрасте, истории, которые я рассказал, это вехи моей жизни. Да, это того стоило, и да, мечта ещё жива…С верой или без неё. #Я сделал это!
Хорнер дуже не простий. не треба його порівнювати з ким попало. Він мрійник-унікум.

TIGOR

Повідомлення TIGOR » 9.10.13 10:05

В 30 - первая замена фильтра и дальше регулярно и будете здоровы со значком ГТО. :)
Таки, да.
Я в 33 года первый раз начал "сыпаться".
До этого - не болел и к врачам не обращался.
Правда, и сейчас х.з. где моя медкарточка.
Заводят каждый раз новый лист, когда по "скорой" с дороги привозят.
Нельзя дважды войти в одну и ту же воду,
но можно многократно лететь по одной и той же дороге...

Wityk

Повідомлення Wityk » 9.10.13 10:58

И главное, не жрать что попало, плюс экология.
А профессиональным спортом только ускорите старение.
Фантомас.

usafa

Повідомлення usafa » 9.10.13 14:06

а любительским спортом замедлим старение ?
а жрать что ? какую экологию ? и под какую музыку ?
давайте конкретные рецепты ! йёмаё!
всякий раз ,как со мной соглашаются, я чувствую , что сболтнул глупость
Keep calm and love Ukraine.

beavertu
* * * * *

Повідомлення beavertu » 9.10.13 14:35

Нет людей нуднее чем свихнутые на здоровом образе жизни, был у меня знакомый, ходил в тренажерки, церковь, пытался пыльцой,
но находится с ним рядом было как будто у разрытой могилы стоишь. Глупцы живут в крайностях мудрые посередине (чья то мудрость).

Obi-Wan
* * *

Повідомлення Obi-Wan » 9.10.13 15:01

а хто тут агітує за здорові способи життя? як на мене - меседж буса був в тому що спортивні змагяння - справа гідна і вік цьому не завада. що я зрозумів не так?

Vadim Bus

Повідомлення Vadim Bus » 9.10.13 15:18

а хто тут агітує за здорові способи життя? як на мене - меседж буса був в тому що спортивні змагяння - справа гідна і вік цьому не завада. що я зрозумів не так?
можна по іншому копати,
Наприклад в глибинці Росії не напиватися в п'ятницю вечорі це бути або фсб шником, або нелюдською сволотою. Як не крути, а вибиваєшся з мейнстріму. Серединка, - це напиватися, але так для маскування.. А потрапляючи. наприклад, в середовище здорових спортивних людей, які перебувають постійно в гарній формі, відчуваєш себе також білою плямою, з обвислим животом, та сідницями. Серединкою буде копіювання рухів, стогін при виконанні вправ, але при цьому результат пох. Де шукати середину?? Вірно її немає. Ми спираємося на ту норму яку нам пропонує навколишнє середовище... А що робити якщо навколишнє середовище в стані перманентної деградації??? і займаєтеся виключно проблемами первинних потреб? теж вірно)) створюємо свою секту і стаємо ї першим апологетом, активно доводячи навколишнім істинність свого вчення результатами своє праці.
Востаннє редагувалось 9.10.13 15:27 користувачем Vadim Bus, всього редагувалось 1 раз.

=СкаляриЯ=
Стать:жін

Повідомлення =СкаляриЯ= » 9.10.13 15:25

какой-то набор букв...

ты имеешь в виду что не надо идти на поводу общественности, а делать свою жизнь, пусть она и выбивается из норм?
а то я слежу, и хочу понимать о чем вы))
><(((°>

Vadim Bus

Повідомлення Vadim Bus » 9.10.13 15:29

какой-то набор букв...

ты имеешь в виду что не надо идти на поводу общественности, а делать свою жизнь, пусть она и выбивается из норм?
а то я слежу, и хочу понимать о чем вы))
Можна вислідити багато напрямків "наукової" думки. одиин з них це відстоювання "серединного" шляху .. Із серії, - в житті можна всього потрошку, головне щоб це "доставляло" і головне не зациклюватись бо інші не зрозуміють.

Wityk

Повідомлення Wityk » 9.10.13 23:29

а любительским спортом замедлим старение ?
а жрать что ? какую экологию ? и под какую музыку ?
давайте конкретные рецепты ! йёмаё!
Дело в том, что одного рецепта как такового нет.
К каждому нужен индивидуальный подход.
Я тут подумал, и могу предложить Вам вот такое средство.
Подробнее тут:
Spoiler
Show
Зображення
Нет людей нуднее чем свихнутые на здоровом образе жизни, был у меня знакомый,
А почему был? А хотя да! ...вот и правильно, берегите себя от опасных личностей.
А меня, например, донимают свихнутые на IT, постоишь рядом с ними, послушаешь их стиль беседы и тот же
образ возникает, как и у Вас: как будто у разрытой могилы стоишь.
Всякие бывают...
Собственно и планка 40 слабовата.
Я до 50лет вообще не заморачивался, и не чувствовал заметных потерь кондиций. Вполне катался наровне с молодежью. С 55 стал только терять в скоростных параметрах (через пару тройку часов не мог удеживать среднююскорость группы, терял 10-15%скорости)
Виктор, а может и не миф это про 25 лет. (типа стареет)
Мы же выросли без гаджетов и экология была лучше.
Гоняли во всякие игры до упаду в реале, а не в виртуале.
Фантомас.

Skrip.
* * * * *

Повідомлення Skrip. » 9.10.13 23:45

Валіть "на" з такими опитуваннями, Спорт-могила.
Гениально!
Вадим,спасибо что затрагиваешь такие темы.
"Velo Help Kiev"
Ищите нас в fb,остановим беспредел на дорогах.
Не страшно,если ты-один.
Страшно,если ты-ноль!

Vadim Bus

Повідомлення Vadim Bus » 10.10.13 00:04

Тренери називають вік 23-25 років, порогом, коли дітки переходять з мамчиного молока на власний хліб. Це той біологічний поріг коли повністю закінчуюється домінування процесів росту підкріплене гормональною регуляцією.. якось так .. можу підчитати коли шо.. ..
У деяких елітних спортсменів в цей період відбувається ступор росту, іноді навіть відкат.. У звичайної людини перехід цього порогу може супроводжуватися. накопиченням зайвої ваги, та іншими різкими ознаками (дорослішання) старіння..

Дуже класно коли людина горить. і ще дуже класно при цьому якщо це захоплення є здоровим і має практичне застосування в сім'ї .. так саме в сім'ї.. У нас взагалі не прийнято мислити сімейними формулами, а от на заході про сім'ю дбають значно більше, як в системі розважальних заходів, так і в соціальній інфраструктурі.. Як на мене, саме спорт може бути сімейною об'єднуючою ідеєю.

gylka

Повідомлення gylka » 10.10.13 01:33

Vadim Bus, ну ти коли ось це все виливаєш на екрани тобі хоч легше стає, попускає?...

Повернутись до “Пісочниця”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей