Вибір велосипеда

Як правильно вибрати гірський велосипед, де купити дитячий велосипед,
Show
где недорого купить велосипед on-line, как выбрать велосипед подростку, женские велосипеды - чем они отличаются. Где лучше купить велосипед, цены на велосипеды, как купить велосипед б.у. Почему велосипед лучше покупать в специализированном магазине. Какая гарантия на современные велосипеды. Чем отличается шоссейный велосипед от кроссового - ответы на эти и многие другие вопросы вы найдёте в этом форуме

Vozduh9
*
Стать:чол
Вибір велосипеда

Повідомлення Vozduh9 » 19.9.12 17:51

Мій ріст- 184см, вага- 80, стиль їзди - 70% асфаль, 30% пересічна місцевість, зимою не катаюсь і в болото не лізу.
Вибираю між: Kellys NEOS
http://www.kellys.com.ua/bike.php?b=kel ... 9%20(Vamp)
та Kellys EVOX
http://www.kellys.com.ua/bike.php?b=kel ... SS&n2=EVOX
збирався купляти Neos і заміняти в ньому гальма на Avid Single Digit 7(V-brake)+ колодки і врезультаті виходить, що якщо зараз знижка на замовлення 20 %
то різниця в ціні між ними буде прилизно 300грн.
Мене цікавить чим відрізняетья амовилка евокса від неоса крім ваги і чи набагато кращими є дискові гальма на евоксі від Avid Single Digit 7(+хороші колодки) і чи достатньо стійкі обода в неоса проти 8?
Я б купив Kellys EVOX, але зовні Kellys NEOS мені подобається набагато більше
Востаннє редагувалось 19.9.12 22:16 користувачем Vozduh9, всього редагувалось 1 раз.

Vozduh9
*

Re: Вибір велосипеда

Повідомлення Vozduh9 » 19.9.12 18:11

Ще я не визначився з розміром, але мабуть потрібно брати 21"?

Toutacoup

Повідомлення Toutacoup » 20.9.12 10:31

Надо учесть, что манетки у Неоса моноблоки, поэтому если захотите поставить толковые ручки, то менять придется еще и их. Из вилок катал только на NEX — достаточно рабочая и беспроблемная железка, чтобы предположить, что NCX вряд ли сможет добавить что-то принципиально новое. Отзывов по тормозам Helix по-прежнему кот наплакал, но смею думать, что они как минимум не хуже названных вибряков, хотя это скорее вопрос религии. А вот по сумме остальных качеств Эвокс гораздо более интересен. Даже резина у него поубедительнее. Но не вздумайте брать то, что не нравится: обвес, в конце концов, можно и прикупить, да и не факт, что захочется.

Я бы сказал, что вам подойдет 19-й размер рамы.

MaD_CameL

Повідомлення MaD_CameL » 20.9.12 10:43

раму в будь-якому випадку краще міряти. мені здається, що вам підійде 21, але можливо й 19.
по вилкам - я якраз павпаки їздив лише на NCX і можу сказати, що дуже хороша вилка, але наскільки вона відрізняється від більш дешевого NEX-а не знаю.
гальма хелікс дуже непогані, але й вібрейків для ваших висог вистачить, тому дійсно це питання смаку.
ну й дійсно беріть той, що подобається - обидва досить хороші, а приємний вигляд буде радувати вас весь час
Не так багато в цьому житті речей, здатних посилювати одночасно відчуття радості й відчуття болю. Можливо тому чоловіки й вигадали алкоголь.

Vozduh9
*

Повідомлення Vozduh9 » 20.9.12 12:42

Дякую за відгуки! Мабуть, все таки мій вибір зупиниться на Kellys EVOX. Не знаю чого так прикипів до неоса, порівнював зовнішній вигляд тільки по фото.
EVOX досить таки круто виглядає, тим більше в реальності він, мабуть, справить на багато сильніше враження.

Vozduh9
*

Повідомлення Vozduh9 » 5.2.13 01:12

На днях забрав свого велосипеда Kellys EVOX і він перевершив усі мої сподівання, вигляд у нього просто супер, правда в ділі його нормально ще не спробував, але надіюсь і тут він мене порадує. Але помітив що у правій нозі вилки є невеликий люфт, можливо це нормально для вилок такого рівня?

MaD_CameL

Повідомлення MaD_CameL » 5.2.13 01:18

люфту бути не повинно, ви впевнені, що то люфт, а не просто спрацьовування мінімальне у вилки?
зробіть кілька фоток велосипеда будь ласка, а то в сусідній темі цікавляться, як він виглядає
Не так багато в цьому житті речей, здатних посилювати одночасно відчуття радості й відчуття болю. Можливо тому чоловіки й вигадали алкоголь.

Vozduh9
*

Повідомлення Vozduh9 » 5.2.13 01:28

Так, то люфт, коли зажимаю передній тормоз, а другою рукою берусь за горилу й ногу вилки і вожу велосипед вперед-назад то він відчувається, також його можна відчути коли при знятому колесі похитани штани вилки. А фото завтра постараюсь зробити.

MaD_CameL

Повідомлення MaD_CameL » 5.2.13 01:32

зав'яжіть нитку на нозі вилки над сальником і повторіть цю процедуру. в таких випадках дуже часто вилка спрацьовує, але це не помітно, і здається що то люфт.
якщо нитка зсунеться - значить то вилка працює

Vozduh9
*

Повідомлення Vozduh9 » 5.2.13 01:36

завтра спробую, але в лівій нозі такого немає

Beerman104
*

Повідомлення Beerman104 » 5.2.13 14:40

Если не сложно сделайте пожалуйста пару фотографий интересно посмотреть на него в живую.

Vozduh9
*

Повідомлення Vozduh9 » 5.2.13 20:09

Фотографії не завантажуються, видає помилку пізніше ще спробую. На рахунок вилки сьогодні перевіряв її за допомогою нитки і вона не зсувалася, все-таки є люфт.

Beerman104
*

Повідомлення Beerman104 » 5.2.13 22:34

Если есть люфт везите в магазин пускай розбераються (даже если там ни чего не будет вы будете спокойней). У моего друга был случай (правда не с вилкой) после 1 го дня обкатки нового вела начала стучать каретка, поехали с ним в магазин, по словам продавцов консультантов каретку не затянули при сборке, перебрали каретку и больше не чего не стучало)

MaD_CameL

Повідомлення MaD_CameL » 5.2.13 22:40

Фотографії не завантажуються, видає помилку пізніше ще спробую.
завантажте їх на http://velodom.com.ua/ там все просто, а потім там є відразу код для вставки на форуми
На рахунок вилки сьогодні перевіряв її за допомогою нитки і вона не зсувалася, все-таки є люфт.
пишіть в магазин - я тут вже нічим допомогти не можу.

Vozduh9
*

Повідомлення Vozduh9 » 5.2.13 23:20

Я й хотів фотографії завантажити на http://velodom.com.ua/ але там викидає помилку

MaD_CameL

Повідомлення MaD_CameL » 5.2.13 23:25

тільки-що залив туди фотку - все нормально

Vozduh9
*

Повідомлення Vozduh9 » 5.2.13 23:56

Вже розібрався. Не звертайте увагу на фон, ще живу в гуртожитку)
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Сьогодні проїхав на ньому метрів 300, після чого мені не хотілось з нього злазити)
Востаннє редагувалось 6.2.13 00:57 користувачем Vozduh9, всього редагувалось 1 раз.

MaD_CameL

Повідомлення MaD_CameL » 6.2.13 00:24

дякую.
наскільки я розумію, то найбільш правильно передало колір на фотці в кімнаті, а на інших трохи жовтить, чи навпаки він такий жовтий, а в кімнаті пішло в зелене?

Vozduh9
*

Повідомлення Vozduh9 » 6.2.13 00:30

Саме так, на фото в кімнаті найбільш правильно передало колір, хотів про це написати.

Vozduh9
*

Повідомлення Vozduh9 » 6.2.13 00:39

Ось ще фото:
Зображення
Зображення
Зображення

Beerman104
*

Повідомлення Beerman104 » 6.2.13 08:55

Да на фото он действительно смотрится лучше чем на оф. сайте

max.w
*

Повідомлення max.w » 6.2.13 09:41

Качество фото телефонное наверно, но уже хоть что-то. Если будет возможность, сфотографируйте пожалуйста на улице.
Какой размер рамы брали? Очень важно для меня, я заказал тоже Evox и у меня рост почти такой же как у вас.

Vozduh9
*

Повідомлення Vozduh9 » 6.2.13 12:53

Фотографував телефоном, можливо трохи пізніше сфотографую на вулиці, брав 21 розмір.

RWB
*

Повідомлення RWB » 7.2.13 22:26

Vozduh9
Рассматривал фотки , у вас гидролиния спереди неправильно закреплена, трубка должна спереди проходить , крепится к вилке, не знаю на что это влияет, кто пользуется дисковыми тормозами расскажет ,просто когда присматривал себе вел тоже сначала смотрел на дисковые тормоза, соответственно где то этот момент запомнил, когда форумы читал, хотя может это и не критично, может меня поправят.

Vozduh9
*

Повідомлення Vozduh9 » 8.2.13 01:46

Vozduh9
Рассматривал фотки , у вас гидролиния спереди неправильно закреплена, трубка должна спереди проходить , крепится к вилке, не знаю на что это влияет, кто пользуется дисковыми тормозами расскажет ,просто когда присматривал себе вел тоже сначала смотрел на дисковые тормоза, соответственно где то этот момент запомнил, когда форумы читал, хотя может это и не критично, может меня поправят.
Дякую за повідомлення, але я думаю, що це ні на що впливати не може та й ззаду вилки є спеціальне кріплення для гідролінії і на фото з оф.сайту http://www.kellys.com.ua/bikes/2013/evox.jpg вона ніби так само закріплена.

Повернутись до “Вибрати велосипед - як купити велосипед: дитячий, гірський, жіночий, міський”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей