Нічний GPS урбан марафон

Змінюється світ, змінюємося ми, змінюються наші велосипеи і тільки ДЕМОКРАТІЇ на Велокиєві не було та не буде.
AVVAKUM
новичок
новичок
Стать:чол
Re: Нічний GPS урбан марафон

Повідомлення AVVAKUM » 24.3.13 09:44

Ну и что это получается, городской вариант Боярки?
На мой взгляд в городе нельзя устраивать гонку, даже ночью, даже по улицам с малым трафиком. Участники просто будут игнорировать ПДД. Вероятность аварии с участием автомобиля или пешехода будет довольно высока. Гонку нужно будет проводить легально, значит нужно разрешение городских властей, те потребуют согласования с ГАИ, ну а там любо пошлют, либо поставят невыполнимые условия по обеспечению безопастности }) .
Такую гонку надо проводить за пределами окружной или полностью в парковой зоне, где возможно полностью блокировать проезд автотранспорта. К стати интересный вариант возможен в Пирогово, если найти возможность заинтересовать администрацию. Что конечно не просто, но наверное решаемо, если доходы от рекламодателей будут достаточно существенными.
— В резюме вы указали, что вам не нравятся геи...
— Нет, скорее это я им.
— Вы нам не подходите.
— Вот видите? Я так и написал.

konst

Повідомлення konst » 24.3.13 10:07

Кстати, хороший трек. Правда ни разу не шоссейный, то, что лежит на Смородинском , даже брусчаткой назвать язык не поворачивается. :)
А какие категории планируются? Только командные, или самому тоже можно?
Буду следить за темой.

Vadim Bus

Повідомлення Vadim Bus » 24.3.13 10:41

Ну и что это получается, городской вариант Боярки?
На мой взгляд в городе нельзя устраивать гонку, даже ночью, даже по улицам с малым трафиком. Участники просто будут игнорировать ПДД. Вероятность аварии с участием автомобиля или пешехода будет довольно высока. Гонку нужно будет проводить легально, значит нужно разрешение городских властей, те потребуют согласования с ГАИ, ну а там любо пошлют, либо поставят невыполнимые условия по обеспечению безопастности }) .
Такую гонку надо проводить за пределами окружной или полностью в парковой зоне, где возможно полностью блокировать проезд автотранспорта. К стати интересный вариант возможен в Пирогово, если найти возможность заинтересовать администрацию. Что конечно не просто, но наверное решаемо, если доходы от рекламодателей будут достаточно существенными.

Vadim Bus

Повідомлення Vadim Bus » 24.3.13 10:42

От як раз ця траса абсолютно не перетинається з траспортними потоками, виїзд на поділ і три правих повороти І ВСЕ. далі татарка, і спуск по Подольскому узвозу, - більшість буде їхати по тротуару (ми обклеїмо стовби поперджувальними знаками щоб пішоходи випадково не опинилися закритому повороті)
Любий захід має свій бюджет, спонсори дають призи. Організація іде за рхунок стартових внесків,
в такому марафоні їх є на що витратити, а перекривати кусок подола і татаркі вночі, протягом 12 годин, тим більше що гонка не групова, а будуть сочитися по 1, по двоє. максимуму по 3е. там де навіть вдень у вихідні машин немає - НАВІЩО?
Як на мене проблематичним тут є те що довжина кола маленька і при підтриманні гарного темпу соло гонщики вже на 15 кругу будуть відчувати себе як на велотреку.

Vadim Bus

Повідомлення Vadim Bus » 24.3.13 11:00

скажу чесно навіть якщо мені безкоштовно запропонують пирогово , там немає що робити , проводити ще одну Боярку - НАВІЩО?
Безпека це така справа що про неє крааще поговорити і забути . тому що зараз "понабігає дабражЫлатілей" не розгребемось. Є багато інших питань.
ПЕРЕКРИВАТИ НІХТО НЕ БУДЕ - це абсолютно не потрібно, якщо є бажання про безпеку пагаваріть . десь поряд була тема про велошоломи, там на гарному рівні "спілкуються"

Alt
* * *
Контактна інформація:

Повідомлення Alt » 24.3.13 11:53

А безопасность людей, спокойно гуляющих по вечерам по Подольскому спуску, или ждущих тролейбус на остановке внизу тебя тоже не интересует? Типа не прочитали объяву на столбе - сами виноваты? Я частенько тренируюсь именно по этому маршруту, и могу проехать его с закрытыми глазами, но гоняться там не буду никогда.

Я очень советую включить мозг, и все же подумать про безопасность участников и случайных прохожих, а то на этой гонке организаторская карьера может и завершиться, или прерваться лет на 10 минимум.

Vadim Bus

Повідомлення Vadim Bus » 24.3.13 12:18

А безопасность людей, спокойно гуляющих по вечерам по Подольскому спуску, или ждущих тролейбус на остановке внизу тебя тоже не интересует? Типа не прочитали объяву на столбе - сами виноваты? Я частенько тренируюсь именно по этому маршруту, и могу проехать его с закрытыми глазами, но гоняться там не буду никогда.

Я очень советую включить мозг, и все же подумать про безопасность участников и случайных прохожих, а то на этой гонке организаторская карьера может и завершиться, или прерваться лет на 10 минимум.
ДЯкую за участь в обговоренні. Я не можу увімкнути мосг, у мене він відсутній, нажаль, а те що є працює на 100% ресурсу. )))

по темі: Якщо Ви там катаєте то знаєте що в цей час "гуляющих людей" там вже немає, принаймні після 22 години так точно. Пряма спуску проглядається дуже далеко, небезпека є лише на повроті, зїхати на бруківку і продовжити політ з гори ніхто не заважає все одно на МТБ. Брати чи не брати участь то Ваша справа, ніхто нікого не примушує, з Вами радяться, от порадьте більш безпечніший маршрут з аналогічними характеристиками ПЛЗ. А те що Даї там не потрібно, і перспектива перекриття Є НЕРЕАЛЬНОЮ - настільки очевидно про це писати так само як 125 тему про шоломи. Заганяти міську гонку за межі міста не можна. Вона там не потрібна.

Трям
Мауглi
Мауглi

Повідомлення Трям » 24.3.13 12:23

якщо є бажання про безпеку пагаваріть . десь поряд була тема про велошоломи, там на гарному рівні "спілкуються"
Гонка ночью по городу :bad: :bad: :bad:
И не надо сюда приплетать *ночные роллерские*
Кататься - одно
Гоняться - другое

Вадим, ты никаким боком не сможешь обеспечить безопасность участников - можешь объяснить во имя чего ты готов рисковать ?

Лавры Архимеда тебе всё равно уже не достанутся
Всю тему даже комментить не хочется - все твои посты основаны лишь на предположениях

И Боярку не надо вспоминать - туда едут те, кто катается давно и сознательно готовится.
А здесь припрутся все кандидаты на премию Дарвина

Баба Яга против (с)
Зображення

Vadim Bus

Повідомлення Vadim Bus » 24.3.13 12:41

НУ Вам видніше. Хоча про Лаври Архімеда я нічого не зрозумів, мабуть десь в часі не перетнулися.
Спробую пояснити на чому ґрунтується моє бачення про безпеку цього заходу.
Ми говоримо не просто про їзду по місту і по дорогам, а про їзду по пустому нічному місту. причому непогано освітленому (крім самого Смородинового узвозу) і маршрут прокладено максимально по дорогам другорядним з одніми правими поворотами.
12 годин це час/відстань які значно обмежують швидкість і роблять все більш повільним і витягнутим в часі.
Чому я згадав про нічні роллерські. тільки тому що серед них є багато байкерів які могли б бути керівниками-капітанами команд і мають не аби який досвід.
Я впевнений що ця гоночна тематика має місце в цивілізованому світі і закидати це шапками не треба.
Те що адміністрація каже шо в багдадє всьо має буть спакойно, - я почув. Далі на байкпорталі.
Еслі шо вибачайте.

AVVAKUM
новичок
новичок

Повідомлення AVVAKUM » 24.3.13 12:47

Зачем теоретизировать о безопасности. Попробуй обратится за разрешением в КМДА.«О местном самоуправлении в Украине» (http://zakon4.rada.gov.ua/laws/show/280 ... 2151159179) и «О столице Украины – городе-герое Киеве» (http://zakon1.rada.gov.ua/laws/show/401 ... 0269012110) к полномочиям исполнительных органов местного самоуправления отнесены вопросы о проведении митингов, манифестаций, и демонстраций, спортивных, зрелищных и иных массовых мероприятий, осуществление контроля за обеспечением при их проведении общественного порядка отнесено к делегированным полномочиям исполнительных органов местных советов (в данном случае – Киевской городской государственной администрацией – согласно статьи 10-1 Закона Украины «О столице Украины…»).
Такое заявление рассматривается, в соответствии с кодексом, в течении 3-х дней с момента получения заявления органа власти, а если мероприятие будет проведено в день получения заявления – то в этот же день.
Это не флеш-моб, если попытаешься без разрешения, даже ночью через час приедут и заберут организаторов }) }) :empathy
А разрешение ни кто не даст, если не будет плана мероприятий по обеспечению безопасности: разметка, перекрытие проезжей части для транспорта, патруль ГАИ, дежурная скорая и т.п. :empathy

Так что, закрытая парковая зона будет оптимальной, разрешение нужно только у местной администрации. А в Пирогово есть все что потребуется, и мощенная дорога и грунтовка, и тропинки найти можно, и склоны разной крутизны и удобно организуемые кольцевые участки и удобная площадка для лагеря, и кафе могут задействовать, и свет есть, и даже видеоконтроль по территории имеется.
И прессу пригласить можно, и рекламные банеры не потребуют согласования в КМДА
А 2-3 рейса заказанного Икаруса, решат многие транспортные проблемы для участников организаторов и посетителей.
В Киеве есть еще несколько закрытых парковых комплексов, можно попытаться еще что-то присмотреть.
— Нет, скорее это я им.
— Вы нам не подходите.

Трям
Мауглi
Мауглi

Повідомлення Трям » 24.3.13 12:59

а про їзду по пустому нічному місту.
в данном случае слово *пустой* - это предположение, не более
и речь идёт не про *езду* - про гонку. это когда каждый стремиться быть первым
. Далі на байкпорталі.
.
удачи
Зображення

Vadim Bus

Повідомлення Vadim Bus » 24.3.13 13:02

Авакум Пирогово просто не цікаво. абсолютно . Про дозвіл звичайно спробую але тут є ланцюг спочатку - план (дата в календарі), під яку спонсор має запланувати гроші - і тільки потім походи і вибивання дозволів
, але план має бути досконало розробленим, і таким, щоб його можна було реалізувати при любому рішенні бо в цьому плані вже закладена прогнозована кількість учасників, і він вже піариться на повний хід. От і спробуй вигадай таакий проект який можна реалізувати як з дозволом так і без нього.
Спортивно масові заході мало кому цікаві . А такі проблемні ще й на 12 годин, ще й вночі ..
Я дивлюся як людям приходиться з офіційними дозволами проводити триатлони, і куди їм приходиться закручувати велодистанцію ))) Просто прослідкуйте за цим, і Вам зразу буде зрузуміло межі - ОФІЦІЙНОГО ДОСЯЖНОГО ... совдепія руліт і ніхіло газуєт! ))
Вам за участь і небайдужість дякую.

AVVAKUM
новичок
новичок

Повідомлення AVVAKUM » 24.3.13 13:59

Конечно проведенире мероприяимяв пирогово это уже другой бюджет, это уже значит серьезные спонсоры. Тут нужна работа уже опытной команды организаторов, просто так, как Маша проводит новогоднюю гонку, уже не осуществишь..Но и та городская гонка, как ты ее планировал, то же потребует серьезной организационной работы. К стати, даже развесить рекламу спонсоров в городе, то же нужно разрешение и уплата соответствующих сборов.
— Нет, скорее это я им.
— Вы нам не подходите.

Gornostai
Велопузiк

Повідомлення Gornostai » 24.3.13 15:46

В свою очередь могу предложить Труханов. Там у нас база со всеми условиями.свет, вода, все условия вплоть до трибун и жилья. А через пешеходный - Мариинка с рельефом. Там и редбул дх гоняли.
-Вы бандеровец и националист!
-Я? Таки да, у нас вся синагога такая!

oarsini
* *

Повідомлення oarsini » 24.3.13 18:14

В свою очередь могу предложить Труханов. Там у нас база со всеми условиями.свет, вода, все условия вплоть до трибун и жилья. А через пешеходный - Мариинка с рельефом. Там и редбул дх гоняли.
А какая именно база на Трухановом? Есть тесная связь с "Буревестником" и "Славутич". Места очень хорошие в плане отдыха.

Gornostai
Велопузiк

Повідомлення Gornostai » 24.3.13 19:47

А какая именно база на Трухановом? Есть тесная связь с "Буревестником" и "Славутич". Места очень хорошие в плане отдыха.
Зенит
-Вы бандеровец и националист!
-Я? Таки да, у нас вся синагога такая!

Vadim Bus

Повідомлення Vadim Bus » 24.3.13 22:55

По теплому треба глянути виїзд з Труханова. там немає зв'язку з доріжками по парку тільки ступеньки.

Adromath
* * * *

Повідомлення Adromath » 24.3.13 23:53

По теплому треба глянути виїзд з Труханова. там немає зв'язку з доріжками по парку тільки ступеньки.
есть

Vadim Bus

Повідомлення Vadim Bus » 25.3.13 00:21

есть
Тобто виїзд з мосту сполучений з тропою яка тягнеться вздовж паркової алеї до Аскольдової могили?
Якщо навіть так , підкажіть як можна врегулювати рух по мосту .. Я цілком припускаю що цей варіант може бути робочим .. Як рухатись по мосту в діапазоні 25-30 км год в період часу з 21.00 до 23 .00 коли там купа відпочиваючих та туристів? А в тому що хлопці з особового заліку будуть ганяти паравозіками сумніватися не приходиться.

june-Y
* * *

Повідомлення june-Y » 25.3.13 00:38

Можна було б включити бігові ділянки на сходах вгору. Але це робити мабуть не варто, адже мтб для носіння не пристосований - можна отримати травму флет-рулем (травма ока, шиї), зіркою системи тощо. Крім того, для цього необхідне освітлення вуличними ліхтарями 100%. Тобто, включати такі ділянки явно неприпустимо.

Як на мене, варто скоротити тривалість змагань десь до 8 годин: з 22-23-24-ої до 6-7-8-ої.
Востаннє редагувалось 25.3.13 00:48 користувачем june-Y, всього редагувалось 1 раз.

8RydeR

Повідомлення 8RydeR » 25.3.13 00:48

ідея дуже хороша, але зауваження щодо небезпеки при русі гонщиків серед автомобілів та пішоходів абсолютно справедливі.

Першу годину гонки гонщики ще будуть так-сяк контролювати себе і ситуацію навколо. А от на останній годині ніхто нічого навколо не бачитиме.
Востаннє редагувалось 25.3.13 01:02 користувачем 8RydeR, всього редагувалось 1 раз.
http://www.endomondo.com/profile/9638657
любой велосипедист вам скажет, что шея - это вынос мозга

Vadim Bus

Повідомлення Vadim Bus » 25.3.13 00:49

Можна було б включити бігові ділянки на сходах вгору. Але це робити мабуть не варто, адже мтб для носіння не пристосований - можна отримати травму флет-рулем, зіркою системи тощо.
Як на мене, варто скоротити тривалість змагань десь до 8 годин: з 22-23-тьої до 6-7-8-ої.
Ну по перше це лише обговорення. Можна зробити що завгодно, саме головне не перетворювати міський марафон на лісову гонку для матрасників.
Я намагаюсь дотриматись таких умов.
- траса в старому місті
- довжина кола не менше 10 км
- обов'язково набір висоти і контрольний пункт на підйомі де маршали зможуть одночасно опрацювати 3-4 ох гощиків по номерам і часу проходження, ну і пункт харчування поряд з ними (банани, вода, піченька)

Трям
Мауглi
Мауглi

Повідомлення Трям » 25.3.13 01:42

Я намагаюсь дотриматись таких умов.
- траса в старому місті
На байкпортале....

p.s. про спонсоров вообще смешно читать
как и про разрешения
тему закрывать не буду, но обсуждение просьба продолжать в другом месте
Зображення

june-Y
* * *

Повідомлення june-Y » 25.3.13 02:36

Гонки ночью - антиспортивное мероприятие, потому что ночью нужно спать!

И что это тут в самом деле мёдом намазано? Люди пишут и пишут, годами, и всё только сюда...

Повернутись до “Пісочниця”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 216 гостей