єдиний замок - постійний нагляд. решту можна віднести з собою, поламать, відрізать чи хоча б зняти колесоМоже хтось порадить якійсь замки для нього.
я завжди ходжу у ВСІ маґазини з ровером. без виключень (хіба що, їзджу з дівчиною, тоді її посилаю в маґазин а сам з роверами).А якщо в магазин забігти на секундочку і залишити немає з ким - замок штука потрібна, на мою думку.
http://abus.de/ -> bicycle locks -> cable lock -> Racer 660 Cable Lock - три года назад купил на Землячке - положительный опыт "приковывания" байка в позе "рама+2 колеса+столб" на пару часов в различных местах: возле ж-д вокзала, кинотеатров, КПИшных корпусов, фуршетов... Недостаток - вес: 400гВчора купив собі велосипед ТРЕК3900.
Багатьом сподобалась моя покупка. А потім порадили пильно стежити, щоб не вкрали.
Може хтось порадить якійсь засоби охорони.
Повірте, не дуже мені хочеться прощатись із задоволенням, а на новий грошей немає.
----------
Ты наверное не знаешь, как воруют велы в Европе. Коренные голландцы, например, никогда не станут покупать себе бросающийся в глаза вел с дорогим оборудованием. Мой друг в Маастрихте приковывает свой вел троссом в два пальца толщиной весом около килограмма и вешает замок по типу амбарного и то, не уверен, что выйдет из универа и найдет вел там, где оставил.Мабуть ми ніколи не навчимось ставитись до чужого як до чужого, і не думати про чуже як про своє. Я, наприклад, ніколи не беру чужого - дотримуюсь єдиного правила: "Гірко зароби - солодко з'їж". Все що легко дістанеться - так само легко і відійде.
Повернутись до “Вкрадені велосипеди”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей