Народ, Крещатик на эти праздники не вариант вам для утренней пробежки? Зачем тот лед и экстрим?Катався по пущі, там бігати не реально повністю все під льодом, хіба що по вітряним горам.
ТА я себе прекрасно почуваю, просто хочу (мрію)починати жити з раннього ранкуТак само складно бігати в Бабиному Яру і в Голосієвому. Зима:)) Рятує лише л/а манеж.
Вадим, відновлюйся! (свята - це важко для здоров"я;))
Та шось сьогодня не клювало. Приїхав Денис на ГТ , катнулись по подолу розминочне коло , далі сам..Ха-ха) Жовта майкаХто отримав?
Сегодня с утра на Новой окружной шоссейника встретил в форме Bianchi, фа-факнул, тулил будь здоров, кто хочет тот катаетсяАня на шосерах на жаль не реально, поки не стане сухо і +5+7 . Ну я ями такі шо і на МТБ страшно![]()
В гору нормально, з гори ні. В парку ще лежить сніг , тому МТБ онлі.
Рано утром,пока морозец еще сухо.Часам к десяти-одиннадцати начинает текти.И тем не менее НОА как там дорога (на НО)? Сухо или еще мокро?
В тому то и справа шо хто хоче той і катається. Вдень по сухому по ровняку на чому завгодно, в темний час, по горам по примороженому МТБ - онлі.Сегодня с утра на Новой окружной шоссейника встретил в форме Bianchi, фа-факнул, тулил будь здоров, кто хочет тот катаетсяАня на шосерах на жаль не реально, поки не стане сухо і +5+7 . Ну я ями такі шо і на МТБ страшно![]()
В гору нормально, з гори ні. В парку ще лежить сніг , тому МТБ онлі.
Аня, если не боишься однообразияа на шоссейнике что-то опасаюсьне скользко ?
Тю так давай зранку болтать ножкамі ми тож сьогодня з Юрою Коновалом болталі ножкамі до Обухова і назад, народ на сонечко з нір вилазитьспасибо Вика, надо будет попробовать. сегодня утром выезжали на столичку, поболтали ножками полтора часика, почти не замерзлина неделе обещают солнышко, так что будем днём выезжать пока есть возможность.
Повернутись до “Велоранок\ веловечір\ велодень \ велоніч”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 20 гостей