Как горько плачет по мне National Geographic :)

форум для тих, хто збирається поїхати в похід на велосипедах
Toni Parker
Стать:чол
Как горько плачет по мне National Geographic :)

Повідомлення Toni Parker » 22.5.13 11:56

Руслан, по вас явно плачет украинская версия журнала National Geographic! Был бы рад вас там читать :friends:
Рай - это старый английский дом, китайская кисло-сладкая кухня, украинская жена и американская зарплата.
"Все мы в этом мире только странники"

Ruslan Ma
* * *

Re: Эфиопия - Кения - Танзания (зима 2013). Онлайн-отчет.

Повідомлення Ruslan Ma » 25.5.13 05:12

Руслан, по вас явно плачет украинская версия журнала National Geographic! Был бы рад вас там читать :friends:
А что таковая есть?)
"Нельзя добиться коренных изменений без доли безумия" - Томас Санкара

Ruslan Ma
* * *

Повідомлення Ruslan Ma » 25.5.13 09:10

А что таковая есть?)
Спасибо, что натолкнули на мысль. Нашел их и написал: http://www.facebook.com/NatGeoUkraine

Однако было бы не плохо, чтобы кто-то замолвил еще словечко.)

Ruslan Ma
* * *

Повідомлення Ruslan Ma » 25.5.13 19:41

Нашел их и написал: http://www.facebook.com/NatGeoUkraine
А вот и ответ пришел:
National Geographic Ukraine
Доброго дня, Руслане! Поки що наша редакція готує контент, присвячений Україні, оскільки про інші країни ми отримуємо величезний обсяг матеріалів з материнського видання. Якщо у Вас є цікаві українські теми, будемо раді їх розглянути.

Cubano
* * *

Повідомлення Cubano » 5.6.13 09:33

Нашел их и написал: http://www.facebook.com/NatGeoUkraine
А вот и ответ пришел:
National Geographic Ukraine
Доброго дня, Руслане! Поки що наша редакція готує контент, присвячений Україні, оскільки про інші країни ми отримуємо величезний обсяг матеріалів з материнського видання. Якщо у Вас є цікаві українські теми, будемо раді їх розглянути.
Руслан, думаю ти з розумінням віднісся до їхньої відповіді.
На днях купив їх червневий випуск, дійсно, поки що там власних матеріалів не має, все від того материнського видання.
В кінці є стаття "На велосипеді через Галичину". Для тебе вона буде цікава не скільки змістом, а початком.
"Коли 1937 року ДОроті Госмер запропонувала National Geographic Magazine свої послуги закордонного кореспондента, заступник редактора журналу завагався. Навіть у США тоді молоді жінки не вирушали у подорожі далекими краями самостійно. Але головний редактор Ґілберт Ґросвенор повірив авантюрній дівчині і не схибив."
Так от, чого б тобі теж не звернутися до них безпосередньо, в головне видання http://ngm.nationalgeographic.com/ твої подорожі - це їхній формат.
От не пригадаю я, щоб по каналу НатГео, чи ще якомусь був репортаж про Пакістан, крім реконструкції захвату і ліквідації Усами Бін Ладена. Очевидно для них набагато важче послати групу в цей неспокійний регіон, ніж тобі організувати свою еспедицію))) З Африки були репортажі, але озеро Туркана вони називають смертельно небезпечним, їхні оператори і ведучі втрачали свідомість від обезвожування.
Так що, чому б не спробувати донести свої погляди і мільйонам читачам по всьому світу. (Аби тільки ніхто не обмежував твою свободу!)

Ruslan Ma
* * *

Re: Как горько плачет по мне National Geographic :)

Повідомлення Ruslan Ma » 5.6.13 13:47

Выделил рассуждения про мой потенциальный вклад в National Geographic в отдельную тему.

Действительно, странный у них подход. Вместо копирования контента материнской компании я им предлагаю уникальный и интересный контент украинского производства, при чем бесплатно. А им это не интересно. :eek:

ОК, напишу в головную компанию. Заодно пожалуюсь на недальновидность украинских представителей. Посмотрим, что они скажут.

Cubano
* * *

Повідомлення Cubano » 7.6.13 20:53

Не знаю, де розмістити своє повідомлення, спробую тут.
Сьогодні на дорозі Козятин-Ружин зустрів Русланового однодумця, француза Нeiwo Göbel. Я зупинився, а він готував собі сніданок і сушився, десь його дощ добряче намочив.
Їде з Франції і далі через Росію і Казахстан аж до Гімалаїв. Був дуже радий, що його розпитував, бо мало кого тут зустрічав, хто хоч розуміє англійську. Я, правда в ній ще плаваю, але поспілкувалися. Сім’ї не має, нічого не обтяжує, подоружує собі світом багатомісячними турами. Ніяких засобів комунікації не має, навіть телефона, з рідними спілкується раз-два в місяць. За 4 роки 34 тисячі км накатав. Ночує в палатці. Коли я застерігав його, що далі на схід трохи побільше кримінальних елементів буде, він сказав, що скрізь вони є, і в Перу, і в Мексиці, і навіть у Франції далеко не скрізь можна спокійно ходити вулицями.
Готував собі супчик овочевий, якусь салямі нарізав, мене нею став пригощати. Ну да, у нього воно все на вагу золота, я буду ще об’їдати)) Якраз купив в Козятині сирокопчену шийку, половину йому врізав, пляшку мінералки дав і вода питтьова була, налив йому. Пацан не випендрювався, все прийняв. А от на пропозицію під’їхати зі мною в бусі категорично відмовився. I love me bike.
Кажу - там далі погана дорога. Та, каже, по Південній Америці їздив там, де взагалі доріг не має, а у нас ще нормальні дороги))) :lol:
Симпатичний парняга. Побажали один одному удачі і я поїхав. Десь через Фастів на Київ їде.
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення

Mocca
*
Стать:жін

Повідомлення Mocca » 15.6.13 23:41

Руслан, здравствуйте!
Отпишитесь, плз, если получите ответ от НейшнлДжеографик - оч интересно...
Недавно видела по Дискавери фильм про Марка Бомонта - The Man Who Cycled The Americas. Есть еще (как оказалось) фильм о нем же - The Man who Cycled the World.
Так что предлагаю Вам в следующий раз связаться не только с НДж, но и с ББС (они про Бомонта снимали) или Дискавери. И не спонсорства ради, хотя и это, наверное, нельзя отрицать, но для популяризации здорового и активного образа жизни в первую очередь, для того, чтоб люди знали, что мир не ограничен рамками офиса, дома или бассейна отеля. И для Вас, думаю, это был бы новый опыт тоже.
Сорри, если это уже где-то упоминалось ранее - я толкьо сегодня набрела случайно на эту тему, решила поделиться :gerl:
Раздвигайте Ваши горизонты и далее, а для многих и многих будете примером :Rose:

Повернутись до “Походи”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей