Стрельба по велосипедистам.

Змінюється світ, змінюємося ми, змінюються наші велосипеи і тільки ДЕМОКРАТІЇ на Велокиєві не було та не буде.
Vadim Bus
Re: Стрельба по велосипедистам.

Повідомлення Vadim Bus » 30.5.13 00:14

Знайшов цікавий пост, який можливо напряму і не стосується теми зброї та особистої безпеки, але теми безпеки на дорозі і перспектив велосипедизації суспільства , напряму)))
з укро правди, щоб не гвалтувати гугл
Жена в социальных сетях нашла сына сестры. Чуваку 16 лет. Родители купили юноше кубик АМГ63 (наверное дань национальной моде). У его бати CL. Юноша вывесил фото на спидометре больше 300 !!! км/час по столичке в Киеве. Я в шоке! И это при том, что молодая жена его отца в том же Киеве пару лет назад создала ДТП на своем Бентли, в результате которой разбилось 8 !!! машин. Убытки от этого ДТП составили около миллиона баксов, куча потерпевших. ВЫВОДОВ НОЛЬ! И это вроди бы нормальные люди, которых я хорошо знаю, из нормальных семей... ЧТО ЭТО? ВИРУС? Я не могу понять...:( ОТКУДА ЭТО?

TIGOR
Стать:чол

Повідомлення TIGOR » 30.5.13 00:34

ЧТО ЭТО? ВИРУС? Я не могу понять...:( ОТКУДА ЭТО?
Человечество всегда стремилось в космос... ;)
Нельзя дважды войти в одну и ту же воду,
но можно многократно лететь по одной и той же дороге...

Vadim Bus

Повідомлення Vadim Bus » 30.5.13 00:41

ЧТО ЭТО? ВИРУС? Я не могу понять...:( ОТКУДА ЭТО?
Человечество всегда стремилось в космос... ;) [/

Та отож.. ми тут вирішуємо хто кому мав кров першим пустити, а там чітко зрозуміло хто по чиїй голові буде їздити ))) 300 км на годину.. ги .. ги-ги...

shapirus

Повідомлення shapirus » 30.5.13 03:51

Про випадки стрілянини в школах можна не згадувати, розумію що це зворотній бік масового озброєння.
это обратная сторона печального состояния психического здоровья нации, а не массового вооружения.

TIGOR

Повідомлення TIGOR » 30.5.13 15:46

А у дибила (что я,тоже,безусловно не отрицаю) в авто был регистратор.
Как сказал А. Абдулов: "Страна не пуганных идиотов..." (с),

Они просто не ещё не сталкивались с настоящим трафиком двухколесных:

phpBB [video]
Нельзя дважды войти в одну и ту же воду,
но можно многократно лететь по одной и той же дороге...

Dmity
* * * *

Повідомлення Dmity » 1.6.13 09:05

phpBB [video]
Кризис дополз и до меня... Сыр ем с плесенью, вино пью старое, в машине езжу без крыши...

Vadim Bus

Повідомлення Vadim Bus » 1.6.13 10:32

Австралія може собі дозволити роззброювати населення.. Це вочевидь. Континент майже закритий, з Росією не межує, економічний стан більш менш рівний . а ці поодинокі випадки нападів, статистики не роблять. Кримінал не є ідеологію їх суспільства, скоріше виключенням. Я в жодному разі не виправдовую роззброєння, скоріше хочу порівняти його актуальність у них і у нас. Озброєння для захисту потрібно там де держава не може виконувати правозахисні функції в силу великих відстаней, або повного хаосу в верхніх ешелонах влади.
А що робити в тих штатах які межують з Мексикою , в маленьких містах яких йде постійний трафік кримінального нелегального контингенту з Мексики? при тому що в цілому по країні все більш меенш рівно.

Про Україну можна промовчати. Одне існування зеківсько-шахтарської колонії на сході країни, в сьогоднішніх економічних умовах створених в тому регіоні роблять небезпечним життя для всіх.. Особливо в царині захисту власного майна.

Dmity
* * * *

Повідомлення Dmity » 1.6.13 11:16

Проблема в том, что власть и криминал слились в экстазе, и выхода из этой ситуации уже нет. Бачили очи, шо купували...
И не Россия рядом представляет основную проблему. http://www.gazeta.ru/travel/2013/05/29_e_5361273.shtml
И еще немного пасты.
"живу большую часть своей жизни (опа), и за это время выросло целое сословие, которое ворует деньги. Знаю пару наследников, которые готовятся сменить отцов на нелегком поприще распилов и откатов. Прикинули? Целые семьи потомственных коррупционеров, в которых не скрывают, откуда взялись деньги. И таких семей тысячи.
Ситуация необратима, потому что мы, недовольные, зажаты между 11–ю миллионами "Властных" персонажей и где–то 40–ю миллионами загипнотизированных трутней. Это даже не красные против белых. "
Кризис дополз и до меня... Сыр ем с плесенью, вино пью старое, в машине езжу без крыши...

Повернутись до “Пісочниця”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 240 гостей