Математика штука корисна)) Вигрузили все барахло в гараж, і в 20:45 стартонув на ОФП , розрахувавши Майкера швидкість визначив що ви будете біля лаври в 21.10 а на Тимерязівській через 5 хв, цього було достатньо щоб встигнути заїхати вам в хвіст і можливо поборотися за ТИмерязівську .
Поборолися за Лаврську , Шовковичку, Круглоуніверситестку та Хмельницького , сподобалось

Нові хлопці на карбоні гарно їхали, треба якось ближче познайомитись, а то якось з переляку все. Кажуть Амерс був, не застав. Класно проїхали . Денису МАйкеру спеціальний респект за живучість і за волю до перемоги.
Хто не чув, хочу повторити. Є план внести трішки спец роботи на горбі в парку музея води. Замість банального фінішу ми будемо робити по 3 виїзди на гору на одні нозі, всього 6 виїздів в режимі гонки, комусь, просто, хоча б пів гори.
Ну і на закуску розповім невеличку байку про те як займаються у спорлайфі сайклінгом паничі. Сьогодні відпрацювавши своє чергування випадково потрапив на заняття в студії сайклу, яке проводить по програмі тренер. (мені це цікаво як перспектива створення авторської програми) На диво серед 8 ми дівчат був я один)). Не знаю чому сайкл не цікавий чоловікам.
самі тренажери досить якісні і дуже зручна система регуляції навантаження, педалі з тукліпсами, ремінці не розтягнуті, ногу тримають, зручне кермо типу буллхорн , шатуни кругом 165 мм))
В цілому заняття цікаве, але впевнений, що ці вправи не під силу навіть профікам, ви собі не уявляєте які викрутаси можна робити на тренажері з каденсом 90-110 )) чисто гімнастика по велоспорту.
Також була одна парадоксальна річ, тренер робив три заміри пульсу у групи за 10 секунд у дівчат було від 22 до 31. отака розбіжність, причому крутили вони досить повільно. Суб'єктивно я оцінюю таку базову програму простішою ніж 10 км реального катання.. Ну і останнє, здогадайтеся під ким була калюжа в кінці тренування.. ))
До зустрічі ..
Амерс приїдь.
По Україні прогнозують заморозки, так шо , не будемо чекати від погоди шари, будем ганять як є.