2 дні.. це взагалі прогулянка ))порівняно з Бакотою.. витримаєш звісноКак интересно. А на сколько дней?
и можно ли присоединиться? Как думаешь эту покатушку потяну? Она как по сложности, тяжелее Бакоты?
прошу. .але поспішайте з квитками. .назад варіантиХочу присоединиться с тем же товарищем!
ТакВзял билеты: до Красного поезд 143 вагон 12 место 2, назад поезд 112 вагон 9 место 30.
А мы успеем во Львов до 17:00?
Поки в роздумах..але ціна не буде вище 100 грнЯ тут как всегда самая надоедливая)))
Но хотела бы уточнить по поводу цивильной ночёвки в Жовкве))) Что как, по сколько?))) и кто ещё за цивилку?
Але з квитками щоб проблем не було )И сюдой пока суну носа =)ха!
комбо..я наприклад за автономку, але поки більшість групи цивільно.А ночівля планується цівільна чи в палатках?
з квитками можливо буде проблема.. добре, зачекаємо.. лімітувати поки я не планую групуЯкщо буде група автономщиків, то думаю приєднатися. Можно забронювати місце?
Але точно буду знати про зайнятість на ці дні в середині наступного тижня(((
Квитки на руках : )Якщо ще є квитки прошу
Якщо ще є квитки прошуПрошу, чи можна до вас приєднатися?
У самому Львові був кільканадцять разів, проте завжди кортіло відчути атмосферу західної глибинки.
: )
Їду з вами. Квиток назад взяв - потяг 144, зі ЛЬвова о 20-00з квитками можливо буде проблема.. добре, зачекаємо.. лімітувати поки я не планую групуЯкщо буде група автономщиків, то думаю приєднатися. Можно забронювати місце?
Але точно буду знати про зайнятість на ці дні в середині наступного тижня(((
Повернутись до “Покатушки ( покатеньки)”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 17 гостей