Потрібні рації (22-24 червня)

Змінюється світ, змінюємося ми, змінюються наші велосипеи і тільки ДЕМОКРАТІЇ на Велокиєві не було та не буде.
fanatt
* * * * *
Стать:чол
Потрібні рації (22-24 червня)

Повідомлення fanatt » 10.6.13 18:48

Оскільки веду велику групу, потрібні рації на 22-24 червня, хто може допомогти ? і які умови покористуватись девайсами ?
Нічого немає випадкового в житті, усе пов'язане і переплетене єдиним світлом Неба, і кожна дрібничка має свою доцільність. Коли я постану із праху, то поведу за собою світ.

vitox

Re: Потрібні рації (22-24 червня)

Повідомлення vitox » 10.6.13 19:27

Можу дати пару своїх простеньких 8-каналок. Поки що їх цілком вистачало: в полях і лісах ефір чистий :)

fanatt
* * * * *

Повідомлення fanatt » 10.6.13 19:33

Можу дати пару своїх простеньких 8-каналок. Поки що їх цілком вистачало: в полях і лісах ефір чистий :)
Добре, було б непогано.. але там є гірки )) там буде працювати ? да й ти багато кого знаєш, з моєї групи добре, ними передати зможеш ? Хоча треба десь 3 рації мінімум для групи 20 чол
Нічого немає випадкового в житті, усе пов'язане і переплетене єдиним світлом Неба, і кожна дрібничка має свою доцільність. Коли я постану із праху, то поведу за собою світ.

vitox

Повідомлення vitox » 10.6.13 20:12

Ми, зазвичай, не розтягуємо групу більше 2-3 км, тому на подільських гірках вистачало. Коли буде ще один комплект, спробуєте естафетою працювати.
Можна забрати на пл. Шевченка після 16 числа.

fanatt
* * * * *

Повідомлення fanatt » 10.6.13 20:14

Ми, зазвичай, не розтягуємо групу більше 2-3 км, тому на подільських гірках вистачало. Коли буде ще один комплект, спробуєте естафетою працювати.
Можна забрати на пл. Шевченка після 16 числа.
Добре поки як варіант.. подивимось може хтось хто зі мною їде. .буде у твоїй покатеньці

Повернутись до “Пісочниця”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей