На неделе могу.Повернувся в Київ... Є хто?
та я бы тоже, а то у нас на районе что-то тихо оченьЩось десь планується? Я б в будні покатав вночі.
серьёзно? может давайте лучше возле памятника на академе? а то я рискую потеряться, не люблю я по академу ездитьНу я пропоную асфальт. по новій трасі до ірпеня, а звідти назад по старій. Або по києву. Я також тільки до 23. Зустрічаємось о 20 на початку траси біля гаражів.
Грунти вночі як на мене трохи зарано. Думаю на місці визначимось.Вчора був на Трухановому острові, там досить пристойні грунти. Може трохи грунтів?
Можна туди поїхати повз Жд, з Коцюбинського до Романівки, там до Ірпіня, і новою трасою до Києва.
Та не переживай. Ну можем разом поїхати. Не заблудишся.серьёзно? может давайте лучше возле памятника на академе? а то я рискую потеряться, не люблю я по академу ездитьНу я пропоную асфальт. по новій трасі до ірпеня, а звідти назад по старій. Або по києву. Я також тільки до 23. Зустрічаємось о 20 на початку траси біля гаражів.
Есть. Но "стили" пуща и голосеево отличаются между собой градиентомЄ бажаючі покататись в неділю (12 травня)?
Правда - не маю уявлення - куди. ))
Хотілось щось в стилі Пущі-Водиці, Голосіївський ліс і т.д. - можливо хтось освідчений по маршрутам в даному стилі.
У меня нет лимита по времени и могу подстроиться, может быть кто-то еще подтянется. Как предварительный ориентир - с утра на перекрестке Василенко/Выборгская к 10-ти часам годится? Хотелось бы захватить молоток, гвозди и доски для ремонта мостика в пуще:Ну тоді орієнтуємось на Пущу.
Час?
Думаю такий час буде оптимальним. Хоча в мене також в неділю нема ніякого ліміту по часу.Как предварительный ориентир - с утра на перекрестке Василенко/Выборгская к 10-ти часам годится?
Повернутись до “Борщаговка \ Академгородок \ Беличи \ Нивки”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей