вам не здається, що жорсткість і гасить вібрації це взаємовиключні параграфи? якраз ці рами не люблять за те, що вони сильно козлять і луплять по спині.жорсткіша та міцніша, краще гасить вібрування, що зменшує навантаження на хребет
Дійсно, за GT перевага в тому, що він дешевше та на гарантії, а це ще додаткова економія. І взагалі, як часто і чи потрібно їздити на сервісне обслуговування?А гарантийные обязательства продавца принимаются во внимание? Если нет, то можно понапрягаться с Келлисом. Если да, то не вижу смысла, ибо GT 1) не сильно хуже, а местами даже лучше, 2) дешевле и 3) на официальной гарантии.
З цього виходить, що GT якраз більше мені підходить. Наразі, все сходиться на GT.... Линейка аваланчей по сути сделана под более вертикальную, туристическо-матрасную посадку если сравнивать ее скажем с треками и келисами одной размерной сетки. Это далеко не всем подходит. Особенно тем кто катает активно и много дальняков совсем не туристического характера. ...
Я не делал этого ни разу. Имея базовый набор ключей и насос, которыми вам в любом случае придется обзавестись, и минимальные навыки обращения с железом вам также можно на это забить.І взагалі, як часто і чи потрібно їздити на сервісне обслуговування?
Якщо "землячка" - це Польща, то дорого не буде (фінансові затрати на дорогу 0), бо часто їжджу у відрядження. Бреветисто - це як?ну из новояворивска до землячки ехать - выйдет либо дорого, либо очень бреветисто
да и довольно часто подтягивать спицы не надо. я вот на своих колесах этого не делал, уже третий год бегают, и я их и в хвост и в гриву
Агаземлячка - магазин в києві, який продає келліси та виконує сервісне обслуговування.
бревети - це дальні поїздки на велосипедах, до 1200км за один підхід. от я й кажу, що поїхати від вас до києва вийде дебелий такий бревет
угу... но гт козлит неимоверно, что здесь выше написал человек, владеющий как гт, так и другим велом.Вечно удивляют разговоры о жесткости рамы. Гасит она вибрации - что за миф?. Если там люминий хрупкий можно хоть както деформировать на 1 мм - навряд это можно почувствовать при езде.
Повернутись до “Вибрати велосипед - як купити велосипед: дитячий, гірський, жіночий, міський”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей