Волшебное действие Тетеревской электричкиот петровки сел какому то подросшему или х.з. подрастающему рыжему лосю на хвост так он 40 и за 40 педалил зараза на гибриде с ригидной вилкой, и был в шоке когда я его обошел на 45ти вконце уже перед домом
книга рекордів україни: можу розігнати жігулі 3-ї моделі до 450км\год коли ніхто небачить ! Ти ж не маеш компьютера
тоді ставити комп - це зайвеЯ умею считать передачи и знаю свой каденс + - 10 об\мин. в общем со скоростью
куди дітись...таке життяКараул ! На тур де франс гоншики не можуть їхати -плачуть !Кажуть - все життя тренуються ,а в киеві любителі на кросовиках з 40-ка літровим рюкзаком обгонять. Ще й дразняться швидкість питають!
Только для чистоты эксперимента показывать нужно будет после 150-160 км пробега в темпе 27-30 км/часДавай Мурзік я тобі наступного разу по трассі покажу, на що здатен цк на шоссерних покришках...
А совсем для чистоты эксперимента предлогаю трассу заменить подемом на ДрагобратТолько для чистоты эксперимента показывать нужно будет после 150-160 км пробега в темпе 27-30 км/часДавай Мурзік я тобі наступного разу по трассі покажу, на що здатен цк на шоссерних покришках...
Повернутись до “Покатушки ( покатеньки)”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 12 гостей