Плавання на Оболоні по вечорам

Змінюється світ, змінюємося ми, змінюються наші велосипеи і тільки ДЕМОКРАТІЇ на Велокиєві не було та не буде.
Vadim Bus
Плавання на Оболоні по вечорам

Повідомлення Vadim Bus » 31.5.13 11:48

Якщо у когось э бажання покращити техніку плавання і поплавати в колективі, і за компанію, потягнутися за чужим темпом,
можна по вечорам зустрічатися на Оболонський набережній і працювати годинку-півтори.
Вода вже прогрілась.
Пропозиція не є комерційною, не стосується дітей і тих за ким потрібен догляд (Якщо дитина легко і впевнено тримається на воді то можна, мій за буї плавав з 6 років)
Деякий інвентар у мене є. Бажано мати з собою дошку для плавання на ногах та окуляри НЕ ЗАТЕМНЕНІ..
Все ще від мене потрібно розкажу підкажу, головне ваше бажання ацьгє працювати..
Зручний час коли на воді майже немає дельфінів та русалок 19-21.00 , бо іноді можна не розгледіти коли на спині .. Відстань між буями 20 - 25 метрів- дуже зручно для орієнтування..
Транспорт - велосипеди до купи.

Крикс
Стать:чол

Re: Плавання на Оболоні по вечорам

Повідомлення Крикс » 31.5.13 12:39

Кстати про интентарь... Вадим, надо будет тавой. Все никак сам не соберусь с тобой встретиться или малого запинать. :( В ближайшее время отдам.
Si vis pacem, para bellum.

Vadim Bus

Повідомлення Vadim Bus » 31.5.13 12:55

Кстати про интентарь... Вадим, надо будет тавой. Все никак сам не соберусь с тобой встретиться или малого запинать. :( В ближайшее время отдам.
Та всьо в порядку, краще на Оболонь приїдь, і Валєру бери , у мене є кого залишити з веліками на охрану, якіссно віддплаваєм..

ДО речі. у мене був період коли я з надмірною вагою (понад 130 кг, 4 років тому) пробував починати бігати і крутити вело, дуже важко серце не витримувало (до цього 5-6 років жахливого антигуманного поводження із своїм організмом), були проблеми із серцем, я став плавати, проплавав аж до середини жовтня і вже потім відчув готовність ССС до роботи на вело.. Можливо комусь цей досвід допоможе. Судинна система в плаванні не так сильно страждає як в вело, особливо що стосується відтоку від кінцівок..

І іще.. коли тренуєшся на воді можна не зважати на погоду. на відміну від вело))
Востаннє редагувалось 31.5.13 13:02 користувачем Vadim Bus, всього редагувалось 1 раз.

Крикс

Повідомлення Крикс » 31.5.13 13:01

Принято. :)

Vadim Bus

Повідомлення Vadim Bus » 31.5.13 13:07

Можливо хтось не знає де взяти дошку.. ЇЇ можна вирізати з пористого будівельного утеплювача стін, дуже зручний матеріал, вміщується в рюкзак 12-15 літрів.. розмір 45X30Х5 cm окуляри самі прості стекляшкі
Зображення вони не потіють і не залишають вакуумних слідів від присосок. ціна 60-90 грн

Крикс

Повідомлення Крикс » 31.5.13 13:18

Странно. У меня зимой ареновские очки временами порядочные фингалы оставляли.

Moro_Z
* *

Повідомлення Moro_Z » 31.5.13 13:24

Вадім, нажаль Оболонь мені геть незручно.

А чи не міг би ти підказати де почитати про плавання, от ніколи до цього не відносився як до спорту, і навіть не розумію як там тренуватись, навіщо дошка і все таке. Так сказати потрібен "вводний курс".

Vadim Bus

Повідомлення Vadim Bus » 31.5.13 13:35

Вадім, нажаль Оболонь мені геть незручно.

А чи не міг би ти підказати де почитати про плавання, от ніколи до цього не відносився як до спорту, і навіть не розумію як там тренуватись, навіщо дошка і все таке. Так сказати потрібен "вводний курс".
Вибач але кращого вчителя ніж Гугл вже ніхто не вигадає..
інтернет вже такий багатий на відео та теор матеріали що тільки лінь може зупинити - бажання. Це стосується не тільки плавання. Послідовність того що людина робить в воді за любою методикою майже нічого не вирішує. вирішує кількість проведеної роботи. Помилки поступово виправляються коли є база.

Vadim Bus

Повідомлення Vadim Bus » 1.6.13 11:19

Вчора під дощем відпрацював десь 1200-1500 м. що підтверджує зручність формату.. На вело не тойво, а плавати самий раз.

Отже у мене є дві дошки для роботи на ногах, два комплекта лопаток на руки, дві пари ласт Арена поверфін 36-39, та 42-45 р/ Запасні окуляри .
Якщо треба можу підхоплювати із собою.
Якщо дошок буде мало, можу порадити куди під'їхати взяти її за пиво у бідівельників. (потрібна саме велика дошка. фірмова аренівска не підійде, вона не тримає на воді на міленькій швидкості)
Сьогодні плаваю з 19.00 якщо є бажання підтягуйтеся 068 4339946

Навпроти церкви кремлівського патріархату на оболонській набережній.

Vadim Bus

Повідомлення Vadim Bus » 3.6.13 13:19

Сьогодні на 19.15
Буду +1 , там ще народ спортивний обіцяв підтягнутись, так шо велкам.
Температура води 20-21 град.

ось нормальні окуляри. Більш затемнені на відкритій воді не потрібно
http://abo.ua/ochki-dlya-plavaniya/aren ... -92245-20/
ціна 80 грн

http://www.mobilluck.com.ua/katalog/swi ... 79885.html

Повернутись до “Пісочниця”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей